Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
ξερει κανενας φιλος απο Θεσσαλονικη αν το συγκεκριμενο γκρανυ ειναι της δουλειας?

χρονια πολλα σε ολους καταρχας, συγνωμη στους υπολοιπους  γιατι ειμαι εκτος topic ομωσ μια ερωτηση για το παραπανω,
επιδη δεν γνωριζω ρε φιλαρακι πρεπει αναγκαστικα να εχεις λογαριασμο στο baboo για να δεις το νουμερο της κυριας η υπαχει αλλος τροπος?

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Καλησπέρα σας.
Ξεκίνησε και αυτή η χρόνια λοιπόν με μια βόλτα εχθές κατά τις 19:00.
Στην Μοναστηρίου βλέπω την Ρητά μετά την Eurobank να τρέχει περπατώντας προς το κέντρο μέσα στα νεύρα.
Σταμάτησα για να τη ρωτήσω αν έχει χρόνο να παμε σε ξενοδοχείο και μου λέει μες στα νεύρα -"Α ΠΑΡΑΤΑΜΕ ΡΕΕ".
Οπότε και εγώ την έκανα πριν φάω καμία ματωμένη σερβιετα στην μούρη.
Η Γιαννιτσών άδεια, μια Βουλγάρα μόνο στην Α.Πάντων και μια μαυρουλα μπροστά στο παλιό ΚΤΕΛ.
Πίσω από την Βούτυρα στην Κυρίλλου 2 ακόμα Βουλγαρες. Μια ξανθιά με βυζαρες και μια μελαχρινή που έμοιαζε με σπιτονοικοκυρά.
Φόρτωσα την ξανθιά. Αν και είχα πει κομμένες οι Βουλγαρες, με τράβηξαν τα βυζια της.
20€ λοιπόν ζήτησε η κορασιδα, της είπα θέλω μόνο πίπα και ότι θα πληρωθεί μόλις τελειώσει την εργασία της.
Πέρασμά της κάποτας με σχετική δεξιοτεχνία, αλλά η πίπα μέτρια, χωρίς πολλά πολλά, ούτε μπαλάκια ούτε τίποτε.
Για τα βυζια ούτε λόγος να τα πιάσω, τα είχε καλά σφιγμένα μέσα στο πουλόβερ.
Και μετά από 10 λεπτά άρχισαν τα τηλέφωνα. Όχι Μόνο το δικό της αλλά και το δικό μου.
Τουλάχιστον αυτή δεν μου είπε "τέλος χρόνου" όπως η προηγούμενη,αλλά μετά το τηλέφωνο συνέχιζε χωρίς να πει τίποτα.
Στο 20λεπτό με ρώτησε αν τελειώνω, όχι ακόμα της λέω, γενικός αργό λίγο. "κουράστηκε το στόμα μου, τι να κάνω?" μου λέει.
"Εσυ συνέχισε την πίπα και εγώ θα παίζω ANGRY BIRDS στο κινητό." της λέω.
Εε εκεί η γκόμενα τσατιστικε και με παράτησε με τα πουλιά στα χέρια.
Συμαζευτικα και ξανάβγήκα Γιαννιτσών.
στη διχαλα βλέπω την Ήρα την καζακστανη.
Πήγαμε πίσω από τον ΟΣΕ.
Μου έκανε μια ξεγυρισμενη πίπα με μπόλικο καραμέλωμα στα μπαλακια.
Αυτή πραγματικά το δουλεύει το 20€.
Αυτα. Εύχομαι σε όλους μια καλύτερη χρόνια.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
χρονια πολλα κ στην παρεα που διαβαζει εδω λοιπον.........

κ ειδικα στον φιλο μπλακ που ειναι συχνος εδω μεσα........
κ μετα απο δικο του ποστ να γραψω κ εγω τις δικες μου πρωτες εμπειριες που ειχα
για το 2014!!

αν κ δεν ειναι καλες κ ελπιζω να μην μας παει ετσι η χρονια!!
προχθες βραδακι κατα τις 8 στις πιατσες με τα μαυρακια μονο στους δρομους πανω στη μοναστηριου κ τους μπατσους να παιζουνε κρυφτο στην γιαννητσων........
πηρα ενα μαυρακι ονοματος μιμη(υπαρχει λογος που το λεω κ ετσι την λενε)που καθοτανε ακριβως στην σταση πριν το φαναρι του οπαπ πανω στην μοναστηριου!!
αφου την καταφερα να παμε στο δικο της σπιτι για να μην πληρωνουμε χοτελι με 50 ευρω βρεθηκαμε στους αμπελοκηπους σχετικα κοντα στο διαμερισματακι της!!
μπηκαμε κατσαμε κ μου εφερε κ μπυρα :rolleyes:!!
αφου ειπαμε κανα δυο μαλακιες απο που εισαι κ.τ.λ αρχισαμε να ξεντυνομαστε!!
ΠΑΙΔΙΑ ειχε κατι βυζαρες το μικρο.........ΜΑ ΚΑΤΙ ΒΥΖΑΡΕΣ......5 νουμερο!!!??
τρελαθηκα ο κακομηρης :2funny: :2funny:!! ειχε και καλο σωματακι δηλαδη δεν ητανε βοδι αλλα αρκετα αδυνατη γενικα ομορφο σωμα!! κ προσωπακι θα ελεγα!!

ΜΕΧΡΙ εδω ομως τα καλα για μενα....................παμε στα ΣΚΑΤΑ τωρα!!
εκανα τοσο κοπο να την καλοποιασω μπας κ τα χαρω λιγο :tits: :tits2: αλλα την πατησα σαν καλος μαλακας βυζολαγνος που ειμαι!!
ξεκηνησαμε με τα ΜΗ..........μην με φιλας τα βυζια,μην εδω μην εκει......ΩΧ λεω :headbang:.....
σαν να ειμουνα με κουκλα ρε γαμωτο..........τιποτα 0 συμετοχη!!
λεω απο μεσα μου.....'κρατησου τουλαχιστον να ευχαριστηθω τα βυζια'........
αφου ηρθε το πρωτο τελος με χιλια ζορια(Α ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΟΝΗΣΕΙ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ) κ την ειπα για δευτερο γυρο μου λεει ΟΧΙ(γαμω το κερατο μου)!!!!
απανταει 'ειπαμε μια ωρα αλλα για μια φορα'........
τι να κανω τωρα???? ντυσου λεω κ φυγαμε να μην μου γυρισει το ματι τελειως κ εχουμε αλλα!!!
κ ετσι λοιπον την γυρισα πισω(αν δεν ητανε στον δρομο μου θα την αφηνα εκει)!!
κ τελος.............

συμπερασμα για μενα μαυρες= ξεπετα-τζαμπα λεφτα!!!!
δεν πειραζει ομως ειχα να γραψω κ κατι εδω!!! :grin: :grin:

βεβαια αν εχει καποιο αλλη εμπειρια ευχαριστως την διαβαζουμε!!!
αυτα απο μενα παιδια
πολλες ευχες κ καλα μ.... στους π.....μας!! ;)

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Χθες Σάββατο 11-1-14 περίπου στις 22:00  είχε τα μαυράκια στην στάση πάνω στην Μοναστηρίου
Γιαννιτσών και Αγίων Πάντων είχαν πηγαδάκι  5-6 βουλγάρες
Η Μαρία με τα γυαλιά και τα tattoo επάνω στην Γιαννιτσών ωραία  ντυμένη (έχει καλό σωματότυπο)
Τα τραβέλια στην πιάτσα τους (δεν με ενδιαφέρουν) αλλά ένα ξέμπαρκο ήταν στην στάση επί της μοναστηρίου με μέτωπο στο ύψος του city gate και ένα άλλο στην Πατριάρχου Κυρίλλου.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Στην μπουζού (με την πρεζου...?) φιλοι μου, στην μπουζού... Δεν έχει μείνει τίποτα... Ούτε θηλυκή γάτα... Μόνο κάτι μαύρες... Όχι γάτες... Φώκιες... Απελπιστική κατάσταση... Που και που ξεπροβάλει κανα βουλγαράκι ξεμπαρκο... Που επειδη ειναι μονο του χωρίς ανταγωνισμό σκαει μυτη με υφακι, το παιζει μουνί... Μου'ρχεται να της στραψω κανα μπάτσο... Που το παιζει και μουνι η κάθε αηδία... Στην καθημερινότητα και να μας πληρώνουν δεν τις γαμαμε τοσο μπάζα... Και στις πιάτσες το παίζουν και βαριά πεπόνια...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Xθες τη νυχτα απεναντι απο το Απροοπτο στη γωνια ειχε τρεις κοριτσακια...Σταματαω να ρωτησω το πρωτο στη σειρα και μου λεει 25ε πιπα,μουνι και κωλο!Ενδιαφερον μου ακουγεται,την ρωταω αν εχει ρεστα απο 2 20αρικα γιατι δεν ειχα ακριβως,δεν ειχε ουτε αυτη οποτε την λεω ελα με 20ε και δεχεται....Στεφανια το ονομα της,ξανθια,πολυ κοντη,με ομορφη φατσα και καλοντυμενη περιποιημενη.
Παμε σε μια καβατζα προς το τελος της Γιαννιτων και αριστερα μεσα σε μια αλανα,εκει ειχα παει και με την αλλη τη Βουλγαρα...
Παμε στο πισω καθισμα για πιο ανετα της λεω...οχι ειναι καλυτερα μπροστα ξερω εγω τι σου λεω  :huh: :huh:...
Κατεβαζει μονο το παντελονι,ουτε καν το στρινγκ και μου λεει να μην την πιανω καθολου απο κατω  :huh: :huh:...εκει αρχιζω και τα παιρνω λιγο αλλα λεω υπομονη να δουμε που θα μας βγαλει
Κατεβαζω κι εγω και μου περναει αμεσως καποτα σε πεσμενο πουτσο...βρε παιξτον λιγο,χαϊδεψε με λιγο να καυλωσω...τιποτα αυτη ξερω γω θα σε καυλωσω με το στομα και τετοια

Σχετικα καλη πιπα αν και ειχε παρει αερα η καποτα και δεν ενιωθα και πολλα...τελοσπαντων με τα πολλα πολλα μου σηκωθηκε,οποτε ετσι οπως εχει ριξει τερμα κατω το καθισμα στηνεται για πισωκολλητο και παω απο πισω της.Ειναι ομως τοσο κοντη που δε τη φτανω τοσο χαμηλα.Με τα χιλια ζορια βρισκουμε την ευθεια,σαλιωνει τον κωλο της και τον παιρνει σιγα σιγα μεσα.
Την γαμαω κανα 3 λεπτο και αρχιζει τις γκρινιες,αντε τελειωνε και τετοια...αρχιζει χτυπαει και το τηλεφωνο της οποτε εχω ξενερωσει εντελως.
Προς στιγμην σκεφτηκα να την πω κατεβα εδω οπως εισαι και αντε γαμησου αλλα συγκρατηθηκα...
Την λεω κανε με ξανα πιπα να χυσω και να τελειωνουμε το εκανε και εχυσα τελικα στο στομα της και μαλιστα ξαναχτυπησε το τηλεφωνο της.

Επιστρεφοντας εκει που την πηρα μου λεει αφου δεν ηθελες σπιτι για 20ε παραπανω τι να σε κανω...Τελοσπαντων νομιζω ειναι εντελως κοροϊδια το θεμα με τις Βουλγαρες στη Γιαννιτσων και ειδικα στο αυτοκινητο που ειναι και η εδρα σου,δηλαδη αμα πας σπιτι τους μπορει να μην κανουν ουτε πιπα.
Μπορει η τιμη να ακουγεται πιο δελεαστικη απο τα μπουρδελα αλλα απο ουσια τιποτα.Και με την αλλη τη Βικτωρια που ειχα παρει πριν κανα διμηνο περιπου τα ιδια ητανε οποτε καλα κανουν και τους κυνηγανε μακαρι να τις πιασουν ολες και να ησυχασουμε.Δεν αξιζουν...

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
είναι οντως ξεπετα φαση ρε αλ με αυτές τις μικρες!!
μπες βγες κ δωσε τα λεφτα να φυγουμε είναι ολες!!

βεβαια όταν καλυτερεψει ο καιρος θα ερθει μπολικο πραμα από βουλγαρια καινουριο
που δεν θα ξερει τον ορισμο ξεπετα ακομα κ θα είναι ψαρωμένες!!

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
καλη μαγκια αυτη με τα 2 20ευρα...αν δεν εχει ρεστα της λες με 20 οκ? :)

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.165
Xθες τη νυχτα απεναντι απο το Απροοπτο στη γωνια ειχε τρεις κοριτσακια...Σταματαω να ρωτησω το πρωτο στη σειρα και μου λεει 25ε πιπα,μουνι και κωλο!Ενδιαφερον μου ακουγεται,την ρωταω αν εχει ρεστα απο 2 20αρικα γιατι δεν ειχα ακριβως,δεν ειχε ουτε αυτη οποτε την λεω ελα με 20ε και δεχεται....Στεφανια το ονομα της,ξανθια,πολυ κοντη,με ομορφη φατσα και καλοντυμενη περιποιημενη.
Παμε σε μια καβατζα προς το τελος της Γιαννιτων και αριστερα μεσα σε μια αλανα,εκει ειχα παει και με την αλλη τη Βουλγαρα...
Παμε στο πισω καθισμα για πιο ανετα της λεω...οχι ειναι καλυτερα μπροστα ξερω εγω τι σου λεω  :huh: :huh:...
Κατεβαζει μονο το παντελονι,ουτε καν το στρινγκ και μου λεει να μην την πιανω καθολου απο κατω  :huh: :huh:...εκει αρχιζω και τα παιρνω λιγο αλλα λεω υπομονη να δουμε που θα μας βγαλει
Κατεβαζω κι εγω και μου περναει αμεσως καποτα σε πεσμενο πουτσο...βρε παιξτον λιγο,χαϊδεψε με λιγο να καυλωσω...τιποτα αυτη ξερω γω θα σε καυλωσω με το στομα και τετοια

Σχετικα καλη πιπα αν και ειχε παρει αερα η καποτα και δεν ενιωθα και πολλα...τελοσπαντων με τα πολλα πολλα μου σηκωθηκε,οποτε ετσι οπως εχει ριξει τερμα κατω το καθισμα στηνεται για πισωκολλητο και παω απο πισω της.Ειναι ομως τοσο κοντη που δε τη φτανω τοσο χαμηλα.Με τα χιλια ζορια βρισκουμε την ευθεια,σαλιωνει τον κωλο της και τον παιρνει σιγα σιγα μεσα.
Την γαμαω κανα 3 λεπτο και αρχιζει τις γκρινιες,αντε τελειωνε και τετοια...αρχιζει χτυπαει και το τηλεφωνο της οποτε εχω ξενερωσει εντελως.
Προς στιγμην σκεφτηκα να την πω κατεβα εδω οπως εισαι και αντε γαμησου αλλα συγκρατηθηκα...
Την λεω κανε με ξανα πιπα να χυσω και να τελειωνουμε το εκανε και εχυσα τελικα στο στομα της και μαλιστα ξαναχτυπησε το τηλεφωνο της.

Επιστρεφοντας εκει που την πηρα μου λεει αφου δεν ηθελες σπιτι για 20ε παραπανω τι να σε κανω...Τελοσπαντων νομιζω ειναι εντελως κοροϊδια το θεμα με τις Βουλγαρες στη Γιαννιτσων και ειδικα στο αυτοκινητο που ειναι και η εδρα σου,δηλαδη αμα πας σπιτι τους μπορει να μην κανουν ουτε πιπα.
Μπορει η τιμη να ακουγεται πιο δελεαστικη απο τα μπουρδελα αλλα απο ουσια τιποτα.Και με την αλλη τη Βικτωρια που ειχα παρει πριν κανα διμηνο περιπου τα ιδια ητανε οποτε καλα κανουν και τους κυνηγανε μακαρι να τις πιασουν ολες και να ησυχασουμε.Δεν αξιζουν...
στον πηρε βαθια ολο μεσα ??? :pipa1: :pipa1: :pipa1:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Χθες βραδυ παίρνοντας απο Βαρδάρη είδα ενα κλασσικό βουλγαρακι απίστευτα καλοντυμένο, λες και είχε βγει μόλις απο κλαμπακι και τσιμπησα, εν γνώση μου οτι δεν θα άξιζε, απλά για να "τιμήσω" την παραδοσιακή φορεσιά της κλασικής Ελληνίδας τσάντας (εστω και την λανσαριζε βουλγαρα)... Μιλένα, απο Σόφια, πολυ κυριλέ ντυμένη, μέτρια φάτσα, όμορφα ματια, κωλο δεν έδινε... Της έδωσα ενα 20αρικο, πήγαμε στην καβαντζα στην Κωλετη, μετά απο μια υποτυπώδη χειρομαλαξη, μου πέρασε την καποτα σε στυλ καλτσας, εκανε μια διεκπαιρεωτικη μέτρια πίπα και πήρε θέση στο μπροστά κάθισμα με ανοιχτά πόδια... Μετά απο λίγη διαδικασία να βολευτούμε, άρχισε το σφυροκοπημα, απο συμμετοχή δεν έλεγε τίποτα, τουλάχιστον ομως έκατσε και τον έφαγε γερά, άντεξε αδιαμαρτύρητα ενα γερό σφυροκοπημα... Με λίγα λόγια δεν άξιζε τίποτα, έδωσα απλά ενα 20αρικο για να φύγουν τα χοντρά...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
περιπου τι ωρα την πηρες φιλε? φορουσε μποτες μηπως? σε ποιο σημειο ηταν?

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Περίπου στις 2, απέναντι απο την shell, στη αν αρχή της Γιαννιτσων. Φορούσε κατι μποτακια, κατι μεταξύ ψηλής γόβας και χαμηλού μποτακιου, με τακούνι.
Και σήμερα πριν κανα τέταρτο που πέρασα, κατα τις 2.30, εκει ηταν

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Ευχαριστω για την ενημερωση  :)

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
Γεια σας και χαρες ρε ντερβισιδες.ψαχνω καμια ωραια ρουμανα ταναπου για γουστα.αν παρετε χαμπαρι τιποτα καλο σφηρυξτε μου .. :kyle:

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
εχτες το βραδυ εκανα βολτες στην πιατσα και το μονο που ειχε ητανε δυο(2) περιπολικα ... :'(

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
τζαμπα εχασα τον χρονο μου.ετυχως ειχα παει σε μια φιλη στο κορδελιο και ξεμπουκωσα εκει και ελεγα να ριψω εναν δευτερο γυρω σε κανα βουλγαρακι αλλα ατυχησα .... :huh:

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 1904150_1405961662991728_2084727505_n.jpg
    1904150_1405961662991728_2084727505_n.jpg
    46,2 KB · Εμφανίσεις: 19

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
η λιαγουροπουλου ειναι η μελαχρινη? επιασε ποστο γιαννιτσων?? :grin:
Ακόμα και υπό αντίξοες συνθήκες απ'ότι βλέπουμε  :grin:

Για 26ης Οκτωβρίου με Ανδρ.Γεωργίου φαίνεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom