Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Χθες πέρασα από πιάτσα νωρίς σχετικά γύρω στις 5-7.
Γυφτοκρητικια στο πόστο της με μπέρδεψε, γιατί περιποιήθηκε κ νόμιζα πως ήταν κάποια άλλη!
Θα το παιρνε σερι είπε όπως πάντα μέχρι αργά.
Μετά, ήρθα αντιμέτωπος τε α τε με καβλα Σβεντα μπούτια έξω η οποία κάνει πίπες ακα αλλά όχι πια γαμησι ακα, ύστερα από ψάρεμα. Καβλα όμως όπως πάντα σε κάνει να θες να τη χύσεις. Πιο κει ντανιελα και τίποτα άλλο λόγω ώρας.

Νωρίτερα εντός βδομάδας φόρτωσα Τζενη (τζανικα όπως τη λέτε) τσιμπουκοχειλου βουργαρα η οποία όντως έχει σφιχτό κωλαρακι, κάνει ωραία μπουκιατσι και για μπαρτη της μαζεύονται ανα ντουζίνες τα αμάξια
Θα πηγαίνε είπε στα κοντά μπανσκο για δουλειά (στριπ μόνο δηλωσε) και θα επιστρέψει μετά από καιρο.
Πάντως εγώ τη βλέπω κ δια ζώσης και στις αναφορές σας.

Βαρεμάρα και ρουτίνα επαναλαμβανόμενη έχω να δηλώσω γι αυτό και γράφω σπάνια. Ελπίζω σε καλύτερες μέρες!

Υγ Ντιου φίλε, δε ξεχνιέται βλέπω το σενάριο «κλισμα σε πάρκινγκ»! Χαχαχαχα!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Χθες πέρασα από πιάτσα νωρίς σχετικά γύρω στις 5-7.
Γυφτοκρητικια στο πόστο της με μπέρδεψε, γιατί περιποιήθηκε κ νόμιζα πως ήταν κάποια άλλη!
Θα το παιρνε σερι είπε όπως πάντα μέχρι αργά.
Μετά, ήρθα αντιμέτωπος τε α τε με καβλα Σβεντα μπούτια έξω η οποία κάνει πίπες ακα αλλά όχι πια γαμησι ακα, ύστερα από ψάρεμα. Καβλα όμως όπως πάντα σε κάνει να θες να τη χύσεις. Πιο κει ντανιελα και τίποτα άλλο λόγω ώρας.

Νωρίτερα εντός βδομάδας φόρτωσα Τζενη (τζανικα όπως τη λέτε) τσιμπουκοχειλου βουργαρα η οποία όντως έχει σφιχτό κωλαρακι, κάνει ωραία μπουκιατσι και για μπαρτη της μαζεύονται ανα ντουζίνες τα αμάξια
Θα πηγαίνε είπε στα κοντά μπανσκο για δουλειά (στριπ μόνο δηλωσε) και θα επιστρέψει μετά από καιρο.
Πάντως εγώ τη βλέπω κ δια ζώσης και στις αναφορές σας.

Βαρεμάρα και ρουτίνα επαναλαμβανόμενη έχω να δηλώσω γι αυτό και γράφω σπάνια. Ελπίζω σε καλύτερες μέρες!

Υγ Ντιου φίλε, δε ξεχνιέται βλέπω το σενάριο «κλισμα σε πάρκινγκ»! Χαχαχαχα!
Όχι φίλε ,τέτοιο καφριλικι δύσκολα θα ξεχαστεί!
Υγρά του κώλου ...λέει η τρανς ! Σιγά μην της ήρθε και περίοδο!

Gianniskaterini1980

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα ομάδα. Μόλις γύρισα από πιάτσα απόλυτη νεκρά. Μαρία αλβανίδα μόνο και απέναντι από 4all μια ξανθιά ως Έλενα μου συστήθηκε.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Καλησπέρα ομάδα. Μόλις γύρισα από πιάτσα απόλυτη νεκρά. Μαρία αλβανίδα μόνο και απέναντι από 4all μια ξανθιά ως Έλενα μου συστήθηκε.
η πιάτσα τώρα που σκοτινιάζει τπόσο νωρίς μέχρι τις 10-11 θα έχει σοβαρό πράγμα .αρχίσανε και κρύα βροχές κλπ

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.206
Πόντοι
201
Πέρασμα κατά τις 23.30. Άλβα σκυλί του πολέμου, τρελό μουνί με μαύρο κολάν με κάτι σαν σκισίματα στα μπούτια από μπροστά, μαύρο από πάνω και άσπρα αθλητικά. Τρέλα, για να την κυκλοφορήσεις και να σε ζηλεύουν.
Πιο κάτω δύο μαύρες, στην θέση Στίλο άλλη μια μαύρη χοντρή, τέρας. Ούτε χλόης, ούτε σόνια, ούτε καν στη διχάλα, ούτε συμπεθέρες.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Πέρασμα πριν από λίγο, Tiger απέναντι από 4all, Ιουλία μέσα στα μαύρα πολύ περιποιημένη όντως μια ομορφιά, stilo, χλόης μια μαυρομαλλα χοντρή και απέναντι τζανικα και το καυλακι η φίλη της,πριν την Πειραιώς μαμά Σόνιας, καπάκι μετά τα δύο καθισμένα στο πεζουλι. Τζένη στην διχάλα και ένα αδύνατο μελαχρινό, από μοναστήριου μόνο Έλενα συμπεθέρα.

Τελευταία τροποποίηση:

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Επιστροφή από Γιαννιτσών στις 22:45, άκρα του τα του σιωπή... Η πρώτη που βλέπω Μαύρη Σόνια και ακόμα μια μαύρη μετά τα 4all, στην πεσόντων η ψηλή ξανθιά και καπάκι η Βουλγάρα με τις περούκες, Ιουλία στις λαμαρίνες σενια στα μαύρα, και ένα αδύνατο καινούργια γυφτοβουλγαρακι στην διχάλα. Δεν θα ενημερώσω που άδειασα και τι παίχτηκε λόγω των κομητών που παίρνουν πληροφορίες και δεν μοιράζονται. Όποιος επιθυμεί να μάθει πμ.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Εγώ πιστεύω tiger άδειασες να ξες! :thumbsup::boobies::zfuck:
Χεχεχε το φιλαράκι μου! Λάθος. :D: Η αλήθεια είναι ότι ήμουν ένα κλικ μακριά στο να πάω, όπως ήμουν έτοιμος να πάρω τηλέφωνο την Tiger ειλικρινά με κάλεσε αυτή η οποία είχα στόχο, επειδή την είχα κάλεσει πιο πριν και δεν απάντησε.

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
21
Γρήγορο πέρασμα από πιάτσα μόλις,λίγο πριν την διχάλα έχει 3 μηχανές σταματημένες και δίπλα μια μελαχρινή θεία Γιαννίτσων με Ηλεκτρας Απόστολου…Τζανικα κανονικά στο πόστο της,Αλβα με μίνι στρας ύπερμουνο λίγα πράγματα γενικά ….

mastropoutanos

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2021
Like
126
Πόντοι
0
βολτα σημερα μετα απο αρκετο καιρο, 9μιση με 11 τα περασματα.
λιγα πραματα. αλβα στο ποστο της με σορτσακι να τονιζονται τα κωλομερια. μετα το 4αλλ στη γωνια 2 μαυρες. παραδιπλα η μανα τησ σονιας και η αννα με τις περουκες.
ιουλια στις λαμαρινες αρκετα περιποιημενη και με ναζιαρικο υφος να φορτωνεται συνεχεια. το κοκκινο στιλο οπως παντα εκει.
χλοης μονο ενα μαυρακι. μεχρι τη διχαλα τιποτα. λιγο πριν η ντανιελα και ξαναεμφανιστηκε το καδισιο στο ιδιο ποστο να ζηταει 30ρια.
στη διχαλα η νταιζη μιλφ. μοναστηριου δεν ειδα καμια.

παμε και στα περιεργα της ημερας για να μην πω παρανοικα.
πρωτο συμβαν εξω απο τπ 4αλλ η χρυσα μαλωνε με καποιον και του πεταξε μαλλον καφες πρεπει να ηταν στο τζαμι του αυτοκινητου. τοχει χασει εντελως αυτη.

ελεγα αφου ειδα νταιζη μιλφ να την παρω αν προλαβω. κανω μια γυρα λεω θα βαλω βενζινη να χαλασω ενα 50ρικο πουχα. παω στο βενζιναδικο στη διχαλα βλεπω μια ουρα 5-6 αυτοκινητα με αλαρμ προσπερναω να μην περιμενω και τι να δω, την νταιζη να μιλαει με συναγωνιστη και οι αλλοι πισω απλα να περιμενουν. την φορτωσε ο τυπος και οι αλλοι εμειναν εκει να περιμενουν. οσες γυρες εγιναν μετα νταιζη δεν ειδα αλλα οι τυπαδες περιμεναν ακομα εκει. ρε παμε καλα? ειπαμε οκ να πας στοχευμενα για καποια κοπελα αλλα οχι κι ετσι. εφυγε αρων αρων λογικα η κοπελα αμα τους ειδε ολους αυτους εκει.

εγω πηρα αννα περουκες, μια χαρα οπως και τις αλλες φορες. ουτε βιασινες ουτε μα μου, ποναω κτλ.
ως εδω καλα. αλλα μεχρι να βγουν αυτα τα καλα ειδαμε και παθαμε. αγχοθηκαμε και καθε λιγο κοιτουσαμε εξω. ηρθε καποιος,ας μην τον χαρακτηρισω, με το αμαξι του και κολλησε πισω απο μενα περιμενοντας να τελειωσουμε να την φορτωσει αυτος οπως φανηκε αργοτερα.
να περασουν διαφοροι να βλεπουν και να τον παιζουν μου χει τυχει. να κολλλησει ο αλλος με το αμαξι του και να πηδαει κι αυτος κι αυτο μουχει τυχει. να βγαινουν απτα μπαλκονια να φωναζουν κτλ μου χουν τυχει. ε να ερθει ο αλλος απο πισω και να περιμενει να τελειωσεις εσυ να αναλαβει αυτως , ε αυτο πρωτη φορα.
παντως οταν τελειωσαμε μου λεει παμε να φυγουμε αλλα αφησεμε μονοστηριου. ο τυπος ηρθε απο πισω κι απο οτι ειδα τον εδιωξε η αννα και μετα απο λιγο εφυγε γενικα και αυτη δε την ξαναδα γτ εκανα κανα 2-3 στροφες ακομα.

με τετοιες συμπεριφορες απο μερικους ανεγκεφαλους εχει χαλασει η πιατσα, οι κοπελες και γενικα η ολη φαση. το καθε περσυ και καλυτερα επιβεβαιωνεται σε καθε βολτα πλεον.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
λιγα πραματα. αλβα στο ποστο της με σορτσακι να τονιζονται τα κωλομερια. μετα το 4αλλ στη γωνια 2 μαυρες. παραδιπλα η μανα τησ σονιας και η αννα με τις περουκες.
ιουλια στις λαμαρινες αρκετα περιποιημενη και με ναζιαρικο υφος να φορτωνεται συνεχεια. το κοκκινο στιλο οπως παντα εκει.
χλοης μονο ενα μαυρακι. μεχρι τη διχαλα τιποτα. λιγο πριν η ντανιελα και ξαναεμφανιστηκε το καδισιο στο ιδιο ποστο να ζηταει 30ρια.

πρωτο συμβαν εξω απο τπ 4αλλ η χρυσα μαλωνε με καποιον και του πεταξε μαλλον καφες πρεπει να ηταν στο τζαμι του αυτοκινητου. τοχει χασει εντελως αυτη.

ελεγα αφου ειδα νταιζη μιλφ να την παρω αν προλαβω. κανω μια γυρα λεω θα βαλω βενζινη να χαλασω ενα 50ρικο πουχα. παω στο βενζιναδικο στη διχαλα βλεπω μια ουρα 5-6 αυτοκινητα με αλαρμ προσπερναω να μην περιμενω και τι να δω, την νταιζη να μιλαει με συναγωνιστη και οι αλλοι πισω απλα να περιμενουν. την φορτωσε ο τυπος και οι αλλοι εμειναν εκει να περιμενουν. οσες γυρες εγιναν μετα νταιζη δεν ειδα αλλα οι τυπαδες περιμεναν ακομα εκει. ρε παμε καλα? ειπαμε οκ να πας στοχευμενα για καποια κοπελα αλλα οχι κι ετσι. εφυγε αρων αρων λογικα η κοπελα αμα τους ειδε ολους αυτους εκει.

εγω πηρα αννα περουκες, μια χαρα οπως και τις αλλες φορες. ουτε βιασινες ουτε μα μου, ποναω κτλ.
ως εδω καλα. αλλα μεχρι να βγουν αυτα τα καλα ειδαμε και παθαμε. αγχοθηκαμε και καθε λιγο κοιτουσαμε εξω. ηρθε καποιος,ας μην τον χαρακτηρισω, με το αμαξι του και κολλησε πισω απο μενα περιμενοντας να τελειωσουμε να την φορτωσει αυτος οπως φανηκε αργοτερα.
να περασουν διαφοροι να βλεπουν και να τον παιζουν μου χει τυχει. να κολλλησει ο αλλος με το αμαξι του και να πηδαει κι αυτος κι αυτο μουχει τυχει. να βγαινουν απτα μπαλκονια να φωναζουν κτλ μου χουν τυχει. ε να ερθει ο αλλος απο πισω και να περιμενει να τελειωσεις εσυ να αναλαβει αυτως , ε αυτο πρωτη φορα.
παντως οταν τελειωσαμε μου λεει παμε να φυγουμε αλλα αφησεμε μονοστηριου. ο τυπος ηρθε απο πισω κι απο οτι ειδα τον εδιωξε η αννα και μετα απο λιγο εφυγε γενικα και αυτη δε την ξαναδα γτ εκανα κανα 2-3 στροφες ακομα.

με τετοιες συμπεριφορες απο μερικους ανεγκεφαλους εχει χαλασει η πιατσα, οι κοπελες και γενικα η ολη φαση. το καθε περσυ και καλυτερα επιβεβαιωνεται σε καθε βολτα πλεον.
Φίλος καλησπέρα, αυτές οι συμπεριφορές ανεγκεφαλων χαλάνε και τα κορίτσια που σου λένε "έχω πελατακια" και χτυπάνε τιμές. Τώρα το κολλητηρι από πίσω μέχρι να τελειώσεις εσύ για να φορτώσει κατευθείαν ο άλλος είναι γελοία κίνηση 100%, πρώτα από όλα την κοπέλα την θέλω να έχει "ξεμυρισει "από τον προηγούμενο. Για αυτόν τον λόγο παίρνω κοπέλα στην δεύτερη μου βόλτα και έπειτα αφού θα την έχω δει στην προηγούμενη. Σχετικά.ε την Ιουλία μου έχει κάνει εντύπωση τις 2 τελευταίες φορές που την είδα ήταν μια χαρά περιποιημένη, χθες ντυμένη στα μαύρα ήταν γκαβλακι όπως και η φίλη της τζανικαςυ.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796

Η αγαμία ,η μαλακία και η τρέλα έχει χτυπήσει ταβάνι πλέον ..
Μαλακες εσείς οι κλειδαρότρυπες που διαβάζετε και μετά πάτε ανάβετε αλαρμ ή περιμένετε στη σειρά σαν διόδια,πάτε να δείτε ψυχίατρο έχετε πρόβλημα .
Έχετε γαμησει την πιάτσα με την αγαμία σας και την ζήλια..πάτε σε ένα μπουρδέλο και καθηστε στο σαλόνι έχει και ζεστή αυτό τον καιρό .

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Η αγαμία ,η μαλακία και η τρέλα έχει χτυπήσει ταβάνι πλέον ..
Μαλακες εσείς οι κλειδαρότρυπες που διαβάζετε και μετά πάτε ανάβετε αλαρμ ή περιμένετε στη σειρά σαν διόδια,πάτε να δείτε ψυχίατρο έχετε πρόβλημα .
Έχετε γαμησει την πιάτσα με την αγαμία σας και την ζήλια..πάτε σε ένα μπουρδέλο και καθηστε στο σαλόνι έχει και ζεστή αυτό τον καιρό .
Εγώ από σήμερα δεν θα ξανααναφερθω για την Νταίζη προκειμένου να κοπάσει λίγο.Οι τύποι είναι για τον τσοπου εντελώς , η κοπέλα είναι 10 χρόνια στην πιάτσα δεν βγήκε σήμερα στην δουλειά, και δεν είναι κομήτης σαν το γερμανοβουλγαρακι που ήρθε για 2 μήνες και έφυγε.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Το νόημα της πιάτσας είναι να βολταρεις ,να βλέπεις τα κορίτσια και να διαλέγεις αυτό που σου αρέσει να κάνεις τα γούστα σου .
Όλοι αυτοί οι βρωμιαρηδες που κατά πάσα πιθανότητα δεν ειναι σίγουρα πιατσοβιοι απλά καταστρέφουν την καύλα μας .
Δεν μπορώ εγώ να βγαίνω να κάνω το γούστο μου και σε κάθε πόστο που θα περάσω να δω ένα μουνι να έχει σειρά με αλαρμ σαν τα Μακ Ντόναλντ..αυτό δεν είναι πιατσαρισμα ,κατάντια είναι .
Όταν σας την πέσουν μαλακες τίποτα Πακιστανομπακλαντεζοι εκεί που στέκεστε ή που ενοχλητε θα περάσετε καλά..φλωροι.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Ποια να ήταν άραγε ;
Πάντως σύμφωνα με αυτά που γράφει μάλλον για πρεζου θα μιλάει ,αφού δεν ήταν εγκληματική ενέργεια.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Όσο αναφορά την Ντεζη το εχω παρατηρήσει κ γω το φαινόμενο αυτό. Παντως δεν είναι μόνο τύποι που δεν είναι μέλοι του μπου αλλά και τύποι της πιάτσας. Επισης φορτώνεται εύκολα χωρίς πολλά πολλά, όπου παλιότερα δυσταζε με κάποιους. Η στην καβαντζα της Ντάνιελας πάει ή στο δρομάκι του τρόμου. Δεν ξέρω αν πάει στο Κορδελιό πλέον στα τραίνα. Άφαντη είναι τις περισσότερες φορές πάντως από 9 / 9.30 έως 11 θέλει πολύ κόπο να την πετύχεις. Εχω καιρο να την πάρω λόγο της φάσης αλλά δεν θα κάψω κ μισό ντεπόζιτο για να την βρω. Γενικα πιατσα δεν κατεβαίνω συχνά αλλά μάλλον επειδή δεν υπάρχει τπτα αξιόλογο γιαυτο κ ο ντόρος για Ντάιζη.
Αφου με 20αρικο παρέχει καλές υπηρεσίες. Δεν είναι κ μυστικό ότι τσιμπούκι ακαποτα δίνει πάντα, άσχετα που δεν τα λενε....

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Ποια να ήταν άραγε ;
Πάντως σύμφωνα με αυτά που γράφει μάλλον για πρεζου θα μιλάει ,αφού δεν ήταν εγκληματική ενέργεια.
Δεν ξέρω ας πει κάποιος που βολταρε εχθες αν παρατήρησε κάτι. Εκτος αν βρέθηκε πρωϊ. Ε πρώτη φορά δεν είναι. Εξάλλου θα το καταλάβει κάποιος αν λείπει πολύ καιρό κάποια φάτσα γνωστή. Η καμια πουτανα αν δωσει πληροφορία σε κάποιον.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Όσο αναφορά την Ντεζη το εχω παρατηρήσει κ γω το φαινόμενο αυτό. Παντως δεν είναι μόνο τύποι που δεν είναι μέλοι του μπου αλλά και τύποι της πιάτσας. Επισης φορτώνεται εύκολα χωρίς πολλά πολλά, όπου παλιότερα δυσταζε με κάποιους. Η στην καβαντζα της Ντάνιελας πάει ή στο δρομάκι του τρόμου. Δεν ξέρω αν πάει στο Κορδελιό πλέον στα τραίνα. Άφαντη είναι τις περισσότερες φορές πάντως από 9 / 9.30 έως 11 θέλει πολύ κόπο να την πετύχεις. Εχω καιρο να την πάρω λόγο της φάσης αλλά δεν θα κάψω κ μισό ντεπόζιτο για να την βρω. Γενικα πιατσα δεν κατεβαίνω συχνά αλλά μάλλον επειδή δεν υπάρχει τπτα αξιόλογο γιαυτο κ ο ντόρος για Ντάιζη.
Αφου με 20αρικο παρέχει καλές υπηρεσίες. Δεν είναι κ μυστικό ότι τσιμπούκι ακαποτα δίνει πάντα, άσχετα που δεν τα λενε....
Ναι ρίξε λίγο λάδι στην φωτιά ακόμα ! :cheesy:τωρα που έγραψες και για ακαποτα σήμερα θα έχει σειρά μέχρι το δεντροποταμο με αλαρμ .
Φίλε μου δεν αντιλέγω έχει καλές υπηρεσίες για πιάτσα ,κλασικές υπηρεσίες Βουλγάρας απλά δεν πιέζει με τον χρόνο .
Όλος ο ντόρος δεν γίνεται γιατί είναι μουναρα ,όσοι την ξέρουν γνωρίζουν ότι μιλάμε για μια 40-45 χρόνων μέτριας εμφάνισης με καλές υπηρεσίες..όλοι αυτοί που στήνονται εκεί ,όπως έκαναν και στην χλόης όταν πρωτοεμφανίστηκε η Τζένη-τζανικα και όπως έκαναν και με το γερμανοβουλγαρακι,είναι απλά ψυχικά άρρωστοι ή διανοητικά καθηστερημενοι.
Πιάτσα κάνουν οι κοπέλες ,όχι οι πελάτες ! Ήδη τους ψωνίζουν οι κοπέλες σε λίγο θα θέλουν και να τους πληρώνουν .
Είχαμε τους πουστηδες να μας ακολουθανε σε όλη την πιάτσα από πίσω και να κάνουν νοήματα ,τώρα έχουμε και τις ύαινες.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Τύποι αυτες τις μέρες στη διχάλα..
iaines.jpg