Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
454
Πόντοι
21
με 20εκατ. παλαμαρι η καθε μια

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
454
Πόντοι
21
αδερφε αθηναιες ειναι...ψαξε να δεις τι λενε στην αθηνα για αυτες...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
με το μαλακό παιδιά, προσεκτικά... μην βγάλουν έξω το παλαμάρι και σας κηνυγάνε... γιατι δεν γίνεται να φωνάξεις και για "βοήθεια"... να πεις τι...?? "βοήθεια"... τι...??  :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Μια ειδηση που θα ενδιαφερει καποιους...στην Μαζαρακη τερμα κατω(τετραγωνο Οπαπ δηλαδη)υπαρχει αυτοκινητο με 2 τρανς.Χθες σταματησα και ρωτησα και προσφερουν παρτουζα στα 40ε στο αυτοκινητο και 70ε στο σπιτι τους καπου εκει κοντα οπως ειπαν.
Δεν ειναι εμφανισημες ομως και εχουν και καποια ηλικια να ξερετε...Μη φανταστειτε δηλαδη σα να λεμε Φιονα και Νανσυ μαζι σε παρτουζα :2funny: :2funny: :2funny:θα θελατε αλλα δε γινεται.
Φαινονται παντως συμπαθητικα ατομα...

Στον ιδιο δρομο ηταν και η milf τρανς Αλεκα με τη μαυρη slk και η milf τρανς Αναστασια.

Επισης στη Μαζαρακη αλλα πανω απ'τη Γιαννιτσων ξανθια,χειρουργημενη εντυπωσιακη βυζαρου τρανς σε ασηνι πεζο καμπριο.Αν θυμαμαι καλα 30ε ζηταει και μονο στο αμαξι

Πανω στη Γιαννιτσων λιγο πριν το city gate η Νανα με το πορτοκαλι Fiat στα 30ε(μεγαλο αστερι η Νανα τελικα ;) ;) και απο τις ελαχιστες που ξερουν να το υποστηριξουν το θεμα τρανς)

στην 26ης η Φιονα η οποια για πρωτη φορα στεκοταν κατω απ'τη σταση και οχι πρωτη πρωτη στο δρομο.Δυστυχως εχει σπασει πολυ η Φιονα στη φατσα.50ε αμαξι-100ε σπιτι

λιγο παραπανω η το λεσι η Σονια σε μπλε πολο.50ε στο χωρο της

Επισης ειδα την πολυ θηλυπρεπη τρανς Αντιγονη να βγαινει απ'τον καινουριο γαμιστρωνα της καπου στα ξυλαδικα.Δε θα σας πω που ακριβως ομως...στηνεται στην 26ης σε μπλε νισαν μικρα και ζηταει και αυτη 50ε στο χωρο της αν θυμαμαι καλα.

Επισης κανα 2 μαστουρια κοπελες στην αρχη της Γιαννιτσων και μια πολυ εντυπωσιακη μαυρη απεναντι απο το 'Μεταξυ μας'.2 μετρα κορμι μιλαμε...

Δεδομενου του παγωμενου κωλοκαιρου και οτι ηταν και Τριτη νυχτα υπηρχε σχετικα καλη κινηση απο αποψη προσφορας.Απο ζητηση αμφιβαλλω για το πως παμε...

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
559
Πόντοι
6.060
Εγώ δεν ξέρω... όλες τρανς είναι;;;

Μπορω να πω για την ρια και την αγαπη οτι εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενος μαζί τους. Η ρια ποιο συμμετοχικη και η αγαπη πιο ομορφη. Εγω παντως περασα ωραια ξερετε θεμα χημειας και λοιπα. Οι φωτο ειναι αυθεντικές 100% δεν ζητουν εξτρα και δινουν αυτο που υποσχονται.

metalherc

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ.ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2 SUPER ΞΑΝΘΕΣ ΓΚΑΒΛΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΤΣΕΚΑΡΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ(ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ)ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ.Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΖΙΝ Η ΑΛΛΗ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑ.ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΓΙΑ  :pipa1: ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ 40 Η ΑΛΛΗ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΚΙ ΕΦΥΓΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΑ ΤΡΕΛΑ,ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΜΠΟΥΚΩΣΩ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΓΙΑ  :pipa2:.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΜΙΛΑΩ?ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Επειδη οταν δινω ενημερωση πιατσας παρα πολλοι με ρωτανε σε πμ διαφορες λεπτομερειες θα κανω μια πολυ μεγαλη ανακεφαλαιωση-οδηγο σε σχεση με τις πιατσες τρανς τις Θεσσαλονικης.

Πιατσες τρανς εχουμε στα εξης σημεια:
1)Στην 26ης Οκτωβριου στο ξεκινημα...

Εκει εχουμε 4 πεζες τρανς,Φιονα,Νανσυ,Κελλυ και αλλη μια νεαρη ασχημη πολυ αδυνατη της οποιας το ονομα δεν ξερω.
Επισης εχουμε και 4 με αυτοκινητο,Ηλεκτρα,Σονια,Αντιγονη,Λουιζα συν αλλη μια σε μπλε πεζο(νομιζω Κατια) την οποια ομως εχω πολυ πολυ καιρο να δω οποτε δεν ξερω αν υπαρχει ακομα.
Αυτη η πιατσα ειναι θεωρητικα η αφροκρεμα λογω εμφανισης και ηλικιας.Αν και η μικροτερη και εκει ειναι καμια 35 χρονων πλεον

2)Οδος Σταθμου(δυτικη εισοδος πολης)
Απο το υψος που βρισκοταν η ταβερνα Παλιος Σταθμος και μεχρι το φαναρι με την κωλετη εχουμε τη Γιαννουλα πεζη,ισως η φθηνοτερη τρανς της πολης.Μπορει να σου παρει τσιμπουκι και τζαμπα.
Τη Γιωτα σε κοkκινο citroen,τη Νινα σε κιτρινο WV και αρκετα παραπανω λιγο πριν το φαναρι με Κωλετη τη Βικτορια πεζη.Η τελευταια εβγαινε παλιοτερα σε ασημι clk εκει κοντα.
Αραια και που στον ιδιο δρομο και κυριως στο υψος οπου δεν υπαρχει φωταγωγηση εμφανιζονται κανα 2 τραβεστι αγνωστων λοιπων στοιχειων.

3)Οδος Ναυμαχιας Λημνου τερμα κατω γωνια με Πολυτεχνειου.
Εκει εχουμε μονιμα 3 ξανθιες ηλικιωμενες τραβεστι(?)-τρανς(?) και οι τιμες παιζουν στα 20-30ε

4)Πολυτεχνειου λιγο πριν τα δικαστηρια.
Εκει εχουμε τη Ροζα σε πρασινο τζιπ,απ'οτι λενε διαθετει τη μεγαλυτερη τρανς πουτσα της πολης,και λιγο παραπανω τη Στελλα σε ασπρο πεζο καμπριο.Η Στελλα υπηρξε γκομεναρα πριν καμια τριετια αλλα πλεον εχει χαλασει πολυ

5)Οδος Φραγκων.
Εκει βλεπω συνεχεια μια ξανθια πεζη τραβεστι μεγαλης ηλικιας και καποιες φορες αλλη μια επισης ηλικιωμενη σε κιτρινο αμαξι.Συμφωνα μ'αυτα που ακουω ομως πιθανολογω οτι στον ιδιο δρομο βγαινουν τουλαχιστον αλλες 1-2 τραβεστι.

6)Οδοι Μαζαρακη-Καβαλας-Ρουλια Κωττα(το λεγομενο τετραγωνο του ΟΠΑΠ κατω απ,τη Γιαννιτσων).
Εκει εχουμε στη Ρουλια Κωττα μια πολυ εμφανισιμη τρανς σε ασημι σμαρτ και αλλη μια χειρουργημενη επισης πολυ εμφανισιμη που τη λενε Στελλα.Αυτη βγαινει καποιες φορες πεζη και καποιες φορες σε ασημι αμαξι.
Στη Μαζαρακη εχουμε ξεκινωντας απο Γιαννιτσων προς τα κατω...πεζη πολυ εμφανισιμη εκφυλη τρανς που διαθετει προφιλ με το ονομα Βιολετα σε αλλο σαϊτ.
Η Αλεκα σε μαυρο slk,η Ελεανα σε βυσσινι citroen,η Αναστασια επισης σε αμαξι αλλα δε θυμαμαι μαρκα και χρωμα,και τερμα κατω στη γωνια αλλες 2 τρανς στο ιδιο αμαξι οπου προσφερουν και παρτουζα.

7)Οδος Γιαννιτσων.
Τελευταια γωνια δεξια πριν το city gate η Νανα σε πορτοκαλι φιατακι.
Μολις περασουμε το city gate στη γωνια με Μαζαρακη απο την πανω πλευρα 2 χειρουργημενες τρανς.Η μια μελαχρινη σε κοκκινο σμαρτ και η αλλη ξανθια ομορφη με βυζαρες σε ασημι πεζο καμπριο.
Επισης τερμα κατω στη Γιαννιτσων υπαρχει μονιμη νεαρη τραβεστι σε γαλαζιο citroen αν δεν κανω λαθος.
Επισης στο ξεκινημα της Γιαννιτσων στη γωνια με Βουτυρα και οχι πολυ συχνα εχουμε και 2-3 βουλγαρακια τραβεστι.

Επισης ξεμπαρκες και μονιμες ειναι τερμα κατω στην Προμηθεως-ξεkινημα οδου Σταθμου μια χειρουργημενη σε ασημι μερσεντες c200 και αλλη μια ανεβαινοντας την Αναγεννησεως στην πρωτη γωνια δεξια.Αυτη παιρνει πιπα για 10-15ε

Την τελευταια τριετια στις απειρες βολτες στις πιατσες εχω συναντησει συνολικα περι τις 35 μονιμες τρανς οι οποιες βγαινουν μεχρι και σημερα.Απο αυτες τις 35 με το ζορι οι 5 μπορουμε να πουμε οτι πλησιαζουν καπως το προτυπο της πορνοσταρ τρανς που βλεπετε στις βραζιλιανικες τσοντες δηλαδη.
Ειναι εξαιρετικα απιθανο να τις πετυχει κανεις ολες σε μια βραδια και δεν υπαρχει και καθολου ανανεωση.Δε βγαινουν καινουριες τρανς στην πιατσα δηλαδη.Ζητημα αν υπαρχουν 2-3 τρανς κατω των 30 ετων.
Αυτα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
χθες μετα απο πολυ καιρο πετυχα την ξανθια τρανς Ηλεκτρα στην 26ης Οκτωβριου σε σμαρτ.Αλλη μια φορα την ειχα δει μονο και δε τη θυμομουν.Σταματησα λοιπον να της μιλησω και ειδα ενα χαλι μαυρο.Γερασμενη και αντροφατσα...και απ'οτι θυμαμαι μεχρι πριν κανα 2 χρονια θεωρουνταν κορυφαια τρανς της πολης.Μαλλον προς ΟΠΑΠ πρεπει να μετακομισει σιγα σιγα.Τεσπα...50ε στο αμαξι και 100ε στο σπιτι της καπου στη Μοναστηριου οπως ειπε.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Λοιπόν, έκανα τρείς βόλτες τις τελευταίες πέντε ημέρες επομένως 8εωρώ ότι αυτό που θα περιγράψω δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός αλλά την κατάσταση που επικρατεί αυτή την περίοδο... Καταρχήν οι "καταδρομικές" έγιναν 10 με 12 το βράδυ... Πιο μετά νομίζω ότι ψιλοσπάει η "κίνηση"... Υπάρχει πληθώρα τεμαχίων, μπορεί και 30 ταυτόχρονα, στο τετράγωνο μεταξύ των οδών Γιαννιτσών και Μοναστηρίου ξεκινώντας απο το ύψος του ΟΣΕ καιτελειώνοντας περίπου στο ύψος της πυροσβεστικής, καναδυο στενά μετά την Κωλέττη...
Μπροτστά στο κτελ Αλβανίας είχε 5-6 τσιγγανορουμανοβουλγαράκια, με καλά κορμάκια αλλά σκουρόχρωμης (γυφτέ ολέ) επιδερμίδας, όμως το ένα αρκετά καλό απο φάτσα, αν και τα συγκεκριμένα 9 στα 10 υστερούν απο υπηρεσίες και είναι και βρωμομούνες συνήθως... Πιο πέρα καμια 50αρια μέτρα είχε άλλα 3-4 σκόρπια, ενώ και στο μεθεπόμενο στενό είχε πολλές μαύρες (μαύρες έχει μπόλικες και στη Μοναστηρίου ώς γνωστόν)... Ακόμα, στη Γιαννιτσών στο ύψος του Boutique, απο τη μεριά του club αράζουν άλλα 3-4 σκόρπια, εκ των οποίων το ένα μελαχροινό ψιλολέει... Πιο πέρα, στο ύψος του Sol έχει και άλλα σκόρπια τεμάχια, κανα δυο μπάζα απο τη μεριά του Sol, και άλλα δυο-τρια απέναντι, ένα πληθωρικό (χοντρούλικο δηλαδή) που είναι κλασσική βαρδαρόφατσα, άλλο ένα ελληνάκι μέτριο σε φάτσα όμως με καλή περιποίηση που έρχεται και σπίτι και νομίζω πως δίνει και κώλο στο σπίτι και ένα καταπληκτικό μελαχροινό (99% ρωσσιδάκι ή κάτι σχετικό), που είναι ψηλό, λεπτό, όμορφο, στυλάτο (καμία σχεσή εμφανισιακά με κοπέλα που κάνει πεζοδρόμιο), με μπλέ μάτια, γλυκομίλητη, εμφανισιακά μοιάζει με τη Μαριάννα απο Σαπφούς (όμορφο κομοδίνο η συγκεκριμένη) και ζητάει 40 ευρώ στο αμάξι... Οπως προείπα περίπου απέναντι απο το Σολ και ο νταβάς κάθεται μέσα στο αμάξι στο κάθετο στενό... Α αν θές πάς και σπίτι της για 1 ώρα 100 ευρώ, αλλά δεν κατάλαβα αν πας για να γαμήσεις ή αν θα γαμήσουν εσένα οι αλλοδαποί που θα βρίσκονται εκεί... Καλού-κακού όποιος κασκαντέρ δοκιμάσει ας φορέσει και κανένα τσίγκινο σωβρακάκι... Συνεχίζοντας, πιο πέρα απέναντι σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στέκεται άλλο ένα όμορφο αλλοδαπό με ανοιχτόχρωμα μάτια, η οποία κάνει καιρό πιάτσα εκεί και είναι "δυνατό" και ζητάει επίσης 40... Απο πάνω, περίπου απέναντι απο την πυροσβεστική, μπροστά στη Nissan αλλα δυο ξανθά σκατόμπαζα εντυπωσιακά απο μακριά για τα "θύματα" και άλλα ένα-δυο στη στάση... Λίγο πρίν την Κωλλέτη άλλα δυο-τρια μικρούλικα εμφανισιακά και σχετικά ομορφούλικα Βουλγαρορουμανάκια τα οποία όμως μην κάνετε το λάθος και τα δοκιμάσετε, τζάμπα κόπος και λεφτά, τα έχω δοκιμάσει όλα και είναι σκατά απο υπηρεσίες... Εγώ αν ήμουν γκόμενα καλύτερα απο αυτές θα γαμιόμουν και ας είμαι τριχωτός... Ακριβώς στη στάση μετά, δυό 20αρια Μολδαβάκια, ένα μάπα με καλό σώμα και ένα ακόμα καταπληκτικό, Νάντια νομίζω στο όνομα, καστανό, πανέμορφο, με στρασάκι στη μυτούλα, κορμάρα, πολύ φιλική... Σου δημιουργεί την αίσθηση λές και την καμάκωσες στο Boutique ή στο Vogue, εγώ για παράδειγμα πέρασα μπροστά της 3 φορές μέχρι να καταλάβω ότι δεν περιμένει στη στάση το λεωφορείο αλλά κάνει πιάτσα... Την παίρνεις με 40 ή πίπα με 30, ακριβούτσικη δηλαδή αλλά δυνατή... Έπειτα στο φανάρι άλλα δύο μέτρια, όπως και στο επόμενο στενό δεξιά άλλα 3-4 μετρια και ένα καλούτσικο, όμως όλα δυνατά κορμάκια... Στο μεθεπόμενο μετά την Κωλέτη άλλες 3-4 μαύρες και λίγο πρίν το ξενοδοχείο ροτόντα άλλα 2-3 τεμάχια εκ των οποίων το ένα όμορφο...
Εκτός αυτού του "τετραγώνου" συνάντησα και ένα πολύ καλό κομμάτι στην Δυτική είσοδο της πόλης, πηγαίνοντας απο το κέντρο προς τα έξω, στο ύψος του City Gate, ένα πολύ ομορφο και περιποιημένο μελαχροινό τεμάχιο που ζητούσε 40 ευρώ αλλά μόλις είχα καταθέσει και δεν το δοκίμασα. Πάντως μιλάμε για όμορφη, ευγενική, χαμογελαστή και πολύ προσεγμένη κοπέλα (αλλοδαπό βέβαια), καμμία σχέση με τα τσιγκανορουμανογυφτάκια που συναντάμε συνήθως και για την ακρίβεια στέκεται στο πεζοδρόμιο δίπλα στο parking του city gate. Ελπίζω να την ξαναπετύχω γιατί μου γέμισε το μάτι... Ακόμα, έχει άλλα 3-4 στο παράλληλο στενό κάτω απο την Γιαννιτσών, στην αρχή της... Αυτααααά... Πολύ πράγμα δηλαδή και επιτέλους και λίγα καλά γιατί η κατάσταση είχε παραγίνει... Ελπίζω να μην τις "μαζέψουν" γρήγορα... Α τώρα που είπα "μαζέψουν", είχε και πολύ μπατσαρία, φούλ διας, τζιπάκια, πολύ πράμα...

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους!μου κανει εντυπωση που ακομα δεν ακουσα αναφορα απο κανεναν για 2 ομορφα ρουμανακια που την στηνουν στην οδο  σαπφους με βουτυρα.προχτες υστερα απο μια χαλαρη βολτιτσα με τ αμαξι επεσα πανω σε ευχαριστη εκπληξη αντικριζοντας ενα ωραιο ξανθο μωρο στη οδο που ανεφερα.σταματαω ρωταω για την τιμη,40ε μου λεει,ελα μεσα και φυγαμε.το ονομα της αλεξαντρα,22 χρονων ξανθια κοντουλα μικροκαμενη αλλα οχι κοκκαλιαρα με ομορφο προσωπακι και ωραιο  στρογγυλο κολαρακι...φιλικη και ομιλιτικη,μου ειπε οτι εχει ενα μηνα εδω και οτι την εφερε η φιλη της.τα ελληνικα της αρκετα καλα(μιλαει και αγγλικα).στο ζουμι τωρα,τσιμπουκακι αρκετα καλο και ρουφυχτο,στο γαμησι αεικινητη και πολυ δυνατη...γενικα καθαρη κοπελα που μοσχοβολουσε και οχι μες τη λιγδα οπως κατι αλλες τελειωμενες!στην επιστροφη για να την αφησω,ειδα και την φιλη της που μου ελεγε,αρκετα καλο μουνι,ξανθια,ψηλη σχετικα,με νορμαλ προσωπο και φοβερη κολαρα!μαλλον ειναι ο επομενος στοχος...εμεινα πολυ ευχαριστημενος και εκπληκτος αφου εχω συνηθησει στην γενικη μιζερια της πολης...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
η βουτυρα με την γιαννιτσων διασταυρωνεται νομιζω....μαλλον αυτην εννοει.....

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
η βουτυρα βρισκεται στην τελευταια διασταυρωση της γιαννιτσων οπου αναγκαστηκα ο δρομος σε οδηγει να στριψεις δεξια,εχοντας το ρευμα προς ανατολικα.συνεχιζεις ευθεια και η επομενη διασταυρωση ειναι βουτυρα με σαπφους

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Ακόμα, έχει άλλα 3-4 στο παράλληλο στενό κάτω απο την Γιαννιτσών, στην αρχή της...
Όντως είναι έτσι, το έγραψα και εγώ, έχει 3-4 τεμάχια εκεί εκ των οποίων τα 2 ξανθά, αλλά δεν δοκίμασα προσωπικά...  :booty:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Μια απο τα ίδια και χθες αν και ψιλοέβρεχε... Της πουτάνας...!! Χαχαχα...
Όπως έγραψα και τις προηγούμενες μέρες... Μονάχα μια συμβουλή... Μην πηδάτε τις τσιγκανοβουλγάρες που είναι συνήθως στην αρχή της Γιαννιτσών... Είναι απαράδεκτες, βρωμιάρες, κινητές εστίες αρρώστιας και μικροβίων... Εγγυημένα... Πετάτε τα λεφτά σας... Δοκιμασμένες μια προς μια... Όλες σκατά...!! Το τελυταίο σκοτό το εφαγα χθες βράδυ... Κυριολεκτικά και μεταφορικά...
Ρωτάω την ποιό όμορφη απο αυτές "κώλο δίνεις??"...
"ναι" μου λέει. "40 ευρώ"...
"έλα" της λέω (ο μαλάκας)...
Με το που φτάνουμε στην καβάντζα μου λέει "μισο λεπτό", βγαίνει ακριβώς έξω απο το αμάξι και ρίχνει ένα κατούρημα... Τέλοσπάντων, κρατήθηκα να μην την παρατήσω εκεί, πατάει με τις μπότες τις οπουδήποτε μπορούσες να φανταστείς στο αμάξι, καθίσματα, ταμπλό, κονσόλα, οπουδήποτε, καταφέρνει επιτέλους να στηθεί, της βάζω λίγο δάχτυλο απο πίσω και τι συναντάω...?? Μια κουράδα ΝΑ (!!!) μετα συγχωρήσεως...  :tickedoff:
Δεν χρειάζεται να συνεχίσω και παράπέρα, όπως καταλαβαίνετε το κλαίω το 40ευρο...  :headbang:
Αφού είμαι μαλάκας εγώ καλά να πάθω, τουλάχιστον ας την γλιτώσει ο επόμενος...  ;)

gost1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μου ανοιξεσ την ορεξη ,παω για κορνε.χα χα χα χααααααααα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
Λοιπόν, έκανα τρείς βόλτες τις τελευταίες πέντε ημέρες επομένως 8εωρώ ότι αυτό που θα περιγράψω δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός αλλά την κατάσταση που επικρατεί αυτή την περίοδο... Καταρχήν οι "καταδρομικές" έγιναν 10 με 12 το βράδυ... Πιο μετά νομίζω ότι ψιλοσπάει η "κίνηση"... Υπάρχει πληθώρα τεμαχίων, μπορεί και 30 ταυτόχρονα, στο τετράγωνο μεταξύ των οδών Γιαννιτσών και Μοναστηρίου ξεκινώντας απο το ύψος του ΟΣΕ καιτελειώνοντας περίπου στο ύψος της πυροσβεστικής, καναδυο στενά μετά την Κωλέττη...
Μπροτστά στο κτελ Αλβανίας είχε 5-6 τσιγγανορουμανοβουλγαράκια, με καλά κορμάκια αλλά σκουρόχρωμης (γυφτέ ολέ) επιδερμίδας, όμως το ένα αρκετά καλό απο φάτσα, αν και τα συγκεκριμένα 9 στα 10 υστερούν απο υπηρεσίες και είναι και βρωμομούνες συνήθως... Πιο πέρα καμια 50αρια μέτρα είχε άλλα 3-4 σκόρπια, ενώ και στο μεθεπόμενο στενό είχε πολλές μαύρες (μαύρες έχει μπόλικες και στη Μοναστηρίου ώς γνωστόν)... Ακόμα, στη Γιαννιτσών στο ύψος του Boutique, απο τη μεριά του club αράζουν άλλα 3-4 σκόρπια, εκ των οποίων το ένα μελαχροινό ψιλολέει... Πιο πέρα, στο ύψος του Sol έχει και άλλα σκόρπια τεμάχια, κανα δυο μπάζα απο τη μεριά του Sol, και άλλα δυο-τρια απέναντι, ένα πληθωρικό (χοντρούλικο δηλαδή) που είναι κλασσική βαρδαρόφατσα, άλλο ένα ελληνάκι μέτριο σε φάτσα όμως με καλή περιποίηση που έρχεται και σπίτι και νομίζω πως δίνει και κώλο στο σπίτι και ένα καταπληκτικό μελαχροινό (99% ρωσσιδάκι ή κάτι σχετικό), που είναι ψηλό, λεπτό, όμορφο, στυλάτο (καμία σχεσή εμφανισιακά με κοπέλα που κάνει πεζοδρόμιο), με μπλέ μάτια, γλυκομίλητη, εμφανισιακά μοιάζει με τη Μαριάννα απο Σαπφούς (όμορφο κομοδίνο η συγκεκριμένη) και ζητάει 40 ευρώ στο αμάξι... Οπως προείπα περίπου απέναντι απο το Σολ και ο νταβάς κάθεται μέσα στο αμάξι στο κάθετο στενό... Α αν θές πάς και σπίτι της για 1 ώρα 100 ευρώ, αλλά δεν κατάλαβα αν πας για να γαμήσεις ή αν θα γαμήσουν εσένα οι αλλοδαποί που θα βρίσκονται εκεί... Καλού-κακού όποιος κασκαντέρ δοκιμάσει ας φορέσει και κανένα τσίγκινο σωβρακάκι... Συνεχίζοντας, πιο πέρα απέναντι σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στέκεται άλλο ένα όμορφο αλλοδαπό με ανοιχτόχρωμα μάτια, η οποία κάνει καιρό πιάτσα εκεί και είναι "δυνατό" και ζητάει επίσης 40... Απο πάνω, περίπου απέναντι απο την πυροσβεστική, μπροστά στη Nissan αλλα δυο ξανθά σκατόμπαζα εντυπωσιακά απο μακριά για τα "θύματα" και άλλα ένα-δυο στη στάση... Λίγο πρίν την Κωλλέτη άλλα δυο-τρια μικρούλικα εμφανισιακά και σχετικά ομορφούλικα Βουλγαρορουμανάκια τα οποία όμως μην κάνετε το λάθος και τα δοκιμάσετε, τζάμπα κόπος και λεφτά, τα έχω δοκιμάσει όλα και είναι σκατά απο υπηρεσίες... Εγώ αν ήμουν γκόμενα καλύτερα απο αυτές θα γαμιόμουν και ας είμαι τριχωτός... Ακριβώς στη στάση μετά, δυό 20αρια Μολδαβάκια, ένα μάπα με καλό σώμα και ένα ακόμα καταπληκτικό, Νάντια νομίζω στο όνομα, καστανό, πανέμορφο, με στρασάκι στη μυτούλα, κορμάρα, πολύ φιλική... Σου δημιουργεί την αίσθηση λές και την καμάκωσες στο Boutique ή στο Vogue, εγώ για παράδειγμα πέρασα μπροστά της 3 φορές μέχρι να καταλάβω ότι δεν περιμένει στη στάση το λεωφορείο αλλά κάνει πιάτσα... Την παίρνεις με 40 ή πίπα με 30, ακριβούτσικη δηλαδή αλλά δυνατή... Έπειτα στο φανάρι άλλα δύο μέτρια, όπως και στο επόμενο στενό δεξιά άλλα 3-4 μετρια και ένα καλούτσικο, όμως όλα δυνατά κορμάκια... Στο μεθεπόμενο μετά την Κωλέτη άλλες 3-4 μαύρες και λίγο πρίν το ξενοδοχείο ροτόντα άλλα 2-3 τεμάχια εκ των οποίων το ένα όμορφο...
Εκτός αυτού του "τετραγώνου" συνάντησα και ένα πολύ καλό κομμάτι στην Δυτική είσοδο της πόλης, πηγαίνοντας απο το κέντρο προς τα έξω, στο ύψος του City Gate, ένα πολύ ομορφο και περιποιημένο μελαχροινό τεμάχιο που ζητούσε 40 ευρώ αλλά μόλις είχα καταθέσει και δεν το δοκίμασα. Πάντως μιλάμε για όμορφη, ευγενική, χαμογελαστή και πολύ προσεγμένη κοπέλα (αλλοδαπό βέβαια), καμμία σχέση με τα τσιγκανορουμανογυφτάκια που συναντάμε συνήθως και για την ακρίβεια στέκεται στο πεζοδρόμιο δίπλα στο parking του city gate. Ελπίζω να την ξαναπετύχω γιατί μου γέμισε το μάτι... Ακόμα, έχει άλλα 3-4 στο παράλληλο στενό κάτω απο την Γιαννιτσών, στην αρχή της... Αυτααααά... Πολύ πράγμα δηλαδή και επιτέλους και λίγα καλά γιατί η κατάσταση είχε παραγίνει... Ελπίζω να μην τις "μαζέψουν" γρήγορα... Α τώρα που είπα "μαζέψουν", είχε και πολύ μπατσαρία, φούλ διας, τζιπάκια, πολύ πράμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom