Xθες τη νυχτα απεναντι απο το Απροοπτο στη γωνια ειχε τρεις κοριτσακια...Σταματαω να ρωτησω το πρωτο στη σειρα και μου λεει 25ε πιπα,μουνι και κωλο!Ενδιαφερον μου ακουγεται,την ρωταω αν εχει ρεστα απο 2 20αρικα γιατι δεν ειχα ακριβως,δεν ειχε ουτε αυτη οποτε την λεω ελα με 20ε και δεχεται....Στεφανια το ονομα της,ξανθια,πολυ κοντη,με ομορφη φατσα και καλοντυμενη περιποιημενη.
Παμε σε μια καβατζα προς το τελος της Γιαννιτων και αριστερα μεσα σε μια αλανα,εκει ειχα παει και με την αλλη τη Βουλγαρα...
Παμε στο πισω καθισμα για πιο ανετα της λεω...οχι ειναι καλυτερα μπροστα ξερω εγω τι σου λεω
...
Κατεβαζει μονο το παντελονι,ουτε καν το στρινγκ και μου λεει να μην την πιανω καθολου απο κατω
...εκει αρχιζω και τα παιρνω λιγο αλλα λεω υπομονη να δουμε που θα μας βγαλει
Κατεβαζω κι εγω και μου περναει αμεσως καποτα σε πεσμενο πουτσο...βρε παιξτον λιγο,χαϊδεψε με λιγο να καυλωσω...τιποτα αυτη ξερω γω θα σε καυλωσω με το στομα και τετοια
Σχετικα καλη πιπα αν και ειχε παρει αερα η καποτα και δεν ενιωθα και πολλα...τελοσπαντων με τα πολλα πολλα μου σηκωθηκε,οποτε ετσι οπως εχει ριξει τερμα κατω το καθισμα στηνεται για πισωκολλητο και παω απο πισω της.Ειναι ομως τοσο κοντη που δε τη φτανω τοσο χαμηλα.Με τα χιλια ζορια βρισκουμε την ευθεια,σαλιωνει τον κωλο της και τον παιρνει σιγα σιγα μεσα.
Την γαμαω κανα 3 λεπτο και αρχιζει τις γκρινιες,αντε τελειωνε και τετοια...αρχιζει χτυπαει και το τηλεφωνο της οποτε εχω ξενερωσει εντελως.
Προς στιγμην σκεφτηκα να την πω κατεβα εδω οπως εισαι και αντε γαμησου αλλα συγκρατηθηκα...
Την λεω κανε με ξανα πιπα να χυσω και να τελειωνουμε το εκανε και εχυσα τελικα στο στομα της και μαλιστα ξαναχτυπησε το τηλεφωνο της.
Επιστρεφοντας εκει που την πηρα μου λεει αφου δεν ηθελες σπιτι για 20ε παραπανω τι να σε κανω...Τελοσπαντων νομιζω ειναι εντελως κοροϊδια το θεμα με τις Βουλγαρες στη Γιαννιτσων και ειδικα στο αυτοκινητο που ειναι και η εδρα σου,δηλαδη αμα πας σπιτι τους μπορει να μην κανουν ουτε πιπα.
Μπορει η τιμη να ακουγεται πιο δελεαστικη απο τα μπουρδελα αλλα απο ουσια τιποτα.Και με την αλλη τη Βικτωρια που ειχα παρει πριν κανα διμηνο περιπου τα ιδια ητανε οποτε καλα κανουν και τους κυνηγανε μακαρι να τις πιασουν ολες και να ησυχασουμε.Δεν αξιζουν...