DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.845
- Πόντοι
- 3.796
Ωραία βόλτα ,αν και η πιάτσα είναι γενικά ξενερωμα τελευταία .Μια βόλτα απόψε μετά από τρεις μήνες σχεδόν αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας... γύρω στα μεσάνυχτα η θεία με το μπλε αμάξι στο στενό της Πειραιώς .. λίγο παρακάτω στη γωνία με Γιαννιτσών η Σόνια με μια ακόμα καθισμένες κάτω...
Χλόης οι γύφτισσες 3-4 μαζί... απέναντι τους η ξανθιά τρανς Κέλλυ...
Στον οπαπ οι τρανς Βικτώρια, Νανά, Ευρυδίκη, Σουζυ και μια ακόμα την οποία δεν ήξερα ακριβώς πάνω στη διασταύρωση με Καβάλας... επίσης ανοιχτό το συνεργείο αυτοκινήτων στην Καβάλας.
Μαρία αλβανίδα με κόκκινη φούστα στο πόστο της...
Η Χρύσα στο 4αλλ φαίνεται ότι δε στέκει καλά η κοπέλα... εκεί κοντά της και 3 μαύρες.
Απέναντι από την Αλβανίδα ένα γυφτοκρος πολύ αδύνατο...στο περίπτερο η Γιαννούλα με το άλλο κρος με τη μαύρη περούκα
Και στο κτηνιατρείο η παρέα τών γυφτοκρος με την Εμυ να ξεχωρίζει όπως έχουμε ξαναπεί αλλά και η ξανθούλα η Ζοζέ ήταν όμορφη απόψε.
Κάποια στιγμή η κλούβα της αστυνομίας κατέβηκε και στη Χλόης είδα
Και κάτι ακόμα που πραγματικά απόρησα... το είχα δει αρχές καλοκαιριού και τώρα το είδα ολοκληρωμένο και αναφέρομαι στο έργο στην οδό Αφροδίτης
Αυτή ήταν η τελευταία έμπνευση του Ζέρβα πριν μας αφήσει?... θα τρελαθουμε σ' αυτή την πόλη
Επίσης στην οδό Αφροδίτης μεταφέρθηκε το id club ακριβώς δίπλα στο τσονταδικο.
Τέλος πάντων δε μου άρεσε η βόλτα μου αν και μετά από τόσο καιρό
Προσωπικά συμφωνώ μαζί σου για την πλήρη βόλτα που περιγράφεις .
Crusifix είσαι λάθος ,δεν έχει σημασία αν γυρνάς μόνο για τα κορίτσια,υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που πηγαίνουν σε όλη την πιάτσα και στις τρανς αφού και αυτές ανήκουν στον ίδιο χώρο.
Εγώ δεν μπορώ να δώσω τέτοια περιγραφή γιατί δεν γνωρίζω τα ονόματα και τις περισσότερες τρανς κατά κύριο λόγο ,οπότε είναι ένα συμπλήρωμα στις βόλτες για την γενική εικόνα .
Υπάρχουν πολλοί που είτε δεν γνωρίζουν που θα βρουν τις συγκεκριμένες τρανς και άλλοι που ούτε καν καταλαβαίνουν ότι αυτή που στέκεται στο τάδε σημείο είναι τρανς .
Κουφάλα Αλ ξέρω ότι πέρασες να διαπιστώσεις το περίπτερο στο σελ ,που δεν είμαι σίγουρος τι παίζει με την συγκεκριμένη..