Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.382
- Πόντοι
- 446
ποια ειναι παλι αυτη?Η άλλη η Ελένη η Κοζανητοισα παρτάλι τα περνοι όλα κωλο μουνη ελεύθερο στοματικό χύσιμο στο στόμα
ποια ειναι παλι αυτη?Η άλλη η Ελένη η Κοζανητοισα παρτάλι τα περνοι όλα κωλο μουνη ελεύθερο στοματικό χύσιμο στο στόμα
Κοίτα τη Σύλβια την ξέρω καλά πάω και σπίτι της και τη γαμαω δίνει Κόλο απλά δε θέλει να ζοριζεται είναι και 20 κιλά ανθρώπος καταλαβαίνειςΈτσι κ ακριβώς είναι αδερφέ όταν την έδωσα μια πίπα αφού δεν έχυνα με έβαλε να τον Παιξω μόνος μου για να τελειώνουμε..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αδερφούλη μου δύο φορές την έδωσα και της δύο φορές μου είπε ότι δεν δίνει με όλου του κόσμου τα λεφτά τον κωλο της
Κάπως μπερδεμένα μας τα λες όπως κ το Ρίτα τη σαλταρισμενη π πέταξεςΚαλημέρα στη παρέα, εγώ της πήρα κολο αλλά και αυτή το δικό μου με έπεισε να πάμε με 50 σε δικό της χώρο. Σχεδόν απέναντι από εκεί που κάνει πιάτσα πήγαμε σ ένα διαμερίσματακι είχε και αιρκοντίσιον αν κατάλαβα καλά είναι της αδερφής της, άνετα με το χρόνο πολύ επικοινωνιακή και δεκτική, πίπα μετά μουνι και μετά κολο όλα με προφύλαξη, χύσιμο στη μάπα εκεί χαλαστηκε λίγο αλλά τη ζορισα. Η καλύτερη στιγμή όταν την είχα από πίσω και τα βυζιά χοροπηδούσαν χαχαχχααχ. Καλή γενικώς αλλά για μια φορά το χρόνο προτιμώ τη Σύλβια που την ξαπλώνω ανάσκελα στο καπό του αυτοκινήτου με ένα εικοσαρικο
Κάτι δεν κατάλαβες αυτή που είπα για κολο ήταν η Μαρία στύλοΚάπως μπερδεμένα μας τα λες όπως κ το Ρίτα τη σαλταρισμενη π πέταξες
Ποια είναι η μελαχροινη π έκανε τα πάντα με σένα κ εμείς δε το ξέρουμε δίπλα στην σιλβια κ ποια είναι η Ελένη η Κοζάνητισα
Μάλλον Σε πρόλαβε ο παπατζης στο νικ Αλλά μπορείς να γίνεις πάπατζης 2
Δε στέκεται δίπλα στην συλβια αυτή εκεί στέκεται η Έλενα η συμπεθέραΚάτι δεν κατάλαβες αυτή που είπα για κολο ήταν η Μαρία στύλο
Δοκιμασες την τοστιερα στο σπιτι σου?Μάγκες για πίπα μόνο ποιο κοριτσάκι έχει εξειδίκευση? Δεν μπορώ να βρω ένα καλό
Την δοκίμασα φίλε αλλά δεν κάνει δουλειά χαλασε η καημένη θέλεις να σου την χαρίσω?Δοκιμασες την τοστιερα στο σπιτι σου?
Κανε μια δοκιμη!
Για να τα ξεμπερδεψουμε αυτή που με πήγε στο σπίτι είναι η Μαρία στύλο που κάνει πιάτσα στη Γιαννιτσών ή Έλενα η συμπεθέρα είναι αυτή στη Μοναστηρίου μαζί με Σύλβια την οποία πήρα προχθές και δε λέει πολλά μόνο κορμάκι έχει καλό κι αυτό ανάλογα με τα γούστα του καθενόςΔε στέκεται δίπλα στην συλβια αυτή εκεί στέκεται η Έλενα η συμπεθέρα
Αν είναι αυτή πάντως τότε οκ
Η Κοζάνητισα ποια είναι
Μήπως εννοείς το τραβεστί τη Τζούλια;Εχει παρει κανενας την ξανθια που καθετε λιγο παραδιπλα απ το 4all απενταντι απο το one salonica ? επισης ξερετε τι τιμες παιζουν για να γαμησεις ? ελειπα καιρο απ το αθλημα
τυπε δε νομιζω να ειναι τραβεστι, γυναικα μου μοιαζει!!!! θα ειχε αλλο σωμα αν ηταν τραβεστι πιο αρεννωποΜήπως εννοείς το τραβεστί τη Τζούλια;
Την Μαρία την χοντρούλα που στέκεται μπροστά στο κόκκινο Fiat την έχω ξεκωλιάσει και εγώ στο σπίτι της με ενα 40άρι. Σκληρό anal και το γούσταρε πολύ μάλιστα.Καλημέρα στη παρέα, εγώ της πήρα κολο αλλά και αυτή το δικό μου με έπεισε να πάμε με 50 σε δικό της χώρο. Σχεδόν απέναντι από εκεί που κάνει πιάτσα πήγαμε σ ένα διαμερίσματακι είχε και αιρκοντίσιον αν κατάλαβα καλά είναι της αδερφής της, άνετα με το χρόνο πολύ επικοινωνιακή και δεκτική, πίπα μετά μουνι και μετά κολο όλα με προφύλαξη, χύσιμο στη μάπα εκεί χαλαστηκε λίγο αλλά τη ζορισα. Η καλύτερη στιγμή όταν την είχα από πίσω και τα βυζιά χοροπηδούσαν χαχαχχααχ. Καλή γενικώς αλλά για μια φορά το χρόνο προτιμώ τη Σύλβια που την ξαπλώνω ανάσκελα στο καπό του αυτοκινήτου με ένα εικοσαρικο
Την μάνα της σονιας λες π μόνιμα κάθεταιΕχει παρει κανενας την ξανθια που καθετε λιγο παραδιπλα απ το 4all απενταντι απο το one salonica ? επισης ξερετε τι τιμες παιζουν για να γαμησεις ? ελειπα καιρο απ το αθλημα
Ναι εμένα 50 μου τσίμπησε αλλά οκ τουλάχιστον πέρασα καλάΤην Μαρία την χοντρούλα που στέκεται μπροστά στο κόκκινο Fiat την έχω ξεκωλιάσει και εγώ στο σπίτι της με ενα 40άρι. Σκληρό anal και το γούσταρε πολύ μάλιστα.
Τι εννοείς αλλά και αυτή το δικό σου?Καλημέρα στη παρέα, εγώ της πήρα κολο αλλά και αυτή το δικό μου με έπεισε να πάμε με 50 σε δικό της χώρο.
Χαχαχαχαχα όχι φίλε, εννοώ ότι μου έπιασε τον κολο επειδή μου πήρε 50Τι εννοείς αλλά και αυτή το δικό σου?
Σε πήρε από τον κώλο?
H Χρυσα και η ΤζανικαΜάγκες για πίπα μόνο ποιο κοριτσάκι έχει εξειδίκευση? Δεν μπορώ να βρω ένα καλό
Και τις δύο θα τις βρει μόνο με αίτηση.H Χρυσα και η Τζανικα
Με όλο τον σεβασμό που βγαίνει αυτή η Χρύσα κ πως θα την καταλάβω.. τι κάνουμε τώρα που δεν είναι έξω αυτά τ δύο ?Και τις δύο θα τις βρει μόνο με αίτηση.
Η Χρύσα βγαίνει οπότε έχει αναγκη να πάρει καμία ψιλή και η Τζανικα καλό χειμώνα .
Κάνει βουλγαρικά γαμισια τώρα ,μόλις πέσει πάλι πείνα πάνω θα εμφανιστεί για ένα 3ημερο μ
Σε ευχαριστώ πολύ το νούμερο 3 της σειράς πιο είναι ?H Χρυσα και η Τζανικα