Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Οσο στερεη ειναι η ασφαλτος,ανα πασα στγμη και αναλογων συνθηκων, μπορει να γινει κινουμενη αμμος...και να σε ρουφηξει,να βουλιαξεις, να σε καταβροχθισει ...
Γι 'αυτο σου έχω δώσει εδώ και χρόνια τον τίτλο 'ο σοφός γκουρού της πιάτσας ' :rockon:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Αγιογραφια ,προσωπικα, δεν εκανα.Συμβαντα και γεγονοτα παρεθεσα , που τα βιωσα.
Γιαυτα που αναφερεσαι,σωστα , και πρεπει να επιληφθουν οι αρμοδιοι.
Ο συγκεκριμενος ειναι ενα παραδειγμα ,το πως ενας νορμαλ και φυσιολογικος ,με την παροδο του χρονου ,καταληγει στην παρουσα κατασταση.

Αφορα επισης,και για καποια κοριτσια,που εσεις αναφερεσται...τις γνωρισατε ομορφες,δροσερες,καθαρες, συννενοησιμες, τις προτιμουσατε στις συναντησεις σας...και καποια χρονια μετα,αναρωτιεσται βλεποντας τες, μα πως....τι συνεβη...πως εγινε ετσι.....

Η Γιαννιτσων ειναι μια ωραια πασσαρελα για τα εκδιδομενα ατομα...με φως....επιβεβαιωση...χρημα...
....προβληματα,ανταγωνισμο,δυσκολιες....
Οσο στερεη ειναι η ασφαλτος,ανα πασα στγμη και αναλογων συνθηκων, μπορει να γινει κινουμενη αμμος...και να σε ρουφηξει,να βουλιαξεις, να σε καταβροχθισει ...
Τώρα που σε βρήκαμε (σαν πιο δυνατή ανταπόκριση),
Λύσε μας το μυστήριο τελικά το συμβάν προχθές με την κοπέλα που βρήκανε είχε καμία σχέση με την πιάτσα ;

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Δεν γνωριζω κατι γιαυτο.
Ειμαι και χιλια χιλιομετρα μακρυα. Αν μαθω ,να σας ενημερωσω

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Δεν γνωριζω κατι γιαυτο.
Ειμαι και χιλια χιλιομετρα μακρυα. Αν μαθω ,να σας ενημερωσω
Για να κυλούν όλα καλά ,άρα δεν πρέπει να είχε κάποια σχέση .απλά από περιέργεια η ερώτηση .
Αλλιώς θα ακουγόταν από συζητήσεις που θα είχαν τα κορίτσια.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Πέρασμα σήμερα 19:30-20:20, 5 βόλτες μόνο,πιο άδεια πεθαίνει η πιάτσα. Η πρώτη που είδα ήταν ήταν α Άννα περούκα, καπάκι Ιουλία πάλι στα μαύρα, έλειπε μόνο σε μια βόλτα μου, η χοντρή απέναντι από την χλόης με μια ακόμα χοντρή για παρέα,τα δύο στο πεζούλι που κάθονται και η ντανιελα. Από τις πιο υποτονικές βόλτες που έχω κάνει, σκέφτηκα να επερνα για πρώτη φορά Άννα περούκα επειδή είχα διαβάσει από συναδέλφο ότι δεν βιάζεται αλλά την είδα μόνο στην πρώτη βόλτα. Έφυγα ψιλοχαλασμενις και τραβήχτηκα σε studio. Με 7 βαθμούς θερμοκρασία εξαφανίστηκαν όλες. Δύσκολος χειμώνας φιλαράκια μου.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
. Έφυγα ψιλοχαλασμενις και τραβήχτηκα σε studio. Με 7 βαθμούς θερμοκρασία εξαφανίστηκαν όλες. Δύσκολος χειμώνας φιλαράκια μου.
Στο στούντιο είχε καμιά 37 βαθμούς? :grin:
Άλλη μαλακία αυτή κάθε χειμώνα

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Στο στούντιο είχε καμιά 37 βαθμούς? :grin:
Άλλη μαλακία αυτή κάθε χειμώνα
Ναι φίλος 37 μπορεί να μην ήταν αλλά 38 σίγουρα :D:, αυτοί δεν πληρώνουν θέρμανση? Όλα στο φουλ αφού άνοιξα παράθυρο για δροσιά . Έκλεισε καλουτσικα το βράδυ.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Πέρασμα εχθές το μεσημέρι στις 13.45. Απολύτως τίποτα εκτός από μια γύφτισσα μάλλον πρεζού στη διχάλα με μαζεμένο μαλλί πίσω, νομίζω όμορφη.
Πέρασμα ξανά στις 16.00, κάτι τελειωμένες στη διχάλα, τίποτα άλλο. Δυστυχώς έλειπε η Σβέτα, έχω ρίξει απίθανα ξεκωλιάσματα μεσημέρι.
Σόρι για το καθυστερημένο ποστ, το έγραψα και είχα ξεχάσει να πατήσω το κουμπί να το στείλω.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.214
Πόντοι
201
Σχετικά με Άννα περούκα, παλιά την είχα πάρει μερικές φορές. Καλό σώμα, καμία σχέση με την φάτσα, χωρίς βιασύνες, αρκετά συμμετοχική. Όλα με σκουφάκι, δίνει κώλο και γουστάρει. Θα έλεγα πολύ καλή για την πιάτσα. Το πρόβλημα είναι τα λεφτά. Ζητάει 50 μαζί με back door, που φυσικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρει. Δεν παζαρεύει σχεδόν ποτέ. Όσες φορές την είχα πάρει είχε δεχτεί με
30. Για εμένα, με τα γούστα που έχω και επειδή έχω το παραπάνω ιστορικό, δεν παίζει να την πάρω χωρίς κώλο στο μενού.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
863
Πόντοι
371
Πέρασμα εχθές κατά της 12 το βράδυ είχε διάσπαρτες 3-4 μαύρες πριν την διχάλα μια θείτσα μεν κολάν και μια που καθόταν μλστα σκαλιά του καφέ δεν υπήρχε ψυχή α και η χοντρή με το στιλο ήταν,αλλά είχε μερικά τρανς τελικά με τέτοιο καιρό κάθετε εκεί μόνο όποιος έχει αρχιδια χαχα

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
497
Πόντοι
21
Ναι φίλος 37 μπορεί να μην ήταν αλλά 38 σίγουρα :D:, αυτοί δεν πληρώνουν θέρμανση? Όλα στο φουλ αφού άνοιξα παράθυρο για δροσιά . Έκλεισε καλουτσικα το βράδυ.
Τουλάχιστον πες ποιο στούντιο είναι και ποια κοπέλα να ξέρουμε όταν σφίξουν τα κρύα

asd22

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2023
Like
49
Πόντοι
0
Σάρα το πρεζακι το ανήλικο; τι να ξεπατωσεις ρε φιλε 30 κιλά ανθρωπο. Ρούχα βρώμικα, παπούτσια 2 νούμερα πιο μεγάλα μαύρα δόντια όταν χαμογέλασε όταν με κοίταξε καθώς περνούσα. Το εχω δει με βάση αναφοράς και περιγράφες μεσημέρι Σαββάτου. Λέμε για κάποιες πουτανες διαφορά αλλά κ μερικοί δεν πάτε πίσω. Μην μπλέκεται ρε με τέτοια. Ποιο σπίτι σε καμία καλύβα στον δεντροποταμο.
Χωρίς έξτρα λεφτά; Ε θα πλήρωνες με τ ο νεφρά σου. Για καλό το λεω αλλά ξέρω θα παρεξηγηθεις και θα είμαι ο κακός του νηματος
Φίλε ήταν βράδυ. Όποιος νύχτα περπατεί λάσπες και σκα... Πατει και έχεις ένα απόλυτα μεγάλο δίκαιο

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Κουφάλες επισκέπτες δειτε τι γίνεται στη διχάλα

Συνημμένα

• dichala.png
    dichala.png
    481,3 KB · Εμφανίσεις: 42

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.778
Πόντοι
201
Απλα απιστευτο..η αλλη θα το παει κατοσταρι ενισχυμενο και θα χει χαιβανια να τα δινουν αυτο ειναι που με τρελαινει

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Έχει πάρει κανείς την χειλου στη χλόης σε ξενοδοχειο να μάθουμε αν κάνει καλό γαμισι σε κρεβατι; Στα όρθια και κρύο δεν λέει. Μου είχε πει ότι πάει ξενοδοχείο.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Έχει πάρει κανείς την χειλου στη χλόης σε ξενοδοχειο να μάθουμε αν κάνει καλό γαμισι σε κρεβατι; Στα όρθια και κρύο δεν λέει. Μου είχε πει ότι πάει ξενοδοχείο.
Την ρώτησα μια φορά και ζήτησε 150!! μετά μου είπε 100.... Την λέω πολλά ζητάς, μου απάντησε ότι έχει πελάτη που τις δίνει 100 για 20 λεπτά, και τής είπα μην χάσεις αυτόν τον πελάτη επειδή δύσκολο θα ξαναβρείς τέτοιο χαιβανι! Με 100 + ξενοδοχείο παίρνεις μεχρι και duo με λεσβιακό μαζί. Είναι ωραίο μουνακι με ωραίο σώμα εγώ προσωπικά προτιμώ σε αυτά τα λεφτά να πάω studio η Αλεξία η cg.

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.778
Πόντοι
201
Την ρώτησα μια φορά και ζήτησε 150!! μετά μου είπε 100.... Την λέω πολλά ζητάς, μου απάντησε ότι έχει πελάτη που τις δίνει 100 για 20 λεπτά, και τής είπα μην χάσεις αυτόν τον πελάτη επειδή δύσκολο θα ξαναβρείς τέτοιο χαιβανι! Με 100 + ξενοδοχείο παίρνεις μεχρι και duo με λεσβιακό μαζί. Είναι ωραίο μουνακι με ωραίο σώμα εγώ προσωπικά προτιμώ σε αυτά τα λεφτά να πάω studio η Αλεξία η cg.
Χαχαχαχχα αυτη θελει να βγαλει μαζι με την επιστροφη στη Σόφια και περασμα απο Μπανσκο για σκι και εξτραδακια...τι λε ρε?με 100+ οπως το ειπες...ξεφυγαμε...φαντασου μετα την περιφορα και το λαικο προσκυνημα που γινεται πλεον στη διχαλα για τη μιλφ ποσο θα χει παει την επισκεψη σε ξενοδοχειο αυτη?καλυτερα να σε επισκεφτει γιατρος δλδ...

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom