Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Ναι εψαχνα την μικρη που λες και δεν την προλαβα ,εφευγε καπου,ξαναγυρησα και μαζι με μια γυρο στα 50 ,ξανθια με μεγαλα βυζια,ηταν και μια ακομα μικρη .

Σκυλοφατσα,κοκκινο κραγιον ,μαυρο μαλλι και κολαν.κωλαρακι ωραιο.

Εβλεπε κατι βουλγαρικα στο κινητο ακομα και οταν τη γαμουσα
Αυτήν λέμε ρε φίλε.
Αυτή είναι η μικρή που σου είπα και πριν και έψαχνες .η ξανθιά με τα βυζιά ειναι η Βάσια και αυτή που πήρες είναι αυτή η Στεφανία ,που συνήθως φοράει και το τσαντάκι το ναικ στην πλάτη

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Ναι το τσαντακι ισχυει...

Παιδες με τις μαυρες τι γινετε;

Ειναι μια κοντα στο φορ ολ και γαμιεται αλανα.οι υπολοιπες;;

Ο γαμηστρωνας μοναστηριου καταργηθηκε;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796

Όλες οι μαύρες πάνω κάτω το ίδιο είναι ,δεν έχει σημασία ποια θα πάρεις εγώ κατά καιρούς δίνω κανένα τσιμπούκι αλλά τις περισσότερες φορές απλά προσπερνάω ..ίδιες υπηρεσίες και άμα ζητάς κάτι ,πχ να πιάσεις βυζί ζητάνε λεφτά έξτρα ..
Ο γαμηστρονας της μοναστηριού δεν καταργήθηκε αλλά μπήκε φωτισμός..πολλές φορές πηγαίνουν και ας έχει φως και πολλές φορές από ότι κατάλαβα σπάνε την λάμπα γιατι μετά από λίγο είναι πάλι σκοτεινό.

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Όσο αναφορά την Σβετα, να πω ότι της έχει πάρει το παιδί ο πρώην πλέον άντρας της, θα τρέξει δικαστήρια, εχει κρίσης πανικού κ έλλειψη όρεξης για φαγητό. Βλέπει γιατρό (ψυχολόγο).

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Μαυρες
Όλες οι μαύρες πάνω κάτω το ίδιο είναι ,δεν έχει σημασία ποια θα πάρεις εγώ κατά καιρούς δίνω κανένα τσιμπούκι αλλά τις περισσότερες φορές απλά προσπερνάω ..ίδιες υπηρεσίες και άμα ζητάς κάτι ,πχ να πιάσεις βυζί ζητάνε λεφτά έξτρα ..
Ο γαμηστρονας της μοναστηριού δεν καταργήθηκε αλλά μπήκε φωτισμός..πολλές φορές πηγαίνουν και ας έχει φως και πολλές φορές από ότι κατάλαβα σπάνε την λάμπα γιατι μετά από λίγο είναι πάλι σκοτεινό.
Ειναι ορισμενοι που περνανε και φευγουν για να παρουν ματι

medimpan

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
34
Πόντοι
0
Τελικά η Λίζα που έλεγα είναι αυτή που έχει τατουάζ στο μπράτσο

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766

Στην γωνία στην Χαλκίδος που έχει απέναντι μια μεγάλη μεταλλικη πόρτα και μέσα έχει πάρκινγκ , εκεί είναι η μία καβατζα , έχω βάλει πολλές εκεί μέσα... Εκεί στην Μοναστηρίου πάνε ακόμα ειδικά εκείνη που είναι σαν παλαιστής συνέχεια εκεί τους πηγαίνει...και το βράδυ αργά όταν φεύγουν οι Βουλγάρες στην Χλόης στο στενό πιάνουν δουλειά οι μαύρες και πηγαίνουν εκεί πέρα...Η Τζίνα που είναι και παλιά σίγουρα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Βόλτα και απόψε...

Αλβανίδα στα ροζ στο πόστο της..
Απέναντι της στο περίπτερο οι κρος Εμυ και Ζωή μαζί με την άλλη με το μαύρο καρέ...
Στη Χαλκίδος στη γωνία η Άννα με μαύρη περούκα απόψε που δεν της ταιριάζει, στο ίδιο ύψος κάνα δυο μαύρες...
Στο παλιό Σολ μιλφ με κόκκινο Φιατ και απέναντι της στη γωνία η τρανς Βικτώρια... τέρμα κάτω στη Μαζαράκη η τρανς Νανά στο αμάξι της και η ηλικιωμένη κρος Ζέτα.
Στη Χλόης το γυφτάκι με το τσαντάκι στην πλάτη μόνο του και παραπάνω στα δεξιά στον Παπαδάτο δύο μελαχρινές η μία ίσως η αδερφή της Ανιλια και η άλλη επίσης τα είχε τα κιλά της αλλά φαινόταν όμορφη και περιποιημένη... ίδιο καλούπι και οι δύο

Τώρα πιο αργά εμφανίστηκε και η ιέρεια της πιάτσας τρανς Φιόνα στο 4αλλ με τα βυζομπαλα να βγάζουν μάτι...
Επίσης τέρμα κάτω στην Ταντάλου εκεί που καταλήγει στη σταθμού είδα την παλιά τρανς Αλέκα μετά από καιρό...τη γητεύτρα των αδέσποτων σκύλων της περιοχής.

Αυτά σε γενικές γραμμές ήσυχα πράγματα απόψε, ήταν υποτονική η κίνηση

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Σήμερα πέρασα αργά και δεν είχε σχεδόν τίποτα .
Κατά τις 2:30 ..
Λίγο πριν το 4 all, 3 τρανσακια που τα λέγαν μεταξύ τους .
2 μαύρες μετά και μια στο φανάρι .
Μαρία Φίατ στο πόστο της και μέχρι την διχάλα τίποτα .
Μοναστηρίου εννοείται άδεια ..
Περνάω από διχάλα και πετυχαίνω μια νεοπρεζου ,πιτσιρικα αλλά κάνει μπαμ από το υφακι και την μαγκιά ..δεν την έχω ξανά δει και σταματάω για έρευνα .
Ξανθιά ,καλοστεκουμενη και με ελιά στο μέτωπο :cheesy:
Ελληνίδα.
Της λέω γεια σου και είναι με διάθεση ...αλλά εκεί χαλάνε όλα .
Μου λέει 20 και 30 γυμνό τσιμπουκι αν θες ..
Λέω όχι δεν θέλω ,λέω με 20 τι;;λέει μόνο τσιμπούκι !!! Λέω σου δίνω 10 ...και μου γυρίζει την πλάτη και αρχίζει να φωνάζει παραλληλίζοντας!
Τι ειναι αυτά ρε..άκου εκεί 10 για τσιμπούκι ..τι λένε αυτοί ..και κάτι τέτοια!
Χαμογελάω και φεύγω ..που θα πάει θα το μάθει και αυτή το ποίημα..νομίζει μάλλον ότι είναι το μοντέλο της διχαλας!!!
Να κάτι μαλακες σαν τον χθεσινό τις συντηρούν και πουλάνε και τρέλα μετά!!!

Αφού δεν υπήρχε τίποτα το αξιόλογο κατηφορησα για τα μπουρδέλα..
Η συνέχεια στην μπουρδελοκατασταση..

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Ρε παιδια μια ερωτηση γιατι εχω μπερδευτει απο τις κατα καιρους αναφορες

Αυτη η αλβανιδα βαζει καποιους περιορισμους ζε χρονο κλπ;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746

Προσωπικη εμπειρια: Στα 3 λεπτα αρχισε κατι...αχ κατουριεμαι...αχ λιγο αυτο... Εμφανιση για πιατσα καλη αλλα ξεπετα που σπαει μπαλες.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446

Σίγουρα οι παλαιότεροι θα ξέρουν περισσότερα, απο δικιά μου εμπειρία, που έχω αναφέρει παλαιότερα (πρίν απο 2-3 εβδομάδες), είναι απο τα πιο ωραία μουνιά της πιάτσας και το ξέρει. Γενικά το παίζει μαγκάκι, όλο μή πονάω μή έτσι, δεν με βολεύει αυτή η στάση. Κατάφερα να την πάρω με 25€, Στα 20 δεν μου κάθησε ποτέ. Γενικά είναι απο τις τελευταίες επίλογές μου για το θέμα χαρακτήρα.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Σίγουρα οι παλαιότεροι θα ξέρουν περισσότερα, απο δικιά μου εμπειρία, που έχω αναφέρει παλαιότερα (πρίν απο 2-3 εβδομάδες), είναι απο τα πιο ωραία μουνιά της πιάτσας και το ξέρει. Γενικά το παίζει μαγκάκι, όλο μή πονάω μή έτσι, δεν με βολεύει αυτή η στάση. Κατάφερα να την πάρω με 25€, Στα 20 δεν μου κάθησε ποτέ. Γενικά είναι απο τις τελευταίες επίλογές μου για το θέμα χαρακτήρα.
Πάνω από 20 δεν έδωσα ποτέ, ούτε κάτω.
Μην της δίνει ούτε καν 20,01€

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.728
Πόντοι
201
Σήμερα πέρασα αργά και δεν είχε σχεδόν τίποτα .
Κατά τις 2:30 ..
Λίγο πριν το 4 all, 3 τρανσακια που τα λέγαν μεταξύ τους .
2 μαύρες μετά και μια στο φανάρι .
Μαρία Φίατ στο πόστο της και μέχρι την διχάλα τίποτα .
Μοναστηρίου εννοείται άδεια ..
Περνάω από διχάλα και πετυχαίνω μια νεοπρεζου ,πιτσιρικα αλλά κάνει μπαμ από το υφακι και την μαγκιά ..δεν την έχω ξανά δει και σταματάω για έρευνα .
Ξανθιά ,καλοστεκουμενη και με ελιά στο μέτωπο :cheesy:
Ελληνίδα.
Της λέω γεια σου και είναι με διάθεση ...αλλά εκεί χαλάνε όλα .
Μου λέει 20 και 30 γυμνό τσιμπουκι αν θες ..
Λέω όχι δεν θέλω ,λέω με 20 τι;;λέει μόνο τσιμπούκι !!! Λέω σου δίνω 10 ...και μου γυρίζει την πλάτη και αρχίζει να φωνάζει παραλληλίζοντας!
Τι ειναι αυτά ρε..άκου εκεί 10 για τσιμπούκι ..τι λένε αυτοί ..και κάτι τέτοια!
Χαμογελάω και φεύγω ..που θα πάει θα το μάθει και αυτή το ποίημα..νομίζει μάλλον ότι είναι το μοντέλο της διχαλας!!!
Να κάτι μαλακες σαν τον χθεσινό τις συντηρούν και πουλάνε και τρέλα μετά!!!

Αφού δεν υπήρχε τίποτα το αξιόλογο κατηφορησα για τα μπουρδέλα..
Η συνέχεια στην μπουρδελοκατασταση..
Σου φανηκε πρεζακι?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.728
Πόντοι
201
Δεν μου φάνηκε φίλε μου .
Είναι πρεζακι .
Απλά είναι τα νέα πρεζακια αυτά σε 1-2 χρόνια θα καταντήσουν σαν τις άλλες .
Σταματησα και εγω να της μιλησω...ειναι μαλλον στις αρχες της τερμα αδυνατη με βαμμενα κοκκινα τσιμπουκοχειλα...μου ειπε 30 σεξακι πιπα 20.δε δεχτηκε καν παζαρι...παντως φορτωθηκε απο οσο ειδα καμποσες φορες απο συναγωνιστες...σε κανα χρονο πιθανοτατα θα εχει ταριφα το δεκαευρω...πρεζακι διχαλα δεν εχω παρει ποτε..αληθεια αξιζει?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Σταματησα και εγω να της μιλησω...ειναι μαλλον στις αρχες της τερμα αδυνατη με βαμμενα κοκκινα τσιμπουκοχειλα...μου ειπε 30 σεξακι πιπα 20.δε δεχτηκε καν παζαρι...παντως φορτωθηκε απο οσο ειδα καμποσες φορες απο συναγωνιστες...σε κανα χρονο πιθανοτατα θα εχει ταριφα το δεκαευρω...πρεζακι διχαλα δεν εχω παρει ποτε..αληθεια αξιζει?
Δεν είναι το θέμα αν αξίζει ,μπορεί να βρεις και καμιά καλοστεκουμενη,αν και οι περισσότερες είναι σκιννι και τις περισσότερες φορές μέσα στη μαστουρα .
Το θέμα είναι το ρίσκο ,αντέχεις κάθε φορά να έχεις το άγχος μην γίνει καμία μαλακια ;σκέψου να σπάσει καμία καποτα με καμία τέτοια .. μακριά από όλους βέβαια να μην συμβεί σε κανέναν .
Είναι επικίνδυνο φίλε ,καλό είναι να τις αποφεύγεις .

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.728
Πόντοι
201
Δεν είναι το θέμα αν αξίζει ,μπορεί να βρεις και καμιά καλοστεκουμενη,αν και οι περισσότερες είναι σκιννι και τις περισσότερες φορές μέσα στη μαστουρα .
Το θέμα είναι το ρίσκο ,αντέχεις κάθε φορά να έχεις το άγχος μην γίνει καμία μαλακια ;σκέψου να σπάσει καμία καποτα με καμία τέτοια .. μακριά από όλους βέβαια να μην συμβεί σε κανέναν .
Είναι επικίνδυνο φίλε ,καλό είναι να τις αποφεύγεις .
Καλα οχι οτι και οι αλλες πανε πισω αλλα σιγουρα εδω ειναι ενα παραπανω μεγαλυτερο το ρισκο..ευχαριστω για τη συμβουλη...προσοχη σε ολους μας

elgreco90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
2.988
Πόντοι
726
Μόλις πέρασα μια γρήγορη βόλτα...μετά το today's προς σταθμό κατεύθυνση τίποτα απολύτως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom