Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Εντάξει φίλε μου ,για πλάκα το είπαμε ..σιγά μην τον ανεβαζαμε και ντοκουμέντο!
Η γνωστή γαλάζια εταιρεία έχει πολλούς Πακιστανούς στο δυναμικό της οπότε δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση ,αυτοί γαμανε τα πάντα .
Την Χρύσα την πέτυχα και εγώ αυτές τις μέρες συνήλθε λίγο σε περσινή φάση ..αλλά δεν ξέρω ακόμα πως έχει φτάσει έτσι στα χαμένα .
Πάντως δύο την πήρανε σίγουρα, με τα ακαποτα που κάνει μάλλον θα έχει σταθερούς πελάτες.. εμένα δεν με εμπνέει πάντως όταν την βλέπω κάτι με χαλάει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Πάντως δύο την πήρανε σίγουρα, με τα ακαποτα που κάνει μάλλον θα έχει σταθερούς πελάτες.. εμένα δεν με εμπνέει πάντως όταν την βλέπω κάτι με χαλάει
Είναι φυσικό και εμείς θα την περνάμε ακόμα άμα δεν γνωρίζαμε από εδώ τα περιστατικά και τις τρέλες της τους τελευταίους μήνες ..
Για τα ακαποτα πάντως δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω αφού ποτέ δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο παλιά που την έπαιρνα και ήταν αντίθετη σε αυτό ,έλεγε ότι πελάτες της το ζητάνε και αρνείται.
Επίσης είναι ευκαιρία να αναφερθώ και σε αυτό ,το είχα στο μυαλό μου καιρό αλλά δεν ήθελα να ασχοληθώ .. παρατήρησε κανείς άλλος οτι οι δύο που έγραψαν εδώ ότι πήραν την Χρύσα και ήθελε να την γαμησουν χωρίς καποτα ,τα έγραψαν με διαφορά λίγων ωρών,ήταν και οι δύο μέλη που δεν συμμετείχαν γενικά στο νήμα και εξαφανίστηκαν από τότε ;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Είναι φυσικό και εμείς θα την περνάμε ακόμα άμα δεν γνωρίζαμε από εδώ τα περιστατικά και τις τρέλες της τους τελευταίους μήνες ..
Για τα ακαποτα πάντως δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω αφού ποτέ δεν μου έχει πει κάτι τέτοιο παλιά που την έπαιρνα και ήταν αντίθετη σε αυτό ,έλεγε ότι πελάτες της το ζητάνε και αρνείται.
Επίσης είναι ευκαιρία να αναφερθώ και σε αυτό ,το είχα στο μυαλό μου καιρό αλλά δεν ήθελα να ασχοληθώ .. παρατήρησε κανείς άλλος οτι οι δύο που έγραψαν εδώ ότι πήραν την Χρύσα και ήθελε να την γαμησουν χωρίς καποτα ,τα έγραψαν με διαφορά λίγων ωρών,ήταν και οι δύο μέλη που δεν συμμετείχαν γενικά στο νήμα και εξαφανίστηκαν από τότε ;
Έχεις δίκιο, και τις δύο αναφορές τις έκαναν άτομα τελείως άγνωστα και όχι έμπιστα που συμμετέχουν.. μπορεί όντως να μην κάνει χωρίς προφυλακτικό και να το έγραψε για να την μαυρίσει και μόνο επειδή δεν την γουσταρε.. αλλά και πάλι εκτός αυτού κάθε φορά που την βλέπω δεν μου βγάζει καύλα να την πάρω , πχ την Αλβανίδα κάθε φορά που περνάει θέλω να την κάνω 1000 κομμάτια ενώ με την Χρύσα σκέφτομαι ότι ίσα ίσα θα με φτιάξει κιόλας..για αυτό δεν το ρισκάρω τόσο καιρό.. Τεσπά είναι θέμα του καθενός αυτό

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Έχεις δίκιο, και τις δύο αναφορές τις έκαναν άτομα τελείως άγνωστα και όχι έμπιστα που συμμετέχουν.. μπορεί όντως να μην κάνει χωρίς προφυλακτικό και να το έγραψε για να την μαυρίσει και μόνο επειδή δεν την γουσταρε.. αλλά και πάλι εκτός αυτού κάθε φορά που την βλέπω δεν μου βγάζει καύλα να την πάρω , πχ την Αλβανίδα κάθε φορά που περνάει θέλω να την κάνω 1000 κομμάτια ενώ με την Χρύσα σκέφτομαι ότι ίσα ίσα θα με φτιάξει κιόλας..για αυτό δεν το ρισκάρω τόσο καιρό.. Τεσπά είναι θέμα του καθενός αυτό
γειας σας παιδια, αρχικα να ζητησω συγνωμη για το μεγαλο ποστ ισως καποιους τους κουραζουν αυτα.
λοιπον βολτα απο την πιατσα σημερα τεταρτη. υπηρχε μια καποια κινηση αλλα η παρακμη οσο παει και γινεται μεγαλυτερη. οποιος εχει δει την πιατσα εποχες πριν το 2015 τον παιρνουν τα κλαματα. τελος παντων.
παμε στο τι ειδα εγω απο τις 9 μεχρι τις 12μιση που βρισκομουν στην περιοχη.
αλβανιδα στο ποστο της με διαφανο σορτσακι να φαινεται το βραζιλιανικο απο κατω. μεσα στην καβλα και σημερα ισως η μονη που αν δεν ξερεις και την δεις να πεις αυτη κανει πεζοδορμιο. στο 4αλλ κατι νταρντανομωρα δε τα ειχα ξαναδει και δε θα ηθελα να τα ξαναδω. στο εμπορικο η μανας της σονιας. παραδιπλα η αννα με τις περουκες, στις λαμαρινες κατι αλλα θρεφταρια και απεναντι τους η γνωστη με το κοκκινο φιατ.
στην χλοης μια απο τα ιδια κατι κοντοχοντρες 3 μελαχρινες το ξανθο που ειναι παντα εκει.
στον παπαδατο η γυφτοκρητικια μαζι με μια αλλη ξανθια λιγο γεματη δεν την εχω ξαναδει και στο στενο το μπλε αμαξι. λιγο πριν τη διχαλα κατι συνταξιουχες που χουν να κατεβασουν περιοδο απο την εποχη της τουρκοκρατιας.
στη διχαλα κατι πρεζουζες
λιγο πιο διπλα προς το γιανιρη η νταιζη μιλφ η οποια και τιμηθηκε μετα απο μια αλλη αποτυχημενη προσπαθεια η οποια θα αναφερθει παρακατω. ισως το πιο τιμειο 20ρικο αυτη τη στιγμη στην πιατσα. οσοι την εχουν παρει ξερουν δε χρειαζονται λογια.
και παμε στη μοναστηριου, προς ανατολικα δεν υπηρχε τπτ.
προς τα δυτικα για πολυ λιγο ηταν και οι 2 οι συμπεθερες εκει, μαζι με ενα τυπο. η ελενα εξαφανιστηκε απο νωρις ουτε μιση ωρα δεν εμεινε και εκανα πολλες γυρες. η ντεζη φορτωνοταν αβερτα αλλα ρε παιδια τωρα αυτο να εχουν τον τυπα μαζι να καθεται στο ενα μετρο και συ να δινεις πονο τι φαση? εγω δε θα μπορουσα να λειτουργησω.
μετα την πυροσβεστικη παντα προς δυτικα το καινουριο το μελαχρινακι με ασπρο φορεμα. σταματαω φικεν φικεν 40 με λεει. τι λεω? και με δειχνει 4 δακτυλα, ειπα να τις δειξω τα δικα μου ανοικτα και τα 5 αλλα λεω ας δοκιμασω να δω αν κατεβαινει. που να βγαλεις ακρη αμα αυτα που μιλαει ειναι γερμανικα εγω ειμαι μπεκενμπαουερ. δεν κατεβαινε κατω απο τα 40. οσες φορες και να περασα στο σχεδον 4ωρο που ημουν στην περιοχη εκει ηταν και οσοι σταματουσαν εφευγαν.
αργοτερα μετα τις 10μιση εμφανιστηκαν οι μαυρες στο φαναρι στο εμπορικο και απεναντι απο τις λαμαρινες.
σε καποια φαση και εδω ειναι που θελω να σταθω πριν παρω την ντεση στη διχαλα, εμφανιστηκε η χρυσα κοντα στο 4αλλ. σταματησα 20 ειπε μπηκε και πηγαμε προς την καβατσα,μου λεει δεν ειχε καποτες και να παμε ακα αρκει να μη τελειωσω μεσα. την ειπα φυγε οπως εισαι. νευριασε κιολας που την ειπα οχι ακα παμε να παρουμε αν ειναι αλλιως φευγεις και μου κοπανησε και την πορτα. στο καπακι την πηρε καποιος αλλος και πηγαν κανονικα χυμα στο κυμα. τι να πεις, εχει χαζους ο κοσμος..
βαριοταν να παει να παρει, εγω δεν ειχα αλλα και να ειχα μονο που το ειπε, οπως το πε παλι θα την εστελνα.
προσεχετε μαγκες, καλη η φαση της πιατσας κτλ αλλα αμα ειναι να πολεμησουμε τουλαχιστον ενα κρανος να το φοραμε.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΑ !!! χαλαρή βόλτα χτες βράδυ τα Τρανς στο πόστο τους μετά η αλβα η μουναρα η ανάλυση έγινε από τον αθλητή πάνω και από εκεί και πέρα όλες φορτωμένες δεν είχε πραγματικά τίποτα εκτός από την διχάλα που είχε μια πιτσιρικα γύφτισσα νομίζω αλλα δεν την έχω ξαναδεί φορτώθηκε γρήγορα και αυτή μόλις την είδα κετα στροφή πίσω για μια τελευταία (μοναστηριού δεν πήγα) μετα είδα την Νταίζη όπου και αυτή μόλις φορτώθηκε και ποιο περα η Χρυσά που είχα να την δω αρκετό καιρό τέλος πάντων σταματάω και μόλις μου είπε 20 λέω οκ μια χαρά κόλλησα λίγο γιατί ειχε πολλά φανερά σημάδια αλλά λέω οκ δεν θα τα δώσω σημασία άλλωστε δεν την έχω δοκιμάσει ποτε … πάμε στην καβάτζα της και πάει να μου τον πάρει χωρίς προφυλακτικό αμέσως την σταματάω και την λέω οπα οπα τι κάνεις μετα μου λέει έλα σιγά δώρο απο εμένα θα με γαμησης και χωρίς απλά χυσε έξω και εκεί άμεσα βάζω το εργαλείο μου στο βρακι μπαίνω στο αμάξι και κλειδώνω με την μια βάζω μπρος και φεύγω και την παράτησα εκεί

ΗΓ. Φοβήθηκα μετα μην μου την πέσουν στην γωνία αλλα οκ όλα καλά εξαφανίστηκα και θα πάω πιάτσα σε κάνα δυο μήνες γιατί με αυτά που βλέπω μου έχει γαμηθη η ψηχολογια ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΙΔΙΑ .

βολτα σημερα μετα απο αρκετο καιρο, 9μιση με 11 τα περασματα.
λιγα πραματα. αλβα στο ποστο της με σορτσακι να τονιζονται τα κωλομερια. μετα το 4αλλ στη γωνια 2 μαυρες. παραδιπλα η μανα τησ σονιας και η αννα με τις περουκες.
ιουλια στις λαμαρινες αρκετα περιποιημενη και με ναζιαρικο υφος να φορτωνεται συνεχεια. το κοκκινο στιλο οπως παντα εκει.
χλοης μονο ενα μαυρακι. μεχρι τη διχαλα τιποτα. λιγο πριν η ντανιελα και ξαναεμφανιστηκε το καδισιο στο ιδιο ποστο να ζηταει 30ρια.
στη διχαλα η νταιζη μιλφ. μοναστηριου δεν ειδα καμια.

παμε και στα περιεργα της ημερας για να μην πω παρανοικα.
πρωτο συμβαν εξω απο τπ 4αλλ η χρυσα μαλωνε με καποιον και του πεταξε μαλλον καφες πρεπει να ηταν στο τζαμι του αυτοκινητου. τοχει χασει εντελως αυτη.

ελεγα αφου ειδα νταιζη μιλφ να την παρω αν προλαβω. κανω μια γυρα λεω θα βαλω βενζινη να χαλασω ενα 50ρικο πουχα. παω στο βενζιναδικο στη διχαλα βλεπω μια ουρα 5-6 αυτοκινητα με αλαρμ προσπερναω να μην περιμενω και τι να δω, την νταιζη να μιλαει με συναγωνιστη και οι αλλοι πισω απλα να περιμενουν. την φορτωσε ο τυπος και οι αλλοι εμειναν εκει να περιμενουν. οσες γυρες εγιναν μετα νταιζη δεν ειδα αλλα οι τυπαδες περιμεναν ακομα εκει. ρε παμε καλα? ειπαμε οκ να πας στοχευμενα για καποια κοπελα αλλα οχι κι ετσι. εφυγε αρων αρων λογικα η κοπελα αμα τους ειδε ολους αυτους εκει.

εγω πηρα αννα περουκες, μια χαρα οπως και τις αλλες φορες. ουτε βιασινες ουτε μα μου, ποναω κτλ.
ως εδω καλα. αλλα μεχρι να βγουν αυτα τα καλα ειδαμε και παθαμε. αγχοθηκαμε και καθε λιγο κοιτουσαμε εξω. ηρθε καποιος,ας μην τον χαρακτηρισω, με το αμαξι του και κολλησε πισω απο μενα περιμενοντας να τελειωσουμε να την φορτωσει αυτος οπως φανηκε αργοτερα.
να περασουν διαφοροι να βλεπουν και να τον παιζουν μου χει τυχει. να κολλλησει ο αλλος με το αμαξι του και να πηδαει κι αυτος κι αυτο μουχει τυχει. να βγαινουν απτα μπαλκονια να φωναζουν κτλ μου χουν τυχει. ε να ερθει ο αλλος απο πισω και να περιμενει να τελειωσεις εσυ να αναλαβει αυτως , ε αυτο πρωτη φορα.
παντως οταν τελειωσαμε μου λεει παμε να φυγουμε αλλα αφησεμε μονοστηριου. ο τυπος ηρθε απο πισω κι απο οτι ειδα τον εδιωξε η αννα και μετα απο λιγο εφυγε γενικα και αυτη δε την ξαναδα γτ εκανα κανα 2-3 στροφες ακομα.

με τετοιες συμπεριφορες απο μερικους ανεγκεφαλους εχει χαλασει η πιατσα, οι κοπελες και γενικα η ολη φαση. το καθε περσυ και καλυτερα επιβεβαιωνεται σε καθε βολτα πλεον.
Παραθέτω τα τελευταία τους μυνήματα και τα συμπεράσματα δικά σας ,ο δεύτερος έγραψε ξανά βόλτα προχθές περιληπτικά για τα κορίτσια και κατά λάθος έπεσε πάλι σε σκηνικό με την Χρύσα να μαλωνει με πελάτη.

Εννοείται ότι και έχει σπάσει σε εμφάνιση και έχει γίνει πλέον εμφανής η χρήση ουσιών ,αλλά κάτι δεν πάει καλά με τις αναφορές προς το όνομα της ..
Κατά τα άλλα άμα δεν είναι σε φάση στα χαμένα ένας πελάτης που δεν την γνωρίζει ή δεν διαβάζει το σάιτ,στα σκοτάδια δεν θα καταλάβει τίποτα .δεν είναι ποτέ σε φάση πρεζους δεν θα την δεις να σέρνεται

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Πλέον υπάρχει νέα μόδα.

Όταν πήρα Σάρα με προσκάλεσε να την ξεπατωσω στο σπίτι της χωρίς έξτρα λεφτά.
Σάρα το πρεζακι το ανήλικο; τι να ξεπατωσεις ρε φιλε 30 κιλά ανθρωπο. Ρούχα βρώμικα, παπούτσια 2 νούμερα πιο μεγάλα μαύρα δόντια όταν χαμογέλασε όταν με κοίταξε καθώς περνούσα. Το εχω δει με βάση αναφοράς και περιγράφες μεσημέρι Σαββάτου. Λέμε για κάποιες πουτανες διαφορά αλλά κ μερικοί δεν πάτε πίσω. Μην μπλέκεται ρε με τέτοια. Ποιο σπίτι σε καμία καλύβα στον δεντροποταμο.
Χωρίς έξτρα λεφτά; Ε θα πλήρωνες με τ ο νεφρά σου. Για καλό το λεω αλλά ξέρω θα παρεξηγηθεις και θα είμαι ο κακός του νηματος

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.736
Πόντοι
201
Θα μαι συντομος...περασμα σημερα απο πιατσα...η χοντρη με το λευκο στα δεξια πριν τη σελ..πιο κατω οι δυο μαυρες κλασικα στο ποστο...μετα το one τα γνωστα τραβεστι στα αριστερα μεσα στα αμαξια...ολα τα υπολοιπα νεκρα...ετυχε και περασα δεν πηγα επι τουτου

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Παραθέτω τα τελευταία τους μυνήματα και τα συμπεράσματα δικά σας ,ο δεύτερος έγραψε ξανά βόλτα προχθές περιληπτικά για τα κορίτσια και κατά λάθος έπεσε πάλι σε σκηνικό με την Χρύσα να μαλωνει με πελάτη.

Εννοείται ότι και έχει σπάσει σε εμφάνιση και έχει γίνει πλέον εμφανής η χρήση ουσιών ,αλλά κάτι δεν πάει καλά με τις αναφορές προς το όνομα της ..
Κατά τα άλλα άμα δεν είναι σε φάση στα χαμένα ένας πελάτης που δεν την γνωρίζει ή δεν διαβάζει το σάιτ,στα σκοτάδια δεν θα καταλάβει τίποτα .δεν είναι ποτέ σε φάση πρεζους δεν θα την δεις να σέρνεται
Καλά κάνεις και παραθέτεις τις αναφορές να βγουν συμπεράσματα.. αλλά είναι τύποι που γράφουν μια στις τόσες όχι σαν εμάς τους 6-7 τους γνωστούς που γράφουμε κάθε μέρα..
Ναι εννοείται δεν μοιάζει πρεζου από αυτές που βγαίνουν στην διχάλα αλλά φαίνεται πως είναι κάπως, στον κόσμο της σίγουρα..

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Δεν γίνονται αυτά !
Υπάρχει άνθρωπος που φόρτωσε τον γαμαθ;
Και δεν έβγαλες φωτογραφία;
Υπαρχει ανθρωπος? Ρωτας.
Υπαρχουν ανθρωποι.
Κ οχι Πακιστανοι,Ινδοι κ λοιποι αιλουελοι.
Για κουκλους αναφερομαι,για καλλονες.Αυτα τα εχω δει τα τελευταια χρονια.Στην υπαρχουσα κατασταση που βρισκεται.Αβυσσος οι προτιμησεις των ανθρωπων.

Χρονια στην πιατσα.Εχω δει και τι δεν εχω δει. Μερες και ωρες εκει.Εσεις βλεπεται ελαχιστα.Αυτα που συμβαινουν την ωρα της επισκεψης σας εκει.

***Αυτος ο γαμαθ, πριν 20+ χρονια.....Ενα ψηλο, γεροδεμενο,πανεμορφο αγορι.
Με σγουρα καταξανθα μαλλια,και φωτεινο χαμογελο. Ευγενεστατος κ με χιουμορ.
Οσο μεγαλωνε,τι συνεβη ποιος ξερει, ειχε περιεργη εξελιξη ...

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Χιουμορακι χιουμορακι κυριε 888; Ε ναι...ολα εκεινη την στιγμη τα λεμε!!!!!!
Εεεε είμαι χωρατατζης τι να κάνω? Φαντάζομαι οι συζητήσεις που γίνονται αφορούν την οικονομία της χώρας, τα στερεότυπα που λαμβάνουμε ως υποκείμενα, πείνα στον τρίτο κόσμο κτλ. :grin:

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Εμένα μου έτυχε να πάω πιάτσα να δω τι θα γαμησψω και σταματάει ένας μπάρμπας με ένα μερσεντες να με ρωτηση κάτι,λέω κάτσε να δω τι θέλει, και μου λέει είσαι πάμε του λέω αδερφέ δεν κάνω πιάτσα..χαχα

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Υπαρχει ανθρωπος? Ρωτας.
Υπαρχουν ανθρωποι.
Κ οχι Πακιστανοι,Ινδοι κ λοιποι αιλουελοι.
Για κουκλους αναφερομαι,για καλλονες.Αυτα τα εχω δει τα τελευταια χρονια.Στην υπαρχουσα κατασταση που βρισκεται.Αβυσσος οι προτιμησεις των ανθρωπων.

Χρονια στην πιατσα.Εχω δει και τι δεν εχω δει. Μερες και ωρες εκει.Εσεις βλεπεται ελαχιστα.Αυτα που συμβαινουν την ωρα της επισκεψης σας εκει.

***Αυτος ο γαμαθ, πριν 20+ χρονια.....Ενα ψηλο, γεροδεμενο,πανεμορφο αγορι.
Με σγουρα καταξανθα μαλλια,και φωτεινο χαμογελο. Ευγενεστατος κ με χιουμορ.
Οσο μεγαλωνε,τι συνεβη ποιος ξερει, ειχε περιεργη εξελιξη ...
Ο Γαμαθ ,εκτός από ότι τον ξέρουν όλοι λογο της δημοσιότητας που έχει πάρει ,δεν ενοχλεί κανέναν . Τουλάχιστον ποτέ στην πιάτσα δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα σε καβατζες και τα λοιπά..αν είναι τρελός ή τι τρέλα πουλάει μόνο αυτός το ξέρει .
Άστοχη η ερώτηση μου ,γιατί σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που πάνε μαζί του ..

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Ο Γαμαθ ,εκτός από ότι τον ξέρουν όλοι λογο της δημοσιότητας που έχει πάρει ,δεν ενοχλεί κανέναν . Τουλάχιστον ποτέ στην πιάτσα δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα σε καβατζες και τα λοιπά..αν είναι τρελός ή τι τρέλα πουλάει μόνο αυτός το ξέρει .
Άστοχη η ερώτηση μου ,γιατί σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που πάνε μαζί του ..
Οχι, δεν ηταν αστοχη η ερωτηση σου. Φαντασου εμενα, που μπροστα μου διαδραματιστηκαν καποια συμβαντα με αυτον...παγωσα, σταυροκοπηθηκα, μα ειναι δυνατον!!!!; Υπαρχει ανθρωπος που παει μαζι του; αναρωτηθηκα.
Ταυτοχρονα , η απαντηση στην ερωτηση μου ηταν το γεγονος που συνεβαινε μπροστα μου.

Αναφορικα με το...αν ειναι τρελλος....λογικο δεν τον λες, ειναι ομως ακινδυνος.

Αυτου του ανθρωπου[Γαμαθ] του επιτεθηκε το μυαλο του.Ποση δυναμη εχει το μυαλο,να αντικαθιστα,να παραβλεπει,να φτιαχνει εναν αλλο κοσμο και να σε μεταφερει εκει,και ποσα ακομη μπορει να κανει...
Σε αυτον το πολεμο,το μυαλο του ,τον διελυσε ,τον ισοπεδωσε, τον εκμηδενησε.
Τον εκανε...καποιον αλλον...
Ακομα και εμφανισιακα...

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Του επιτέθηκε το μυαλό του....
Πολύ σωστή τοποθέτηση..
Ο παππούς μου έφυγε 87 χρονών. Τα τελευταία χρόνια δεν μπορούσε να περπατήσει χωρίς βοήθεια. Του λέγαμε "είσαι ευχαριστημένος από τη ζωή σου;" κι αυτός απαντούσε "ναι πολύ. Δεν έζησα χαμό παιδιού, κι έχω τα μυαλά μου στα γεράματα. Μπορεί να μην έχω τα πόδια μου, αλλά για τα πόδια σε λυπούνται, για το μυαλό σε κοροϊδεύουν".
Από εκείνη τη στιγμή δεν μπόρεσα να ξαναδώ/ξανασκεφτώ ειρωνικά για κάποιον με νοητικά θέματα.
Μεγάλη κουβέντα κύριοι.

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Ποσο σε ζηλευω,με την καλη εννοια , που γνωρισες και εζησες τον παππου σου.
Οι δικοι μου ειχαν αποδημησει πριν καν γεννηθω.Παρα τα κινητικα προβληματα,ο παππους σου ηταν ευχαριστημενος απο τη ζωη του,και σιγουρα ενοιωθε χαρα που ειχε διαυγεια του νου.

Και ναι, πολλοι γινομασται επικριτικοι,και περιπαικτικοι με συνανθρωπους μας που υστερουν νοητικα. Και για τους εξ ανεκαθεν και γιαυτους που τους συνεβη στη διαδρομη της ζωης τους.

Αν κατανοησουμε,πως ειμασται εν δυναμη ,πιθανα υποψηφια θυματα μιας τετοιας επιθεσης, τοτε με ενσυναισθηση και αλτρουισμο θα αντιμετωπιζουμε τον προβληματικο συνανθρωπο μας με κατανοηση, και οχι τοσο σκληρα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ωραία η αγιογραφία του 'Γαμαθ' , σίγουρα κανείς δεν ξέρει τι κρύβει η ψυχή και το μυαλό του καθενός και που μπορεί να σε οδηγήσουν αλλά γι 'αυτο υπάρχουν οι ειδικοί και οι κατάλληλες δομές για τέτοιες περιπτώσεις...
Γιατί στη Γιαννιτσών μπορεί να μην ασχοληθεί και κανένας ή να το πάρει για πλάκα αλλά όταν τον βλέπεις 8 το πρωί στην οδό Λαγκαδά σε στάση λεωφορείου να στέκεται όρθιος και να τον παίζει, αναρωτιέσαι αν αυτός ο άνθρωπος μπορεί να κυκλοφορεί τελικά ελεύθερος.

Επίσης σε πολλά από τα βίντεο του στο youtube υπάρχουν σχόλια που λένε ότι ο συγκεκριμένος ανοίγει πόρτες αυτοκινήτων και μπουκαρει μέσα και μάλιστα με γυναίκες οδηγούς και δεν κατεβαίνει.
Επίσης έχει υπάρξει ενοχλητικός σε καβατζα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Ωραία η αγιογραφία του 'Γαμαθ' , σίγουρα κανείς δεν ξέρει τι κρύβει η ψυχή και το μυαλό του καθενός και που μπορεί να σε οδηγήσουν αλλά γι 'αυτο υπάρχουν οι ειδικοί και οι κατάλληλες δομές για τέτοιες περιπτώσεις...
Γιατί στη Γιαννιτσών μπορεί να μην ασχοληθεί και κανένας ή να το πάρει για πλάκα αλλά όταν τον βλέπεις 8 το πρωί στην οδό Λαγκαδά σε στάση λεωφορείου να στέκεται όρθιος και να τον παίζει, αναρωτιέσαι αν αυτός ο άνθρωπος μπορεί να κυκλοφορεί τελικά ελεύθερος.

Επίσης σε πολλά από τα βίντεο του στο youtube υπάρχουν σχόλια που λένε ότι ο συγκεκριμένος ανοίγει πόρτες αυτοκινήτων και μπουκαρει μέσα και μάλιστα με γυναίκες οδηγούς και δεν κατεβαίνει.
Επίσης έχει υπάρξει ενοχλητικός σε καβατζα
Τον έχω πετύχει πολλές φορές πρωί πρωί μοναστηριού και Λαγκαδά να είναι με κατεβασμένα τα παντελόνια και ναι κάποιος πρέπει να τον μαζέψει.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Οχι, δεν ηταν αστοχη η ερωτηση σου. Φαντασου εμενα, που μπροστα μου διαδραματιστηκαν καποια συμβαντα με αυτον...παγωσα, σταυροκοπηθηκα, μα ειναι δυνατον!!!!; Υπαρχει ανθρωπος που παει μαζι του; αναρωτηθηκα.
Ταυτοχρονα , η απαντηση στην ερωτηση μου ηταν το γεγονος που συνεβαινε μπροστα μου.

Αναφορικα με το...αν ειναι τρελλος....λογικο δεν τον λες, ειναι ομως ακινδυνος.

Αυτου του ανθρωπου[Γαμαθ] του επιτεθηκε το μυαλο του.Ποση δυναμη εχει το μυαλο,να αντικαθιστα,να παραβλεπει,να φτιαχνει εναν αλλο κοσμο και να σε μεταφερει εκει,και ποσα ακομη μπορει να κανει...
Σε αυτον το πολεμο,το μυαλο του ,τον διελυσε ,τον ισοπεδωσε, τον εκμηδενησε.
Τον εκανε...καποιον αλλον...
Ακομα και εμφανισιακα...
Όσο ακίνδυνος και να είναι ,πρέπει να ελέγχεται από κάποια ψυχιατρική δομή ,νοητικά και φαρμακευτικά γιατί ποτέ δεν ξέρεις σε τι σημείο θα φτάσει η κατάσταση του .δεν χρειάζεται να γίνει πρώτα το κακό για να μεριμνήσουν.

ALEXIA ROSSI

Trans
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
278
Αγιογραφια ,προσωπικα, δεν εκανα.Συμβαντα και γεγονοτα παρεθεσα , που τα βιωσα.
Γιαυτα που αναφερεσαι,σωστα , και πρεπει να επιληφθουν οι αρμοδιοι.
Ο συγκεκριμενος ειναι ενα παραδειγμα ,το πως ενας νορμαλ και φυσιολογικος ,με την παροδο του χρονου ,καταληγει στην παρουσα κατασταση.

Αφορα επισης,και για καποια κοριτσια,που εσεις αναφερεσται...τις γνωρισατε ομορφες,δροσερες,καθαρες, συννενοησιμες, τις προτιμουσατε στις συναντησεις σας...και καποια χρονια μετα,αναρωτιεσται βλεποντας τες, μα πως....τι συνεβη...πως εγινε ετσι.....

Η Γιαννιτσων ειναι μια ωραια πασσαρελα για τα εκδιδομενα ατομα...με φως....επιβεβαιωση...χρημα...
....προβληματα,ανταγωνισμο,δυσκολιες....
Οσο στερεη ειναι η ασφαλτος,ανα πασα στγμη και αναλογων συνθηκων, μπορει να γινει κινουμενη αμμος...και να σε ρουφηξει,να βουλιαξεις, να σε καταβροχθισει ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom