gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.614
- Πόντοι
- 7.095
Δεν ξέρω να γράφω ρε παπατζη.ΟΧΙ, περιμενουμε απο εσενα , δεν γραφεις ποτε και τιποτα
Δεν ξέρω να γράφω ρε παπατζη.ΟΧΙ, περιμενουμε απο εσενα , δεν γραφεις ποτε και τιποτα
αμα εβγαλες την τεταρτη δημοτικου 19 χρονων λογικοΔεν ξέρω να γράφω ρε παπατζη.
Σιγά μην ήμουν τόσο επιστήμονας, αλλά μη σπαμαρουμε το νήμα.αμα εβγαλες την τεταρτη δημοτικου 19 χρονων λογικο
Κατ αρχήν καλώς όρισεςΝαι ρε φίλε, είμαι καινούργιος στην πόλη και έκανα εγγραφή χθες, γιατί χθες βγήκα τσάρκα και μπάνισα το κοκκινομάλλικο που λες και έψαξα και βρήκα το forum αυτό και το σχόλιο σου!
Ελπίζω να μην είναι η Εύα που έχει γεμίσει με σπρέι ο θαυμαστής της όλη την περιοχή ,εκτός άμα όλοι αυτοί στην ουρά δεν ξέρουν να διαβάζουν ελληνικά αφού έχει γεμίσει με μεγάλα γράμματα όλη η διχάλα .Χτες εγω ειδα κατι φοβερο..μια Ευα συστηθηκε κοντα στα 50 καλη δε μπορω να πω να ειναι πριν τη διχαλα στο αδιεξοδο και απο πισω αλαρμ να περιμενουν..εβγαινε εδινε σημα εμπαινε ο επομενος....στα 10€...δεν δοκιμασα απλα ρωτησα ντεκαβλε η φαση με καρτα αναμονης λες και ειμαι στα κασερια στ μασουτη
Τι να σου πω τετοιο πραγμα δεν ξαναειδα αληθεια..Νταιζη και μαλακιες....φρακαρε η στροφη απτη διχαλα για ανατολικα σου λεω...και εκατσα διακριτικα απεναντι να δω..Ελπίζω να μην είναι η Εύα που έχει γεμίσει με σπρέι ο θαυμαστής της όλη την περιοχή ,εκτός άμα όλοι αυτοί στην ουρά δεν ξέρουν να διαβάζουν ελληνικά αφού έχει γεμίσει με μεγάλα γράμματα όλη η διχάλα .
Έγκυρο προγνωστικό είμαι φίλε ,προχθές τα έλεγα για τσιμπουκοχειλου.Bολτα χτεσινη και σημερινη η κατασταση τραγικη..Τι να γραψω τα ξερετε ρωτησα στην χλοης την ευσωμη
εφυγε η τζανικα για βουλγαρια εχει 2 μερες για αυτους που ενδιαφερονται μην κατεβουν τσαμπα..
Λογικο..παει να ανοιξει το χιονοδρομικο λεντρο που εχει στο μπανσκο...ηθελε να κανει μια μινι ανακαινιση στο σαλε της ελλειπαν πρπ 10Κ ηρθε Γιαννιτσων τα βγαλε σε λιγες μερες και εφυγε...θα κατεβει ξανα το Πασχα...Bολτα χτεσινη και σημερινη η κατασταση τραγικη..Τι να γραψω τα ξερετε ρωτησα στην χλοης την ευσωμη
εφυγε η τζανικα για βουλγαρια εχει 2 μερες για αυτους που ενδιαφερονται μην κατεβουν τσαμπα..
Εγώ ακόμα να καταλάβω ποια είναι αυτή η περιβόητη Εύα κ εάν είναι όντως η γνωστή κυρία π κάποιος χαράμισε ένα σωρό σπρέι Για πάρτη τηςΈγκυρο προγνωστικό είμαι φίλε ,προχθές τα έλεγα για τσιμπουκοχειλου.
Τώρα θα τρώνε Εύα οι συναγωνιστές μέχρι τα Χριστούγεννα.
Εγω παντως για τα σπρει δε ξερω το αληνικο αν θελει καποιος να μου πει, αλλα την πετυχα προχτες που σας ειπα και επειδη εχω τη συνηθεια να μη ρωταω ονοματα σε αυτην ρωτησα για να βοηθαω και εδω μεσα πλεον...μετα τη διχαλα ευθεια στη γωνια της μαντρας Γιαννιρη ηταν...αν σ αρεσουν 45αρες πλας ορμα...αλλιως θα την βρεις στο αδιεξοδο πριν τη διχαλα οπως ειπα ωρες πρπ 18:00-18:30 βγαινει μου ειπε για λιγη ωραΕγώ ακόμα να καταλάβω ποια είναι αυτή η περιβόητη Εύα κ εάν είναι όντως η γνωστή κυρία π κάποιος χαράμισε ένα σωρό σπρέι Για πάρτη της
Απ ότι φαίνεται δε με βολεύει η ώρα Αλλά ούτε κ με ενδιαφέρει η κυρία όσο Για τα σπρέι αν δεις ακριβώς στην διχάλα κ Σε Αλλά σημεία δε θυμάμαι που κάποιος έγραψε πριν 1 χρόνο περίπου η Εύα έχει aidsΕγω παντως για τα σπρει δε ξερω το αληνικο αν θελει καποιος να μου πει, αλλα την πετυχα προχτες που σας ειπα και επειδη εχω τη συνηθεια να μη ρωταω ονοματα σε αυτην ρωτησα για να βοηθαω και εδω μεσα πλεον...μετα τη διχαλα ευθεια στη γωνια της μαντρας Γιαννιρη ηταν...αν σ αρεσουν 45αρες πλας ορμα...αλλιως θα την βρεις στο αδιεξοδο πριν τη διχαλα οπως ειπα ωρες πρπ 18:00-18:30 βγαινει μου ειπε για λιγη ωρα
Αααα το θυμηθηκα ναι αυτο το σπρει λεμε.χμμμμμμμτι φαση αραγε..καλα πιατσα θελει προσοχη τα χουμε πει..βασικα παντου θελει προσοχη...πλεον κολλας χωρις να τον χωσεις τι να λεμεΑπ ότι φαίνεται δε με βολεύει η ώρα Αλλά ούτε κ με ενδιαφέρει η κυρία όσο Για τα σπρέι αν δεις ακριβώς στην διχάλα κ Σε Αλλά σημεία δε θυμάμαι που κάποιος έγραψε πριν 1 χρόνο περίπου η Εύα έχει aids
Oταν τα ελεγες εδω ηταν ρε φιλε δεν ειχε φυγει..Ολοι ξερουμε οτι ερχεται για αρπαχτη και φευγει σε 15 με 20 μερες..Βεβαια παντα το λες οτι θα ερθει και θα φυγει στο μπαμ..Ανκα την λενε..Έγκυρο προγνωστικό είμαι φίλε ,προχθές τα έλεγα για τσιμπουκοχειλου.
Τώρα θα τρώνε Εύα οι συναγωνιστές μέχρι τα Χριστούγεννα.
Ετσι ακριβως κανει παντα εχει πολλες σε τετοιο στυλ της αρπαχτης δουλειας π.χ αννιλια..Βεβαια μιας και ασκει το επαγγελμα της πουτανας κατι θα κανει στην βουλγαρια καμια βιζιτα η πεζοδρομιο αδυνατω να πιστεψω οτι εχει κανονικη δουλεια..Το λεω με την λογικη ολοι ξερουμε οτι ειναι τεμπελοσκυλα οι βουλγαροι φραπε στοιχημα νταβατζηδες και οι βουλγαρες πουτανες να τα ακουμπανε στα κουπουκια αυτα να παιζουν στοιχημα..Α ξεχασα bmw Και σμαρτ με ηχοσυστηματαΛογικο..παει να ανοιξει το χιονοδρομικο λεντρο που εχει στο μπανσκο...ηθελε να κανει μια μινι ανακαινιση στο σαλε της ελλειπαν πρπ 10Κ ηρθε Γιαννιτσων τα βγαλε σε λιγες μερες και εφυγε...θα κατεβει ξανα το Πασχα...
Τεμπελοσκυλα οι Βουλγαροι και οταν περνας τα συνορα εχεις bmw και ειναι η πιο φτηνοαρα σε σχεση με ολα τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν αυτοι γυρω σου...Ετσι ακριβως κανει παντα εχει πολλες σε τετοιο στυλ της αρπαχτης δουλειας π.χ αννιλια..Βεβαια μιας και ασκει το επαγγελμα της πουτανας κατι θα κανει στην βουλγαρια καμια βιζιτα η πεζοδρομιο αδυνατω να πιστεψω οτι εχει κανονικη δουλεια..Το λεω με την λογικη ολοι ξερουμε οτι ειναι τεμπελοσκυλα οι βουλγαροι φραπε στοιχημα νταβατζηδες και οι βουλγαρες πουτανες να τα ακουμπανε στα κουπουκια αυτα να παιζουν στοιχημα..Α ξεχασα bmw Και σμαρτ με ηχοσυστηματα