Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.499
Πόντοι
34.538
Λαθος τυπε στο Γυραδικο στη Γρηγοριου Λαμπρακη Τουμπιωτης ειμαι και ξερω.
ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ στη πλατεια,λιγο κατω από ΕΓΝΑΤΙΑ....
Τρως και δεν δινεις τιπ[οτα στα...περιστερια που περιμενουν γυρω γυρω....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.709
Πόντοι
38.177

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σημερινη βολτα κατα τις 9
Μετα την κολετη πριν την νισσαν ενα τζανκι με σορτσακι ψιλοκαλο απεναντι η ελενη η τσιγγανα η ειτζιαρα. Κοντα στην διχαλα δυο βουλγαρες μπουτουδες κλασσικα εκει στα σκαλακια.
Λιγο μετα η αδερφη της ελενης η μαρια η ειτζιαρα.
Κοντα της ενα αδυνατο τεμαχιο τσιγγανακι με σορτσακι και σγουρο μαλλι,μου θυμησε την ρειχαν-κατερινα, αν την πετυχε αλλος ας μας πει....
Α και πριν την κολετη η κατερινα το τζανκι η γνωστη

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Σημερινη βολτα κατα τις 9
Μετα την κολετη πριν την νισσαν ενα τζανκι με σορτσακι ψιλοκαλο απεναντι η ελενη η τσιγγανα η ειτζιαρα. Κοντα στην διχαλα δυο βουλγαρες μπουτουδες κλασσικα εκει στα σκαλακια.
Λιγο μετα η αδερφη της ελενης η μαρια η ειτζιαρα.
Κοντα της ενα αδυνατο τεμαχιο τσιγγανακι με σορτσακι και σγουρο μαλλι,μου θυμησε την ρειχαν-κατερινα, αν την πετυχε αλλος ας μας πει....
Α και πριν την κολετη η κατερινα το τζανκι η γνωστη

Προτεινω το θρεντ να μετονομαστει σε "Salonika walking dead" η "Resident Evil Salonika"

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Τι σπιτι ειναι αυτο με 20,000ευρω ρε τυπε?
Με μια τουαλετα και μια κουζινα?
Υπνο στο μπαλκονι που κοιταει ακαλυπτο?  :2funny:

Αυτό κάπου τόσο βγαίνει, και δεν έχει και Τέλος Ακίνητης Περιουσίας.

Συνημμένα

• PROKAT1.jpg
    PROKAT1.jpg
    60,6 KB · Εμφανίσεις: 11

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.125
Πόντοι
2.356
Και δώρο η σκάλα ν ανεβαίνει στη ταράτσα ν απλώνει  τα ρούχα η να βάλει περιστέρια

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.709
Πόντοι
38.177

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
5 κουφωματα θελει και 2 αιρκοντισιον και ειναι κουκλι 2-3 χιλιαρικα δηλαδη. πολυτελειες δεν θελω, ημουν στην φρουρα της σπαρτης (με μολις 2.500 χρονια διαφορα απο τους 300  :grin: )

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.709
Πόντοι
38.177
5 κουφωματα θελει και 2 αιρκοντισιον και ειναι κουκλι 2-3 χιλιαρικα δηλαδη. πολυτελειες δεν θελω, ημουν στην φρουρα της σπαρτης (με μολις 2.500 χρονια διαφορα απο τους 300  :grin: )

Τύπε,της δουλειάς ειμαι,μολις το δεις το σπιτι απο κοντα θα κανεις μεταβολή τρέχοντας.
Αμα τελικα αποφασίσεις να μείνεις καθε βραδυ θα ξυπνάς απο τους σωλήνες που θα σκάνε σε διάφορα σημεία,αλλα θα εισαι πλεον και ο μαλακας γείτονας (δες το σχετικό θρεντ)όπου στο περπάτημα σου στο σπιτι θα σε ακούει όλη η οικοδομή.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ε τοτε στο νοικι μια ζωη  :headbang2: να μην εχω τα χρηματα δεσμευμενα και να ειμαι ευκινητος να πηγαινω απο πολη σε πολη και κοντα στις πιατσες να νοικιαζω  :) :).
υγ στον βολο τυχαια ειχα νοικιασει στον δρομο με τα μπουρδελα και το μπουρδελο ηταν πιο κοντα απο τον φουρνο και το γυραδικο εβγαινα και πηγαινα με τις παντοφλες στα 15 μετρα :grin:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
αυτες οι αιητζιαρες οι γυφτισες που γραφετε πως κυκλοφορουν παλι εξω δεν τους ασκηθηκε καμια διωξη σαν τις πρεζουδες που ειχε μασει ο λαβερδος?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.125
Πόντοι
2.356
Εγώ πάλι από την ώρα πού είδα το μπάνιο μ έπιασε μία φαγούρα,
λες να κόλλησα κάτι
Πολύ έξω από τα πράγματά είσαι δυστυχώς φίλε μπουρδελιωτη
Μπάνιο πατώματα οπωσδήποτε
50 χρονών Σπίτι είναι
Σαν να παίρνεις αμάξι παλιό μεν κ φθηνό
κ να μη σταματάς να βάζεις  λεφτά

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
παντα εμενα σε παλια σπιτια στο κεντρο να πηγαινω ευκολα βολτες, το σπιτι ειναι για υπνο και για γαμηστρωνας, κοινωνικες εκδηλωσεις δεν θελω. και η βρυση να σταζει σε ενα χρονο ας χαλαλισει 2 ευρω νερο, η ευκολια να εισαι κοντα στην δουλεια σου και στις πιατσες που σου γλυτωνει απειρες ωρες το χρονο ειναι που μετρανε.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
αυτες οι αιητζιαρες οι γυφτισες που γραφετε πως κυκλοφορουν παλι εξω δεν τους ασκηθηκε καμια διωξη σαν τις πρεζουδες που ειχε μασει ο λαβερδος?

γιατι να τις μαζεψουν εφοσον η ελληνικη δικαιοσυνη αποφασισε οτι δεν κανουνε κανενα αδικημα και ειναι αθωες :uglystupid:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
α μαλιστα το να θετεις σε κινδυνο την δημοσια υγεια, κανοντας πληρωμενο σεξ δεν διώκεται αυτεπαγγελτα?
εδω διωκεται αυτεπαγγελτα απλως και μονο οτι εκδιδονται στο δρομο ή σε μαγαζια που δεν εχουν αδεια...
:fuck1: τους εισαγγελεις εχουμε

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
βγαλανε αποφαση οτι την ευθυνη την εχει ο πελατης και οτιδηποτε παθει η κολλησει καμια αρρωστια αυτος φταιει και οχι οι πουτανες οι ειτζιαρες.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
και δεν βρεθηκε κανενας λογικος νομικος να εφεσηβαλει αυτην την αποφαση??
ειναι σαν να μου λες παω να αγορασω σουβλακια απο πλανοδιο που εχει τυφο και φερω εγω ευθυνη που τα αγοραζω αν κολλησω τυφο (μη γνωριζοντας οτι δεν εχει κανει υγειονομικες εξετασεις) και η αστυνομια που δεν κανει την δουλεια της να τον συλλαβει και να τον ελεγξει ειναι μια χαρα.

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16
Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών 8/2013

...... αν υποτεθεί ότι οι κατηγορούμενες είχαν πράγματι αποφασίσει να εκδοθούν επ’ αμοιβή, η συμπεριφορά τους δεν συνιστά ούτε καν αρχή εκτελέσεως βαριάς σωματικής βλάβης, τοσούτω μάλλον που, έστω και αν οι κατηγορούμενες είχαν όντως προχωρήσει σε ερωτική επαφή με κάποιον πελάτη, η πράξη τους θα αποτελούσε όχι βαριά σωματική βλάβη αλλά μη τιμωρητή συμμετοχή σε αυτοδιακινδύνευση άλλου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom