Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Χτες εγω ειδα κατι φοβερο..μια Ευα συστηθηκε κοντα στα 50 καλη δε μπορω να πω να ειναι πριν τη διχαλα στο αδιεξοδο και απο πισω αλαρμ να περιμενουν..εβγαινε εδινε σημα εμπαινε ο επομενος....στα 10€...δεν δοκιμασα απλα ρωτησα ντεκαβλε η φαση με καρτα αναμονης λες και ειμαι στα κασερια στ μασουτη

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.081
Πόντοι
2.356
Ναι ρε φίλε, είμαι καινούργιος στην πόλη και έκανα εγγραφή χθες, γιατί χθες βγήκα τσάρκα και μπάνισα το κοκκινομάλλικο που λες και έψαξα και βρήκα το forum αυτό και το σχόλιο σου!
Κατ αρχήν καλώς όρισες
Δε μας είπες όμως δεν είχε τίποτε άλλο μόνο αυτό είδες
Πέρασμά χθες η απόλυτη νέκρα Άλβα μάνα Σονιας Ιουλία χλόης άδεια Σονια κ Ντάνιελα
Αυτά τα ολίγα κατά τις δέκα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Χτες εγω ειδα κατι φοβερο..μια Ευα συστηθηκε κοντα στα 50 καλη δε μπορω να πω να ειναι πριν τη διχαλα στο αδιεξοδο και απο πισω αλαρμ να περιμενουν..εβγαινε εδινε σημα εμπαινε ο επομενος....στα 10€...δεν δοκιμασα απλα ρωτησα ντεκαβλε η φαση με καρτα αναμονης λες και ειμαι στα κασερια στ μασουτη
Ελπίζω να μην είναι η Εύα που έχει γεμίσει με σπρέι ο θαυμαστής της όλη την περιοχή ,εκτός άμα όλοι αυτοί στην ουρά δεν ξέρουν να διαβάζουν ελληνικά αφού έχει γεμίσει με μεγάλα γράμματα όλη η διχάλα .

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Ελπίζω να μην είναι η Εύα που έχει γεμίσει με σπρέι ο θαυμαστής της όλη την περιοχή ,εκτός άμα όλοι αυτοί στην ουρά δεν ξέρουν να διαβάζουν ελληνικά αφού έχει γεμίσει με μεγάλα γράμματα όλη η διχάλα .
Τι να σου πω τετοιο πραγμα δεν ξαναειδα αληθεια..Νταιζη και μαλακιες....φρακαρε η στροφη απτη διχαλα για ανατολικα σου λεω...και εκατσα διακριτικα απεναντι να δω..
Εβγαινε περπατωντας απο το αδιεξοδο εδινε σημα στον επομενκ και μιλουσε με τον επομενο παρκαρισμενο με αλαρμ.η φαση ηταν σαν τους κοπανους τη ταινια

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
81
Bολτα χτεσινη και σημερινη η κατασταση τραγικη..Τι να γραψω τα ξερετε ρωτησα στην χλοης την ευσωμη
εφυγε η τζανικα για βουλγαρια εχει 2 μερες για αυτους που ενδιαφερονται μην κατεβουν τσαμπα..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Bολτα χτεσινη και σημερινη η κατασταση τραγικη..Τι να γραψω τα ξερετε ρωτησα στην χλοης την ευσωμη
εφυγε η τζανικα για βουλγαρια εχει 2 μερες για αυτους που ενδιαφερονται μην κατεβουν τσαμπα..
Έγκυρο προγνωστικό είμαι φίλε ,προχθές τα έλεγα για τσιμπουκοχειλου.
Τώρα θα τρώνε Εύα οι συναγωνιστές μέχρι τα Χριστούγεννα.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Λογικο..παει να ανοιξει το χιονοδρομικο λεντρο που εχει στο μπανσκο...ηθελε να κανει μια μινι ανακαινιση στο σαλε της ελλειπαν πρπ 10Κ ηρθε Γιαννιτσων τα βγαλε σε λιγες μερες και εφυγε...θα κατεβει ξανα το Πασχα...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.081
Πόντοι
2.356
Εγώ ακόμα να καταλάβω ποια είναι αυτή η περιβόητη Εύα κ εάν είναι όντως η γνωστή κυρία π κάποιος χαράμισε ένα σωρό σπρέι Για πάρτη της

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Εγώ ακόμα να καταλάβω ποια είναι αυτή η περιβόητη Εύα κ εάν είναι όντως η γνωστή κυρία π κάποιος χαράμισε ένα σωρό σπρέι Για πάρτη της
Εγω παντως για τα σπρει δε ξερω το αληνικο αν θελει καποιος να μου πει, αλλα την πετυχα προχτες που σας ειπα και επειδη εχω τη συνηθεια να μη ρωταω ονοματα σε αυτην ρωτησα για να βοηθαω και εδω μεσα πλεον...μετα τη διχαλα ευθεια στη γωνια της μαντρας Γιαννιρη ηταν...αν σ αρεσουν 45αρες πλας ορμα...αλλιως θα την βρεις στο αδιεξοδο πριν τη διχαλα οπως ειπα ωρες πρπ 18:00-18:30 βγαινει μου ειπε για λιγη ωρα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.081
Πόντοι
2.356
Εγω παντως για τα σπρει δε ξερω το αληνικο αν θελει καποιος να μου πει, αλλα την πετυχα προχτες που σας ειπα και επειδη εχω τη συνηθεια να μη ρωταω ονοματα σε αυτην ρωτησα για να βοηθαω και εδω μεσα πλεον...μετα τη διχαλα ευθεια στη γωνια της μαντρας Γιαννιρη ηταν...αν σ αρεσουν 45αρες πλας ορμα...αλλιως θα την βρεις στο αδιεξοδο πριν τη διχαλα οπως ειπα ωρες πρπ 18:00-18:30 βγαινει μου ειπε για λιγη ωρα
Απ ότι φαίνεται δε με βολεύει η ώρα Αλλά ούτε κ με ενδιαφέρει η κυρία όσο Για τα σπρέι αν δεις ακριβώς στην διχάλα κ Σε Αλλά σημεία δε θυμάμαι που κάποιος έγραψε πριν 1 χρόνο περίπου η Εύα έχει aids

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Απ ότι φαίνεται δε με βολεύει η ώρα Αλλά ούτε κ με ενδιαφέρει η κυρία όσο Για τα σπρέι αν δεις ακριβώς στην διχάλα κ Σε Αλλά σημεία δε θυμάμαι που κάποιος έγραψε πριν 1 χρόνο περίπου η Εύα έχει aids
Αααα το θυμηθηκα ναι αυτο το σπρει λεμε.χμμμμμμμτι φαση αραγε..καλα πιατσα θελει προσοχη τα χουμε πει..βασικα παντου θελει προσοχη...πλεον κολλας χωρις να τον χωσεις τι να λεμε

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Εχθές είχα κάτι δουλειές και κατέβηκα κεντρο , παντού αστυνομία μιλάμε περίπου 9.30 το βράδυ είδα την αλβα μετά μαμά σονιας χλοης μια φάλαινα και απόρησα που βγήκε στεριά, μετά μια κακάσχημη χωρίς δόντια γύφτισα να μιλάει με αστυνομία, μετά σονια με κια άλλη με άσπρο παντελόνι, μετά μια στα σκαλιά στο μαγαζί δεν θυμαμαι όνομα διχάλα τίποτα και αριστερά μέσα μια με κόκκινο Μάλια φόρμες δεν ξέρω όνομα..

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
81
Oταν τα ελεγες εδω ηταν ρε φιλε δεν ειχε φυγει..Ολοι ξερουμε οτι ερχεται για αρπαχτη και φευγει σε 15 με 20 μερες..Βεβαια παντα το λες οτι θα ερθει και θα φυγει στο μπαμ..Ανκα την λενε..

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
776
Πόντοι
81
Λογικο..παει να ανοιξει το χιονοδρομικο λεντρο που εχει στο μπανσκο...ηθελε να κανει μια μινι ανακαινιση στο σαλε της ελλειπαν πρπ 10Κ ηρθε Γιαννιτσων τα βγαλε σε λιγες μερες και εφυγε...θα κατεβει ξανα το Πασχα...
Ετσι ακριβως κανει παντα εχει πολλες σε τετοιο στυλ της αρπαχτης δουλειας π.χ αννιλια..Βεβαια μιας και ασκει το επαγγελμα της πουτανας κατι θα κανει στην βουλγαρια καμια βιζιτα η πεζοδρομιο αδυνατω να πιστεψω οτι εχει κανονικη δουλεια..Το λεω με την λογικη ολοι ξερουμε οτι ειναι τεμπελοσκυλα οι βουλγαροι φραπε στοιχημα νταβατζηδες και οι βουλγαρες πουτανες να τα ακουμπανε στα κουπουκια αυτα να παιζουν στοιχημα..Α ξεχασα bmw Και σμαρτ με ηχοσυστηματα:grin::grin::grin::grin:

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Ετσι ακριβως κανει παντα εχει πολλες σε τετοιο στυλ της αρπαχτης δουλειας π.χ αννιλια..Βεβαια μιας και ασκει το επαγγελμα της πουτανας κατι θα κανει στην βουλγαρια καμια βιζιτα η πεζοδρομιο αδυνατω να πιστεψω οτι εχει κανονικη δουλεια..Το λεω με την λογικη ολοι ξερουμε οτι ειναι τεμπελοσκυλα οι βουλγαροι φραπε στοιχημα νταβατζηδες και οι βουλγαρες πουτανες να τα ακουμπανε στα κουπουκια αυτα να παιζουν στοιχημα..Α ξεχασα bmw Και σμαρτ με ηχοσυστηματα:grin::grin::grin::grin:
Τεμπελοσκυλα οι Βουλγαροι και οταν περνας τα συνορα εχεις bmw και ειναι η πιο φτηνοαρα σε σχεση με ολα τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν αυτοι γυρω σου...

kokonatossexy

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Like
187
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω μια ξανθιά που κάνει πιάτσα επάνω στη μοναστηριού ξέρετε ποια είναι;Γιατί όσες φορές πέρασα το τελευταίο καιρό τη είχα δει και ήταν καλό κομμάτι,τώρα έχει αυτές τις μέρες δεν τη βλέπω

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom