Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Μια βόλτα απόψε μετά από τρεις μήνες σχεδόν αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας... γύρω στα μεσάνυχτα η θεία με το μπλε αμάξι στο στενό της Πειραιώς .. λίγο παρακάτω στη γωνία με Γιαννιτσών η Σόνια με μια ακόμα καθισμένες κάτω...
Χλόης οι γύφτισσες 3-4 μαζί... απέναντι τους η ξανθιά τρανς Κέλλυ...

Στον οπαπ οι τρανς Βικτώρια, Νανά, Ευρυδίκη, Σουζυ και μια ακόμα την οποία δεν ήξερα ακριβώς πάνω στη διασταύρωση με Καβάλας... επίσης ανοιχτό το συνεργείο αυτοκινήτων στην Καβάλας.

Μαρία αλβανίδα με κόκκινη φούστα στο πόστο της...
Η Χρύσα στο 4αλλ φαίνεται ότι δε στέκει καλά η κοπέλα... εκεί κοντά της και 3 μαύρες.
Απέναντι από την Αλβανίδα ένα γυφτοκρος πολύ αδύνατο...στο περίπτερο η Γιαννούλα με το άλλο κρος με τη μαύρη περούκα
Και στο κτηνιατρείο η παρέα τών γυφτοκρος με την Εμυ να ξεχωρίζει όπως έχουμε ξαναπεί αλλά και η ξανθούλα η Ζοζέ ήταν όμορφη απόψε.
Κάποια στιγμή η κλούβα της αστυνομίας κατέβηκε και στη Χλόης είδα

Και κάτι ακόμα που πραγματικά απόρησα... το είχα δει αρχές καλοκαιριού και τώρα το είδα ολοκληρωμένο και αναφέρομαι στο έργο στην οδό Αφροδίτης :jerking:
Αυτή ήταν η τελευταία έμπνευση του Ζέρβα πριν μας αφήσει?... θα τρελαθουμε σ' αυτή την πόλη
Επίσης στην οδό Αφροδίτης μεταφέρθηκε το id club ακριβώς δίπλα στο τσονταδικο.

Τέλος πάντων δε μου άρεσε η βόλτα μου αν και μετά από τόσο καιρό
Ωραία βόλτα ,αν και η πιάτσα είναι γενικά ξενερωμα τελευταία .
Προσωπικά συμφωνώ μαζί σου για την πλήρη βόλτα που περιγράφεις .
Crusifix είσαι λάθος ,δεν έχει σημασία αν γυρνάς μόνο για τα κορίτσια,υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που πηγαίνουν σε όλη την πιάτσα και στις τρανς αφού και αυτές ανήκουν στον ίδιο χώρο.
Εγώ δεν μπορώ να δώσω τέτοια περιγραφή γιατί δεν γνωρίζω τα ονόματα και τις περισσότερες τρανς κατά κύριο λόγο ,οπότε είναι ένα συμπλήρωμα στις βόλτες για την γενική εικόνα .
Υπάρχουν πολλοί που είτε δεν γνωρίζουν που θα βρουν τις συγκεκριμένες τρανς και άλλοι που ούτε καν καταλαβαίνουν ότι αυτή που στέκεται στο τάδε σημείο είναι τρανς .

Κουφάλα Αλ ξέρω ότι πέρασες να διαπιστώσεις το περίπτερο στο σελ ,που δεν είμαι σίγουρος τι παίζει με την συγκεκριμένη..:cheesy:

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Ωραία βόλτα ,αν και η πιάτσα είναι γενικά ξενερωμα τελευταία .
Προσωπικά συμφωνώ μαζί σου για την πλήρη βόλτα που περιγράφεις .
Crusifix είσαι λάθος ,δεν έχει σημασία αν γυρνάς μόνο για τα κορίτσια,υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που πηγαίνουν σε όλη την πιάτσα και στις τρανς αφού και αυτές ανήκουν στον ίδιο χώρο.
Εγώ δεν μπορώ να δώσω τέτοια περιγραφή γιατί δεν γνωρίζω τα ονόματα και τις περισσότερες τρανς κατά κύριο λόγο ,οπότε είναι ένα συμπλήρωμα στις βόλτες για την γενική εικόνα .
Υπάρχουν πολλοί που είτε δεν γνωρίζουν που θα βρουν τις συγκεκριμένες τρανς και άλλοι που ούτε καν καταλαβαίνουν ότι αυτή που στέκεται στο τάδε σημείο είναι τρανς .

Κουφάλα Αλ ξέρω ότι πέρασες να διαπιστώσεις το περίπτερο στο σελ ,που δεν είμαι σίγουρος τι παίζει με την συγκεκριμένη..:cheesy:
Ρε συ μηπως ρωταμε ολοι για την ιδια;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Φιλος Γιαννουλα λες μια με μακρια μαυρα μαλλια σχετικα ομορφουλα; Που δεν βγαινει συχνα;
Μία που φοράει πάντα καπέλο και είναι σαν χαμένη

Θύμισε μου ποια λες

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Π στέκεται αυτή κ πως είναι γιατί κάτι μ διέφυγε
Ακριβώς μετά το σελ στο περίπτερο,εκεί συνήθως ξέρω ότι έχει τρανς .
Ήταν προχθές με μαύρη φούστα ,μαύρο μπλουζάκι .
Μελαχρινή, μαύρισμα βουλγαρικό ,ωραίο πρόσωπο αλλά δεν μπορούσα να την προλάβω .
Από πρώτη όψη δεν μοιάζει καθόλου για τρανς ,από πιο κοντά δεν ξέρω .
Έχει ένα στυλ λατίνας .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Μία που φοράει πάντα καπέλο και είναι σαν χαμένη

Θύμισε μου ποια λες
Έγραψα μόλις πιο πάνω .

Αυτή η Γιαννούλα πόσα χρόνια φοράει αυτό το καπέλο;
Παίζει να έχει κανένα ροξακι στην περούκα;
Την θυμάμαι ακόμα όταν έκανε πιάτσα πιο κάτω από το τμήμα πλατεία Δημοκρατίας στην στάση πριν 15 χρόνια .

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Έγραψα μόλις πιο πάνω .

Αυτή η Γιαννούλα πόσα χρόνια φοράει αυτό το καπέλο;
Παίζει να έχει κανένα ροξακι στην περούκα;
Την θυμάμαι ακόμα όταν έκανε πιάτσα πιο κάτω από το τμήμα πλατεία Δημοκρατίας στην στάση πριν 15 χρόνια .
Εγώ απορώ αν την έχει πάρει κανείς τόσα χρόνια.
Όχι η άλλη κάνει μπαμ ότι είναι άντρας που γράφεις με μαύρη φούστα.
Εκτός αν είναι καινούργιο γυφτοκρος γιατί γυναίκα στο περίπτερο λίγο δύσκολο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Εγώ απορώ αν την έχει πάρει κανείς τόσα χρόνια.
Όχι η άλλη κάνει μπαμ ότι είναι άντρας που γράφεις με μαύρη φούστα.
Εκτός αν είναι καινούργιο γυφτοκρος γιατί γυναίκα στο περίπτερο λίγο δύσκολο
Από Βουλγαρία είναι σίγουρα ,αλλα δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι είναι.απο πρώτη όψη μοιάζει με γυναίκα .
Βγαίνει νωρίς συνήθως 21:00 με 00:00 την έχω δει 2 φορές .

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.083
Πόντοι
2.356
Ακριβώς μετά το σελ στο περίπτερο,εκεί συνήθως ξέρω ότι έχει τρανς .
Ήταν προχθές με μαύρη φούστα ,μαύρο μπλουζάκι .
Μελαχρινή, μαύρισμα βουλγαρικό ,ωραίο πρόσωπο αλλά δεν μπορούσα να την προλάβω .
Από πρώτη όψη δεν μοιάζει καθόλου για τρανς ,από πιο κοντά δεν ξέρω .
Έχει ένα στυλ λατίνας .
Είναι το σημείο π περνάω φόρτσατος η π κάνω αναστροφή επειδή ξεκινάνε τα τραβελια γιαυτό κ δε την πρόσεξα
Πάντως για να είναι γυναίκα λίγο χλωμό μου φαίνεται

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Είναι το σημείο π περνάω φόρτσατος η π κάνω αναστροφή επειδή ξεκινάνε τα τραβελια γιαυτό κ δε την πρόσεξα
Πάντως για να είναι γυναίκα λίγο χλωμό μου φαίνεται
Ίσως αν περάσω σήμερα και την πετύχω θα σταματήσω να λύσω το μυστήριο.
Όποιος είναι προς τα εκεί το βράδυ να έχει το νου του.

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Αδέλφια κάνα report για σήμερα εάν βγει κανείς βόλτα αργότερα θα εκτιμηθεί!! Σήμερα έχω απαγορευτικό...:grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Η Γιαννούλα που έβγαινε πιάτσα παρέα με τον Πετράκη με το κομοδινί μαλλί;
Ναι πρέπει να έβγαινε και στην Πολυτεχνείου πριν κάποια χρόνια και μετά στο φανάρι του παλιού σταθμού

Αδέλφια κάνα report για σήμερα εάν βγει κανείς βόλτα αργότερα θα εκτιμηθεί!! Σήμερα έχω απαγορευτικό...:grin:
Μπορεί εγώ :grin:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Πέρασα 19:30 η ώρα λόγο δουλειάς .
Η Βάσια ήταν στην χλόης μόνη της .λίγο πιο πέρα κοντά στο ερείπιο ήταν η Σβεντα με το πράσινο στρας φόρεμα πάλι ..
Ρε παιδιά ωραίο κορμί,και μάτια ,αλλά μόνο εμένα δεν μου κάθεται καλά ;
Είναι μαυριδερη οκ ,λόγο ράτσας ,αλλά είναι πολύ αδύνατη ,το σώμα της είναι σαν της Σόνιας σε μαύρο ..έχει κάτι που με αποθαρρύνει.
Στην στροφη για Πειραιώς η Σόνια .
Πριν την διχάλα η Ντανιέλα με μια ξανθιά ,όχι την αδερφή της την Αννιλια,εκείνη μάλλον θα αργήσει να μας έρθει ,η άλλη που της μοιάζει λίγο .
Στη διχάλα η πρεζου η μελαχρινή με την μπούκλα που κοιτάζει όλο ναζια και μόλις περνάς σκύβει κιόλας και στήνεται..εν το μεταξύ είναι κόκκαλο τι προσπαθεί να δείξει ..
Αυτά από νωρίς .

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Πέρασα 19:30 η ώρα λόγο δουλειάς .
Η Βάσια ήταν στην χλόης μόνη της .λίγο πιο πέρα κοντά στο ερείπιο ήταν η Σβεντα με το πράσινο στρας φόρεμα πάλι ..
Ρε παιδιά ωραίο κορμί,και μάτια ,αλλά μόνο εμένα δεν μου κάθεται καλά ;
Είναι μαυριδερη οκ ,λόγο ράτσας ,αλλά είναι πολύ αδύνατη ,το σώμα της είναι σαν της Σόνιας σε μαύρο ..έχει κάτι που με αποθαρρύνει.
Στην στροφη για Πειραιώς η Σόνια .
Πριν την διχάλα η Ντανιέλα με μια ξανθιά ,όχι την αδερφή της την Αννιλια,εκείνη μάλλον θα αργήσει να μας έρθει ,η άλλη που της μοιάζει λίγο .
Στη διχάλα η πρεζου η μελαχρινή με την μπούκλα που κοιτάζει όλο ναζια και μόλις περνάς σκύβει κιόλας και στήνεται..εν το μεταξύ είναι κόκκαλο τι προσπαθεί να δείξει ..
Αυτά από νωρίς .
Αδελφέ την ίδια ίδεα είχα για Σβεντα, όταν την είδα, κάνε μια δοκιμή και πιστεύω θα σε πείσει. Είναι ψιλό εργάτρια και κάνει καλά στήσιμο. Όταν την είχα πάρει,και ξεκίνησε για ζεσταμα τσιμπούκι, κάθισε με τα γόνατα στο κάθισμα του συνοδηγού για να μπορώ να δουλέψω δάχτυλο. Και το στήσιμο έξω από το αμάξι για πήδημα που κάνει είναι καλό. Επίσης είναι αρκετά ευγενική στην συζήτηση που είχαμε με αρκετά ευχαριστώ για κοπλιμεντα που είπα. Ευχάριστη εμπειρία για εμένα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Αδελφέ την ίδια ίδεα είχα για Σβεντα, όταν την είδα, κάνε μια δοκιμή και πιστεύω θα σε πείσει. Είναι ψιλό εργάτρια και κάνει καλά στήσιμο. Όταν την είχα πάρει,και ξεκίνησε για ζεσταμα τσιμπούκι, κάθισε με τα γόνατα στο κάθισμα του συνοδηγού για να μπορώ να δουλέψω δάχτυλο. Και το στήσιμο έξω από το αμάξι για πήδημα που κάνει είναι καλό. Επίσης είναι αρκετά ευγενική στην συζήτηση που είχαμε με αρκετά ευχαριστώ για κοπλιμεντα που είπα. Ευχάριστη εμπειρία για εμένα.
Θα την δοκιμάσω κάποια στιγμή .δουλεύει ώρες που είναι δύσκολο να φορτώσω ,μάλλον καμία Κυριακή.
Μην κάνεις μαλακίες και βάζεις τα δάχτυλα σου στην πιάτσα ..και ειδικά σε αυτή

Bolsonarou

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
110
Πόντοι
0
Σύντομο πέρασμα πρωτάρη στην πιάτσα πριν λίγο, μια μελαχρινή ομορφούλα, λίγο πριν τα 4ολ με κοντή φούστα και κάλτσες πάνω από το γόνατο είναι η Χρυσα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι κάνει ακαπ;

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Θα την δοκιμάσω κάποια στιγμή .δουλεύει ώρες που είναι δύσκολο να φορτώσω ,μάλλον καμία Κυριακή.
Μην κάνεις μαλακίες και βάζεις τα δάχτυλα σου στην πιάτσα ..και ειδικά σε αυτή
Μόνο μπροστά φίλε μου, και πριν την έναρξη εργασιών δυνατό αντισηπτικό στα χέρια στην εργάτρια και εμένα, και μετά το τέλος ξανακάνω τα δικά μου με αντισηπτικό. Επίσης δάχτυλο μπαίνει μόνο σε μεγάλες γκαβλες και όχι όλες τις φορές.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Μόνο μπροστά φίλε μου, και πριν την έναρξη εργασιών δυνατό αντισηπτικό στα χέρια στην εργάτρια και εμένα, και μετά το τέλος ξανακάνω τα δικά μου με αντισηπτικό. Επίσης δάχτυλο μπαίνει μόνο σε μεγάλες γκαβλες και όχι όλες τις φορές.
Ποια είναι η καύλα να βάζεις δάκτυλο σε γυναίκα και ειδικά σε ιερόδουλη εξήγησε μου να καταλάβω και εγώ γιατί το θεωρώ τελείως ανούσιο .. Έχω πάει με τόσες γυναίκες τόσα χρόνια ποτέ δεν έχω κάνει αυτή την κίνηση και ούτε πρόκειται βεβαια

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Σύντομο πέρασμα πρωτάρη στην πιάτσα πριν λίγο, μια μελαχρινή ομορφούλα, λίγο πριν τα 4ολ με κοντή φούστα και κάλτσες πάνω από το γόνατο είναι η Χρυσα που αναφέρθηκε παραπάνω ότι κάνει ακαπ;
Την Μαρία την Αλβα θα εννοείς, ωραίο μουνι, μακριά πόδια μακρύ μαύρο μαλλί. Εάν ναι σε όλα είναι αυτή αλλά είναι μαλακω παλικάρι μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom