Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Περασα χτες μια βολτα αφου καταθεσα σε στουντιο να δω τι παιζει. Μονο αστυνομια φουλ που σταματουσαν σε γκαβατζες και σε σημεια που κρυβονται και ψαχνανε. Πχ εκει στο παλιο κτελ κατεβηκαν και πηγαν με τα ποδια μεχρι μεσα στη γωνια. Εντυπωση μου κανει που πιο κατω που κανουν πιατσα οι τρανς δεν περνανε καθολου εκτος αν κανω λαθος. Ρε κοριτσια μηπως τους ριχνετε κανα πουτσο τους μπατσους και σας φοβηθηκαν ?

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Εμένα πάλι γιατί μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση τα σχετικά με τα ναρκωτικά και όλα τα συναφή ... με απλά λόγια μετά απο όλους αυτούς τους ελέγχους και τα μπλόκα βλέπουμε ότι έχει αρκετά λουλούδια στην πιάτσα και θα πρέπει να προσέχουμε και οι ίδιοι όσο μπορούμε. Στο δια ταύτα όσο περίεργο και αν ακουστεί θα ήθελα να σκεφτούμε τι θα επικρατούσε στη πιάτσα και ότι ίσως η ζούγκλα να έμοιαζε με παιδική χαρά. Η αστυνομία τελευταία έχει επιφορτιστεί και επιπλέον την ασφάλεια όσον είναι εκεί για να κάνουν ανάληψη απο τα ΑΤΜ οπότε λογικό θα ήταν και η ανάλογη αύξηση των στρούμφς που παρατηρούμε.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
Επίσης, βεβαιώθηκαν :
• 9 παραβάσεις του Νόμου περί Εκδιδομένων επ' αμοιβή προσώπων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Ευχαριστούμε κυριε Εισαγγελεα....

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
σημερα το πρωι γυρο στις 6 λιγο μετα το μπουγατσατζιδικο που ειναι πανω στη Γιαννιτσων μετα την διασταυροση με την Αγ.Παντων πηρα μια κοπελα (οχι μαυρη)για πιπα στα 10 ευρω της εδοσα  οταν σταματισαμε ενα εικοσαρικο και μη εχοντας να μου δοσει ρεστα τις λεω οτι απο ευρω εχω μονο ενα ταληρο ακομα στο πορτοφολι............το αποτελεσμα ηταν το πιο φτηνο τσιμπουκι ever με ενα ταληρακι  :grin: :dancing: :rockon:

sexoman17309428

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σαββατο βραδυ γυρω στις 5-5μιση περασμα απο γιαννιτσων.
3 μαυρακια αξιολογα εκ των οποιων η μια αστερακι.
Συμφωνησα πιπα μαζι της με 10 ευρω και κατευθυνθηκαμε στο γνωστο μεγαλο παρκινγκ στη μεγαλη διασταυρωση πιο πανω απο το spa prive.
Εκει που καυλωσα ,αφου με αφησε με πολυ ζορι να την κωλοδαχτυλιαζω,βγαζω απο την τσεπη κατι ψιλα ,τις τα δινω και την γαμαω εξω απο το αμαξι.
Συναγωνιστες ,πολυ καλη περιπτωση ,σφιχτο κωλαρακι.
Με 13 ευρω συνολο ,γυρισα για υπνο χαλαρος!

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν (12) παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων.

warnwarn.gif
 σπαμ. τελευταία προειδοποίηση

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδια κατω δεξι απο καθε ποστ εχει μια επιλογη που γραφει ''Report to moderator '' την πατησα και εγραψα στον αντμιν τι συμβαινει,τοσο απλο σε 5 λεπτα ο banman κουνησε το banhamer του και ολα οκ
bytheway χτες ευοσμο στον παραληλο του περιφεριακου δυο πιπινακια κανανε νοηματα στα αυτοκινητα να σταματησουν,εκανα μια γυρα και τσακωσα ενα αδυνατο ολα τα λεφτα ουτε σε εκανε εντυπωση οτι ψαχνεται,την πηγα μεχρι την σταση αλλα αρνηθηκα ευγενικα τα περαιτερω στελλα το ονομα της οχι η γνωστη,αλλα πολυ γιαβρι κριμα που δεν θελησε να μου δωσει κινητο για τα περαιτερο,παντως ηθελε να παει στα γυφτικα για ψωνια αλλα δεν ειχε φραγκα απο οτι καταλαβα....10 ευρω με ζητησε και πραγματικα μπηκα στον πειρασμο αλλα ειπα να μην σπασω το σερι αποχης απο τα καθεκαστα :(

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538
παιδια κατω δεξι απο καθε ποστ εχει μια επιλογη που γραφει ''Report to moderator '' την πατησα και εγραψα στον αντμιν τι συμβαινει,τοσο απλο σε 5 λεπτα ο banman κουνησε το banhamer του και ολα οκ
Ηταν ενημερος από πιο νωρις...
Τον ειχε στη μπουκα καιρο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom