:-φιλε Al περασα και 'γω εχθες το βραδυ απο 'κει και ποια συναντησα;;;
τη γνωστη Σιμονα του la famme και μου ειπε οτι ηθελε να δοκιμασει και το δρομο!!!!
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
:-φιλε Al περασα και 'γω εχθες το βραδυ απο 'κει και ποια συναντησα;;;
τη γνωστη Σιμονα του la famme και μου ειπε οτι ηθελε να δοκιμασει και το δρομο!!!!
ρεσυ μηπως ηταν με το μερσεντες της και ηθελε να δοκιμασει οντως τον δρομο.!!???![]()
![]()
![]()
μαλλον πιασαν οι ζεστες και ηθελε να αλλαξει περιβαλλονρεσυ μηπως ηταν με το μερσεντες της και ηθελε να δοκιμασει οντως τον δρομο.!!???![]()
![]()
![]()
ε τι να συνεχισω...ειναι απο τα ασχολιαστα νομιζω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλ...συνεχισε...
φιλε Al περασα και 'γω εχθες το βραδυ απο 'κει και ποια συναντησα;;;
παντως ειναι το καλυτερο αλλοθι για τον ξεσηκωμο των κατοικων ωστε να παρει η μπαζα και τα μπουρδελαδεν ξερω ποιος σκατα εχει διαδοσει τετοιες φημες..
προχθες μιλουσα με ενα φιλο απο αθηνα και μου λεει-τι εμαθα ρε συ κλεισαν τα μπουρδελα στην πολη σας και εχουν βγει οι κοπελες στην πιατσα?
τι μαλακιες διαδυδει ποια ο κοσμος???
μπας και το κανουν οι της πιατσας για να ανεβουν οι δουλειες τους?![]()
σιγουρα καποιον συμφερει να διαδοθει τετοια φημη!παντως ειναι το καλυτερο αλλοθι για τον ξεσηκωμο των κατοικων ωστε να παρει η μπαζα και τα μπουρδελα
Ειδες τι εγραψε προχθες ο piatsovios ε?Πετρα τον πεταξανε τα καθικιασιγουρα καποιον συμφερει να διαδοθει τετοια φημη!
πρεπει να κανουμε ομαδα αντιπερισπασμου-οι κατοικοι θα κηνηγαν τις πουτανες και εμεις τους κατοικους!![]()
![]()
![]()
περιπου 1,45 - 2,00 το ξημερωμαΑλήθεια; Που; Πότε; Γιατί;;;
Τον δρόμο τον δοκίμασε;;;
Ρε συ Αρίστο... είπαμε ρε συ Αρίστο... αλλά όχι και έτσι...
ρε φιλε το πιστευεις πραγματικα οτι ηταν αυτη???περιπου 1,45 - 2,00 το ξημερωμα
οταν την ειδα σταματησα και μιλησαμε
ηταν αναμεσα σε αυτη ν με τις κοκκινες μποτες και την αλλη δεν τη θυμαμαι
μετα το λεωφορειο και τη μπουγατσα και μου ειπε οτι σε καμμια 10αρια μερες θα παει στην πατριδα της!!!
τι αλλο να δωσω για πληροφωριες ακομα;;;
κ τα τζακουζια της που τα κάνει στην θάλασσα ???ρεσυ μηπως ηταν με το μερσεντες της και ηθελε να δοκιμασει οντως τον δρομο.!!???![]()
![]()
![]()