Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.528
Πόντοι
1.056
Για την τύπισσα μπορεί να κάνω εγώ λάθος και να μην είναι αυτή που λέτε. Απλά καθόταν στο ίδιο σημείο. Τεσπα. Για πείτε λίγο για ένα όμορφο αλβανακι που έσκασε μύτη μωλις τώρα Γιαννιτσών και λέει ότι ήταν έγκυος το καλοκαίρι και έχει και 3 παιδιά τι παίζει? Την ξέρουμε? Γιατί αν κατάλαβα καλά δουλεύει αρκετό καιρό και δουλεύει λέει καλα
σε ποιο σημειο στην γιαννιτσων λες φιλε; γινε κατατοπιστικος

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.528
Πόντοι
1.056
Ξανθιά ναι με ωραίο κορμάκι κ όμορφο προσωπο
Αδερφε η συγκεκριμενη ειναι απελπισμενο πρεζακι....το ακαποτο το εχει ψωμοτυρι ....θα σε συμβουλευα να μην δοκιμασεις....και αν δεν σε επεισα ακομη πανε και ρωτα την στα ισα ποσα θελει για ακαποτο γαμησι,αυτα απο μενα

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
1
Εγώ μάλλον άργησα να ρωτήσω..... Με άρχισε στον πρόλογο ότι δεν έχει καπότες και της έδωσα ένα ακα με χύσιμο στη μάπα με 15 ευρα. Ευκαιρία να κάνουμε επαναληπτικό εξετάσεις μην τυχόν τσιμπήσουμε τπτ. Αλλά αν είναι πρεζάκι είναι καθαρό και σε πρώιμο σταδιο

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.528
Πόντοι
1.056
Εγώ μάλλον άργησα να ρωτήσω..... Με άρχισε στον πρόλογο ότι δεν έχει καπότες και της έδωσα ένα ακα με χύσιμο στη μάπα με 15 ευρα. Ευκαιρία να κάνουμε επαναληπτικό εξετάσεις μην τυχόν τσιμπήσουμε τπτ. Αλλά αν είναι πρεζάκι είναι καθαρό και σε πρώιμο σταδιο
αδερφε ...ευχομαι να εννοεις ακαπ τσιμπουκι ....που παλι στην πιατσα ειναι επιφοβο....αν εδωσες ακαπ γαμησι στην συγκεκριμενη...καλη τυχη....

• Like
Αντιδράσεις: Gakxxx

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
1
Έχω αρκετά χρόνια που απέχω από Γιαννιτσών και επέστρεψα το τελευταίο εξάμηνο και τέτοιο κομμάτι δεν ξανάδα. Στην αρχή μου φάνηκε τραβελακι γιατί ήταν απέναντι από τα τραβελια στο σελ και είπα να ρωτήσω και την είδα πολύ αλανιάρα. Γιαυτό ρώτησα εδώ να δω αν την ξέρει κάποιος να μάθουμε τι παίζει. Αλλά γενικά και σήμερα μόνο τις Βουλγαρες εκεί στη διχάλα προς τα ΚΤΕΛ από νωρίς και το βράδυ τα μαύρα κια..... Τπτ το ιδιαίτερο. Πριν πάρω το αλβανακι έσκασε μύτη μια θεία σαν τον κουασιμοδο που ψιλοκουτσαινε ετών 50φευγα που ήθελε και 20αρικο για κλαρινέτο...

Drimonap

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2024
Like
82
Πόντοι
0
Επειδη κανει τιμιο ανεβασε τη τιμη της στη πιατσα?
Εντάξει δίνει άνεση χρόνου στο σπίτι το παίζει και φιλική αλλά πολύ τσιμπιμενη η τιμή για το σπίτι δεν είναι για τόσα. Αυτό που με χάλασε πολύ ήταν η μυρωδιά από το μουνι πολύ έντονη μάλλον όχι από απλησια έτσι είναι.

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.528
Πόντοι
1.056
Περασμα απο πιατσα προ ολιγων ωρων....Ξανθια αλβανιδα πριν την διχαλα....Σταματησα και της μιλησα για να διευκρινίσω και να επισημανω σε καποιους εδω τι εστι η συγκεκριμενη... την ρωταω ΄΄ποσο για γαμησακι΄΄ μου λεει ΄΄20΄΄ και στο καπακι μου λεει ΄΄50 χωρις καποτα αμα θες΄΄ λεω για να την ψαρεψω ΄΄εχω μονο 30 πανω μου΄΄ μου απανταει αφου ξυνισε τα μουτρα ΄΄αντε καλα ελα αλλα μην χυσεις μεσα΄΄ για να την αποφυγω λεω θα κανω μια γυρα και θα ερθω προφανως και δεν θα πηγαινα απλα εκανα την ολη συζητηση για τα νεα μελη και γενικα οσους σκεφτονται με το κατω κεφαλι...Μαγκες δεν ειναι αστειο πραγμα η πιατσα και ποσο μαλλον η διχαλα....μακρια απο τα ακαποτα....
Κατα τα αλλα η χοντρη στην χλοης με την φιλη της
κατι ακυρες απεναντι απο δεν εδωσα σημασια
Ιουλια στο ποστο της μαζι με την κοιλια της
Κατι μαυρες στο δρομο διασπαρτες απο το one μεχρι το 4all
Μαρια βουλγαρα απεναντι απο 4all καθισμενη
Αλβανιδα απων την ωρα που περασα....

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
701
Πόντοι
366
Περασμα απο πιατσα προ ολιγων ωρων....Ξανθια αλβανιδα πριν την διχαλα....Σταματησα και της μιλησα για να διευκρινίσω και να επισημανω σε καποιους εδω τι εστι η συγκεκριμενη... την ρωταω ΄΄ποσο για γαμησακι΄΄ μου λεει ΄΄20΄΄ και στο καπακι μου λεει ΄΄50 χωρις καποτα αμα θες΄΄ λεω για να την ψαρεψω ΄΄εχω μονο 30 πανω μου΄΄ μου απανταει αφου ξυνισε τα μουτρα ΄΄αντε καλα ελα αλλα μην χυσεις μεσα΄΄ για να την αποφυγω λεω θα κανω μια γυρα και θα ερθω προφανως και δεν θα πηγαινα απλα εκανα την ολη συζητηση για τα νεα μελη και γενικα οσους σκεφτονται με το κατω κεφαλι...Μαγκες δεν ειναι αστειο πραγμα η πιατσα και ποσο μαλλον η διχαλα....μακρια απο τα ακαποτα....
Κατα τα αλλα η χοντρη στην χλοης με την φιλη της
κατι ακυρες απεναντι απο δεν εδωσα σημασια
Ιουλια στο ποστο της μαζι με την κοιλια της
Κατι μαυρες στο δρομο διασπαρτες απο το one μεχρι το 4all
Μαρια βουλγαρα απεναντι απο 4all καθισμενη
Αλβανιδα απων την ωρα που περασα....
Ηταν η Ελενσ που γραφει ο nikos 2sex?
Τι ωρα την ειδες;
Στην διχαλα ακριβως;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
701
Πόντοι
366
μετα τις 9 ειναι εκει συνηθως
Λοιπον να προσθεσω πληροφορια!!
Εμαθα μολις απο Νταϊζη μιλφ στην διχαλα οτι η Ελενα αλβανιδα δεν βγαινει αλλο!!
Μιλαω για την περσινη την εγκυο.
Εγω ειμουνσ χθες μετα της 1 με χρι της 3 βραδυ και δεν εμφανηστικε. Τωρα ειμαι σπο τις 20:30 στην διχαλα, καμια Ελενα!!
Αυτα να ηερετε οτι δεν υπαρχει Ελενα...

Papatzhs69

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
5.528
Πόντοι
1.056
Εγω ειμουνσ χθες μετα της 1 με χρι της 3 βραδυ και δεν εμφανηστικε. Τωρα ειμαι σπο τις 20:30 στην διχαλα, καμια Ελενα!!
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ .....2 τα ενδεχομενα
η σου ειπε ψεματα η Νταιζη
η εγω χθες μιλουσα με την διδυμη αδερφη της

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.243
Πόντοι
3.556
Επειδή στο είπε η νταιζη κ πήγες μία μέρα διαψεύδεις αυτά π παμε εμείς συχνά ας μη μιλήσω καλύτερα θα βγάλω κακία
Ελενα υπάρχει κ έχει κάνει κορμάρα αν θες να ξέρεις

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.243
Πόντοι
3.556
Να συμπληρώσω ότι τελευταία η νταιζη έχει στραβώσει πολύ γιατί παλιά ήταν μόνη της πριν την διχάλα στη box now κ τελευταία μαζεύτηκαν άλλες 2/3 κοπέλες εκεί κ δε δουλεύει κ τα έχει βάλει με όλες μία μέρα π σταμάτησα σε μία άλλη πήγε να μου την πει Αλλά την έβαλα στη θέση της

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
701
Πόντοι
366
Επειδή στο είπε η νταιζη κ πήγες μία μέρα διαψεύδεις αυτά π παμε εμείς συχνά ας μη μιλήσω καλύτερα θα βγάλω κακία
Φιλε humax δεν αμφισβητο αυτα που λετε...γιαυτο και κατεβηκα χθες και σημερα. Αλλα απλα επειδη δεν την ειδα γιαυτο το εγραψα...
Νασαι καλα

Τελευταία τροποποίηση:

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
701
Πόντοι
366
Εχεις δικιο...
Εχεις pm

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom