Μάλλον η Ντανιελα η Μπουτου από αυτά που καταλαβαίνωΟχι Σβετα...Σβεζα.....μαυρομαλλα με τατουαζ οπως περιεγραψε ο συναδελφος παραπανω..την πηραν πριν δυο μηνες γεματουλα καυλα αρωματισμενη καθαρη τελεια απο καθε αποψη..η Σβετα πανω απο χρονο εχει να φανει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Αυτή ήτσν ξανθιά και είχε τατουάζ παντού.Μήπως δεν ήταν γεμάτουλα Αλλά γκάστρωμενη από Αλβανία Έλενα
Τατουάζ στο (νομίζω) δεξί μπούτι έχει;Η Σία είναι η ξανθιά που στέκεται απέναντι από τα 4 όλ ,πάνω στην στροφή .
Είχε καιρό να εμφανιστεί από τις πιο εντυπωσιακές αλλά και εμένα για κάποιο λόγο με απωθεί να την φορτώνω.ισως ο τουπες και το 30ρι που ζητάει για αρχή ,αν και πέφτει στην τιμή .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.335
- Πόντοι
- 3.796
Δεν θυμάμαι αν είναι δεξί ή αριστερό,είναι πάντα καλά ντυμένη όπως η αλβανίδα,ακόμα και σπορ ρούχα να φοράει δεν μοιάζει παρτάλι .Τατουάζ στο (νομίζω) δεξί μπούτι έχει;
Την αναγνωρίζεις πολύ εύκολα.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.335
- Πόντοι
- 3.796
Μάλλον την Ντανιέλα θα λες που είναι συνέχεια εκεί .Οχι Σβετα...Σβεζα.....μαυρομαλλα με τατουαζ οπως περιεγραψε ο συναδελφος παραπανω..την πηραν πριν δυο μηνες γεματουλα καυλα αρωματισμενη καθαρη τελεια απο καθε αποψη..η Σβετα πανω απο χρονο εχει να φανει
Αν ήταν κάποια άλλη θα ήταν καμιά Βουλγάρα των 2 φεγγαριων δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό .
Άσχετο ..σβεζα,σβούρα ,σβαρνα δεν υπάρχει .
Δεν το λέω για σένα , αλλά χρόνια διαβάζω τέτοια περίεργα και δεν σχολιάζω γιατί απλά λόγο συνήθειας έτσι καταλαβαίνουμε για ποιες αναφέρουν.μονο Σβετα υπάρχει όνομα .
Επίσης τώρα που έπιασα τα ονόματα ,ούτε Τζανικα υπάρχει που λέμε την τσιμπουκοχειλου,την κοπέλα την λενε ανκα και συστήνεται και σαν Τζένη και άλλα διάφορα .τώρα μάλλον σε κάποιους είπε Τζενικα ή Τζέσικα δεν ξέρω εγώ τι ..και ότι άκουσε ο άλλος την μετέφρασε Τζανικα.
Όπως Σβετα λέει η άλλη σβεζα άκουσε ο άλλος οπότε έμεινε σβεζα.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 7.464
- Πόντοι
- 7.095
Ας δοκιμασουν οτι παιζει σε Σια Σιακι, Σια ΣΣΣΣΣιακι , ΣΣΣΣια ΣΣΣΣΣΣΣΣιακι κτλΟλοι το ξέρουμε είχε κ 2/3 προφίλ στο φβ Αλλά δε τα θυμάμαι μη μ την πέσουν τσακάλια κ το ζητάνε γιαυτό το αναφέρω
Δεν θυμάμαι αν είναι δεξί ή αριστερό,είναι πάντα καλά ντυμένη όπως η αλβανίδα,ακόμα και σπορ ρούχα να φοράει δεν μοιάζει παρτάλι .
Την αναγνωρίζεις πολύ εύκολα.
To tattoo της είναι πολυ χαρακτηριστικό. Είναι μεγάλο, νομίζω πρόσωπο γκόμενας, στην μπροστά πλευρά του μπουτιού και φαίνεται από μακριά γιατί φοράει κοντό φόρεμα.τατουαζ στο δεξι κωλομαγουλο,εγω ετσι θυμαμαι
Ίσιο ξανθό μαλλί (καλά, αυτό αλλάζει).
Είναι καλοντυμένη και καθαρή, την κυκλοφορείς άνετα και θα γυρίζουν να κοιτάνε.
Την έχω πάρει πολλές φορές αλλά συστηνόταν σαν Έλενα.
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 2.054
- Πόντοι
- 441
Εγω ζοριζομαι να θυμηθω το δικο μου ονομα ωρες ωρες τι να λεμε χαχαχαχαχαχ κοιτα αν τη λενε Ντανιελα δε ξερω παντως σπανια τη βλεπω ισως οι ωρες που παω να μην ειναι καλες οπως δεν εχω καταφερει να βρω και την Συλβια οσες φορες και αν εχω παει.Μάλλον την Ντανιέλα θα λες που είναι συνέχεια εκεί .
Αν ήταν κάποια άλλη θα ήταν καμιά Βουλγάρα των 2 φεγγαριων δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό .
Δεν το λέω για σένα , αλλά χρόνια διαβάζω τέτοια περίεργα και δεν σχολιάζω γιατί απλά λόγο συνήθειας έτσι καταλαβαίνουμε για ποιες αναφέρουν.μονο Σβετα υπάρχει όνομα .
Επίσης τώρα που έπιασα τα ονόματα ,ούτε Τζανικα υπάρχει που λέμε την τσιμπουκοχειλου,την κοπέλα την λενε ανκα και συστήνεται και σαν Τζένη και άλλα διάφορα .τώρα μάλλον σε κάποιους είπε Τζενικα ή Τζέσικα δεν ξέρω εγώ τι ..και ότι άκουσε ο άλλος την μετέφρασε Τζανικα.
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.335
- Πόντοι
- 3.796
Δεν λες σίγουρα την Ντανιέλα,είναι κάθε μέρα εκεί και αρκετές ώρεςΕγω ζοριζομαι να θυμηθω το δικο μου ονομα ωρες ωρες τι να λεμε χαχαχαχαχαχ κοιτα αν τη λενε Ντανιελα δε ξερω παντως σπανια τη βλεπω ισως οι ωρες που παω να μην ειναι καλες οπως δεν εχω καταφερει να βρω και την Συλβια οσες φορες και αν εχω παει.
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.209
- Πόντοι
- 456
Τελικα ποια ηταν ρε μαγκες ; με εχετε καταμπερδεψει...
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.779
- Πόντοι
- 2.356
Να πας να τα ξεμπερδέψεις κ να τα πεις κ σε μαςΤελικα ποια ηταν ρε μαγκες ; με εχετε καταμπερδεψει...
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.209
- Πόντοι
- 456
αντε γαμησουΝα πας να τα ξεμπερδέψεις κ να τα πεις κ σε μας
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.779
- Πόντοι
- 2.356
Πάρτον κ κοιμησου λέγαμε μικράαντε γαμησου
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 4.209
- Πόντοι
- 456
τον παιρνω και στον κωλο σου τον βαζωΠάρτον κ κοιμησου
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.779
- Πόντοι
- 2.356
Δε ταιριάζει Αλλά από παπατζής κ με τέτοια φώτο δε περίμενα κάτι καλύτερότον παιρνω και στον κωλο σου τον βαζω
maver fucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 830
- Πόντοι
- 81
Πες τα ρε φιλε χαχαχαχ θα ξεκινησουν παλι με τα ονοματα..Αμαν ρε μαγκες πανω κατω οι ιδιες ειναι τοσα χρονια δεν τις γνωριζετε..Σωστος ανκα την λενε στην αρχη συστηνοταν εως τζανικα και μετα εως τζενη..Εγω την ειπα μια μερα τις μλκιες ονοματα μου λες συνεχεια αφου εσυ η ιδια μου ειπες σε λενε ανκα..Ανκα ελεγε στην αρχη οταν πρωτοεβγαινε με την σοφια που ειχανε νταβα την βασια..Τοτε πολυ πιο αδυνατη και χωρις τσιμουκοχειλα μετα ξεκινησε το makeover..Απο 50 χιλιοστα πιστονι εβαλε 53 μπομπεΜάλλον την Ντανιέλα θα λες που είναι συνέχεια εκεί .
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 2.054
- Πόντοι
- 441
Αλλη ορεξη δεν ειχα να πηγαινω να τις λεω γεια σου το ονομα σου?δυο τρεις μαθαμε και αυτες με το ζορι...μαγκας ειναι αυτος που θα μας πει το ονομα της χοντρης φιλης της τσιμπουκοχειλους...να δουμε ποιος ειναι ο Μερακλης...
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 8.558
- Πόντοι
- 2.046
@Papatzhs69 Μίλα ρε..Αλλη ορεξη δεν ειχα να πηγαινω να τις λεω γεια σου το ονομα σου?δυο τρεις μαθαμε και αυτες με το ζορι...μαγκας ειναι αυτος που θα μας πει το ονομα της χοντρης φιλης της τσιμπουκοχειλους...να δουμε ποιος ειναι ο Μερακλης...
Monadikosss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2023
- Like
- 2.054
- Πόντοι
- 441
Μερακλης ειπαμε οχι παπατζης@Papatzhs69 Μίλα ρε..