Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
δηλαδη Νινα εσυ τι εκανες?επαιζες τον πουτσο σου και ο αλλος σε κοιτουσε ενω συγχρονως γαμουσε την ξανθια?...εσυ γαμησες την ξανθια?διπλη διεισδυση μουνι κωλο την πηρατε?
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:...ελα πες μας τι εγινε
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Και τελικα τη χυσατε στη μαπα και οι δυο συγχρονως Νινα?..εεε Νινα??εεε?...πες μας πως κατεληξε η συναντηση τελικα  :rolleyes: :rolleyes:

:bigdick: :bigdick:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
δηλαδη Νινα εσυ τι εκανες?επαιζες τον πουτσο σου και ο αλλος σε κοιτουσε ενω συγχρονως γαμουσε την ξανθια?...εσυ γαμησες την ξανθια?διπλη διεισδυση μουνι κωλο την πηρατε?

χχαχαχαχα δεν παιζεσαι al

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
τρανς και στα μουτρα σου !!!  :smitten: :smitten:

παρεα δεν καναμε απλος καθοταν δειπλα μου μπαςςςς  και την γαμησει κανενας .... ααα και δυο παρτουζες  αυτά ...

εχει εξαφανιστη ....  εχω να την δω τουλάχιστον χρονο !!!!

Τουλάχιστον έκανε καλο κρεβάτι?

Τα δικαιολογουσε  αυτά που ζητούσε ή δεν ξαναεβλεπε τον πελάτη?

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.165
αααααααααααα !!! εγω του εκανα βαθια τσιμπούκια !!! και μετα γαμησε αυτή αλλα με κοιτουσε  στα ματια οταν της τον κάρφωνε  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.165

al pacino  καυλιαρη !!! μετα την χθεσινη επισκεψη ! η βραδια μου συνεχισε παλιες

καλες  εποχές ...να περνας πιο συχνα ! :smitten: :smitten: :smitten:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Χθεσινοβραδινή τσαρκα 10.30 με 11... Μόνο μια φαφούτα η Σωτηρία στην Μουναστηρίου, που έκανε μόνο πίπα (χωρίς σακούλα όπως έλεγε) για 10€, αλλά φοβήθηκα μην κολλήσει τερηδόνα το πουλί μου και την έκανα με ελαφρά... Λίγο πιο κάτω ήταν και 2-3 ξαδερφες του Γουλτερ Μπέρι... Αυτά...
Πιο πολλές τανες εχει στα κρατητήρια παρά στην πιάτσα αυτή την περίοδο...

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
πρεπει να επεστρεψε η Άνη το 18χρονο! κατι πηρε ταυτή μου...

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Είχε νωρίς μια σχετικά καλή κίνηση.
Πέρασα κατα τις 21:00,
Στην Α.Π. ηταν 3 Βουλγαρακια, η μια πολύ καλο, λεπτό, με κότσο το μάλη ντυμένη στα μπεζ.
Η δεύτερη άσπρη φούστα μαύρο σακάκι, μακρύ σγουρό μαύρο μάλη.
Η τρίτη μπαζο.

Στη Κυρίλλου 2 γυφτοβουλγαρακια.

Η γνωστη μεταΜΙΛΦ Λουκία απέναντι απο το CITYGATE.

Στην Κωλέττη η κοπέλα που έγραψε ο Αρισκ. Γεμάτη σημάδια, με τα μισά δόντια να λυπούν, μου φώναξε στο φανάρι "ΠΙΠΑ 10Ε ΜΟΝΟ". Ευτυχώς άναψε γρήγορα το πράσινο.
Από απέναντι η γνώστη Μαρία, ντυμένη στα μαύρα, σαν την χήρα,ερχόταν με σποριά από το περίπτερο, με φώναξε, της είπα βιάζομαι να πάω να δω BOB σφουγγαράκι.

Πιο κάτω τίποτα μέχρι την διχάλα.
Στη διχάλα ένα τελειωμένο, στο δρόμο για τα ΚΤΕΛ, στην πρώτη διασταύρωση, η ΜΙΛΦ Τζενη, μαζί με μια ψιλή γριούλα που βγαίνει εδώ και λίγο καιρό εκεί και μια μαυρουλα.

Βγήκα Μοναστηρίου και εκεί τελείωσε θετικά η αναζήτηση.

Μπροστά στον Κουμακη η Αννα η μελαχρινή τσιγγανοπουλα.
Λοιπόν, αυτή την κοπέλα χαιρεσε να την έχεις στα 4, μιλάμε για τέλειο λύγισμα της μέσης.
Αφού λοιπόν μου τον έκανε γκλοπ με το στόμα της, μου πέρασε την καπότα και έκανε ένα στήσιμο η πουτάνα που μου γύρισαν τα μάτια.
Μέτα από κάνα 15λεπτο άρχισε να κουράζετε και μου ρώτησε αν αργώ πολύ ακόμα.
Της είπα ότι γενικός αργώ πολύ.
Συνέχισα να την καρφώνω στα 4, ώσπου με ρώτησε αν θέλω να με τελειώσει με πίπα γιατί άρχισε να ψιλοποναει.
Δεν της αρνήθηκα, μου έβγαλε την καπότα και συνέχισε την πίπα έως ότου με τελείωσε στο στόμα της.

Πολύ καλήμερα σας

Συνημμένα

• doggy right.jpg
    doggy right.jpg
    6,9 KB · Εμφανίσεις: 13

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Who is Koumakis...?  :huh:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Μοναστηριου προς κεντρο, στη γωνια με τον δρομο που παει διαγωνια για την Γιαννιτσων,
το μαγαζι με το βιομηχανικο υλικο λεγετε Κουμακης.

Kopritoskylo

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ρε σεις πιατσοβιοι θα σπαμαρω τωρα αλλα θελω να ρωτησω κατι. Στη Μπουγατσα πανω στη Σταθμου περασα χτες το πρωι και πηρα μπουγατσα. Με σερβιρε μια κοπελια που παραλιγο και θα την εβγαζα εξω να την παιξω. Βαψιμο για μπουζουκια με τη βλεφαριδα καγκελο αγριο σκυλι του πολεμου και σωματακι φωτια. Αν και φορουσε τα ρουχα της δουλειας μου τον εκανε καγκελο. Δηλαδη το βραδυ τι φοραει? την εχει δει κανενας? Σορυ για το σπαμ αλλα επαθα την πλακα μου

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
ενα ξανθό αδυνατο κοντό;;

Kopritoskylo

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ξανθο αδυνατο κοντο ναι. Ενταξει γουστα ειναι αλλα εγω  :cum: :cum: :cum:

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
Ρε σεις πιατσοβιοι θα σπαμαρω τωρα αλλα θελω να ρωτησω κατι. Στη Μπουγατσα πανω στη Σταθμου περασα χτες το πρωι και πηρα μπουγατσα. Με σερβιρε μια κοπελια που παραλιγο και θα την εβγαζα εξω να την παιξω. Βαψιμο για μπουζουκια με τη βλεφαριδα καγκελο αγριο σκυλι του πολεμου και σωματακι φωτια. Αν και φορουσε τα ρουχα της δουλειας μου τον εκανε καγκελο. Δηλαδη το βραδυ τι φοραει? την εχει δει κανενας? Σορυ για το σπαμ αλλα επαθα την πλακα μου
που ειναι  το μαγαζι να γινω πελατης!!!!!!!!!!!! :dancing:

Kopritoskylo

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα δεν με βολευει καθολου ο δρομος, ειναι αυτος που συνεχιζει για Αθηνα στο υψος πριν το city gate

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Επιστροφή εχθές κατά τις 22:00 στο μαγαζί να ξεφορτώσω και περνάω από την πιάτσα να κάνω μια γύρα.
Λίγα άλλα όλα καλά εχθές.
Μοναστηρίου, από δυτικά προς κέντρο, μετά το Φιλοξενεια, η Τζένη.
Μπήκα Γιαννιτσών και στα σκαλάκια στο πρώτο στενό αριστερά 2 Βουλγαρακια που μιλούσαν σε υποψήφιο πελάτη.
Μέχρι την Βούτυρα μετά τίποτα, στην Κυρίλλου 2 γυφτοβουλγαρακια.(σ.μ. όλα σχεδόν καλά εχθές).
Ξαναβγήκα Γιαννιτσών και Α.Π. σφερατη η Μαρία, μάλλον έπεσε σήμα ότι βγαίνει η ασφάλεια.
Απέναντι από το CITYGATE η μικρούλα η Στέλλα, την οποία και φόρτωσα για μια πίπα στο αμαξι.
Αυτή τώρα βγαίνει χωριά από την Τζένη.
Πηγαμε σε καβαντζα προς τα ΚΤΕΛ, στη γωνιά μετά την διχάλα ήταν και η Τζένη η ΜΙΛΦ μαζί με μια άλλη ψιλή ξανθιά μεταΜΙΛΦ.
Στα του αγώνα, ακόμα με την πίπα δεν το κατέχει το σπορ.
Αδέξιο πέρασμα της καπότας, πίπα μέτρια με πολύ χέρι, κουράστηκε πολύ για να με τελειώσει.
Πέταξε τις βυζαρες τις έξω, για να έχω κάτι να ασχολούμαι, άλλα δεν ήταν αρκετό.
Κάποια στιγμή όμως πήρε μια θέση στο πλάι που μου έδινε πλήρη πρόσβαση στο μουνάκι της και έτσι δαχτυλιαζοντας το, με τελείωσε.

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    6,2 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom