Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πιο βενζιναδικο ειναι αυτο φιλε ?
ΥΓ.η πιτσιρικα μαλλον ηταν βουλγαρα-ρουμανα ή κατι τετοιο νομιζω ...
στην προεκταση γιαννιτσων οπως πας για κτελ στο αριστερο σου χερι εκει που κανουν πιατσα τα ταξι των κτελ

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
Παιδια χθες το βραδυ διασχιζοντας την σαπφους εστριψα αριστερα στην κυριλου. Εκει ηταν μια ψηλη εντυπωσιακη τρανς μαζι με αλλες 2 ξανθιες *(οι ξανθιες πολυ χαλια. κλασικες τις πετυχαινω επι της γιαννιτσων συνηθως). αλλα μεσα στα σκοταδια δε μπορω να πω με σιγουρια. ξαναπερασα και καποιος τη φορτωσε. παει το μυαλο σας ποια ειναι? πλζ χελπ  :sunglasses:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Παιδια χθες το βραδυ διασχιζοντας την σαπφους εστριψα αριστερα στην κυριλου. Εκει ηταν μια ψηλη εντυπωσιακη τρανς μαζι με αλλες 2 ξανθιες *(οι ξανθιες πολυ χαλια. κλασικες τις πετυχαινω επι της γιαννιτσων συνηθως). αλλα μεσα στα σκοταδια δε μπορω να πω με σιγουρια. ξαναπερασα και καποιος τη φορτωσε. παει το μυαλο σας ποια ειναι? πλζ χελπ  :sunglasses:
Tραβελι θες να πεις τυπε δε μπορω να καταλαβω γιατι τα λετε τρανς τρανσεξουαλ ειναι αυτα που εχουν κομενο το παλαμαρι του βαρκαρη οχι αυτα που το εχουν αυτα που το χουν ειναι τραβελια

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
ε τωρα γτ πας να με διορθωσεις και δεν επικεντρωνεσαι στην ερωτηση!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.535
Πόντοι
34.538
Tραβελι θες να πεις τυπε δε μπορω να καταλαβω γιατι τα λετε τρανς τρανσεξουαλ ειναι αυτα που εχουν κομενο το παλαμαρι του βαρκαρη οχι αυτα που το εχουν αυτα που το χουν ειναι τραβελια
Και που ξερει ο φιλος αν το χει κομμενο η όχι?
Το ψαξε επι τοπου?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
ε τωρα γτ πας να με διορθωσεις και δεν επικεντρωνεσαι στην ερωτηση!
Για το λογο οτι καποιος μπορει να ψαχνει κανονικη τρανς και να πεσει σε τραβελο οπως ειναι και σχεδον ολα εδω περα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Και που ξερει ο φιλος αν το χει κομμενο η όχι?
Το ψαξε επι τοπου?
Φακιρη μ αρεσει που εισαι και παλιος αφου ξερεις οτι σχεδον ολα ειναι τραβελια τη χαζομαρα ρωτας και που ξερει αν το χει κομενο η οχι η αν το ψαξε

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
ολες στη θεσσαλονικη ειναι τραβελοι.
Μπορει να υπαρχει και καμμια ξεχασμενη τρανς αλλα το ξερεις κ ο ιδιος  οτι ολα ειναι τραβελια οχι τρανς και το λεω λογο οτι καποιοι μπορει να μην ειναι απο δω και να μην ξερουν

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
Μπορει να υπαρχει και καμμια ξεχασμενη τρανς αλλα το ξερεις κ ο ιδιος  οτι ολα ειναι τραβελια οχι τρανς και το λεω λογο οτι καποιοι μπορει να μην ειναι απο δω και να μην ξερουν
οκ σορρυ. ενιγουει αν καποιος γνωριζει ας ενημερωσει

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.535
Πόντοι
34.538
Φακιρη μ αρεσει που εισαι και παλιος αφου ξερεις οτι σχεδον ολα ειναι τραβελια τη χαζομαρα ρωτας και που ξερει αν το χει κομενο η οχι η αν το ψαξε
Λες σχεδόν,αρα υπαρχουν και κλαδεμένοι...Δεν είναι ολοι με παπαρι....
Αν θελει κανεις να τον πω...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Πήρα μια πολύ όμορφη Βουλγάρα 20 χρ. Βουτηρα με Σαπφούς . Δυστυχώς δεν ήξερε καθόλου Ελληνικά για να ζητήσω τηλέφωνο. Πολύ καλή και δεκτική στα 20 ευρώ.

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
κατα τις 1 το βραδυ ηταν μια ψιλη ξανθια αδυνατη με μπλε φορεμα και μαυρα τακουνια.ηταν μαζι με εναν τυπο και μου ειπε 40€ στο αμαξι....

tetnik9

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2014
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
0
ρε παιδια τι ώρα μπορώ να πετύχω κάποια καλή? γιατί όποτε πάω ποτέ δεν πέτυχα κάτι. μόνο κάτι μαύρες 100 κιλά και κάτι τελειωμένα γυφτάκια. Επίσης στο σιτι γκειτ είναι όλα τραβέλια η παίζει να πετύχεις καμια γυναίκα? γτ από μακριά είδα ένα να φαίνετε καλό περπατούσε στην πίσω είσοδο στο παρκινγκ αλλά κόλοσα μην είναι τραβέλι.

georgethes

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
κατα τις 1 το βραδυ ηταν μια ψιλη ξανθια αδυνατη με μπλε φορεμα και μαυρα τακουνια.ηταν μαζι με εναν τυπο και μου ειπε 40€ στο αμαξι....

Μου έτυχε και μένα. Το βράδυ των εκλογών... κατά τις 2:30 επί της Γιαννιτσών πέντε-δέκα μέτρα πριν τη Βουτυρά. Είχα σταματήσει να στρίψω ένα τσιγάρο και δίπλα από το αυτοκίνητο πέρασε ένα ζευγάρι... ο τύπος μου ένευσε με το κεφάλι.. του ένευσα κι εγώ... ήρθε μαζί με την κοπέλα δίπλα στο παράθυρο και μου είπε... αν ενδιαφέρεσαι για την κοπέλα είναι 50 Ε και 20 ε η πίπα. Προφανώς από την αναδουλειά σε σένα έριξε κατά 10 ε την τιμή! Η γκόμενα ψηλή αδύνατη με πολύ ψηλό τακούνι, από τη μέση και κάτω καλή με ωραίο κωλάκι σε στενό μαύρο μίνι, αλλά από τη μέση και πάνω :jerking:... καθόλου στήθος... με μεγάλη μύτη, άσχημο ξανθό βάψιμο και πολύ... ξυνή. Ο τύπος πιο κοντός απ΄αυτή, μελαχροινός μέχρι μαυριδερός με μπόλικα μαλλιά και μούσι. η φωνή του ήταν τραχιά και μου έκανε κάτι  σε ρωσοπόντιο. Του είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι και συνέχισα το στρίψιμο του τσιγάρου μου όσο αυτοί συνέχισαν να προχωρούν επί της Γιαννιτσών.   

georgethes

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Πήρα μια πολύ όμορφη Βουλγάρα 20 χρ. Βουτηρα με Σαπφούς . Δυστυχώς δεν ήξερε καθόλου Ελληνικά για να ζητήσω τηλέφωνο. Πολύ καλή και δεκτική στα 20 ευρώ.

Πάλι την βραδιά των εκλογών επί της Σαπφούς καμιά 20αριά μέτρα από τη γωνία με Βουτυρά, απέναντι από κάτι γύφτικα χαλάσματα πέτυχα κι εγώ μια Βουλγάρα, σχετικά αδύνατη με μικρό στήθος ξανθιά με άσπρο φόρεμα. Ντεκαπέντε πίπα... είκοσι γκαμήσι μου είπε, αλλά δεν μου έκανε κλικ και δεν φόρτωσα.
Άξιζε πραγματικά?
Πέντε-δέκα μέτρα πιο μπροστά ήταν μια άλλη με μπλουτζήν, μέσα στα σκοτάδια μου φάνηκε σαν ασιάτισα, ντεκαπέντε πιπ.. (πίπα μάλλον θα εννοούσε) είκοσι γκαμήσι μου είπε αλλά με τράβηξε το ξανθό με το άσπρο φόρεμα. Τελικά δεν φόρτωσα τιποτα     

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Χθές 11/10 είχε πάρα πολλά στρούμφ της Διας. Τις μάσανε όλες.  :police: :police: :police: :police:

Τα τραβέλια που βρίσκονται δέκα μέτρα πιο κάτω τα αφήνουν ελεύθερα.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom