Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Bolsonarou

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
110
Πόντοι
0
Την Μαρία την Αλβα θα εννοείς, ωραίο μουνι, μακριά πόδια μακρύ μαύρο μαλλί. Εάν ναι σε όλα είναι αυτή αλλά είναι μαλακω παλικάρι μου.
Όχι αυτή που λες είναι αρκετά πίσω από το 4ολ και την κατάλαβα από τις περιγραφές. Αυτή που λέω είναι σχετικά κοντουλα.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Ποια είναι η καύλα να βάζεις δάκτυλο σε γυναίκα και ειδικά σε ιερόδουλη εξήγησε μου να καταλάβω και εγώ γιατί το θεωρώ τελείως ανούσιο .. Έχω πάει με τόσες γυναίκες τόσα χρόνια ποτέ δεν έχω κάνει αυτή την κίνηση και ούτε πρόκειται βεβαια
Δεν είναι καύλα να βάλεις δάχτυλο, εκείνο που εννοούσα είναι επάνω στην καύλα η αλλιώς στο μεθύσι των αισθήσεων κάνεις κινήσεις ψιλοαδικαιολογητες όταν είσαι νορμάλ, όταν όμως είσαι σε αυτήν την κατάσταση το κάτω μυαλό παίρνει πρωτοβουλίες. Σίγουρα κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται και πράττει διαφορετικά σε παρόμοιες καταστάσεις. Όπως έχω πει σε προηγούμενες αναρτήσεις μου είμαι άνθρωπος των παθών. Σίγουρα για να καταλάβεις εσύ, εγώ ο καθένας μας τους συνανθρώπους - συναδέλφους στο τι κάνει επάνω στην πράξη είναι πολύ πολύ δύσκολο. Άλλοι γουστάρουν να πηγαίνουν με τρανς και εγώ δεν θέλω να τους βλέπω, είναι επίσης κάτι που δεν μπορώ να καταλαβω αλλά το δέχομαι αφού είναι μακριά από τον δικό μου κωλο.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Δεν είναι καύλα να βάλεις δάχτυλο, εκείνο που εννοούσα είναι επάνω στην καύλα η αλλιώς στο μεθύσι των αισθήσεων κάνεις κινήσεις ψιλοαδικαιολογητες όταν είσαι νορμάλ, όταν όμως είσαι σε αυτήν την κατάσταση το κάτω μυαλό παίρνει πρωτοβουλίες. Σίγουρα κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται και πράττει διαφορετικά σε παρόμοιες καταστάσεις. Όπως έχω πει σε προηγούμενες αναρτήσεις μου είμαι άνθρωπος των παθών. Σίγουρα για να καταλάβεις εσύ, εγώ ο καθένας μας τους συνανθρώπους - συναδέλφους στο τι κάνει επάνω στην πράξη είναι πολύ πολύ δύσκολο. Άλλοι γουστάρουν να πηγαίνουν με τρανς και εγώ δεν θέλω να τους βλέπω, είναι επίσης κάτι που δεν μπορώ να καταλαβω αλλά το δέχομαι αφού είναι μακριά από τον δικό μου κωλο.
Συμφωνώ απόλυτα στο κομμάτι των τραβελων ή τρανς όσοι υπάρχουν βέβαια με αλλαγή φυλλου.. Βέβαια υπάρχουν οι περισσότεροι που το θεωρούν σαν φυσιολογικό σαν τους Gay ενα πράγμα που μέχρι και αρχηγό κόμματος βγάλανε πουστρακι...Αν κατακρίνεις και χλευασεις κάποιον που ασχολείται με τραβελους θα σε πούνε ρατσιστή μέχρι και χρυσαυγιτη...Δεν έχει να κάνει με αυτό αλλά με την απλή λογική που μας έφτιαξε η φύση.. Αντρικό πεος να μπαίνει στο γυναικείο αιδοίο και μόνο αυτό... Οτιδήποτε άλλου μορφή επαφή είναι απλά ανωμαλία και όπως είπες μακριά από εμάς

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Λοιπόν βόλτα και απόψε...
Σχετικά τα ίδια με χθες, είδα και την Άννα περούκα ντυμένη στα άσπρα από πάνω μέχρι κάτω και άσπρο καπέλο... αρχικά στη μοναστηριού και μετά Γιαννιτσών

Στη Χλόης όλο το γυφταριο...
Στο παλιό sol η μιλφ με το κόκκινο Φιατ.
Η αλβανίδα στο σημείο της με μπότες γεμάτες στρας μέχρι πάνω.
4-5 μαύρες από today μέχρι Χλόης...:think: άλλες γυναίκες δεν είδα και γυρνούσα πάνω από μία ώρα πάνω κάτω.

Τώρα αν πω ότι επειδή πάντα η πιάτσα ήταν τρανσοκρατουμενη με μια αναλογία 70-30% και αυτό το ξέρουμε όλοι όσοι γυρνάμε στη Γιαννιτσών,θα αρχίσει να κάνει εμετό πάλι ο φίλος μου ο crucifix...
Αυτό όμως εξηγεί το γιατί και απόψε υπήρχαν περί τις 15 τρανς-κρος στην πιάτσα όπως είναι το φυσιολογικό να συμβαίνει σε μια πιάτσα με πουτανες όλων των ειδών.
Οι ίδιες με χθες δηλαδή συν ότι είδα και τη Γιώτα μετά από καιρό.
Πολύ ωραία βραδιά αλλά σχετικά υποτονική κίνηση.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Λοιπόν βόλτα και απόψε...
Σχετικά τα ίδια με χθες, είδα και την Άννα περούκα ντυμένη στα άσπρα από πάνω μέχρι κάτω και άσπρο καπέλο... αρχικά στη μοναστηριού και μετά Γιαννιτσών

Στη Χλόης όλο το γυφταριο...
Στο παλιό sol η μιλφ με το κόκκινο Φιατ.
Η αλβανίδα στο σημείο της με μπότες γεμάτες στρας μέχρι πάνω.
4-5 μαύρες από today μέχρι Χλόης...:think: άλλες γυναίκες δεν είδα και γυρνούσα πάνω από μία ώρα πάνω κάτω.

Τώρα αν πω ότι επειδή πάντα η πιάτσα ήταν τρανσοκρατουμενη με μια αναλογία 70-30% και αυτό το ξέρουμε όλοι όσοι γυρνάμε στη Γιαννιτσών,θα αρχίσει να κάνει εμετό πάλι ο φίλος μου ο crucifix...
Αυτό όμως εξηγεί το γιατί και απόψε υπήρχαν περί τις 15 τρανς-κρος στην πιάτσα όπως είναι το φυσιολογικό να συμβαίνει σε μια πιάτσα με πουτανες όλων των ειδών.
Οι ίδιες με χθες δηλαδή συν ότι είδα και τη Γιώτα μετά από καιρό.
Πολύ ωραία βραδιά αλλά σχετικά υποτονική κίνηση.
Αλ αν μπορείς να τα κάνεις πιο αναλυτικά.μην επηρεαζεσαι από αντίδρασεις.
Εγώ όταν διαβάζω τα κάνω εικόνα οπότε καλό είναι να δίνεις αναλυτικά και κοπέλες και τρανς .για μένα πιστεύω μόνο έτσι θα γυρίσει στα παλιά το νήμα ..όταν δίναμε εικόνα της πιάτσας .

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αλ αν μπορείς να τα κάνεις πιο αναλυτικά.μην επηρεαζεσαι από αντίδρασεις.
Εγώ όταν διαβάζω τα κάνω εικόνα οπότε καλό είναι να δίνεις αναλυτικά και κοπέλες και τρανς .για μένα πιστεύω μόνο έτσι θα γυρίσει στα παλιά το νήμα ..όταν δίναμε εικόνα της πιάτσας .
Ε τι αναλυτικά στον ΟΠΑΠ οι ίδιες με χθες συν ότι είδα και τη Γιώτα στη Γιαννιτσών δεξιά απέναντι από την παιδική χαρά...
Στο περίπτερο πάλι ο κρος με τα μαύρα και τη μαύρη περούκα...
Στο κτηνιατρείο τα γυφτακια συν η Γιαννούλα μαζί με τη Ζιζελ που δεν είχα δει χθες...
Ααα και το καλύτερο...στη γωνία απέναντι από το 4αλλ κακάσχημος κρος με στραβή περούκα που μετά περπάτησε προς το περίπτερο... τέτοιο κομμάτι ήθελα να το δω από κοντά αλλά στο γυρισμό είχε εξαφανιστεί.
Αυτός είναι ο Πόντιος που λέτε?

Και η Άννα ήταν καυλιάρα απόψε στα άσπρα αλλά φορτώθηκε αμέσως δε την είδα δεύτερη φορά...δεν υπήρχαν γυναίκες αφού

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Ε τι αναλυτικά στον ΟΠΑΠ οι ίδιες με χθες συν ότι είδα και τη Γιώτα στη Γιαννιτσών δεξιά απέναντι από την παιδική χαρά...
Στο περίπτερο πάλι ο κρος με τα μαύρα και τη μαύρη περούκα...
Στο κτηνιατρείο τα γυφτακια συν η Γιαννούλα μαζί με τη Ζιζελ που δεν είχα δει χθες...
Ααα και το καλύτερο...στη γωνία απέναντι από το 4αλλ κακάσχημος κρος με στραβή περούκα που μετά περπάτησε προς το περίπτερο... τέτοιο κομμάτι ήθελα να το δω από κοντά αλλά στο γυρισμό είχε εξαφανιστεί.

Και η Άννα ήταν καυλιάρα απόψε στα άσπρα αλλά φορτώθηκε αμέσως δε την είδα δεύτερη φορά...δεν υπήρχαν γυναίκες αφού
Τον Πόντιο άσε ..μην τον δεις καλύτερα !
Στρας ασημένιο φόρεμα,ξανθιά περούκα ,βάψιμο σαν την Κλεοπάτρα και μύτη

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336

Ναι είναι ο Ρωσοπόντιος που το παίζει κλασικά σκετο το δεύτερο συνθετικό! Χαχαχα

Τις προάλλες ψαρωσα άσχημα γιατί τον είχα πλάτη και σαν γύρισε αμφαζ τρόμαξα! Φοραει και πλαστικά ψεύτικα βυζια κατά καιρούς με ανοιχτό ντεκολτέ! Χαχαχα :buck2:

Όσο για τις μελαχρινές που λέτε στο ύψος λίγο μετά το περίπτερο…
Η μια με το καρέ σχετικά ψηλή και συνήθως με φούστα που όταν βγάζει κρύο γίνεται παντελόνι και είναι καθε μέρα εκεί, είναι τρανς! Κρος βασικά! Και είναι εμφανές αυτό!

Η άλλη Είναι μετρίου αναστήματος, προφανώς γυναίκα και υποκειμενικά όμορφη, τσιγγάνα, και σχετικά σκουρόχρωμη. Είναι αυτή που ανέφερα πριν περίπου ένα μήνα, ότι επανεμφανίστηκε μετά από καιρο, έλειπε στην Αθήνα.

Έχει συστηθεί ανα τα χρόνια σαν Άννα, Κατερίνα και φυσικά Μαρία!

Πάντα έκανε πιάτσα επι της Αγίων Παντων με Γιαννιτσων εκεί στα παρκαρισμένα πριν το απροοπτο, μπροστά απ το απροοπτο, απέναντι απ το απροοπτο όταν παλιά είχε εκεί στα αριστερά μια λαμαρίνα που άνοιγε και οδηγούσε σε καβάτζα πίσω απ το βενζινάδικο, και εκεί που είναι τώρα.

Τσιγγάνα που παλιά επαιρνε 20 και πλέον 30. Είχε πάει γ αρκετό καιρο Αθήνα.
Ωραίος πάτος και καλο γαμησι. Θυμάμαι πριν 3-4 χρόνια τλχιστον με πήγαινε στην πιάτσα των τρανς εκεί στην Σαπφούς. Και απ ότι θυμάμαι και καλή πιπα!

Όσον αφορά τη Γιαννούλα που λέτε όσον καιρο περνάω φοραει πάντα αυτά τα κόκκινα ρούχα που απ τη χρήση είναι πια ροζ, τσερβέλο που έκλαψα με Dew περί ροξ, και πριν δυο τρία χρόνια πήγε να με δελεάσει βγάζοντας τσαπου έξω. :vomit:

Κάποτε ο ΑΛ είχε πει πως παίζει να κάθεται και τζάμπα αυτή, και μ φαίνεται συμφωνώ!

Υγ το νου σας στα οπκε και τους ελέγχους. Κόντεψα να πάθω συγκοπή προχθές όταν με έβγαλαν έξω απ το αμάξι με τα όπλα στο χέρι και έκαναν φύλο και φτερό το σκάφος όλο. Απολίτιστα ζώα συγκεκριμένα αυτοί.

Τελευταία τροποποίηση:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Υγ το νου σας στα οπκε και τους ελέγχους. Κόντεψα να πάθω συγκοπή προχθές όταν με έβγαλαν έξω απ το αμάξι με τα όπλα στο χέρι και έκαναν φύλο και φτερό το σκάφος όλο. Απολίτιστα ζώα συγκεκριμένα αυτοί.
Εσύ ήσουν στη Δάφνης προχθές λίγο παρακάτω από την παιδική χαρά στα δεξιά?:grin:

Και χθες τα ίδια στο πάρκινγκ κάτω από το one

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.337
Πόντοι
1.056
Ναι είναι ο Ρωσοπόντιος που το παίζει κλασικά σκετο το δεύτερο συνθετικό! Χαχαχα

Τις προάλλες ψαρωσα άσχημα γιατί τον είχα πλάτη και σαν γύρισε αμφαζ τρόμαξα! Φοραει και πλαστικά ψεύτικα βυζια κατά καιρούς με ανοιχτό ντεκολτέ! Χαχαχα :buck2:

Η μια με το καρέ σχετικά ψηλή και συνήθως με φούστα που όταν βγάζει κρύο γίνεται παντελόνι και είναι καθε μέρα εκεί, είναι τρανς! Κρος βασικά! Και είναι εμφανές αυτό!

Η άλλη Είναι μετρίου αναστήματος, προφανώς γυναίκα και υποκειμενικά όμορφη, τσιγγάνα, και σχετικά σκουρόχρωμη. Είναι αυτή που ανέφερα πριν περίπου ένα μήνα, ότι επανεμφανίστηκε μετά από καιρο, έλειπε στην Αθήνα.

Πάντα έκανε πιάτσα επι της Αγίων Παντων με Γιαννιτσων εκεί στα παρκαρισμένα πριν το απροοπτο, μπροστά απ το απροοπτο, απέναντι απ το απροοπτο όταν παλιά είχε εκεί στα αριστερά μια λαμαρίνα που άνοιγε και οδηγούσε σε καβάτζα πίσω απ το βενζινάδικο, και εκεί που είναι τώρα.

Ωραίος πάτος και καλο γαμησι. Θυμάμαι πριν 3-4 χρόνια τλχιστον με πήγαινε στην πιάτσα των τρανς εκεί στην Σαπφούς. Και απ ότι θυμάμαι και καλή πιπα!

Όσον αφορά τη Γιαννούλα που λέτε όσον καιρο περνάω φοραει πάντα αυτά τα κόκκινα ρούχα που απ τη χρήση είναι πια ροζ, τσερβέλο που έκλαψα με Dew περί ροξ, και πριν δυο τρία χρόνια πήγε να με δελεάσει βγάζοντας τσαπου έξω. :vomit:

Κάποτε ο ΑΛ είχε πει πως παίζει να κάθεται και τζάμπα αυτή, και μ φαίνεται συμφωνώ!

τουλάχιστον ηταν ευγενικοί ή κλασικά σαν γουρούνια?

Για πες πως εξελίχτηκε η σκηνή? Εγω τους παω κόντρα και στραβώνουν!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Τον Πόντιο άσε ..μην τον δεις καλύτερα !
Στρας ασημένιο φόρεμα,ξανθιά περούκα ,βάψιμο σαν την Κλεοπάτρα και μύτη
Αν λέει βάψιμο Κλεοπάτρας ο Alfie μάλλον τον είδα :cheesy:

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746

Μπραβο σειρα. Ειπα οτι κατι μου θυμιζε η φατσα της. Για την τσιγγανα απο...Αθηνα. Μαρια. Αυτη ηταν που με πηγε κ μενα στην καβατζα με κρος τρανς κ μου εκανε την πουστια με την περιοδο κ το 20αρικο. Βαριεμαι να ψαξω το τοτε μου μηνυμα...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796

Άντε επιτέλους λύθηκε το μυστήριο με την τσιγγάνα στο περίπτερο..
Τουλάχιστον έχει σίγουρα μουνι έτσι ;
Ο άλλος ο ψηλός με το καρέ ο κρος , εννοείται κάνει μπαμ ..εκείνος ρε φίλε άμα τον φορτώσεις με τέτοιες πλάτες που έχει δεν είναι σίγουρο αν θα γλιτώσεις τον βιασμό .
Ο ρωσοποντιος είναι απλά μορφή ,μονο που μιλάει θες να γελάσεις .το τονίζει κιόλας ότι είναι Πόντια λες και δεν φαίνεται από το ύψος και το μπουγατσομαχαιρο!

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Λοιπόν αλάνια, θα κάνω βόλτα σήμερα κατά τις 21:00 στην οδό της αμαρτίας, Ψήνετε κανείς για βόλτα παρέα και σου σου ? Δέχομαι πμ :grin:

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Λοιπόν αλάνια, θα κάνω βόλτα σήμερα κατά τις 21:00 στην οδό της αμαρτίας, Ψήνετε κανείς για βόλτα παρέα και σου σου ? Δέχομαι πμ :grin:
Άκυρο μάγκες, μου πήραν πινακίδες πάνω στην ανθέων :angry::angry::angry:

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Στερητικό σύνδρομο.... Καμμία αναφορά ποια και το τι παίζει σήμερα αδέλφια??

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Πολύ ησυχία έπεσε, όλοι στον ημιμαραθώνιο είστε? :grin: Σήμερα θα περάσω μια βόλτα να δούμε τι παίζει αλλα αργουτσικα λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πεσμένη η κίνηση λόγω της εκδήλωσης και φοβάμαι ότι τα κορίτσια θα σχολασουν νωρίς. Πέρασε βόλτα κανεις συναδέλφος σήμερα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Πολύ ησυχία έπεσε, όλοι στον ημιμαραθώνιο είστε? :grin: Σήμερα θα περάσω μια βόλτα να δούμε τι παίζει αλλα αργουτσικα λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, αλλά πιστεύω ότι θα είναι πεσμένη η κίνηση λόγω της εκδήλωσης και φοβάμαι ότι τα κορίτσια θα σχολασουν νωρίς. Πέρασε βόλτα κανεις συναδέλφος σήμερα?
Αυτό είδα μόλις τώρα και είπα να ρωτήσω γιατί έλεγα να περάσω μια βόλτα αργότερα...
Αξίζει ή θα μας βγει η ψυχή με την κίνηση και τις ρυθμίσεις?
Παλιότερα περνούσαν έξω από το fever όταν είχε μαραθώνιο

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Κ δεν επιδεχεται κανενα παζαρι; Ακατεβατα 30;
Το άθλημα μας ειναι πολυτελειας.
Τα παζάρια είναι μόνο για τις λα'ι'κες .
Όποιος δεν έχει λεφτά ας μην ξεφτιλιζεται ...ας κάτσει σπίτι διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπεια του αν μη τι άλλο.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Το άθλημα μας ειναι πολυτελειας.
Τα παζάρια είναι μόνο για τις λα'ι'κες .
Όποιος δεν έχει λεφτά ας μην ξεφτιλιζεται ...ας κάτσει σπίτι διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπεια του αν μη τι άλλο.
Κάτι έξυπνοι σαν εσένα πάνε και μοιράζουν 50ρικα στην πιάτσα και μετά δεν μπορούμε να τις συνεφέρουμε.
Καλύτερα μην ανακατεύεσαι στην πιάτσα αν δεν είσαι σχετικός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom