Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Για τη Ρίτα ρωτάω.
Σε έβαλε σε καμιά μπλακ λιστ και δεν την έχεις φόρτωση ακόμα?
Ή απλός δεν την πετυχαίνεις?
Δε δοκιμασα προσφατα να την φορτωσω αλλα μαλλων με εβαλε αν κρινω οτι καθε φορα που παω να την φορτωσω δεν ερχετε σιγα μη με θυματε βεβαια αλλα λεω

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Καλησπερα φιλοι!Για ριξτε μια ενημερωση και για μας τους νεους!
Οποτε και να περναω πολυ ψοφια τα πραγματα!

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Ραπτορα, κατά τις 19:30 εσύ έβγαινες με τη Ρίτα από το Φιλοξενία?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Οχι εγω την αφησα στην πρωην πειραιως 7:30 γιατι ειχε ραντεβου με καποιον

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
το νωρις για τη ριτα μιλαμε για τοσο νωρις? 19.30 που λετε εσεις ? Ακομα κοσμος δεν κυκλοφορει ? Αν και με τη περιγραφη που εδωσες δεν πρεπει να ειναι και δυσκολο να τη βρεις.

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Χθες στις 21:45 ως τις 22:15 στο οποίο την πέσαν τα περιπολικά ακόμα και στην καβάτζα στην Κωλέττη μπήκαν και έβγαλαν τις κοπέλες που ήταν με τους πελάτες
(τραγικό πέσιμο)

Πριν το πέσιμο δεν είχε και πολλά μιας και μόλις είχαν αρχίσει να βγαίνουν
Υπήρχαν στην οικονόμου με Γιαννιτσών οι χοντρές Βουλγάρες
Στην Χαλκίδος η Στέλλα,  μια άλλη βουλγαρα νεαρή η οποία λεεί 20€ αλλά δεν κάνει πίπες και φυσικά το γκρέμλιν

Ποιο κάτω στην Κωλέττη στο πρώτο πέρασμα 2 μαυρούλες

Στο δεύτερο πέρασμα 2 περιπολικά :cheesy:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Και εμένα μου την πέσαν στη Χαλκιδος την Τετάρτη κατά τις 23:00 μόλις είχα πάρει τη Στέλλα και ξεκινήσαμε για χοτελι, βγαίνοντας Μοναστηριού μας σταμάτησαν 2 μηχανές τις Δίας.
Μας κατέβασαν και άρχισαν να ψάχνουν το αμάξι. Με ρωτάει ο ένας "Έχετε τίποτα παράνομο μαζί σας?" "Τον δεσμό μου" του λέω. Ευτυχώς τους ειδοποίησαν για περιστατικό με πιο σοβαρούς εγκληματίες (καβγάς πακιστανων μέσα στο σταθμό) και μας παράτησαν.
Στα του αγώνα τώρα η Στέλλα έχει αρχίσει να βγιαζετε λιγάκι, αλλα όχι σε σημείο να με απογοήτευση.
Πίπα ελεύθερη, μετά πέρασμα αδέξια της καποτας και καβάλα αυτή για να χαζεύω τα βηζια της να πηγαίνουν πάνω κάτω, αλλαγή στα 4 αλλα δεν βολευομουν και ξανά αυτή από πάνω. Άρχισε στο 20 λεπτό να λέει ότι κουραστικε οποτε γυρίσαμε ξανά σε πίπα με μπόλικο καραμελομα στα μπαλάκια και ολοκλήρωση στο στήθος της. Ντουζακι ξανά και βουρ σπίτια μας.

Το Σάββατο είχα περάσει κατά τις 22:00 και ήταν στο παλιό ΚΤΕΛ 3 Βουλγάρες και μια μπατσινα που περίμεναν το περιπολικό να τις πάρει, και ο άλλος έψαχνε τα στενά με τα πόδια.
Λοιπόν από τις τέσσερις στην στάση, αυτή που πραγματικά άξιζε να φορτωθεί, ήταν η μπατσινα.

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
εκείνη η ώριμη κυρία κοντά σε στενάκι του Fever τι παίζει ξερουμε;;
20€ λεει,σπίτι της λέει,μεγάλη είμαι λέει,αμετι μουχαμετι να μπει στο αυτοκινητο.

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Ελένη Ελληνίδα ξανθιά με piercing πανω απο τα χείλη . Πολυ ωραίο σωματάκι γλυκιά κοπελίτσα μέτριο σεξ.

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Από Ελληνιδα τι περιμενες?

υπάρχουν παντα και εξαιρέσεις... Οπότε πρέπει να δοκιμάζουμε πάντα καλού κακού μηπως μας κάτσει καμια καλή περίπτωση :)

Άσε που και απ ότι διαβάζω εδω μεσα αυτη την στιγμή τα δυο καλύτερα στη Θεσσαλονίκη ειναι Ελληνίδες....

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
........αυτή που πραγματικά άξιζε να φορτωθεί, ήταν η μπατσινα.

:grin:  :grin:
έπρεπε να τις το προτείνεις :).

Πριν από καμία ώρα βρήκα την Ελένη την οποία θεωρώ πολύ όμορφη με ωραίο σώμα, την πείρα για μια πίπα στα 20€ αλλά τα αξίζει.

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
εχει κανεις το τηλ της Στελλας να μου δωσει.? θενξ προκαταβολικα.!

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
4-5 περασματα γιαννιτσων, μοναστηριου και παραστενα δεν υπηρχε τιποτα (0100-01.30). Μονο μια ασχημη μαυρη σε μια σταση στη γιαννιτσων. Ειδα ομως ενα πανεμορφο τρανς μου εκανε εντυπωση και το ντυσιμο ενα μινι φορεμα, μελαχρινη με προσωπο ομορφο με γωνιες δεν εχω ιδεα ποια ειναι περασα κανα δυο φορες την χαζεψα και εφυγα. Αυτη ηταν απο την πισω μερια του city gate.

freeagent1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια ,παλιοτερα ειχα παρει κατι μαυρακια στην Συγγρου εκει σε ενα ξενοδοχειο και ειχα περασει φινα!
ξερει κανεις που χαθηκαν τα μαυρακια?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ρε παιδια ,παλιοτερα ειχα παρει κατι μαυρακια στην Συγγρου εκει σε ενα ξενοδοχειο και ειχα περασει φινα!
ξερει κανεις που χαθηκαν τα μαυρακια?
μαυρη και φινα ? μωρε μπραβο... εγω ειτε κωλομπαρο, ειτε στριπτιζαδικο, ειτε απο το δρομο σε αμαξι, ειτε στο σπιτι, ειτε σε μπουρδελο, ειτε κολ γκερλ ποτε δεν περασα καλα.. τζαμπα τα χειλη...

Εγγρ.
1 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
μαυρη και φινα ? μωρε μπραβο... εγω ειτε κωλομπαρο, ειτε στριπτιζαδικο, ειτε απο το δρομο σε αμαξι, ειτε στο σπιτι, ειτε σε μπουρδελο, ειτε κολ γκερλ ποτε δεν περασα καλα.. τζαμπα τα χειλη...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

με το που δινεις το παραβολο
αμεσως πληρης αδιαφορια  αμετοχη στο γαμησι βαρετη αεροπιπα κ αποτομη συμπεριφορα με σκοπο να σε εκνευρισει κ να σε αποθαρυνει
το 98% απο τις μαυρες ςτσι

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525

αμεσως πληρης αδιαφορια  αμετοχη στο γαμησι βαρετη αεροπιπα κ αποτομη συμπεριφορα με σκοπο να σε εκνευρισει κ να σε αποθαρυνει

θυμαμαι ενα σκηνικο στην καβατζα της κωλεττη που φυσικα ηταν τζαμπα λεφτα και μετα απο ποση ωρα καταφερα να τελειωσω, χτυπαει το τηλεφωνο της μαυρης και αφου λεει κατι στη γλωσσα της μου λεει κατσε εδω εχει μπατσους. Βγενει απο το αμαξι και κρυβεται μπροστα απο το καπο. Εβαλα μπρος και αυτη φωναζε να μην φυγω εκανα οπισθεν και κρατιοταν απο τον προφυλακτηρα να μην φυγω. Γελασα τοσο πολυ που της εκανα την χαρη και περιμενα να περασουν για να βγει  :2funny: :2funny:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ....
Το παραβολο παντα μετα,κατοπιν συμφωνιας,αμα θελει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom