You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ....ΚΑΙ ΠΕΟΣ
Στις 2.30 αποψε εμφανιστηκε πανω στη Γιαννιτσων στο ρευμα ανοδου και υψος εκει που καταληγει η Οικονομου ενα ψηλο εντυπωσιακο θηριο.Απο μακρυα μου θυμισε την τρανς Νανα.Ιδιο μαλλι,βυζαρες,εκφυλο στυλ...Κανω αναστροφη να δω απο κοντα τι παιζει.
Σταματαω λοιπον και βλεπω ενα μυστηριο πλασμα με ασιατικα χαρακτηριστικα(Φιλιππινες,Ταυλανδη κατι τετοιο),ομορφη φατσα και βυζαρες που ξεχειλιζαν αλλα ακομα εχω αμφιβολιες..
Ποσο παει ρωταω...20ε για πιπα λεει.Σεξ δεν εχει ρωταω εγω...και μου λεει 30ε για σεξ αλλα μονο εγω γαμαω :o :o :o
Δηλαδη εσυ εχεις πουτσο ρωταω...Ναι και πολυ καλο μου λεει.Μιλουσε σπαστα ελληνικα.
Τεσπα δε ξερω τι ρολο βαραει και απο που ξεφυτρωσε αλλα μιλαμε για εντυπωσιακοτατο τρανς βγαλμενο απο ασιατικες τσοντες που αν μεινει θα συζητηθει πολυ σιγουρα.
Τα υπολοιπα της τσαρκας θα τα πουμε αυριο
Στις 2.30 αποψε εμφανιστηκε πανω στη Γιαννιτσων στο ρευμα ανοδου και υψος εκει που καταληγει η Οικονομου ενα ψηλο εντυπωσιακο θηριο.Απο μακρυα μου θυμισε την τρανς Νανα.Ιδιο μαλλι,βυζαρες,εκφυλο στυλ...Κανω αναστροφη να δω απο κοντα τι παιζει.
Σταματαω λοιπον και βλεπω ενα μυστηριο πλασμα με ασιατικα χαρακτηριστικα(Φιλιππινες,Ταυλανδη κατι τετοιο),ομορφη φατσα και βυζαρες που ξεχειλιζαν αλλα ακομα εχω αμφιβολιες..
Ποσο παει ρωταω...20ε για πιπα λεει.Σεξ δεν εχει ρωταω εγω...και μου λεει 30ε για σεξ αλλα μονο εγω γαμαω :o :o :o
Δηλαδη εσυ εχεις πουτσο ρωταω...Ναι και πολυ καλο μου λεει.Μιλουσε σπαστα ελληνικα.
Τεσπα δε ξερω τι ρολο βαραει και απο που ξεφυτρωσε αλλα μιλαμε για εντυπωσιακοτατο τρανς βγαλμενο απο ασιατικες τσοντες που αν μεινει θα συζητηθει πολυ σιγουρα.
sonotornata
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Mαθευτικε στη Manila ότι υπάρχει μια πόλη στα βόρεια της ΕλλάδοςΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ....ΚΑΙ ΠΕΟΣ
όπου οι άντρες τον τρώνε οποτε ο τύπος έμαθε Ελληνικά και ήρθε
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
χθες τη νυχτα λοιπον...
Τερμα κατω στη Γιαννιτσων στη διχαλα 3 μαυρουλες τις οποιες φορτωσαν 2 αυτοκινητα με παρεα νεαρων.
Εχοντας μπει στη διχαλα απο κατω μερια εστριψα στο πρωτο στενο δεξια και στη γωνια με Μοναστηριου ηταν μια συμπαθεστατη Τζενη μελαχρινη Βουλγαρα γυρω στα 30 με ομορφο προσωπο και φυσιολογικο κοριτσι.Οχι πρεζονι,απλυτη και τετοια.30ε ζητουσε και πηγαινει σε καποιο παρκινκ εκει κοντα αλλα δε δινει κωλο.
Απεναντι απο το 'Μεταξυ μας' αλλες 2 μαυρες
Λιγο παραπανω απ'το Σολ 2 πρεζονια μπροστα στην αντιπροσωπεια.
Ξεκινημα Γιαννιτσων και επι πολλη ωρα 3 κοπελες,οι 2 χαλια αλλα η μια με πολυ κοντο μινι με μπουταρες καυλιαρικες.Κοκκινομαλλα με εκφυλο στυλ ηταν αυτη.
Βουτυρα με Σταθμου γωνια πανω στο φαναρι το πολυ ομορφο μελαχρινο ουγγαρεζακι που φαραει παντα τα ασπρα-γκρι.Και χθες αυτα φορουσε παλι.Θελω να της παρω τον κωλο...την εχει παρει κανεις τελικα αυτην?Ειναι νορμαλ?Μου χαμογελαει καθε φορα που περναω και ειναι σκετη γλυκα.
Λιγο παραπανω στη μπουγατσα επισης πολυ ωραιο κοριτσι,ομορφο με κοκκινα μακρυα σπαστα μαλλια αλλα οσες φορες περασα ηταν αλλος σταματημενος μπροστα.
Απο τρανς...
Στην 26ης παλι μονο η Φιονα με επικινδυνα ψηλα το καυτο σορτσακι της και το μπαζο η Σονια σε μπλε wv.
Στον Οπαπ απο Μαζαρακη και προς τα κατω...η σεξυ Λαουρα παλι με αποκαλυπτικο μινι www.fatsa.gr/profile_view.cfm?member_id=335241]http://www.fatsa.gr/profile_view.cfm?member_id=335241[/url].
η Αναστασια με τις βυζαρες και το ομορφο προσωπο και 50ε στο χωρος της καπου στο μιντια μαρκετ,
η Σουζη με το ασημι φορντ και μαζι της στο αμαξι η ξανθια Καρμεν,
η Νανα με το πορτοκαλι φιατακι που ειναι πολυ καλη και θηλυπρεπης,
η πολυ αδυνατη και συμπαθητικη Χριστινα με τα σπατσα ξανθια μαλλια 30ε ζηταει και αυτη,
η πολυ ομορφη ξανθια νεαρη χειρουργημενη απο την κατω πλευρα που εχει σπιτι στην Αγιας Σοφιας και ξεχναω το ονομα της παντα και μαζι της ενα καινουριο ηλικιωμενο cd που δεν ειχα ξαναδει.
και στην οδο σταθμου λιγο παραπανω απ'τη μπουγατσα αλλοδαπο μελαχρινο τρανς που βγαινει καθε βραδυ εκει με αγριεμενη φατσα και λιγο παραπανω η επισης μελαχρινη Βικτωρια που τωρα τελευταια βγαζει πολλη θυληκοτητα με τα σγουρα μαλλια της.40ε αμαξι και 80ε στο σπιτι της καπου στα Ξυλαδικα
Τερμα κατω στη Γιαννιτσων στη διχαλα 3 μαυρουλες τις οποιες φορτωσαν 2 αυτοκινητα με παρεα νεαρων.
Εχοντας μπει στη διχαλα απο κατω μερια εστριψα στο πρωτο στενο δεξια και στη γωνια με Μοναστηριου ηταν μια συμπαθεστατη Τζενη μελαχρινη Βουλγαρα γυρω στα 30 με ομορφο προσωπο και φυσιολογικο κοριτσι.Οχι πρεζονι,απλυτη και τετοια.30ε ζητουσε και πηγαινει σε καποιο παρκινκ εκει κοντα αλλα δε δινει κωλο.
Απεναντι απο το 'Μεταξυ μας' αλλες 2 μαυρες
Λιγο παραπανω απ'το Σολ 2 πρεζονια μπροστα στην αντιπροσωπεια.
Ξεκινημα Γιαννιτσων και επι πολλη ωρα 3 κοπελες,οι 2 χαλια αλλα η μια με πολυ κοντο μινι με μπουταρες καυλιαρικες.Κοκκινομαλλα με εκφυλο στυλ ηταν αυτη.
Βουτυρα με Σταθμου γωνια πανω στο φαναρι το πολυ ομορφο μελαχρινο ουγγαρεζακι που φαραει παντα τα ασπρα-γκρι.Και χθες αυτα φορουσε παλι.Θελω να της παρω τον κωλο...την εχει παρει κανεις τελικα αυτην?Ειναι νορμαλ?Μου χαμογελαει καθε φορα που περναω και ειναι σκετη γλυκα.
Λιγο παραπανω στη μπουγατσα επισης πολυ ωραιο κοριτσι,ομορφο με κοκκινα μακρυα σπαστα μαλλια αλλα οσες φορες περασα ηταν αλλος σταματημενος μπροστα.
Απο τρανς...
Στην 26ης παλι μονο η Φιονα με επικινδυνα ψηλα το καυτο σορτσακι της και το μπαζο η Σονια σε μπλε wv.
Στον Οπαπ απο Μαζαρακη και προς τα κατω...η σεξυ Λαουρα παλι με αποκαλυπτικο μινι www.fatsa.gr/profile_view.cfm?member_id=335241]http://www.fatsa.gr/profile_view.cfm?member_id=335241[/url].
η Αναστασια με τις βυζαρες και το ομορφο προσωπο και 50ε στο χωρος της καπου στο μιντια μαρκετ,
η Σουζη με το ασημι φορντ και μαζι της στο αμαξι η ξανθια Καρμεν,
η Νανα με το πορτοκαλι φιατακι που ειναι πολυ καλη και θηλυπρεπης,
η πολυ αδυνατη και συμπαθητικη Χριστινα με τα σπατσα ξανθια μαλλια 30ε ζηταει και αυτη,
η πολυ ομορφη ξανθια νεαρη χειρουργημενη απο την κατω πλευρα που εχει σπιτι στην Αγιας Σοφιας και ξεχναω το ονομα της παντα και μαζι της ενα καινουριο ηλικιωμενο cd που δεν ειχα ξαναδει.
και στην οδο σταθμου λιγο παραπανω απ'τη μπουγατσα αλλοδαπο μελαχρινο τρανς που βγαινει καθε βραδυ εκει με αγριεμενη φατσα και λιγο παραπανω η επισης μελαχρινη Βικτωρια που τωρα τελευταια βγαζει πολλη θυληκοτητα με τα σγουρα μαλλια της.40ε αμαξι και 80ε στο σπιτι της καπου στα Ξυλαδικα
ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ....ΚΑΙ ΠΕΟΣ
την είδα και γω και μου είπε ακριβώς τα ίδια...ωραια και πλούσια χαρακτηριστικά αλλα απο φάτσα....σκυλόψαρο...εχουμε ξεφθγει τελείως....οσοι πιστοι θελετε να τον φάτε...προσέλθετε...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
ξαναρωταω...
το ομορφο μελαχρινο ουγγαρεζακι με το ισιο μαλλι που φοραει παντα ασπρα ή γκρι ρουχα και κολαν στα 3/4 και βγαινει Βουτυρα-Σταθμου γωνια ή Γιαννιτσων-οικονομου γωνια συνηθως το εχει παρει κανεις τελικα??
Μ'ενδιαφερει σοβαρα η περιπτωση της και θα'θελα καποιες λεπτομερειες...
το ομορφο μελαχρινο ουγγαρεζακι με το ισιο μαλλι που φοραει παντα ασπρα ή γκρι ρουχα και κολαν στα 3/4 και βγαινει Βουτυρα-Σταθμου γωνια ή Γιαννιτσων-οικονομου γωνια συνηθως το εχει παρει κανεις τελικα??
Ναι ρε παιδια... πολλες μαυρες... τι γινεται στη πολη μας?εγω πάντως ξενέρωσα απίστευτα το διήμερο στη θεσσαλονίκη...μονο βρωμιάρες βουλγάρες που ζζητάνε 50άρικα και τινγκα στις μαύρες....ειδικά τη δευτέρα το βράδυ είχε πάνω απο 30 κομμάτια γιανντσών και μοναστηρίου
Επισκέπτης
Οι μαύρες είναι καλή περίπτωση κατά τη ταπεινή μου γνώμη. Είναι δεκτικές στα παζάρια ειδικά αν πας αργά και δεν έχουν κάνει τζίρο. Έχω πηδήξει 3 αν θυμάμαι καλά σύνολο με 20 25 και 30Ε.
Αυτή με τα 30 ήταν εντελώς μουνάρα και δεν δεχόταν παζάρι, συμβιβάστηκα και τη φόρτωσα. Κάνουν όλες άθλια πίπα βέβαια αλλά οι ρουφιάνες έχουν τόσο σφιχτά βελούδινα κορμιά!
Για να πετύχεις λευκή με καλό κορμί δεν παίζει. Μόνο ίσως αυτή η πιτσιρίκα που θέλει να γαμήσει ο Αλ η μαυρομάλλα ουγγαρέζα.
Αυτή με τα 30 ήταν εντελώς μουνάρα και δεν δεχόταν παζάρι, συμβιβάστηκα και τη φόρτωσα. Κάνουν όλες άθλια πίπα βέβαια αλλά οι ρουφιάνες έχουν τόσο σφιχτά βελούδινα κορμιά!
Για να πετύχεις λευκή με καλό κορμί δεν παίζει. Μόνο ίσως αυτή η πιτσιρίκα που θέλει να γαμήσει ο Αλ η μαυρομάλλα ουγγαρέζα.
sargiris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
Δεν θα συμφωνησω με τον συναγωνιστη.Οι μαύρες είναι καλή περίπτωση κατά τη ταπεινή μου γνώμη. Είναι δεκτικές στα παζάρια ειδικά αν πας αργά και δεν έχουν κάνει τζίρο. Έχω πηδήξει 3 αν θυμάμαι καλά σύνολο με 20 25 και 30Ε.
Εχει βεβαια δικιο, αλλα στο ρευμα της μοναστηριου προς ΚΤΕΛ πριν το φαναρι για Μενεμενη πετυχα μια μαυρουλα αν θυμαμαι καλα Στελλα που έκανε την πιο ωραια πιπα (για τα γουστα μου)
Επισκέπτης
Δεν θα συμφωνησω με τον συναγωνιστη.
Εχει βεβαια δικιο, αλλα στο ρευμα της μοναστηριου προς ΚΤΕΛ πριν το φαναρι για Μενεμενη πετυχα μια μαυρουλα αν θυμαμαι καλα Στελλα που έκανε την πιο ωραια πιπα (για τα γουστα μου)
Καλή φάση, δεν το αποκλείω! Μιλάω για με βάση τα δικά μου δεδομένα! Τις 3 αυτές δλδ ;)
Αξιζει αυτη η μικρουλα ουγγαρεζα? Τν εχω δει κι εγω και σκεφτομαι να τν παρω... εν τω μεταξυ λενε και για καποια που μοιραζει παρασημα.. αυτη ειναι?Οι μαύρες είναι καλή περίπτωση κατά τη ταπεινή μου γνώμη. Είναι δεκτικές στα παζάρια ειδικά αν πας αργά και δεν έχουν κάνει τζίρο. Έχω πηδήξει 3 αν θυμάμαι καλά σύνολο με 20 25 και 30Ε.
poiuytrewq
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αλλη αυτη με τα παρασημα του Κανταφι και αλλη αυτη με τα ασπρα.. Καλο κομματι αλλα α) Δεν νομιζω να δινει κωλο , β) το μονο που ξερει να λεει ειναι "complex program 50E". Για 50 δεν ειναι ουτε σφαιρες. γ) Απο το Μαιο που την βλεπω δεν εχει αλλαξει ρουχο. Η εχει κολλημα με τα ασπρα και εχει πολλα ιδια ή ολη μερα δεν κοιμαται και πλενει τα ρουχα της για να τα εχει για το βραδυ ή ειναι σιχασιαρα βρωμιάρα. δ) αμα τη δείτε να περπατάει ειναι σαν να έχει φαέι τακλιν στο γόνατο. Σαν τον πειρατή με το ξύλινο πόδι. Ολα αυτα με κάνουν να πιστεύω οτι είναι τζανκι και βρώμιαρα. Οπότε καλύτερα θα είναι να μην την δοκιμασει κανεις. Δεν την εχώ παρει εγώ και ουτε προκειται.. Αν καποιος την εχει παρει ας μας πει 2 πραγματα απο προσωπική εμπειρία..
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
πειτε και ποια ειναι αυτη με τα παρασημα που μοιραζει να ξερουμε..
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Al, και οι υπολοιποι που ρωτησατε, την ειχα παρει πριν λιγους μηνες, οταν πρωτοεμφανιστηκε.ξαναρωταω...
Τοτε ζητουσε 40 και οχι 50 οπως τωρα. Δεν μου φανηκε για νορμαλ. Ολη την ωρα παραμιλουσε.
Καποιος ανεφερε για το ποδι της. Οταν εβγαλε το παντελονι της φανηκε στο ενα ποδι της κατι
σαν ναρθηκας. Μαλλον ειχε καποιο ατυχημα, αλλα αυτο ειναι ασχετο.
Επισης ειναι εξαιρετικα αδυνατα τα ποδια της. Στο "παιχνιδι" δεν ειπε οχι σε τιποτα - κωλο
δεν ζητησα - αλλα δεν μου εκανε και καμια ιδιαιτερη εντυπωση και δεν θα ξαναπαω.
Στο δρομο ομως φαινεται οντως πολυ ομορφη.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
Ωραιος ευχαριστουμε για την πληροφορια.Παντως φαινεται κανονικο κοριτσακι απο το αμαξι οπως την βλεπωAl, και οι υπολοιποι που ρωτησατε, την ειχα παρει πριν λιγους μηνες, οταν πρωτοεμφανιστηκε.
Τοτε ζητουσε 40 και οχι 50 οπως τωρα. Δεν μου φανηκε για νορμαλ. Ολη την ωρα παραμιλουσε.
Καποιος ανεφερε για το ποδι της. Οταν εβγαλε το παντελονι της φανηκε στο ενα ποδι της κατι
σαν ναρθηκας. Μαλλον ειχε καποιο ατυχημα, αλλα αυτο ειναι ασχετο.
Επισης ειναι εξαιρετικα αδυνατα τα ποδια της. Στο "παιχνιδι" δεν ειπε οχι σε τιποτα - κωλο
δεν ζητησα - αλλα δεν μου εκανε και καμια ιδιαιτερη εντυπωση και δεν θα ξαναπαω.
Στο δρομο ομως φαινεται οντως πολυ ομορφη.