Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.892
Πόντοι
201
Μηπως ήτα μια ξανθιά αλβανίδα που βγήκε για κάνα 2 εβδομαδες; πάντως για Σβετα που γραφεις πιο πάνω, απλα η συγκεκριμένη δεν βγαίνει εδώ και κάνα χρονο
Οχι Σβετα...Σβεζα.....μαυρομαλλα με τατουαζ οπως περιεγραψε ο συναδελφος παραπανω..την πηραν πριν δυο μηνες γεματουλα καυλα αρωματισμενη καθαρη τελεια απο καθε αποψη..η Σβετα πανω απο χρονο εχει να φανει

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.399
Πόντοι
2.356
Οχι Σβετα...Σβεζα.....μαυρομαλλα με τατουαζ οπως περιεγραψε ο συναδελφος παραπανω..την πηραν πριν δυο μηνες γεματουλα καυλα αρωματισμενη καθαρη τελεια απο καθε αποψη..η Σβετα πανω απο χρονο εχει να φανει
Μήπως δεν ήταν γεμάτουλα Αλλά γκάστρωμενη από Αλβανία Έλενα

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
507
Πόντοι
21
Μάλλον η Ντανιελα η Μπουτου από αυτά που καταλαβαίνω

Eurocargo 250

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Και καλό τσιμπουκι

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.246
Πόντοι
201
Η Σία είναι η ξανθιά που στέκεται απέναντι από τα 4 όλ ,πάνω στην στροφή .
Είχε καιρό να εμφανιστεί από τις πιο εντυπωσιακές αλλά και εμένα για κάποιο λόγο με απωθεί να την φορτώνω.ισως ο τουπες και το 30ρι που ζητάει για αρχή ,αν και πέφτει στην τιμή .
Τατουάζ στο (νομίζω) δεξί μπούτι έχει;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.003
Πόντοι
3.796
Τατουάζ στο (νομίζω) δεξί μπούτι έχει;
Δεν θυμάμαι αν είναι δεξί ή αριστερό,είναι πάντα καλά ντυμένη όπως η αλβανίδα,ακόμα και σπορ ρούχα να φοράει δεν μοιάζει παρτάλι .
Την αναγνωρίζεις πολύ εύκολα.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.626
Πόντοι
456
τατουαζ στο δεξι κωλομαγουλο,εγω ετσι θυμαμαι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.003
Πόντοι
3.796
Μάλλον την Ντανιέλα θα λες που είναι συνέχεια εκεί .
Αν ήταν κάποια άλλη θα ήταν καμιά Βουλγάρα των 2 φεγγαριων δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό .
Άσχετο ..σβεζα,σβούρα ,σβαρνα δεν υπάρχει .
Δεν το λέω για σένα , αλλά χρόνια διαβάζω τέτοια περίεργα και δεν σχολιάζω γιατί απλά λόγο συνήθειας έτσι καταλαβαίνουμε για ποιες αναφέρουν.μονο Σβετα υπάρχει όνομα .
Επίσης τώρα που έπιασα τα ονόματα ,ούτε Τζανικα υπάρχει που λέμε την τσιμπουκοχειλου,την κοπέλα την λενε ανκα και συστήνεται και σαν Τζένη και άλλα διάφορα .τώρα μάλλον σε κάποιους είπε Τζενικα ή Τζέσικα δεν ξέρω εγώ τι ..και ότι άκουσε ο άλλος την μετέφρασε Τζανικα.
Όπως Σβετα λέει η άλλη σβεζα άκουσε ο άλλος οπότε έμεινε σβεζα.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.942
Πόντοι
7.095
Ολοι το ξέρουμε είχε κ 2/3 προφίλ στο φβ Αλλά δε τα θυμάμαι μη μ την πέσουν τσακάλια κ το ζητάνε γιαυτό το αναφέρω
Ας δοκιμασουν οτι παιζει σε Σια Σιακι, Σια ΣΣΣΣΣιακι , ΣΣΣΣια ΣΣΣΣΣΣΣΣιακι κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom