Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Χαχαχαχχα αυτη θελει να βγαλει μαζι με την επιστροφη στη Σόφια και περασμα απο Μπανσκο για σκι και εξτραδακια...τι λε ρε?με 100+ οπως το ειπες...ξεφυγαμε...φαντασου μετα την περιφορα και το λαικο προσκυνημα που γινεται πλεον στη διχαλα για τη μιλφ ποσο θα χει παει την επισκεψη σε ξενοδοχειο αυτη?καλυτερα να σε επισκεφτει γιατρος δλδ...
Την Αλβα όταν την είχα ρωτήσει μου είχε 150 επίσης, μετά είπε 120 τελευταία τιμή, και μετά μου είπε στον χώρο της 50, τελικά την πήρα ξενοδοχείο με 50€+10€ tip για μια ωρίτσα. Εάν σε βρουν χαλαρό καρυδωνουν για πλάκα. Εδώ μαύρη μου ζήτησε 150 για των χώρο της, και γελούσαν και η πέτρες. Το γερμανοβουλγαρακι μου είχε ζητήσει 150 για μια ώρα και Έλενα συμπεθέρα μοναστήριου, 60€ για μισή ώρα και 100 για μια. Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ η πιατσοβια δεν θα σου προσφέρει σε καμμία περίπτωση τα του studio, cg κτλ, και σας μιλάω από πείρα την οποία την πλήρωσα καλά. Δεν άκουσα τον Dewarss που μου τα έλεγε ο φίλος αλλά έπρεπε να πάω δια βίου μάθησης.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.802
Πόντοι
201
Μεγαλες αληθειες...οταν εχουν στο παλμαρε ποσες χιλιαδες ορθια στησιδια σε ερειπια και αμαξια ξερουν τι θα πει στρωμα?οπως τα λετε μαγκες...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.933
Πόντοι
3.796
Μην παίρνετε πιατσοβιες σε χοτελ ..αν έχουν δικό τους χώρο και θέλετε τόσο να γαμησετε σε 4 τοίχους το πολύ 50 ευρώ να δίνετε..
Δεν θα πάρετε καμία καλύτερη μεταχείριση,αν θέλετε απλά να γαμησετε στα όρθια με 50ρικο δοκιμάστε ,δεν αξίζει πάντως.
Στο κρεβάτι δεν ξέρουν να το δουλέψουν τα έχουμε πει τόσες φορές .
Θες κρεβάτι πας στούντιο ..
Θες έξτρα χρόνο και υπηρεσίες πας cg ..
Η πιάτσα είναι μόνο για ξεμπουκωμα ,η κάθε μία έχει έναν αγαπητικό και απλά βγαίνει να γαμηθει για να συντηρηθούν στα έξοδα της ημέρας .
Δώστε τα γαμημενα 20 ευρώ χυστε και φύγετε..δεν θα κερδίσετε τίποτα παραπάνω με έξτρα λεφτά .

Dev

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2019
Κριτικές
2
Like
160
Πόντοι
0
Πέρασμα μόλις από πιάτσα. Στην είσοδο κάτι μπάτσοι είχαν σταματήσει ένα bmw. Η υπόλοιπη πιάτσα άδεια εκτός από μια ξανθιά πριν την διχάλα ( δεν ξέρω όνομα δεν σταμάτησα γτ ξενέρωσα). Όποιος θέλει να περάσει ας περιμένει κάνα μισάωρο/ωρίτσα.
Εγώ έφυγα για βρώμικο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.933
Πόντοι
3.796
Μια βόλτα κατά τις 23:30 ..πέρασα δύο τρεις φορές αλλά πολύ νεκρα .
Τι έγινε ;
Η μία μαύρη μετά το 4 all .
Η Ιουλία στις λαμαρίνες.
Απέναντι Μαρία Φίατ.
Πριν την χλόης η γεματουλα μαύρη .
Μια πρεζου με γυαλιά πριν την στροφή για Πειραιώς..από μακρυά δεν φαίνεται.
Και δυο πρεζουδες στην διχάλα.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Μια βόλτα κατά τις 23:30 ..πέρασα δύο τρεις φορές αλλά πολύ νεκρα .
Τι έγινε ;
Η μία μαύρη μετά το 4 all .
Η Ιουλία στις λαμαρίνες.
Απέναντι Μαρία Φίατ.
Πριν την χλόης η γεματουλα μαύρη .
Μια πρεζου με γυαλιά πριν την στροφή για Πειραιώς..από μακρυά δεν φαίνεται.
Και δυο πρεζουδες στην διχάλα.
πιστεύεις ότι μπορεί να οφείλεται αυτό σε μποικοτάζ λόγω υψηλών τιμών;
ή οντως το κρύο λύγισε τους πιατσόβιους;
από το να σκάνε παππούδια με 30 και 50 ευρώ να γαμάνε την κάθε τυχαία,καλυτερα να μενουν χωρις πελατεία να προσγειωθυν.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
2 βόλτες σήμερα, 20:50 Άλβα με λαμέ παντελόνι και κώλο που ξεχωρίζει, Ιουλία στις λαμαρίνες και η επόμενη ντανιελα με ακόμα μια που φορούσε μπουφάν με κουκούλα,λέω τι γίνεται ρε φίλε? Τόσο άδεια η Γιαννιτσών με μετρημένες επιλογές με μαλακό καιρό και 9 βαθμούς, επόμενη βόλτα 22:55 μαύρη μετά τα 4all , Ιουλία, stilo , η ξανθιά οενηνταραυστι στενό τής πειραιως και 2 χοντρές απέναντι από χλόης στα μεταλλικά ρολά . Που να πιάσουν και τα καλά κρύα με βροχές και χιόνια,.δεν θα βγαίνει ούτε η Αλβα φιλαράκια μου. Επίσης με τόσες λίγες επιλογές πιστεύω τα εναπομείναντα κορίτσια θα έχουν και ποιο πολύ δουλίτσα οπότε η επιλογή θα είναι από πλευράς τους.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
2 βόλτες σήμερα, 20:50 Άλβα με λαμέ παντελόνι και κώλο που ξεχωρίζει, Ιουλία στις λαμαρίνες και η επόμενη ντανιελα με ακόμα μια που φορούσε μπουφάν με κουκούλα,λέω τι γίνεται ρε φίλε? Τόσο άδεια η Γιαννιτσών με μετρημένες επιλογές με μαλακό καιρό και 9 βαθμούς, επόμενη βόλτα 22:55 μαύρη μετά τα 4all , Ιουλία, stilo , η ξανθιά οενηνταραυστι στενό τής πειραιως και 2 χοντρές απέναντι από χλόης στα μεταλλικά ρολά . Που να πιάσουν και τα καλά κρύα με βροχές και χιόνια,.δεν θα βγαίνει ούτε η Αλβα φιλαράκια μου. Επίσης με τόσες λίγες επιλογές πιστεύω τα εναπομείναντα κορίτσια θα έχουν και ποιο πολύ δουλίτσα οπότε η επιλογή θα είναι από πλευράς τους.
την καυλιάρα τη νατνιέλα τη θυμάμαι χρόνια σταθερή να βγαίνει δεκέμβρη κ γενάρη,δεν μασάει μια απο κρυα.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
την καυλιάρα τη νατνιέλα τη θυμάμαι χρόνια σταθερή να βγαίνει δεκέμβρη κ γενάρη,δεν μασάει μια απο κρυα.
Ναι ρε φίλος αλλά εμένα δεν μου κάνει κλικ, την πήρα μια φορά την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω μεγάλων βυζιων. Εμένα μου άρεσε η φίλη της τζανικας εκτός από την τζανικα επίσης. Αυτά τα δύο εάν κάνουν και παιχνίδι μεταξύ τους πιστεύω να είναι .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.933
Πόντοι
3.796
πιστεύεις ότι μπορεί να οφείλεται αυτό σε μποικοτάζ λόγω υψηλών τιμών;
ή οντως το κρύο λύγισε τους πιατσόβιους;
από το να σκάνε παππούδια με 30 και 50 ευρώ να γαμάνε την κάθε τυχαία,καλυτερα να μενουν χωρις πελατεία να προσγειωθυν.
Μια χαρά κίνηση είχαν τα πρεζόνια στην διχάλα ,δεν χαμπαριαζουν τίποτα .

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Χθες βράδυ πάντως κατά τις 8 κ κάτι ήταν μόνο η Καλβα, η ΙουΛαμαρινες και η μελαχρινοχοντρη πλησίον της φιατ στιλο.

Η Αλβα-Άννα-Μαρία-Τζενη φορουσε ένα παντελόνι κολλητό με ασημί παγιετες, σαν διακοσμητικό δέντρο ήταν, αλλά με κωλαρα του ονείρου.

Δεν έχετε βαρεθεί ρε μαλακες να γεμίζετε σελίδες με ανούσιο και επαναλαμβανόμενο υλικό;
Προσωπικά απόλαυσα τα σχόλια της τρανς ROSSI. Έδωσαν μια φολκλόρ αύρα στο νήμα με τάση ενημέρωσης και εσάνς νοσταλγίας-ενημέρωσης.

Μην αναλώνεστε με επισκέπτες και κουράζετε με τα ίδια κ τα ίδια. Αντι αυτού κάντε τους να θέλουν να γίνουν μέλη, ή στείλτε μήνυματα προσωπικά έτσι ώστε να μην τα βλέπουν.

Οτιδήποτε άλλο κουράζει ρε μπουστη

Προχθές πήρα Σβεντα το απόγευμα. Ένα εικοσάρικο πιπα/γαμησακι/χυσιμο στα μπουτακια της

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.933
Πόντοι
3.796
Χθες βράδυ πάντως κατά τις 8 κ κάτι ήταν μόνο η Καλβα, η ΙουΛαμαρινες και η μελαχρινοχοντρη πλησίον της φιατ στιλο.

Η Αλβα-Άννα-Μαρία-Τζενη φορουσε ένα παντελόνι κολλητό με ασημί παγιετες, σαν διακοσμητικό δέντρο ήταν, αλλά με κωλαρα του ονείρου.

Δεν έχετε βαρεθεί ρε μαλακες να γεμίζετε σελίδες με ανούσιο και επαναλαμβανόμενο υλικό;
Προσωπικά απόλαυσα τα σχόλια της τρανς ROSSI. Έδωσαν μια φολκλόρ αύρα στο νήμα με τάση ενημέρωσης και εσάνς νοσταλγίας-ενημέρωσης.

Μην αναλώνεστε με επισκέπτες και κουράζετε με τα ίδια κ τα ίδια. Αντι αυτού κάντε τους να θέλουν να γίνουν μέλη, ή στείλτε μήνυματα προσωπικά έτσι ώστε να μην τα βλέπουν.

Προχθές πήρα Σβεντα το απόγευμα. Ένα εικοσάρικο πιπα/γαμησακι/χυσιμο στα μπουτακια της
Πως την φορτωσες ρε τρελέ με αυτή την κίνηση ;
Πριν τις 20:00-21:00 για να σταματήσεις εκεί θα φας δέκα κορναρισματα..

Ανούσιο δεν είναι να γράφεις για τις βόλτες έτσι γλιτώνεις κάθε μέρα τις ερωτήσεις ,ποια είναι αυτή και ποια η άλλη ..

Πλέον τα hot νέα δίνονται μόνο πμ ,πιστεύω το εμπεδωσαμε όλα τα μέλη ότι έχουμε να κάνουμε με μαλακες.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.915
Πόντοι
4.766
Μην παίρνετε πιατσοβιες σε χοτελ ..αν έχουν δικό τους χώρο και θέλετε τόσο να γαμησετε σε 4 τοίχους το πολύ 50 ευρώ να δίνετε..
Δεν θα πάρετε καμία καλύτερη μεταχείριση,αν θέλετε απλά να γαμησετε στα όρθια με 50ρικο δοκιμάστε ,δεν αξίζει πάντως.
Στο κρεβάτι δεν ξέρουν να το δουλέψουν τα έχουμε πει τόσες φορές .
Θες κρεβάτι πας στούντιο ..
Θες έξτρα χρόνο και υπηρεσίες πας cg ..
Η πιάτσα είναι μόνο για ξεμπουκωμα ,η κάθε μία έχει έναν αγαπητικό και απλά βγαίνει να γαμηθει για να συντηρηθούν στα έξοδα της ημέρας .
Δώστε τα γαμημενα 20 ευρώ χυστε και φύγετε..δεν θα κερδίσετε τίποτα παραπάνω με έξτρα λεφτά .
17 like ρε μορτη , τώρα το είδα... έκανες το ρεκόρ των ρεκόρ.. τουλάχιστον στο νήμα με πιάτσες δεν θυμάμαι ξανά τόσο πολλά

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.933
Πόντοι
3.796
17 like ρε μορτη , τώρα το είδα... έκανες το ρεκόρ των ρεκόρ.. τουλάχιστον στο νήμα με πιάτσες δεν θυμάμαι ξανά τόσο πολλά
Τι μετράς ρε φίλε;;
Καλά που δεν κάνουν λαϊκ και οι επισκέπτες θα είχε τις θυμωμένες φατσούλες :angry::angry::angry::cheesy:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.933
Πόντοι
3.796
Σήμερα είναι γιορτή !
Κλείνουμε τις χίλιες σελίδες του νήματος !
Κανονίστε να τις κλείσουμε με μαλακίες..
Κανονικά πρέπει να πέσουν τουλάχιστον πέντε βόλτες στο νήμα σήμερα .

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Σήμερα είναι γιορτή !
Κλείνουμε τις χίλιες σελίδες του νήματος !
Κανονίστε να τις κλείσουμε με μαλακίες..
Κανονικά πρέπει να πέσουν τουλάχιστον πέντε βόλτες στο νήμα σήμερα .
Άντε να ανοίξω συζήτηση, χθες πήρα Νταίζη :cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
468
Πόντοι
21

Που βγαίνει αυτή; απέναντι από την παιδική χαρά;

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366

Stories