Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
στησ τρανσ τωρα..στο τετραγωνο του οπαπ η αλεκα σε μαυρο slk 30ε ειπε.μια μιλφ ξανθια η καρολινα επισησ στα 30ε.η τασια με τουοτα χοντρουλα μπαζακι μπορω να πω 20ε.και μια σκυλωφατσα σκετη σετζιπακι ford μου προτιναν παρτουζα μαζι με την καρολινα 70ε.απεναντι απο το μεταξυ μασ τραβεστη απο βουλγαρια,και στη βουτηρα ηα νανα η κυπρια 30ε...στην 26ησ ολα τα αστερια χθεσ ητανε εκει.φιονα,,κελλυ,,νανσυ που λετε εμφανιζεται σπανια χθεσ την ειδα πολυ καλο μωρω οντοσ.λιγο πιο κατω η ομορφη αντιγωνη σε nissan 30ε ειπε.και μαζι συμπληρωνε το καρε η σονια sto polo,η ξανθια περουκα την μαρανε μμμμμ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
στησ καταθεσεισ τωρα .η 1η καταθεση εγινε 11 η ωραπηρα την μιλφτρανσ καρολινα.ωραιω βυζακι το ρουφηξα τελεια παιδεσ.και μετα απο λιγω η καριολινα αρχισε μια πιπαμε νευρω μπουκοματα τησ πουτσασ ενω πεταξεπλαγια την κωλαρα τησ και δεν εχασα φυσικα την ευκαιρια για κολωδαχτηλω super αλφαδι η κολωτριπιδα τησ ητανε τρελα σκετη μαγκεσ.μετα την εστησα στα τεσσερα ηθελα να τελειωσω στην κωλαρα τησ οπου μετα απο δυνατο καρφωμα και 2-3 γερα χαστουκια στην κωλαρα τησ τησ τα ριξα στον κωλω στεγνα βρυζοντασ την την καριολινα......προσοχη εδω παιδεσ ,στην πρωτη καβατζα ειχαμε επιθεση απο κατοικο τησ περιοχηα μαλιστα η πετρα περασε διπλα απο το αμαξι μου και μασ εβρυζε.η καρολινα του ανταπεδωσε και ηθελε να τον λιντσαρη με μια ζωνη με πετραδια που φωρουσε εκει να δειτε σωου αν και φοβηθηκα λιγω γιατι επαιρνε τηλεφωνο να ρθουν ενυσχυσεισ και ετσι την επισα να φυγουμε σε αλλη καβατζα.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
η 2η καταθεση ελαβε μερωσ στισ 1,30 οταν απεναντι απο το μεταξυ μασ συναντησα μια νταρντανα ομορφουλα την μαρια απο τουμπα μου ειπε.τα ειδα ολα μαγκεσ αρχισε με τρελλα γλυψιδια στο στηθωσ μου και σιγα σιγα κατελιξε στον πουτσο οπου επι 15 λεπτα μου τον τρελανε στην πιπα με μπουκωμα μεχρι τα αρχιδια ενω εγω την εβαζα μουνοδαχτυλο καικαθωσ τησ το πατουσα ουρλιαζε η λυσσαρα.ε μετα απο τετια πιπα δεν μου αφησε πολλα περιθωρια την ειπα να κατσει πανω στον πουτσο οπου μετα απο ενα σφυροκωπημα τησ τα ριξα στην μουνα τησ ενω με στραγγιξε με τα τελια σπασηματα που εκανε.αξιζε η κοπελια τα 30 γιουρια.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
στησ καταθεσεισ τωρα .η 1η καταθεση τα ριξα στον κωλω στεγνα βρυζοντασ την την καριολινα......

προσοχη εδω παιδεσ ,στην πρωτη καβατζα ειχαμε επιθεση απο κατοικο τησ περιοχηα μαλιστα η πετρα περασε διπλα απο το αμαξι μου και μασ εβρυζε.η καρολινα του ανταπεδωσε και ηθελε να τον λιντσαρη με μια ζωνη με πετραδια που φωρουσε εκει να δειτε σωου αν και φοβηθηκα λιγω γιατι επαιρνε τηλεφωνο να ρθουν ενυσχυσεισ και ετσι την επισα να φυγουμε σε αλλη καβατζα.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.

Γουστάρω φάση.  :rockon:
Δώσε καρντάσι και κανα βιντεάκι την επόμενη φορά να χύσουμε στο γέλιο!!!!

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
μετα πηγα παιδια για ενα γυρακο γιατι ημουνα off.εκατσα κανα 40 λεπτο και σιγα σιγα σηκωθηκα για το αυτοκινητο μου.στην δυτικη εισοδο βρισκο και αυτο το τσιολη τη γιαννουλα με το καπελακι και την λεω.γιαννουλα θελω να με πασ στο ΠΑΛΑΛΑΣ που ανεφεραι o ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ και μου λεει ναι.ανεβαινει με παει σε ενα στενω στο βαρδαρη οπου παιρνοντασ ητανε ανοιχτη η πορτα αλλα μαγκεσ δεν πηγα καν.τη σκατοφατσα παιζει μπαλλα εκει μεσα ρε εφυγα δεν γουσταρα μια μαγκεσ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
η 3η καταθεση μαγκεσ εγινε στισ 4,15 περιπου.δεν θα μπορουσα να χαιρετησω την ομορφη πολη σαν την θεσσαλονικη χωρισ να περασω απο τα μοντελα τησ 26ησ.εκει σταματαω μπροστα στην ΚΕΛΛΥ που ητανε λιγω πιο κατω και τη φωρτωνω αμεσωσ χωρισ πολλα πολλα.με πηγε σε ενα παρκιγκ που ητανε μου ειπε απο ενα μαγαζι που εκλεισε μεγαλω ανετο παρκιγκ αλλα 2 αμαξια γαμουσανε μεσα.τη διν το 50αρι αρχιζουμε με χαμουρεματα φυλλακια ρουφηχτα στο στομα και σιγα σιγα ξανα επαιρνα μπροσ.μετα η κελλυ μου πεταει τα βυζια τησ στη μαπα οπου ρουφαω με ορεξη την πεταχτη ρωγα τησ με παθωσ.μετα περασαμε σε δικο τησ ρουφηγμα στο στιθωσ μου οπου με εφτιαχνε τελεια και σιγα σιγα κατηφωρισε στην πουτσα μου για τα περαιτερω.αρχιζει μια πιπα παιδεσ τελεια κοιτοντασ με μεσ στα ματια κατι που γουσταρα τρελλα και με εφτιαξε ενω εγω εχωσα το δαχτυλω στην στενη ομολογω καμαρα που ειχε κανει .μετα απο λιγωτησ των καρφωσα στα τεσσερα ριχνονασ τησ κανα δυογλωσσωφυλλα και λιγα χαστουκακια αλλα δεν μπορεσα να τελιοσω ετσι δεδωμενου και τησ κουρασησ που ειχα παιδια.το τελοσ ηρθε παιζοντασ τον πουτσο μου μαλακια και η κελλυ ειχε ρουφηξη τα μπαλακια μου,καλα ητανε και ετσι ομωσ μου αρεσε....για την ΚΕΛΛΥ δεν λεω τιποτα μαγκεσ.ενα κουκλι εξωτερικα αλλα και εσωτερικα.αυτα τα ολιγα βρε παιδια ελπιζω και εγω να βοηθησα λιγακι μαγκεσ.ναστε ολοι καλα και να θυμαστε παιδεσ οτι η δυναμη αυτου του σαιτ ειναι μονο Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ.επισησ ξεχασα να πω οτι πριν λιγω πιο κατω απο την μπουγατσα ειδα και την τρανσ βυκτορια 50ε αμαξι,ομορφεινε παντωσ πολυ .οντωσ υπαρσει πικιλια στησ πιατσεσ αυτων τον καιρω και βλεπω τα 50αρια στισ κοπελεσ εγιναν 30αρεια.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Οικονομικη κριση σου λεει μετα..... :2funny:
Παρ'ολα αυτα ομως τις τιμησες με το παραπάνω.... :thumbsup:

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Απολυτως κανενα.
Ισως και να ζηλευω λιγο...

v1982

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ola kala alla me ta transe piopolu pusteuw na se pidixane para na ta gamhses giati mia fora pou piga me mia melaxrinh mou  peire pipa teliwsa kai meta mou elege twra twra? kai elega ti twra ?rwtisa kai mou eipe oti oloi osoi pane mazi tous i tous pidane ta transe i tous piponoun giauto rwtouse twra twra ... yparxei periptwsh na min einai kai etsi apla eipa ti mou etyxe emena sevasmos panw apo ola alla sas lew to ti lene ta idia ta transe

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
γουστα ειναι αυτα αν εσενα σου σηκωνεται απο πισω και τησ πληρωσεσ πρωφανωσ και σε πηδηξαν,μη ντρεπεσαι πεστω.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
γουστα ειναι αυτα αν εσενα σου σηκωνεται απο πισω και τησ πληρωσεσ πρωφανωσ και σε πηδηξαν,μη ντρεπεσαι πεστω.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mήν το χαλάτε ρε παιδια με αντιπαραθέσεις και χαζομάρες .
Πολύ καλη ενημέρωση Πιατσόβιε  respect
Αντε Καλημέραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα σας.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.632
Πόντοι
7.095
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Mήν το χαλάτε ρε παιδια με αντιπαραθέσεις και χαζομάρες .
Πολύ καλη ενημέρωση Πιατσόβιε  respect
Αντε Καλημέραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα σας.
θα το χαλασω εγω με αντιπαραθεση....αντε δρομο ρε allantallon στη Σοφια σου.... :P
για να μιλησω σοβαρα...χθες βραδυ στις 12 στη δυτικη εισοδο η πιατσα ηταν ακριβως οπως περιγραφει ο πιατσοβιος....το κινεζακι οντως ειναι κατι διαφορετικο....λετε ομως να ειναι κανενας πρωην σαμουραι που εχασε το οπλο του?????
οσο για τρανς...πολυ λιγα πραγματα....

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
χθες βραδυ στις 12 στη δυτικη εισοδο η πιατσα ηταν ακριβως οπως περιγραφει ο πιατσοβιος....το κινεζακι οντως ειναι κατι διαφορετικο....
Δεν αλλαξαν και πολλα λιγη ωρα αργοτερα που βολταρα εγω...

στη Δυτικη Εισοδο στη μπουγατσα 2 ξανθα πολυ ωραια φαινονταν αλλα δε μπορουσα να σταματησω και ενα ακομα μελαχρινο ντυμενο σα λατερνα.
Στη Βουτυρα ηταν παλι το πολυ ομορφο μελαχρινο που αναφερα και τις προαλλες,50ε ζηταει για τος χωρο της οπως λεει και δινει και κωλο σ'αυτα τα λεφτα.Περιεργο...αλλα ειναι πραγματικα πολυ ομορφο κοριτσι.
Γωνια Αναγεννησεως-Γιαννιτσων στο παρκακι αλλα 4-5 κοριτσια αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο οπως ειδα,στο ξεκινημα της Γιαννιτσων αλλα δυο ξεμπαρκα εκει και μπροστα στο Μεταξυ μας μια παρεα τριων μαυρων κοριτσιων.
Απο τρανς πολυ λιγα πραματα...στην 26ης μονο η Φιονα οσες φορες κι αν περασα.Στον Οπαπ η καυλιαρα Λαουρα,η ξανθια δυνατη Καριολινα απ'οτι καταλαβα συμφωνα με την περιγραφη του piatsovios και μαζι της νεαρο τραβεστι που βγαινει σε ασημι σιτροεν.
Στη Λημνου ηταν οι 2 ηλικιωμενες τραβεστι με περουκες,20ε ζητανε εκει,και στη δυτικη εισοδο η μελαχρινη Βικτωρια(αυτη που εβγαινε με ασημι clk)και λιγο πριν απο αυτη μελαχρινο αλλοδαπο τρανς που ζητουσε 30ε αμαξι και 50ε σπιτι και μαλιστα επεμενε πολυ.Ααα...και στη γωνια Βουτυρα-δυτικη εισοδος καλσσικα η Γιαννουλα με το καπελακι.
Πολυ αστυνομια παλι...με μηχανες,τζιπακια,μπλοκα,καποιους μαλιστα τους επαιρναν απο πισω και τους σταματουσαν επι τοπου.

Απο κοριτσια γινεται χαμος δηλαδη και τελικα αναρωτιεμαι ποσο υποκριτικο ειναι αυτο το θεατρο των τελευταιων εβδομαδων οπου δηθεν οι κατοικοι αντιδρουν και διωχνουν τα ατομα της πιατσας.Δηλαδη αν εγω παω και στηθω στη Γιαννιτσων θα'ρθει και καποιος και θα με διωξει?Εγω βλεπω οτι τα ατομα της πιατσας εχουν αυξηθει κατα πολυ,αλλα ολη η κουβεντα επικεντρωνεται στους οικους ανοχης του Βαρδαρη οι οποιοι μαλλον πανε για σουταρισμα.Μα αν κλεισουν τα μπουρδελα στο Βαρδαρη τοτε ειναι που θα γινει χαμος στη Γιαννιτσων και στα περιξ απο πεζοδρομιακη πορνεια.
Και τελοσπαντων εσυ που μενεις στη Γιαννιτσων τι σε νοιαζει αν στη Σαπφους εχει μπουρδελο?Πεντε γειτονιες παρακατω ειναι.
Δεν ξερω...μου φαινεται πολυ περιεργη αυτη η ιστορια και μου κανει εντυπωση οτι τα τελευταια χρονια οσο θυμαμαι με τον μαλακα τον Παπαγεωργοπουλο δεν ανοξε μυτη γι'αυτα τα θεματα και ειδικα για τα μπουρδελα.Αλλα απ'οτι βλεπω θα τη φαμε απο τον προοδευτικο Μπουταρη τελικα και θα μας χαλασει τα γουστα ο μπαρμπας.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
....Δηλαδη αν εγω παω και στηθω στη Γιαννιτσων θα'ρθει και καποιος και θα με διωξει?

Δε νομίζω φίλε μου Αλ το πολύ πολύ να σταματάνε δίπλα σου και να σε ρωτήσουν πόσο πάει και τι κόλπα κάνεις... :cheesy:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
παντωσ η κελλυ μαγκεσ ειναι η καλυτερη τρανσ τησ πολησ με διαφορα τι κουκλι εινε αυτο ρε μαγκεσ τυχερη ολη η θεσσαλονικη που θαυμαζει τετιω κουκλακι το κελλακι το κελλακι με κουκλιστικο στυλακη.ενασ τελειοσ ξανθωσ αγγελοσ.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
θα το χαλασω εγω με αντιπαραθεση....αντε δρομο ρε allantallon στη Σοφια σου.... :P
για να μιλησω σοβαρα...χθες βραδυ στις 12 στη δυτικη εισοδο η πιατσα ηταν ακριβως οπως περιγραφει ο πιατσοβιος....το κινεζακι οντως ειναι κατι διαφορετικο....λετε ομως να ειναι κανενας πρωην σαμουραι που εχασε το οπλο του?????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μην φοβάσαι δεν προκειτε να ασχοληθώ αλλά ειναι η μόνη ενότητα μετα την Βουλγαρία και Μολδαβία που γουστάρω να την διαβάζω
χαχαχαχαααααααααααααααααααα  ΚΑΛΗΜΕΡΑ γκαγκαρε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
χθες νυχτα στις πιατσες ειχε αρκετη κινηση...

Αναγεννησεως-Γιαννιτσων γωνια απο τη μερια του παρκου 4-5 κοριτσια μετριας εμφανισης.
Ξεκινημα Γιαννιτσων αλλα 3 κοριτσια με αποσταση μεταξυ τους το ενα εκ των οποιων ειχε ενα ραδιοφωνο στο χερι και ακουγε αραβοτσιφτετελια και ψιλοκουνιοταν κιολας μες το δρομο :2funny: :2funny:.Ξανθια χοντρουλα γυφτοφατσα Βουλγαρα και ζητουσε 30ε...Το γελοιο της υποθεσης ηταν οτι λιγο παραπανω απ'αυτες ειχε μπλοκο της αστυνομιας που σταματουσε αυτοκινητα αλλα μ'αυτες ουτε ασχοληθηκαν μαλλον μιας και συνεχισαν φανερα να ψωνιζονται.
Στη Βουτυρα κατεβαινοντας αριστερα ηταν το ομορφο μελαχρινο που σας εχω πει αλλες δεκα φορες και απεναντι του ακριβως επισης μελαχρινο μετριας εμφανισης.
Οδος σταθμου υψος μπουγατσας ενα ξανθο καλο αλλα ειχε αλλον μπροστα και λιγο παραπανω αλλο μελαχρινο με κοκκινο μινι φορεματακι επισης γυφτοφατσα.
Και κανα 2 μαυρουλες απεναντι απο το μεταξυ μας.

Απο τρανς ειχαμε Βουτυρα-Σαπφους γωνια η Νανα με το πορτοκαλι φιατακι,η Γιαννουλα με το καπελακι και μια καινουργια ξανθια ονοματι Καρμεν.Εχει μια σχετικη ηλικια,ειναι συμπαθητικη στη φατσα,εχει πολυ λεπτο κορμι και βυζι που φαινοταν και ζητουσε 30ε και επεμενε με ναζιαρικο υφος να παμε να παιξουμε.Λιγη ωρα αργοτερα την ειδα μαζι με τη Νανα μεσα στο αμαξι.

στην 26ης παλι μονο η Φιονα και η Σονια με ξανθια περουκα πλεον.
στη Ναυμαχιας Λημνου τερμα κατω οι 2 ηλικιωμενες ξανθιες με τις περουκες και 20ε ταριφα.
στη Δυτικη εισοδο στη μπουγατσα η ξανθια Γιωτα μετα απο καιρο σε κοκκινο σιτροεν και λιγο παραπανω η Βικτωρια.

στον Οπαπ ηταν η Ελεανα σε βυσσινι σιτροεν,η Αναστασια,η Σουζυ η ασχομοφατσα στο φορντ δεξια κατω στη γωνια που κανει παρτουζα σχεδον με ολες απο κει,η χειρουργημενη ξανθια με τις βυζαρες στο ασημι πεζο καμπριο,η Χριστινα η οποια ειναι η πολυ λεπτη ξανθια με το σπαστο μαλλι και μοιαζει τρομερα με την Καρολινα και παντα τις μπερδευουμε.Και Μαζαρακη-Γιαννιτσων γωνια η σεξυ Λαουρα με το μισο κωλαρακι πεταμενο εξω και η χειρουργημενη με το κοκκινο σμαρτ.

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
φιλε Al περασα και 'γω εχθες το βραδυ απο 'κει και ποια συναντησα;;;
τη γνωστη Σιμονα του la famme και μου ειπε οτι ηθελε να δοκιμασει και το δρομο!!!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585

Stories

Νέο!