Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ....ΚΑΙ ΠΕΟΣ

Στις 2.30 αποψε εμφανιστηκε πανω στη Γιαννιτσων στο ρευμα ανοδου και υψος εκει που καταληγει η Οικονομου ενα ψηλο εντυπωσιακο θηριο.Απο μακρυα μου θυμισε την τρανς Νανα.Ιδιο μαλλι,βυζαρες,εκφυλο στυλ...Κανω αναστροφη να δω απο κοντα τι παιζει.
Σταματαω λοιπον και βλεπω ενα μυστηριο πλασμα με ασιατικα χαρακτηριστικα(Φιλιππινες,Ταυλανδη κατι τετοιο),ομορφη φατσα και βυζαρες που ξεχειλιζαν αλλα ακομα εχω αμφιβολιες..
Ποσο παει ρωταω...20ε για πιπα λεει.Σεξ δεν εχει ρωταω εγω...και μου λεει 30ε για σεξ αλλα μονο εγω γαμαω :o :o :o
Δηλαδη εσυ εχεις πουτσο ρωταω...Ναι και πολυ καλο μου λεει.Μιλουσε σπαστα ελληνικα.
Τεσπα δε ξερω τι ρολο βαραει και απο που ξεφυτρωσε αλλα μιλαμε για εντυπωσιακοτατο τρανς βγαλμενο απο ασιατικες τσοντες που αν μεινει θα συζητηθει πολυ σιγουρα.

Τα υπολοιπα της τσαρκας θα τα πουμε αυριο

Την ξαναείδε από τότε κανείς?  :o

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια προχ8ες βραδυ πηρα τν Μαρινα που κανει πιατσα στις γραμμες των τρενων. Το κοριτσι αξιζει τα λεφτα της και με το παραπανω. Πολυ γλυκεια και ευγενικη και πολυ καλη και στη πιπα κ στο γαμησι. Να την προτιμησετε οσοι δεν την εχετε παρει. Γι'αυτη με τα ασπρα που λεει ο φιλος, μου κανει κ μενα εντυπωση που φοραει συνεχως αυτα τα ρουχα και επισης και στο περπατημα της ειναι καπως... Αυτο με βαζει σε σκεψεις αν κ τν γουσταρω πολυ κ θελω να τν δοκιμασω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Παιδια προχ8ες βραδυ πηρα τν Μαρινα που κανει πιατσα στις γραμμες των τρενων. Το κοριτσι αξιζει τα λεφτα της και με το παραπανω. Πολυ γλυκεια και ευγενικη και πολυ καλη και στη πιπα κ στο γαμησι. Να την προτιμησετε οσοι δεν την εχετε παρει. Γι'αυτη με τα ασπρα που λεει ο φιλος, μου κανει κ μενα εντυπωση που φοραει συνεχως αυτα τα ρουχα και επισης και στο περπατημα της ειναι καπως... Αυτο με βαζει σε σκεψεις αν κ τν γουσταρω πολυ κ θελω να τν δοκιμασω.
Γραμμες τρενων :think: :think: :think:που εννοεις δηλαδη?

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Αφου περασουμε το carrefour με κατευθυνση προς Αθηνα στο επομενο φαναρι αριστερα κατω δλδ μετα το media markt . Ααα και εκανα λαθος, δεν λεγεται Μαρινα αλλά Μαριανα!  :)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Αφου περασουμε το carrefour με κατευθυνση προς Αθηνα στο επομενο φαναρι αριστερα κατω δλδ μετα το media markt . Ααα και εκανα λαθος, δεν λεγεται Μαρινα αλλά Μαριανα!  :)
παραδιπλα απ'το μπουρδελο εννοεις??Στη φυλασσομενη διαβαση ή προχωρας μπροστα απο το μιντια και συνεχιζεις μεχρι να ξανασυναντησεις γραμμες?
Και αλλοι μου ειπανε οτι μαζευτηκαν προς τα εκει τα κοριτσια αλλα εγω δεν εχω δει ποτε καμια

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ....ΚΑΙ ΠΕΟΣ

Στις 2.30 αποψε εμφανιστηκε πανω στη Γιαννιτσων στο ρευμα ανοδου και υψος εκει που καταληγει η Οικονομου ενα ψηλο εντυπωσιακο θηριο.Απο μακρυα μου θυμισε την τρανς Νανα.Ιδιο μαλλι,βυζαρες,εκφυλο στυλ...Κανω αναστροφη να δω απο κοντα τι παιζει.
Σταματαω λοιπον και βλεπω ενα μυστηριο πλασμα με ασιατικα χαρακτηριστικα(Φιλιππινες,Ταυλανδη κατι τετοιο),ομορφη φατσα και βυζαρες που ξεχειλιζαν αλλα ακομα εχω αμφιβολιες..
Ποσο παει ρωταω...20ε για πιπα λεει.Σεξ δεν εχει ρωταω εγω...και μου λεει 30ε για σεξ αλλα μονο εγω γαμαω :o :o :o
Δηλαδη εσυ εχεις πουτσο ρωταω...Ναι και πολυ καλο μου λεει.Μιλουσε σπαστα ελληνικα.
Τεσπα δε ξερω τι ρολο βαραει και απο που ξεφυτρωσε αλλα μιλαμε για εντυπωσιακοτατο τρανς βγαλμενο απο ασιατικες τσοντες που αν μεινει θα συζητηθει πολυ σιγουρα.

Τα υπολοιπα της τσαρκας θα τα πουμε αυριο

αααα ετσι εξηγητε η επισκεψη του προεδρου στην Πολη ... :2funny: :2funny: :2funny:
μαιστα ... :fuck2:

hagem αλητακο παλι στις πουτανες γυρνας ?  :s&m_2: σπιτι γρηγορα

Προχθες ειδα ενα τραβελακι  :dancing: ειχα καιρο να δω  :2funny:
περπατουσε στην σταθμου , μαλλον αποπ την καζαντακη ειχε βγει
Φορουσε ενα μαυρο φορεματακι με στρας και ειχε πολυ εντονα βαμενα κοκκινα χειλη
ειχε και μαυρη τσαντα ...
για να δερνει τους τζαζλους μαλλον :tooth:

Αυτα , φοβερη αναφορα ε ?  :dancing:

επισης πετυχα και κατι πουστηδες με ενα ασπρο αμαξι με μπλε ριγα και φαρους

( σοβαρα , δε κανω πλακα το ειδα το τραβαλακι )

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
επισης πετυχα και κατι πουστηδες με ενα ασπρο αμαξι με μπλε ριγα και φαρους

( σοβαρα , δε κανω πλακα το ειδα το τραβαλακι )
ντροπη σου να μιλας ετσι για τα σωματα ασφαλειας.....την δουλεια τους κανουν τα παιδια....προχτες περασα μπροστα απο ολη την διμοιρια των ΜΑΤ στην 26ης οκτωβριου για να παω στο 52 και ειπα για μια στιγμη να τους πω για σας δουλευεω αλανια και για το τιμημενο ρεπορταζ :grin: :grin:.....μαζι στους δρομους ειμαστε σαββατο βραδυ....εν τω μεταξυ οταν εβγαινα απο την αννα στην ερημιτου ενα περιπολικο πηγαινε σφαιρα προς τα κει.....ρε λετε; :think: :grin: :grin: να πηδαν και τα οργανα εν ωρα υπηρεσιας; :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
και για το τιμημενο ρεπορταζ :grin: :grin:.....μαζι στους δρομους ειμαστε σαββατο βραδυ....
ναι αλλα η διαφορα ειναι οτι εσυ πληρωνεις στο μπουρδελο ενω αυτοι πληρωνονται απ'αυτο :grin: :grin:...αρα υπο μια εννοια τους πληρωνεις και απο πανω για να κανουν τσαρκες στην περιοχη.
Τι ειπα παλι ρε? :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Al ο Χύσανθος εννοεί αν συνεχίσεις από την Ερημίτου ευθεία όπως πάει ο δρόμος, περνάς τις γραμμές τους τρένου (σιγά την φύλαξη) και συνεχίσεις προς την Εθνική (οΘεός να την κάνει!). Εκεί είδα μια ωραία κοπέλα αλλά δεν σταμάτησα... είναι πλησίον του Media Markt και πιο πάνω από το σπίτι της Ερημίτου...

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Al ο Χύσανθος εννοεί αν συνεχίσεις από την Ερημίτου ευθεία όπως πάει ο δρόμος, περνάς τις γραμμές τους τρένου (σιγά την φύλαξη) και συνεχίσεις προς την Εθνική (οΘεός να την κάνει!). Εκεί είδα μια ωραία κοπέλα αλλά δεν σταμάτησα... είναι πλησίον του Media Markt και πιο πάνω από το σπίτι της Ερημίτου...
  Αυτό ακριβώς!!!  :dancing:

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πειτε ρε σεις καμια καλη για να δοκιμασω... εχω κα..ς αποψε και λεω να βγω καμια τσαρκα.  :fuck2:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
βρε αδερφια αν κ εχω καιρω να ανεβω στην ομορφη θεσσαλονικη μια ερωτηση.την τελευταια φωρα που ειχα ανεβη εκει μπρωστα στην μπουγατσα ητανε 4 κοριτσια απο τα οποια ενα μου εκανε πολυ θετικη εντυπωση ητανε καστανω ψηλο αδυνατο με τελεειο σωμα ελληνιδα φαινωτανε και μου ειπε οτι την ελεγαν νενα απο κατερινη νομιζω μου ειχε πει οτι εινε,,υπαρχει ακομα στην πιατσα τησ θεσσαλονικησ πολυ ωραιο κοριτσι μιλαμε.30 ε μου ειχε πει.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
επισησ η τρελωκαψουραμου η  νο 1 τρανσ τησ θεσσαλονικησ με διαφωρα,ο ξανθοσ κουκλιστηκοσ αγγελοσ κελλυ τι κανει τη βλεπεται στην 26ησ τα βραδυα . :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*.

makisoeo

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια κανουν πιατσα πριν απο πετρου εριμιτη 2 καπου εκει σε μια αλανα κοντα στι γεφυρα σε πανε με το αυτοκινητο, τορα η μαριαννα ειναι η κοπελα που δουλευε σαπφωσ 8 θελει κανεισ το τηλ. τησ με εχει παει και στο σπιτι που νοικιαζε καπου κοντα στο σιτι γκαιτ. τορα αλλεσ κοπελεσ δεν εχο παρει απο πιατσα ηθελα να παο με αυτην που λετε που φοραει τα ιδια ρουχα :2funny:γιατι νομιζα οτι ηταν η τζοανα :jerking:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
παιδια κανουν πιατσα πριν απο πετρου εριμιτη 2 καπου εκει σε μια αλανα κοντα στι γεφυρα σε πανε με το αυτοκινητο, τορα η μαριαννα ειναι η κοπελα που δουλευε σαπφωσ 8 θελει κανεισ το τηλ. τησ με εχει παει και στο σπιτι που νοικιαζε καπου κοντα στο σιτι γκαιτ. τορα αλλεσ κοπελεσ δεν εχο παρει απο πιατσα ηθελα να παο με αυτην που λετε που φοραει τα ιδια ρουχα :2funny:γιατι νομιζα οτι ηταν η τζοανα :jerking:
Δεν υπαρχει πλεον αυτο το σπιτι. Το εκλεισε η αστυνομια απο καιρο.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
βρε αδερφια αν κ εχω καιρω να ανεβω στην ομορφη θεσσαλονικη μια ερωτηση.την τελευταια φωρα που ειχα ανεβη εκει μπρωστα στην μπουγατσα ητανε 4 κοριτσια απο τα οποια ενα μου εκανε πολυ θετικη εντυπωση ητανε καστανω ψηλο αδυνατο με τελεειο σωμα ελληνιδα φαινωτανε και μου ειπε οτι την ελεγαν νενα απο κατερινη νομιζω μου ειχε πει οτι εινε,,υπαρχει ακομα στην πιατσα τησ θεσσαλονικησ πολυ ωραιο κοριτσι μιλαμε.30 ε μου ειχε πει.
Πρεπει να έχεις καιρό να ανεβεις όμως ε? Την Νένα την έχω πάρει και εγώ, θα την χαρακτήριζα super...!! Ομορφη, ψηλη, προσεγμένη, πρόθυμη, καλό παιδί, πολύ καλή διαθεση, λογική τιμή, ότι καλύτερο κυκλοφόρησε τελευταία για μένα... Όμως εμφανίστηκε μόνο λίγες μέρες και μετά χάθηκε...!! Και έκανα τη μαλακία και δε ζήτησα τηλέφωνο... Χοντρή μαλακία...!! Αν την εντοπίσει κανένας θέλω και εγωωωωω...!!  :fuck1:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
πολυ κριμα φιλοσ,οντωσ η νενα ηταν φωβερω μωρακι πολυ κριμα πραγματικα αν δεν υπαρχει πλεον στην πιατσα.

nswp

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δε μου λετε ρε παιδια,η τρανς Κελυ που βγενει 26ης την εχετε δει καθολου τελευτεα? Λεω να βγω σημερα μια γυρα.

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
μετα τις 2,30-3,00 βγαινουν οι περισσοτερες...κελλυ νανσυ φιονα(πιο νωρις) λουιζα

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Η οδος που συνδεει την Ν ουρανου με την δυτικη εισοδο και περναει απ τις γραμμες λεγεται Ρωξανης
Ερμητη ειναι μονο το στενακι δεξια που ειναι το ντελο,

Γεωγραφικη Πουτανικη Υπηρεσια

τα σεβη μου

Συνημμένα

• Screen2655.png
    Screen2655.png
    78,8 KB · Εμφανίσεις: 21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom