Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
ξερετε ρε μαγγεσ πωσ ειναι να χωνεισ σε καβαντζα στιν γιαννιτσων και εκει που την εχεισ στα τεσσερε στο αυτοκινητο να σου την πεφτουν στο κσεκαρφωτο οι οπκατζιδεσ με φωτα φαρουσ και φωνεσ!!εκεινη την ωρα νομιζα πωσ κηνηγανε κανεναν εγληματια!!τα ιδα ολλα στο δευτεπολεπτο!οταν καταλαβα τι παιζει τουσ λεω ολα καλα ρε παιδια χαλαρωστε.γεια ενα πουτσο ηρθα δεν ειμαι και ο πασαρησ :με βαζουνε με πλατη και με κανουν εκσακριβοσει και τα σχετικα.μετα απο κανενα 15 λεπτο εφυγα ατσαλακωτοσ σαν να μην συνβενει τιποτα!!παντοσ σαν εμπειρια την γουσταρα και με το παραπανω!!

Χαχα! Καλο ρε φιλε, γελασα με την ψυχη μου. Καλη εμπειρια παντως..

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
παιδες που ειναι αυτη η δραγουμανου;;; :huh: :huh: :(
σε πιο υψος στη λαγκαδα;

iver

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
ξερετε ρε μαγγεσ πωσ ειναι να χωνεισ σε καβαντζα στιν γιαννιτσων και εκει που την εχεισ στα τεσσερε στο αυτοκινητο να σου την πεφτουν στο κσεκαρφωτο οι οπκατζιδεσ με φωτα φαρουσ και φωνεσ!!εκεινη την ωρα νομιζα πωσ κηνηγανε κανεναν εγληματια!!τα ιδα ολλα στο δευτεπολεπτο!οταν καταλαβα τι παιζει τουσ λεω ολα καλα ρε παιδια χαλαρωστε.γεια ενα πουτσο ηρθα δεν ειμαι και ο πασαρησ :με βαζουνε με πλατη και με κανουν εκσακριβοσει και τα σχετικα.μετα απο κανενα 15 λεπτο εφυγα ατσαλακωτοσ σαν να μην συνβενει τιποτα!!παντοσ σαν εμπειρια την γουσταρα και με το παραπανω!!

:police:  :2funny: :2funny: :2funny: ΧΑΧΑ τουλαχιστον το γκομενακι αξιζε οση ωρα το χαρηκες  :knockinb:???
Γιατι εχω οσες φορες εχω παει εχω δει  :zombie: :zombie: :zombie:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Περασα χθες και σημερα απο Δραγουμανου με Λαγκαδα αλλά τζίφος, δεν είχε τίποτα... Εκτός αν έκανα λάθος αλλα δεν νομιζω... Γιαννιτσών επίσης δεν είχε ψυχή, μάλιστα χθές έπεσα και πάνω στην "πορεία" διαμαρτυρίας των κατοίκων... Τουλάχιστον έξω απο το "Ροτοντα" ήταν ένα τσούρμο απο ξεκωλα (μαλλον πενταημερη) και άνοιξε λιγο το ματι μας... Αλλα δυστυχώς μόνο το μάτι...!!  :headbang:

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
προχτες στη δραγουμανου πετυχα κατι ξεμπαρκες απο δω και απο κει σε ενα γρηγορο περασμα μου.ειδα και μια ξανθια με ασπρη μποτα,σπαστο μαλλι και λιγο μελαμψη στο προσωπο,την εχω ξαναδει στη μοναστηριου παλιοτερα.καλη καβλοφατσα,ξερει κανεις κατι περισσοτερο?

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Με τα πολλα, μετα το κυνηγητο ξαναεμφανιστηκαν οι κοπελες στη Γιαννιτσων, πολυ-πολυ λιγοτερες βεβαια αλλα ξαναεμφανιστηκαν, κατα βαση οι κλασσικες φατσες της περιοχης... Οι καλες που ειχαν εμφανιστει τωρα τελευταια ηταν αφαντες... Εδωσα εναν στα γρηγορα σε μια μετρια ξανθουλα, τιποτε το ιδιαιτερο... Αυτο που παρατηρησα ομως, είναι οτι πλεον με την κριση, σε οποια ζητας κωλο σου δινει, αυτη εδωσε με 30 ευρω, την προηγουμενη βδομαδα μια αλλη με 40... Παλια το παιζανε ντιβες (ελεος...) και εκαναν τις δυσκολες, τωρα που επεσε πεινα ο κωλος τους πηρε φωτιά...

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
συναγωνιστες καλησπερα...μετα απο μεγαλη απουσια απο τις πιατσες της πολης μας λογω μετακομισης στην αθηνα...ηρθα με αδεια για 4-5 μερες...χθεσινη βολτα εις διπλουν στις 11 και στισ 3 το βρδυ και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο...νεκρα μεχρο αηδιας...παραυτα στα στενακια της γιαννιτσων ειχε κινησουλα αλλοδαπων μετριου καλους.λιγο πριν φυγω για σπιτι βρισκω μια μαυρουλα....σταματαω και μου λεει....παμε βολτα κνουμε σεξ? παμε λεω και μπαινει μεσα...παμε σε μια καβατζα αρχιζει το παιχνιδι και μετο που τελειωνω μου λεει....ενταξει ευχαριστω πολυ θα φυγω με τα ποδια.....και δεν ειπε ουτε για λεφτα ουτε τπτ......το τζαμπα εναι το καλυτερο γαμσι....

να προσθεσω στον φιλο παραπανω που γραφει γγια κωλους...οποια και να ρωτησα χθες έλεγε....χωρις πολυ σκεψη...100...και ενα μπαζοβουλγαρακι ειπε και 50

ετοιμαζομαι για αλλη μια εξορμηση τωρα μηπως και εχει μεγαλυτερη κινηση....

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
τζιφος μαγκες....η απολυτη νεκρα.....η μοναδικη παρουσια ενος παππυ που εψαχνε να τον σκισουν και  η τρανσ με το κιτρινο πολο...καποια στιγμη γυρς στη 1 σκασα μυτη 3 μαυρουλες και η ανανεςμςνη....φανη...για οσους την ξρουν...δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο εμφανησιακα αλλα εχει καλη αποδοση...20-30 αυτοκινητο και 60 σπιτι...

αυτα...

ξεκιναει η επιστροφη μου στην αθηνα..ραντεβου παλι τη μ.βδομαδα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
προχθες το βραδυ κ καθως περνουσα για να παω στη δουλεια ειπα να κανω μια βολτα να δω τι παιζει....πανω στη μοναστηριου ειχε ομαδες των 15 ατομων να κανουν πορειες κ περιπολα για τις κοπελες,ενοικοι της περιοχης,οποτε ηταν αδεια η μοναστηριου.
η γιαννιτσων μια απο τα ιδια εκτος απο ενα πρεζακι σχεδον απεναντυ απο το σολ
εντυπωση μου εκανε ομως που απεναντυ απο τα κτελ της αλβανιας ειδα ενα νεο κοριτσακι με ασπρες μποτουλες,της εχετε ξανααναφερει...
παραηταν καλο για τις δικες μας πιατσες
επισης κοντα στην κτηνιατρικη σχολη ειχε δυο τυπισσες,αλβανιδες μου φανηκαν οι οποιες ηταν αξιαγαμητες κ παιρναν 40ε στο αμαξι κ αν τις ηθελες παρτουζα 150ε σε ξενοδοχειο για μια ωρα
βρε ουστ....

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Η κτηνατρική που είναι παίδες...;;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
μολις τελιωνει η γιαννιτσων και στριβει αναγκαστικα δεξια, στα 50μ στο δεξι χέρι... :)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κ αφου εφυγα απο σολ χθες το βραδυ ειπα να κανω μια βολτα να δω τι παιζει...πανω στην γιαννιτσων τιποτα οπως κ πανω στην μοναστηριου αλλα στην μπουγατσα στον δρομο που φευγεις για αθηνα,λιγο μετα τον παλιο σταθμο ειχε 4 εισαγωμενα τα οποια δεν ηταν κατι το αξιολογο αλλα ειχε κ ενα κινεζακι...
επαιρναν 30ε για γαμησι στ αμαξι κ με 20ε εδινες μονο πιπα μετα απο διαπραγματευσεις...δεν πηρα κανενα γιατι δεν μ αρεσε καποια ιδιαιτερα αλλα απο το τιποτα καλες ειναι κ αυτες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Μεγαλη γυρα αποψε στις πιατσες και εχω ευχαριστα νεα....
Πολλα ομορφα νεαρα μουνακια.
Την πρωτη φορα που κατεβηκα τη Βουτυρα βλεπω ενα πιπινι και σταματω...Μελαχρινο πανεμορφο εμοιαζε τρομερα με τη Λαουρα απο τα μπουρδελα.Μου λεει 50ε in a friend's house...Κωλαρακι δινεις??-Ναι στην ιδια τιμη...
Φτανω τερμα κατω και στριβω δεξια στη Δυτικη εισοδο.λιγο πριν τη μπουγατσα βλεπω ενα ξανθο και σταματαω...Ξανθο,πολυ ομορφο με μπλε ματακια,ντυμενο στην τριχα.Σταματαω να ρωτησω...μου κανει ναζια,χαμογελαει.Ρουμανα ειναι ειπε και αν θυμαμαι καλα ζητησε 30ε.Αλλα μου ειπε οτι εκει ειναι παντα.
Ακριβως διπλα σ'αυτην ενα μελαχρινο κοριτσι με Ασιατικα χαρακτηριστικα.Οχι ομως Κινεζα πιο πολυ σε Ταυλανδη εφερνε.Αυτην δε τη ρωτησα...

Παμε τωρα Μοναστηριου-Τσορλινη γωνια.Επισης 2 νεαρα ομορφα καλοντυμενα κοριτσια.
Ξανακατεβαινω τη Βουτυρα μετα απο λιγο αλλα το αστερακι ειχε φυγει αλλα στη θεση του βλεπω αλλα 2 πιπινακια παιχνιδιαρικα.Μαλιστα το ενα με χαιρετησε κιολας.Αλλα ειναι ακυρο το σημειο...ειχα αλλους 4 πισω οποτε θα'κλεινα το δρομο αν σταματουσα.
Επισης στη Μοναστηριου σε μια σταση λεωφορειου απεναντι απ την πυροσβεστικη μια μιλφαρα με μινι και ανοιχτα τα ποδια φορα παρτιδα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Παμε και στις φιλες μας τις τρανς τωρα...Τι εχει συμβει λοιπον?Οπως μου εξηγησε μια απ'αυτες λογω αντιδρασεων των κατοικων μαζευτηκαν ολες της περιοχης Γιαννιτσων τερμα κατω στον Οπαπ.
Οποτε πετυχα την ιδια στιγμη 10 τρανς σε αποσταση 20 μ ολο κι ολο.
Συγκεκριμενα ηταν...
-Η Αλεκα σε μαυρο slk,
-η Αναστασια με τα ποδια η οποια ειναι εμφανισιμη και εχει σπιτι καπου εκει κοντα οπως μου ειπε,
-η Νανα με το πορτοκαλι φιατακι
-μια cross σε γαλαζιο citroen που εβγαινε παντα τερμα κατω Γιαννιτσων
-η Ελεανα με βυσσινι σιτροεν η οποια εχει και προφιλ στο τσ-ντειτινγ
-η αλλη με το ασημι σμαρτ που τη στηνει ακρη ακρη και ζηταει 60ε για το σπιτι,
-η ομορφη χειρουργημενη και πολυ εμφανισιμη με το ασημι αμαξι της οποιας το ονομα δε θυμαμαι
-η πολυ εμφανισιμη απο κοντα που στο φατσα εχει προφιλ με το ονομα Λαουρα
-μια μεγαλης ηλικιας,ξανθια και συμπαθητικη στη γωνια ακριβως που ζητουσε 20ε
-και η αλλη που ειναι παντα σε μπλε ford(?) τερμα κατω στη γωνια και κανει και παρτουζες με καποιες απο κει.
-και πιο παραπανω απ'αυτες λιγο πριν τη Γιαννιτσων η χειρουργημενη σε κοκκινο σμαρτ
Της πουτανας το καγκελο δηλαδη στον Οπαπ.Συμβιωνουν αρμονικα ολες μαζι πλεον...

Στηνς 26ης πετυχα μονο τη Φιονα και στη Δυτικη εισοδο λιγο πριν το φαναρι με Κωλετη η μελαχρινη Βικτωρια πεζη.Παλιοτερα εβγαινε σε ασημι clk.

Eπισης στη Φραγκων πετυχα την ηλικιωμενη τρανς Αλεξια.Καποιος ειχε γραψει οτι διαθετει τεραστιο πουτσο.Σταματαω λοιπον και τη ρωταω...
-εσυ εισαι η Αλεξια?
-Ναι εγω.
-Αληθευει οτι εχεις τεραστιο πουτσο?
-ναι
-Ποσο μεγαλο δηλαδη?μπορεις να μου τον δειξεις?
-Εκει που τον εχω τωρα δε γινεται...Για να καταλαβεις τον εχω μαζεμενο πισω και φτανει πιο πισω απο την κωλοτρυπιδα μου και σε παχος τοσος...και μου δειχνει ρε παιδια μια διαμετρο οσο το μπουκαλι της κοκα κολας.
-Ασε τις μαλακιες της λεω...και γελαμε
-Ναι αληθεια ειναι.30ε παιρνω αλλα για σενα 20ε.
Τεσπα...συμπαθητικο ατομο αλλα πολυ αντρας εμφανισιακα.

Ειμαι στη Μοναστηριου και γυρναω το κεφαλι μου δεξια κατω στην Οδυσσεως η οποια εχει ανοιξει τωρα.Βλεπω ενα τραβελι εξω απο το Οπα-οπα να μιλαει στο τηλ.Οπα λεω τι γινεται εδω?Εγω ηξερα εκει το καφε Σοφια διπλα στο Οπα-οπα το οποιο εχει πουτανες.
Κανω κυκλο και περναω απο κει μπροστα...βλεπω ενα μαγαζι-μπουντρουμι αναμεσα σε Οπα-Οπα και καφε Σοφια.'Πιλαλας'...'Παλαλας"...καπως ετσι το ονομα.Βλεπω απ'εξω και το φιατακι της Νανας παρκαρισμενο και τη στιγμη που περναω εχουν ανοιχτη πορτα και πιανει το ματι μου 3-4 τραβελια στο μπαρ.
Ειναι στεκι τρανς δηλαδη απ'οτι καταλαβα δηλαδη.

Φοβερες ειδησεις ετσι??

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
481
Πόντοι
6.045
αλ καθε φορα με τετοια κριτικη πρεπει να ζητας και απο ενα ευρω για τις βενζινες. περιπου τι ωρες πηγες και πετυχες αυτα τα πιπινακια??

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μεγαλη γυρα αποψε στις πιατσες και εχω ευχαριστα νεα....
Πολλα ομορφα νεαρα μουνακια.
Την πρωτη φορα που κατεβηκα τη Βουτυρα βλεπω ενα πιπινι και σταματω...Μελαχρινο πανεμορφο εμοιαζε τρομερα με τη Λαουρα απο τα μπουρδελα.Μου λεει 50ε in a friend's house...Κωλαρακι δινεις??-Ναι στην ιδια τιμη...
Φτανω τερμα κατω και στριβω δεξια στη Δυτικη εισοδο.λιγο πριν τη μπουγατσα βλεπω ενα ξανθο και σταματαω...Ξανθο,πολυ ομορφο με μπλε ματακια,ντυμενο στην τριχα.Σταματαω να ρωτησω...μου κανει ναζια,χαμογελαει.Ρουμανα ειναι ειπε και αν θυμαμαι καλα ζητησε 30ε.Αλλα μου ειπε οτι εκει ειναι παντα.
Ακριβως διπλα σ'αυτην ενα μελαχρινο κοριτσι με Ασιατικα χαρακτηριστικα.Οχι ομως Κινεζα πιο πολυ σε Ταυλανδη εφερνε.Αυτην δε τη ρωτησα...

Παμε τωρα Μοναστηριου-Τσορλινη γωνια.Επισης 2 νεαρα ομορφα καλοντυμενα κοριτσια.
Ξανακατεβαινω τη Βουτυρα μετα απο λιγο αλλα το αστερακι ειχε φυγει αλλα στη θεση του βλεπω αλλα 2 πιπινακια παιχνιδιαρικα.Μαλιστα το ενα με χαιρετησε κιολας.Αλλα ειναι ακυρο το σημειο...ειχα αλλους 4 πισω οποτε θα'κλεινα το δρομο αν σταματουσα.
Επισης στη Μοναστηριου σε μια σταση λεωφορειου απεναντι απ την πυροσβεστικη μια μιλφαρα με μινι και ανοιχτα τα ποδια φορα παρτιδα.
αυτες πετυχα κ εγω αλλα ηταν κ αλλες δυο οι οποιες μπαινοεβγαιναν μεσα στην μπουγατσα...το ξανθο ηταν λιγο ομορφο αλλα αβυζο τελειως

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
αλ καθε φορα με τετοια κριτικη πρεπει να ζητας και απο ενα ευρω για τις βενζινες. περιπου τι ωρες πηγες και πετυχες αυτα τα πιπινακια??
το πολυ ομορφο μελαχρινο στη Βουτυρα ηταν περιπου στις 00.40...Τα αλλο το ξανθο το ωραιο πρεπει να'τανε γυρω στη 1.30

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Βολτα αποψε....εξαφανισμενες ολες οι τρανς εκτος απο την χειρουργημενη σε ασημι μερσεντες κομπακτ στο ξεκινημα της Δυτικη εισοδου,τη Βικτωρια στη Οδο σταθμου λιγο πριν την Κωλετη,την ξεκωλιαρα Λαουρα στη Γιαννιτσων με Μαζαρακη γωνια απο την κατω πλευρα και την χειρουργημενη σε κοκκινο σμαρτ στη στη Γιαννιτσων με Μαζαρακη γωνια απο την πανω πλευρα.

Απο γυναικες το πολυ ομορφο μελαχρινο στη Βουτυρα που ανεφερα προχθες ηταν παλι εκει στις 2.00,τερμα κατω στη Βουτυρα στο φαναρι 2 μετριες μελαχρινες αλλα στριβοντας δεξια στην Οδο Σταθμου ενα ξανθο ξεκωλο με μαυρα στοκινκς και μινι που το μισο κωλαρακι ηταν πεταμενο απ'εξω.30ε ζητουσε στο αμαξι και 150ε για κωλαρακι σε ξενοδοχειο οπως μου ειπε.

Κωλετη με Μοναστηριου μια παρεα 3 νεαρων κοριτσιων και πανω στη Μοναστηριου στο υψος της πυροσβεστικης 5 μαυρες.Στην αρχη ητανε 3+2 αλλα μετα ενωθηκαν.

Επισης ξαναπερασα απο Οδυσσεως για δω τι παιζει στο 'Παλαλας' που σας ειπα προχθες.την ωρα που περασα λοιπον εβγαινε ενας ηλικιωμενος πουστης με ξανθες μπουκλες αλλα συγχρονως εμπαιναν 2 ξεκωλιαρες γυναικες με τιγρε μινι,μπουταρες και μποτες.Μαλιστα χαιρετιστηκαν με το ξανθο πουστη και τη στιγμη που περασα ειχαν ανοιχτη πορτα,φαινοταν αρκετος κοσμος και παιζανε κολασμενα γυφτοτσιφτετελια.
Εχω τρομερη περιεργεια να μαθω τι παιζει εκει μεσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom