Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

kkaramich2015

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
θυμαμαι ενα σκηνικο στην καβατζα της κωλεττη που φυσικα ηταν τζαμπα λεφτα και μετα απο ποση ωρα καταφερα να τελειωσω, χτυπαει το τηλεφωνο της μαυρης και αφου λεει κατι στη γλωσσα της μου λεει κατσε εδω εχει μπατσους. Βγενει απο το αμαξι και κρυβεται μπροστα απο το καπο. Εβαλα μπρος και αυτη φωναζε να μην φυγω εκανα οπισθεν και κρατιοταν απο τον προφυλακτηρα να μην φυγω. Γελασα τοσο πολυ που της εκανα την χαρη και περιμενα να περασουν για να βγει  :2funny: :2funny:

Εύγε!

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
Βολτα κατα τις 1παρα δεν υπηρχε ψυχη και παντου τρανς. Στην γωνια ερχομενος απο αγιων παντων για να μπω γιαννιτσων ειδα κατι που δεν εχω ξαναδει ποτε μου σε βολτα. Ενα πραγμα δεν ξερω τι ηταν. Μουρι δρακουμελ τα κιλα γυρω στα 120+ με διχτυωτα και μια κοιλια απο εξω που ειχε κανει τετοια μπακα απο το βαρος ειχε κρεμασει και καλυβε μπροστα ολο την ευαισθητη περιοχη. Τι φαση ειναι αυτος?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.061
Πόντοι
13.755
Ξανθια ελληνιδα μιλφαρα 55 χρονων στην οδο Κυριλου χθες τη νυχτα μεσα σε αμαξι,κανονικη γυναικα οχι πρεζονι και τετοια,λιγο μαγκιωρα και ομιλια παλιας εποχης...
20ε πιπα γαμησι στο αμαξι ζητουσε

συμπαθεστατη,ομιλητικη και κοινωνικη και μου ειπε οτι θα ειναι μονιμα εκει...
Για οσους δεν ξερουν το στενο ειναι η παραλληλος της Βουτυρα

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Ξανθια ελληνιδα μιλφαρα 55 χρονων στην οδο Κυριλου χθες τη νυχτα μεσα σε αμαξι,κανονικη γυναικα οχι πρεζονι και τετοια,λιγο μαγκιωρα και ομιλια παλιας εποχης...
20ε πιπα γαμησι στο αμαξι ζητουσε

συμπαθεστατη,ομιλητικη και κοινωνικη και μου ειπε οτι θα ειναι μονιμα εκει...
Για οσους δεν ξερουν το στενο ειναι η παραλληλος της Βουτυρα
καμια παραπανω λεπτομερια γνωριζουμε απο εμφανιση-συμμετοχη???

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
εμενα παλι χτες που πηγαινα για μπουρδελο/στουντιο καταθεση πανω στην ουρανιου πριν το καληγουλα μια στα αριστερα μεσα στο αμαξι μου εκανε νοηματα αλλα δεν σταματησα να ρωτησω κτλ

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Η κυριλου πιο στενο ειναι?? το τελευταιο εκει που σταματαει η γιαννιτσων και γινεται μονοδρομος πηγαινοντας για ανατολικα και στριβεις δεξια?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
Η κυριλου πιο στενο ειναι?? το τελευταιο εκει που σταματαει η γιαννιτσων και γινεται μονοδρομος πηγαινοντας για ανατολικα και στριβεις δεξια?
περνεις την γιαννιτσων με κατευθυνση προς την πολη γινεται μονοδρομος οποτε πασ δεξια αναγκαστηκα αυτη ειναι η βουτηρα, στο πρωτο στενο που θα βρεις κανεις αριστερα, δεξια δεν παει ειναι μονοδρομος και ευθεια βγενεις στο φαναρη. Λοιπον κανοντας αριστερα ειναι η σαπφους αμα κοψεις μετα απο λιγο ξανα αριστερα και παρεις τον αριστερο δρομο αυτη ειναι η κυριλλου και στο τελος της ξαναβγαινεις γιαννιτσων.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
εμενα παλι χτες που πηγαινα για μπουρδελο/στουντιο καταθεση πανω στην ουρανιου πριν το καληγουλα μια στα αριστερα μεσα στο αμαξι μου εκανε νοηματα αλλα δεν σταματησα να ρωτησω κτλ

Καλυτερα,Δρακος!!!

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.724
Πόντοι
3.870
α ρε μπουχε τριτη ηταν αναγκη να το κανονισεις;;;;;;;;;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :S :S :S :S :S :S :S

Galan1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Χτες το βραδυ περασμα απο Γιαννιτσων κατα τις 2 το πρωι,δεν υπηρχε ψυχη εκτος απο κατι στουμφακια τα οποια κανανε σε ολους αλκοτεστ,δεν τους ξεφυγε κανενας.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
Χτες το βραδυ περασμα απο Γιαννιτσων κατα τις 2 το πρωι,δεν υπηρχε ψυχη εκτος απο κατι στουμφακια τα οποια κανανε σε ολους αλκοτεστ,δεν τους ξεφυγε κανενας.

σταθερη αξια πλεον, μεγαλυτερη πιθανοτητα ειναι να πετυχεις αλκοτεστ και να σε γαμησουν παρα καμια πουτανα να γαμησεις...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
627
Πόντοι
7.135
H πιάτσα έχει πεθάνει εδώ και χρόνια, τι ασχολείστε :/

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
658
Πόντοι
86
Χονδρικά:
Επανεμφάνιση της Νταιζης της Βουλγαρας, βγαίνει Μοναστηριού και μόνο, από την ώρα που σκοτεινιάζει έως περίπου τις 12:00, συνηθως ειναι κοντά και ο γκομενονταβας, αλλα από απόσταση και δεν ανακατεύεται. Έχει και χώρο κοντά στο LIDL. Τιμές οι κλασικές, 20-30 αμάξι, στο χώρο 40 αλλα τα δουλεύει τα λεφτά της, το μόνο παράπονο ότι βάζει λίγο παραπάνω δόντι στην πιπα.
Επιστροφή και της Ρουμανας Συλβιας, Οικονόμου, βγαίνει και αυτή με το που νυχτώνει.
Στην αρχή δεν την γνώρισα, αλλα όταν της έβαλα κωλοδαχτυλο, σκέφτηκα, γνωστή κωλοτρυπιδα αυτή, και την ρώτησα από που ειναι, τότες την θυμήθηκα. Αυτή λοιπόν το έχει ανεβάσει πολυ το κασέ, 70 για χοτελ για 30 λεπτά μου είπε, δεν πήρα, κράτησα την πίπα χωρίς με 30.
Καλά για Ρητά δεν γράφω, αυτή την έχω κάνει στανταρακι πλέον.
Η κατσαρίδα κανονικά πλέον πίσω στη δουλειά, αλλα βγαίνει πολυ νωρίς, μετά τις 18:00.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
658
Πόντοι
86
Ξέχασα,
Η Στελλιτσα πλέον βγαίνει Χαλκιδος αλλα από τις 18:00 και εξαφανίζεται νωρίς.
Όπως και οι περισσότερες πλέον, βγαίνουν ή πολυ νωρίς ή παρα πολυ αργά.

vespagrotis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2015
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα στην παρεα
Σαν νεος στο φορουμ θελω αν ξερει κανεις να μου πει μια κοντη ξανθουλα στη γωνια γιαννιτσων και Αγ παντων ποια ειναι?? ειμαι λατρης του κοντου αποτι καταλαβατε
ηταν χτες βραδυ παρασκευης αλλα δεν προλαα να γυρισω την πηραν και μετα πλακωσε και η αστυνομια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom