dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
ξερει κανεις τπτ για αυτες....??
Εγώ δεν ξέρω... όλες τρανς είναι;;;
ξερει κανεις τπτ για αυτες....??
το θεμα ειναι να μας πει κανεις που εχει παει αν αξιζουν τον κοπο η ειναι φολες...με βλεπω βεβαια να πηγαινω συντομα...θα ενημερωσωμε 20εκατ. παλαμαρι η καθε μια
Εγώ δεν ξέρω... όλες τρανς είναι;;;
Όντως είναι έτσι, το έγραψα και εγώ, έχει 3-4 τεμάχια εκεί εκ των οποίων τα 2 ξανθά, αλλά δεν δοκίμασα προσωπικά...Ακόμα, έχει άλλα 3-4 στο παράλληλο στενό κάτω απο την Γιαννιτσών, στην αρχή της...
Λοιπόν, έκανα τρείς βόλτες τις τελευταίες πέντε ημέρες επομένως 8εωρώ ότι αυτό που θα περιγράψω δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός αλλά την κατάσταση που επικρατεί αυτή την περίοδο... Καταρχήν οι "καταδρομικές" έγιναν 10 με 12 το βράδυ... Πιο μετά νομίζω ότι ψιλοσπάει η "κίνηση"... Υπάρχει πληθώρα τεμαχίων, μπορεί και 30 ταυτόχρονα, στο τετράγωνο μεταξύ των οδών Γιαννιτσών και Μοναστηρίου ξεκινώντας απο το ύψος του ΟΣΕ καιτελειώνοντας περίπου στο ύψος της πυροσβεστικής, καναδυο στενά μετά την Κωλέττη...
Μπροτστά στο κτελ Αλβανίας είχε 5-6 τσιγγανορουμανοβουλγαράκια, με καλά κορμάκια αλλά σκουρόχρωμης (γυφτέ ολέ) επιδερμίδας, όμως το ένα αρκετά καλό απο φάτσα, αν και τα συγκεκριμένα 9 στα 10 υστερούν απο υπηρεσίες και είναι και βρωμομούνες συνήθως... Πιο πέρα καμια 50αρια μέτρα είχε άλλα 3-4 σκόρπια, ενώ και στο μεθεπόμενο στενό είχε πολλές μαύρες (μαύρες έχει μπόλικες και στη Μοναστηρίου ώς γνωστόν)... Ακόμα, στη Γιαννιτσών στο ύψος του Boutique, απο τη μεριά του club αράζουν άλλα 3-4 σκόρπια, εκ των οποίων το ένα μελαχροινό ψιλολέει... Πιο πέρα, στο ύψος του Sol έχει και άλλα σκόρπια τεμάχια, κανα δυο μπάζα απο τη μεριά του Sol, και άλλα δυο-τρια απέναντι, ένα πληθωρικό (χοντρούλικο δηλαδή) που είναι κλασσική βαρδαρόφατσα, άλλο ένα ελληνάκι μέτριο σε φάτσα όμως με καλή περιποίηση που έρχεται και σπίτι και νομίζω πως δίνει και κώλο στο σπίτι και ένα καταπληκτικό μελαχροινό (99% ρωσσιδάκι ή κάτι σχετικό), που είναι ψηλό, λεπτό, όμορφο, στυλάτο (καμία σχεσή εμφανισιακά με κοπέλα που κάνει πεζοδρόμιο), με μπλέ μάτια, γλυκομίλητη, εμφανισιακά μοιάζει με τη Μαριάννα απο Σαπφούς (όμορφο κομοδίνο η συγκεκριμένη) και ζητάει 40 ευρώ στο αμάξι... Οπως προείπα περίπου απέναντι απο το Σολ και ο νταβάς κάθεται μέσα στο αμάξι στο κάθετο στενό... Α αν θές πάς και σπίτι της για 1 ώρα 100 ευρώ, αλλά δεν κατάλαβα αν πας για να γαμήσεις ή αν θα γαμήσουν εσένα οι αλλοδαποί που θα βρίσκονται εκεί... Καλού-κακού όποιος κασκαντέρ δοκιμάσει ας φορέσει και κανένα τσίγκινο σωβρακάκι... Συνεχίζοντας, πιο πέρα απέναντι σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στέκεται άλλο ένα όμορφο αλλοδαπό με ανοιχτόχρωμα μάτια, η οποία κάνει καιρό πιάτσα εκεί και είναι "δυνατό" και ζητάει επίσης 40... Απο πάνω, περίπου απέναντι απο την πυροσβεστική, μπροστά στη Nissan αλλα δυο ξανθά σκατόμπαζα εντυπωσιακά απο μακριά για τα "θύματα" και άλλα ένα-δυο στη στάση... Λίγο πρίν την Κωλλέτη άλλα δυο-τρια μικρούλικα εμφανισιακά και σχετικά ομορφούλικα Βουλγαρορουμανάκια τα οποία όμως μην κάνετε το λάθος και τα δοκιμάσετε, τζάμπα κόπος και λεφτά, τα έχω δοκιμάσει όλα και είναι σκατά απο υπηρεσίες... Εγώ αν ήμουν γκόμενα καλύτερα απο αυτές θα γαμιόμουν και ας είμαι τριχωτός... Ακριβώς στη στάση μετά, δυό 20αρια Μολδαβάκια, ένα μάπα με καλό σώμα και ένα ακόμα καταπληκτικό, Νάντια νομίζω στο όνομα, καστανό, πανέμορφο, με στρασάκι στη μυτούλα, κορμάρα, πολύ φιλική... Σου δημιουργεί την αίσθηση λές και την καμάκωσες στο Boutique ή στο Vogue, εγώ για παράδειγμα πέρασα μπροστά της 3 φορές μέχρι να καταλάβω ότι δεν περιμένει στη στάση το λεωφορείο αλλά κάνει πιάτσα... Την παίρνεις με 40 ή πίπα με 30, ακριβούτσικη δηλαδή αλλά δυνατή... Έπειτα στο φανάρι άλλα δύο μέτρια, όπως και στο επόμενο στενό δεξιά άλλα 3-4 μετρια και ένα καλούτσικο, όμως όλα δυνατά κορμάκια... Στο μεθεπόμενο μετά την Κωλέτη άλλες 3-4 μαύρες και λίγο πρίν το ξενοδοχείο ροτόντα άλλα 2-3 τεμάχια εκ των οποίων το ένα όμορφο...
Εκτός αυτού του "τετραγώνου" συνάντησα και ένα πολύ καλό κομμάτι στην Δυτική είσοδο της πόλης, πηγαίνοντας απο το κέντρο προς τα έξω, στο ύψος του City Gate, ένα πολύ ομορφο και περιποιημένο μελαχροινό τεμάχιο που ζητούσε 40 ευρώ αλλά μόλις είχα καταθέσει και δεν το δοκίμασα. Πάντως μιλάμε για όμορφη, ευγενική, χαμογελαστή και πολύ προσεγμένη κοπέλα (αλλοδαπό βέβαια), καμμία σχέση με τα τσιγκανορουμανογυφτάκια που συναντάμε συνήθως και για την ακρίβεια στέκεται στο πεζοδρόμιο δίπλα στο parking του city gate. Ελπίζω να την ξαναπετύχω γιατί μου γέμισε το μάτι... Ακόμα, έχει άλλα 3-4 στο παράλληλο στενό κάτω απο την Γιαννιτσών, στην αρχή της... Αυτααααά... Πολύ πράγμα δηλαδή και επιτέλους και λίγα καλά γιατί η κατάσταση είχε παραγίνει... Ελπίζω να μην τις "μαζέψουν" γρήγορα... Α τώρα που είπα "μαζέψουν", είχε και πολύ μπατσαρία, φούλ διας, τζιπάκια, πολύ πράμα...