aristos238
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
oxi για τη γνωστη Σιμονα μιλαω!!
ναι αλλα μετα η Καριολινα σου θα φωναζε τις φιλες απο τον Οπαπ και θα γινοταν κανονικη μαχηωστε για το νταβατζιλικη μπορουσα αν ηθελα πιστεψτε με να τον πεταξω 2 καρατιεσ και να των ξαπλωσο κατω αλλα εκανα πισω γιατι ιδοπιουσε κοσμο μαγκεσ....φανταστιται να ερχοταν καμια 10αρια ατομα θα με λιανιζαν ρε τι να λεμε τωρα χωρια που μπορει να γυρνουσα χωρισ αμαξι λαρισα η με αμαξι καμπριο και εχει και κρυο ακομα.
χθες νυχτα στις πιατσες ειχε αρκετη κινηση...
Αναγεννησεως-Γιαννιτσων γωνια απο τη μερια του παρκου 4-5 κοριτσια μετριας εμφανισης.
Ξεκινημα Γιαννιτσων αλλα 3 κοριτσια με αποσταση μεταξυ τους το ενα εκ των οποιων ειχε ενα ραδιοφωνο στο χερι και ακουγε αραβοτσιφτετελια και ψιλοκουνιοταν κιολας μες το δρομο .Ξανθια χοντρουλα γυφτοφατσα Βουλγαρα και ζητουσε 30ε...Το γελοιο της υποθεσης ηταν οτι λιγο παραπανω απ'αυτες ειχε μπλοκο της αστυνομιας που σταματουσε αυτοκινητα αλλα μ'αυτες ουτε ασχοληθηκαν μαλλον μιας και συνεχισαν φανερα να ψωνιζονται.
Στη Βουτυρα κατεβαινοντας αριστερα ηταν το ομορφο μελαχρινο που σας εχω πει αλλες δεκα φορες και απεναντι του ακριβως επισης μελαχρινο μετριας εμφανισης.
Οδος σταθμου υψος μπουγατσας ενα ξανθο καλο αλλα ειχε αλλον μπροστα και λιγο παραπανω αλλο μελαχρινο με κοκκινο μινι φορεματακι επισης γυφτοφατσα.
Και κανα 2 μαυρουλες απεναντι απο το μεταξυ μας.
Απο τρανς ειχαμε Βουτυρα-Σαπφους γωνια η Νανα με το πορτοκαλι φιατακι,η Γιαννουλα με το καπελακι και μια καινουργια ξανθια ονοματι Καρμεν.Εχει μια σχετικη ηλικια,ειναι συμπαθητικη στη φατσα,εχει πολυ λεπτο κορμι και βυζι που φαινοταν και ζητουσε 30ε και επεμενε με ναζιαρικο υφος να παμε να παιξουμε.Λιγη ωρα αργοτερα την ειδα μαζι με τη Νανα μεσα στο αμαξι.
στην 26ης παλι μονο η Φιονα και η Σονια με ξανθια περουκα πλεον.
στη Ναυμαχιας Λημνου τερμα κατω οι 2 ηλικιωμενες ξανθιες με τις περουκες και 20ε ταριφα.
στη Δυτικη εισοδο στη μπουγατσα η ξανθια Γιωτα μετα απο καιρο σε κοκκινο σιτροεν και λιγο παραπανω η Βικτωρια.
στον Οπαπ ηταν η Ελεανα σε βυσσινι σιτροεν,η Αναστασια,η Σουζυ η ασχομοφατσα στο φορντ δεξια κατω στη γωνια που κανει παρτουζα σχεδον με ολες απο κει,η χειρουργημενη ξανθια με τις βυζαρες στο ασημι πεζο καμπριο,η Χριστινα η οποια ειναι η πολυ λεπτη ξανθια με το σπαστο μαλλι και μοιαζει τρομερα με την Καρολινα και παντα τις μπερδευουμε.Και Μαζαρακη-Γιαννιτσων γωνια η σεξυ Λαουρα με το μισο κωλαρακι πεταμενο εξω και η χειρουργημενη με το κοκκινο σμαρτ.
oxi για τη γνωστη Σιμονα μιλαω!!
Επίσκεψη πριν από λίγο στις πιάτσες της Θεσσαλονίκης.
Υπήρχε πάρα πολυ πράγμα γενικά αλλά δεν είμαι και ο ειδικός για αναφορές τέτοιου τύπου.
Το γεγονός είναι ότι η Σιμόνα η γνωστή σε όλους μας Σιμόνα του Λαφαμ και της Κατεχάκη, επιβεβαιώνω ότι βγήκε στο πεζοδρόμιο.
Την πλησίασα και της μίλησα, την φώναξα μάλιστα με το όνομα της, με γνώρισε αμέσως και με χαιρέτισε με ζεστή χειραψία. Πιάσαμε την κουβέντα εγώ μεσα από το αμάξι, και όρθια από έξω αυτή....30 μου είπε για μέσα στο αμάξι και 100 σεξενοδοχείο για μία ώρα και 2 εκτονώσεις + τα λεφτά του ξενοδοχείου.
Αυτά μάγκες λίγο πιό κάτω έστεκε και μία ακόμη πανσύγνωστη Ιερόδουλη με αρκετές κριτικές (και δικιά μου κριτική )με την οποία επίσης χαιρετιθήκαμε. ;)
εδω μεσα γραφουμε για γνωση και συμορφωση ολων μας για ναποφευγουμε τις ''κακοτοπιες'' γιατι τα euro ματωνουμε για να τα αποκτισουμε και δεν ειναι καιρος για δοκιμες 40ευρες και ανω!!
40 euro περνει καποιος που ''γαμιεται'' μεταφορικα για 8+ ωρες ενω αυτες 5-10 λεπτα ''κυριολεκτικα.
ευχαριστω ρε παιδια για τη δικαιωση!!!
+100000....εδω μεσα γραφουμε για γνωση και συμορφωση ολων μας για ναποφευγουμε τις ''κακοτοπιες'' γιατι τα euro ματωνουμε για να τα αποκτισουμε και δεν ειναι καιρος για δοκιμες 40ευρες και ανω!!
40 euro περνει καποιος που ''γαμιεται'' μεταφορικα για 8+ ωρες ενω αυτες 5-10 λεπτα ''κυριολεκτικα.
Επίσκεψη χθες στις πιάτσες (22.30-01.30).
Γενικα, ευτυχως γεμισαν οι πιάτσες απο ΚΟΡΙΤΣΙΑ. Μου αρεσει που αρκετα απο αυτα ειναι πραγματικα μικρα.
Ελεος ρε φιλε,εννοω αυτα που ειναι 20+,μην παρεξηγηθουμε κιολας.Αυτο εννοω.Πρόσεχε, μόνο, γιατί κάποια είναι όντως ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ!