Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (4 μέλη και 6 επισκέπτες)

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.962
Πόντοι
201
Από τα τοσα χρόνια στην πιάτσα ,τα στατιστικά φορτωματος των συναγωνιστών λένε ότι πρεζόνι θεωρείται άτομο σε διαδικασία αποσύνθεσης.
Η διχάλα έχει την περισσότερη κίνηση εκφόρτωσης.
Οπότε ναι υπερβάλλω πάλι και κακολογω κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά .
Αν δεν έχει σκουλικιασει κάντε μια ερώτηση άφοβα να δούμε τι παίζει :cheesy:
Ε ναι τωρα μιλας σωστα...αλλωστε η διχαλα δε φημιζεται για κατι τετοιο...μεταφερθηκαν...πλεον μενουν στο αδιεξοδο λιγο πιο κατω ποιος ξερει σε τι μερος?και βγαινουν ορδες απο εκει...πλακα πλακα αυτη τη στιγμη η διχαλα εχει τη πιο ενεργη συμμετοχη..κριμα..θυμαμαι εποχες 2009-2011 καθε Τεταρτη εβγαιναν πιατσα κατι φοιτητριες πριν το ροτοντα εκει ηταν τα κρυα τα νερα...λαμπρες εποχες..τωρα φτασαμε σε σημειο να λεμε περιμενουμε να κλεισει η σεζον στο Μπανσκο να κατεβει η κορασιδα και να δουμε τι επιπροσθετο τρομπαρισμα εχει κανει στα χειλη ή ποια νέα πρεζού έχει σκασει μυτη....ευτυχως ειναι και η Αλβα και λες εχει μια ομορφια η πιατσα και μερικα αγοράκια σε τρομακτική προσπαθεια καλοπισμου πριν απο αυτην που σε μπερδευουν...

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
673
Πόντοι
366
Ε ναι τωρα μιλας σωστα...αλλωστε η διχαλα δε φημιζεται για κατι τετοιο...μεταφερθηκαν...πλεον μενουν στο αδιεξοδο λιγο πιο κατω ποιος ξερει σε τι μερος?και βγαινουν ορδες απο εκει...πλακα πλακα αυτη τη στιγμη η διχαλα εχει τη πιο ενεργη συμμετοχη..κριμα..θυμαμαι εποχες 2009-2011 καθε Τεταρτη εβγαιναν πιατσα κατι φοιτητριες πριν το ροτοντα εκει ηταν τα κρυα τα νερα...λαμπρες εποχες..τωρα φτασαμε σε σημειο να λεμε περιμενουμε να κλεισει η σεζον στο Μπανσκο να κατεβει η κορασιδα και να δουμε τι επιπροσθετο τρομπαρισμα εχει κανει στα χειλη ή ποια νέα πρεζού έχει σκασει μυτη....ευτυχως ειναι και η Αλβα και λες εχει μια ομορφια η πιατσα και μερικα αγοράκια σε τρομακτική προσπαθεια καλοπισμου πριν απο αυτην που σε μπερδευουν...
Ετσι ακριβως!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.252
Πόντοι
7.095
Ε δεν ήταν και φοιτήτριες στο Ροτόντα...αλλά κατά τα άλλα συμφωνώ

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
587
Πόντοι
81
Χτες κατά τις 9 σε βραδινό πέρασμα είχε ένα ωραίο κομμάτι Άγιας Παρασκευής με Γιαννιτσων γωνία στη δεξιά μεριά…Μελαχρινό,ψηλό με τσιγάρο στο χέρι και δεν φαινόταν ζακίπρε…Αλλά ήμουν με εταιρικό βανάκι και δεν μπόρεσα να σταματήσω…

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.153
Πόντοι
3.796
Η αλβανίδα σήμερα είναι με καυλιαρικο μίνι και ομπρέλα.
Ντανιέλα στο πόστο της και στην χλόης επιστροφή Βάσιας με ένα γυφτοβουλγαρακι παρέα . μάλλον το μύησε στο αδιέξοδο.

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
796
Πόντοι
81
Η αλβανίδα σήμερα είναι με καυλιαρικο μίνι και ομπρέλα.
Ντανιέλα στο πόστο της και στην χλόης επιστροφή Βάσιας με ένα γυφτοβουλγαρακι παρέα . μάλλον το μύησε στο αδιέξοδο.
Παρασκευη βγηκα γυρα κατα της 11 το βραδυ εε μλκιες ντανιελα η αλβανιδα και κατι μαυρες..Η αλβανιδα μου εκανε νοημα να σταματησω λες και ημουν ταριφας λεω ρε ουστ..Θα σταθω στην βασια που λες την ειδα και εγω λεω απο μεσα σου καλα ειχε ξεβρωμισει η πιατσα απο αυτο το λεσσι τι ηθελα και ξαναγυρισε ο χιμπατζης..Η πιατσα ολο και πιο χαλια θα μου πεις χειμωνας..Ολο οι ιδιες και οι ιδιες θα πρεπει να βρω αλλου τιποτα με κουρασε η πιατσα...

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.574
Πόντοι
746
Παρασκευη βγηκα γυρα κατα της 11 το βραδυ εε μλκιες ντανιελα η αλβανιδα και κατι μαυρες..Η αλβανιδα μου εκανε νοημα να σταματησω λες και ημουν ταριφας λεω ρε ουστ..Θα σταθω στην βασια που λες την ειδα και εγω λεω απο μεσα σου καλα ειχε ξεβρωμισει η πιατσα απο αυτο το λεσσι τι ηθελα και ξαναγυρισε ο χιμπατζης..Η πιατσα ολο και πιο χαλια θα μου πεις χειμωνας..Ολο οι ιδιες και οι ιδιες θα πρεπει να βρω αλλου τιποτα με κουρασε η πιατσα...
Κατσε καλαααα...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.252
Πόντοι
7.095

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.153
Πόντοι
3.796
Δεν φεύγεις από το νήμα μη μας το πηδήξεις?
Και μη μου αρχίσεις τα σατράπη και αφέντη και σαδιστή και πουτσες μπλε εμένα.
Κάτσε στα νήματα που σε δουλεύουν και όλα καλά.
Φίλε μας κουβαλησες ιό στο νήμα .
Ελπίζω να τον στείλει το αντιβαιρους

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
133
Πόντοι
1
Δεν φεύγεις από το νήμα μη μας το πηδήξεις?
Και μη μου αρχίσεις τα σατράπη και αφέντη και σαδιστή και πουτσες μπλε εμένα.
Κάτσε στα νήματα που σε δουλεύουν και όλα καλά.
Αχχχ συγνωμηηηη!!! Τώρα είδα ότι είναι νήμα για θεολόγους!!! ή όχι;;; για τραβελια γράφει ή όχι;;;
@gagarin χαλάρωσε λίγο που θες και πουτσες μπλε… όλα καλά λοιπόν και ρούφα το αυγουλάκι σου.

Υπόψιν… τώρα γράψε ότι θέλεις βρίσε όσο θέλεις πούλα εξυπνάδα κι ευφυία στο νήμα όσο γουστάρεις για να δείξεις ότι είσαι ματσό-men καραγκιόζη εεε καραγκιοζη!!!

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
133
Πόντοι
1
Φίλε μας κουβαλησες ιό στο νήμα .
Ελπίζω να τον στείλει το αντιβαιρους
@DEWARSS σιγά μην σου χαλάσει το διδακτορικό του νήματος!!!
Νήμα για πουτανες τραβελια και πιατσες της πόλης μας είναι οπότε ένα τραβελακι που γαμιεται ταιριάζει τέλεια… άντε τώρα κι εσύ μαζι με τον άλλον Ρώσο λεκτορα της αστροναυτικής @gagarin να βρίσετε τρολαρετε και πουλήσετε μαγκιά απαντώντας

ΥΓ και στους δυο σας απλά δεν θα απαντήσω για να σας δωθεί η ικανοποίηση ότι «κερδάτε»

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
157
Πόντοι
1
@DEWARSS σιγά μην σου χαλάσει το διδακτορικό του νήματος!!!
Νήμα για πουτανες τραβελια και πιατσες της πόλης μας είναι οπότε ένα τραβελακι που γαμιεται ταιριάζει τέλεια… άντε τώρα κι εσύ μαζι με τον άλλον Ρώσο λεκτορα της αστροναυτικής @gagarin να βρίσετε τρολαρετε και πουλήσετε μαγκιά απαντώντας

ΥΓ και στους δυο σας απλά δεν θα απαντήσω για να σας δωθεί η ικανοποίηση ότι «κερδάτε»
Ακριβώς, το νήμα είναι για πουτάνες και τραβέλια στην πιάτσα, εσύ δεν είσαι τίποτα από αυτά τα δύο , δεν έχεις θέση εδώ.

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
133
Πόντοι
1
Ακριβώς, το νήμα είναι για πουτάνες και τραβέλια στην πιάτσα, εσύ δεν είσαι τίποτα από αυτά τα δύο , δεν έχεις θέση εδώ.
Ενώ εσύ είσαι πουτανα ή τραβελι της πιάτσας για να έχεις θέση σε αυτό το νήμα;;;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.252
Πόντοι
7.095
Νήμα για πουτανες τραβελια και πιατσες της πόλης μας είναι οπότε ένα τραβελακι που γαμιεται ταιριάζει τέλεια…
Έχεις μηδέν αναφορές στο νήμα, άρα κάνεις δεν σε προτιμάει.

Από την άλλη, θες να γράψεις κάτι σχετικό με το νήμα, γράψε.

Μη μας ποσταρεις όμως βιντεάκια που δεν μας αφορούν καθόλου.
Και μη μας αρχίσεις τα σαδιστή, σατράπη κτλ.

Θες να ποσταρεις τέτοια?
Πάνε στα αντίστοιχα νήματα.

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
133
Πόντοι
1
Έχεις μηδέν αναφορές στο νήμα, άρα κάνεις δεν σε προτιμάει.

Από την άλλη, θες να γράψεις κάτι σχετικό με το νήμα, γράψε.

Μη μας ποσταρεις όμως βιντεάκια που δεν μας αφορούν καθόλου.
Και μη μας αρχίσεις τα σαδιστή, σατράπη κτλ.

Θες να ποσταρεις τέτοια?
Πάνε στα αντίστοιχα νήματα.
Στο πλαίσιο της δημοκρατίας και της ελευθερίας μπορώ να ποστάρω και βιντεάκια σχετικά. Το συγκεκριμένο είναι απολύτως σχετικό αφού περιέχει τραβελάκι. Τώρα αν σας είναι αδιάφορο απλά μην το συνεχίζετε γιατί εσείς δημιουργήσατε ένα κατεβατό από ποσταρίσματα κάνοντας bullying σε μένα για το τι θα γράφω πως θα το γράφω αν θα το γράφω κτλ

Αν απλά «αδιαφορούσατε» θα ήταν ένα post στο νήμα όπως τα υπόλοιπα 1165!!!

Γκεγκε @gagarin από τη Ρωσία της… Θεσσαλονίκης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom