Και εμένα μου την πέσαν στη Χαλκιδος την Τετάρτη κατά τις 23:00 μόλις είχα πάρει τη Στέλλα και ξεκινήσαμε για χοτελι, βγαίνοντας Μοναστηριού μας σταμάτησαν 2 μηχανές τις Δίας.
Μας κατέβασαν και άρχισαν να ψάχνουν το αμάξι. Με ρωτάει ο ένας "Έχετε τίποτα παράνομο μαζί σας?" "Τον δεσμό μου" του λέω. Ευτυχώς τους ειδοποίησαν για περιστατικό με πιο σοβαρούς εγκληματίες (καβγάς πακιστανων μέσα στο σταθμό) και μας παράτησαν.
Στα του αγώνα τώρα η Στέλλα έχει αρχίσει να βγιαζετε λιγάκι, αλλα όχι σε σημείο να με απογοήτευση.
Πίπα ελεύθερη, μετά πέρασμα αδέξια της καποτας και καβάλα αυτή για να χαζεύω τα βηζια της να πηγαίνουν πάνω κάτω, αλλαγή στα 4 αλλα δεν βολευομουν και ξανά αυτή από πάνω. Άρχισε στο 20 λεπτό να λέει ότι κουραστικε οποτε γυρίσαμε ξανά σε πίπα με μπόλικο καραμελομα στα μπαλάκια και ολοκλήρωση στο στήθος της. Ντουζακι ξανά και βουρ σπίτια μας.
Το Σάββατο είχα περάσει κατά τις 22:00 και ήταν στο παλιό ΚΤΕΛ 3 Βουλγάρες και μια μπατσινα που περίμεναν το περιπολικό να τις πάρει, και ο άλλος έψαχνε τα στενά με τα πόδια.
Λοιπόν από τις τέσσερις στην στάση, αυτή που πραγματικά άξιζε να φορτωθεί, ήταν η μπατσινα.