Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Σήμερα έκανα τις βροχερές γυρες της περιοχής,που ήταν αρκετά πεσμένη λόγο καιρού .
Βγήκα κατά τις 21:30 με 23:00.
Κτηνιατρική:ένα κροσακι αδύνατο με μακριά μαλλιά.
Σελ βενζινάδικο:εκεί στο περίπτερο ήταν πάλι αυτή με την μαύρη φούστα ,την πήρε τελικά κανένας ,έχουμε ενημέρωση τι παίζει;
Δεν πρόλαβα να σταματήσω ,την φόρτωσε κάποιος και εξαφανίστηκε πολύ ώρα ,δεν την ξανά πέτυχα .έχω μερικες αμφιβολίες και ελπίζω να πέφτω έξω, αλλά άμα είναι τρανς είναι πολύ πετυχημένη δουλειά !
Μαρία αλβανίδα στο πόστο της με ομπρέλα και κολλητό τζιν σορτσάκι.
Μετά το 4all :η μάνα της Σόνιας με μια χοντρή που φοράει όλο ένα μαύρο μίνι φόρεμα .
Απέναντι η ξανθιά γυφτοβουλγαρα που κάθεται τελευταία ως αργά .
Μέχρι χλόης τίποτα .
Στην χλόης: η Βάσια με το άλλο γυφτάκι την Στεφανία,πως την λέτε δεν ξέρω ,ήμουν έτοιμος να πάρω τσιμπουκοχειλου σήμερα αλλά το γκαντενιασα δεν ήταν έξω ούτε αυτή ,ούτε η Ιουλία.
Στεφάνια φουλ στα μαύρα ,τζιν ,μπουφάν .
Μέχρι διχάλα τίποτα και στην διχάλα μια πρεζου στα σκοτάδια ..
Μια άλλη χοντρή ήταν απέναντι από το ερείπιο.
Μοναστηρίου τίποτα ,ήταν μόνο το γερμανοβουλγαρακι με μια ακόμη σήμερα .
Λέω θα είναι το δεύτερο που ακούω τόσο καιρό..σταματάω και βλέπω μια η οποία παίζει να ήταν και μάνα της ηλικιακά (μπορεί και στην πραγματικότητα)μαλακες ή πάτε οφθαλμίατρο ή βαρατε μαλακια πιο συχνά ..ροζ μπουφάν ,πετιτ αλλά μιλφ γύφτισσα.λεω στο πετιτ την Νταίζη,πόσο ;
Λέει 30 ,20 λέω ,οκ και ανοίγει την πόρτα .
Στην καβατζα όλα καλά χωρίς ενοχλήσεις ,σήμερα με πήγε από την άλλη μεριά να παρκαρω σε άλλο πάρκινγκ ,μάλλον από το παλιό την έδιωξαν .
Φορούσε τζιν παντελόνι και να πω την αλήθεια ψιλοκολλουσα γιατί νόμιζα θα στραβογαμησω αλλά η φάση όπως και την πρώτη φορά .
Πίπα λίγο βιαστική αλλά με καλό ρυθμο και χωρίς να κλέβει ,τον έπαιρνε κανονικά στο στόμα ..έβγαλε το τζιν τελείως ..χωρίς εσώρουχο πάλι αλλα όλα καλά , καβάλησε και από πάνω .στο τελείωμα μαντηλάκια πήρε τα σκουπίδια της στο χέρι και έφυγε χαιρετοντας ..
Τίμια επιλογή αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας,απλά δεν υπήρχε τίποτα άλλο αξιόλογο σήμερα ,αλλιώς δεν θα το φόρτωνα.
Επίσης ήταν αβαφτη και πιο χαλαρή καμία σχέση με τις πρώτες μέρες που την είχα πάρει.
Αυτά από πιάτσα αν ξέχασα κάτι ή βγήκε κανένας μετά και έχει να συμπληρώσει ήμαστε αναμονή.

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
δοκίμασα Στεφανία εχθές, δεν την ήξερα, μου άρεσε πολύ το κωλαράκι της, στητό στητό, όπως την είδα την φόρτωσα με ένα 20ρικο.

Στα του αγώνα πίπα μέτρια, αλλά με ωραίους ήχους
στήσιμο στα 4, έριξα μερικά χαστούκια αλλά δεν της άρεσαν, πήγα να πιάσω βυζί, δεν άφησε.
με ορολογία μπουρδέλου κομοδίνο θα έλεγα με λίγα λόγια, αλλά με πολύ ωραίο στητό κωλαράκι.

το θεϊκό ήταν ότι φορούσε και ακουστικά σε όλη τη διάρκεια, με αποτέλεσμα να της μιλάς και να μην ακούει τπτ.

αξίζει 1 φορά για δοκιμή θα έλεγα κι αυτό για το κωλαράκι δλδ
δεν νομίζω ότι θα ξαναπήγαινα.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Σήμερα έκανα τις βροχερές γυρες της περιοχής,που ήταν αρκετά πεσμένη λόγο καιρού .
Βγήκα κατά τις 21:30 με 23:00.
Κτηνιατρική:ένα κροσακι αδύνατο με μακριά μαλλιά.
Σελ βενζινάδικο:εκεί στο περίπτερο ήταν πάλι αυτή με την μαύρη φούστα ,την πήρε τελικά κανένας ,έχουμε ενημέρωση τι παίζει;
Δεν πρόλαβα να σταματήσω ,την φόρτωσε κάποιος και εξαφανίστηκε πολύ ώρα ,δεν την ξανά πέτυχα .έχω μερικες αμφιβολίες και ελπίζω να πέφτω έξω, αλλά άμα είναι τρανς είναι πολύ πετυχημένη δουλειά !
Μαρία αλβανίδα στο πόστο της με ομπρέλα και κολλητό τζιν σορτσάκι.
Μετά το 4all :η μάνα της Σόνιας με μια χοντρή που φοράει όλο ένα μαύρο μίνι φόρεμα .
Απέναντι η ξανθιά γυφτοβουλγαρα που κάθεται τελευταία ως αργά .
Μέχρι χλόης τίποτα .
Στην χλόης: η Βάσια με το άλλο γυφτάκι την Στεφανία,πως την λέτε δεν ξέρω ,ήμουν έτοιμος να πάρω τσιμπουκοχειλου σήμερα αλλά το γκαντενιασα δεν ήταν έξω ούτε αυτή ,ούτε η Ιουλία.
Στεφάνια φουλ στα μαύρα ,τζιν ,μπουφάν .
Μέχρι διχάλα τίποτα και στην διχάλα μια πρεζου στα σκοτάδια ..
Μια άλλη χοντρή ήταν απέναντι από το ερείπιο.
Μοναστηρίου τίποτα ,ήταν μόνο το γερμανοβουλγαρακι με μια ακόμη σήμερα .
Λέω θα είναι το δεύτερο που ακούω τόσο καιρό..σταματάω και βλέπω μια η οποία παίζει να ήταν και μάνα της ηλικιακά (μπορεί και στην πραγματικότητα)μαλακες ή πάτε οφθαλμίατρο ή βαρατε μαλακια πιο συχνά ..ροζ μπουφάν ,πετιτ αλλά μιλφ γύφτισσα.λεω στο πετιτ την Νταίζη,πόσο ;
Λέει 30 ,20 λέω ,οκ και ανοίγει την πόρτα .
Στην καβατζα όλα καλά χωρίς ενοχλήσεις ,σήμερα με πήγε από την άλλη μεριά να παρκαρω σε άλλο πάρκινγκ ,μάλλον από το παλιό την έδιωξαν .
Φορούσε τζιν παντελόνι και να πω την αλήθεια ψιλοκολλουσα γιατί νόμιζα θα στραβογαμησω αλλά η φάση όπως και την πρώτη φορά .
Πίπα λίγο βιαστική αλλά με καλό ρυθμο και χωρίς να κλέβει ,τον έπαιρνε κανονικά στο στόμα ..έβγαλε το τζιν τελείως ..χωρίς εσώρουχο πάλι αλλα όλα καλά , καβάλησε και από πάνω .στο τελείωμα μαντηλάκια πήρε τα σκουπίδια της στο χέρι και έφυγε χαιρετοντας ..
Τίμια επιλογή αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας,απλά δεν υπήρχε τίποτα άλλο αξιόλογο σήμερα ,αλλιώς δεν θα το φόρτωνα.
Επίσης ήταν αβαφτη και πιο χαλαρή καμία σχέση με τις πρώτες μέρες που την είχα πάρει.
Αυτά από πιάτσα αν ξέχασα κάτι ή βγήκε κανένας μετά και έχει να συμπληρώσει ήμαστε αναμονή.
Αυτήν που λες την μιλφ την είδα και εγώ αλλά είναι Άλλη δεν είναι η μικρή φίλη της βουλγαρας

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
δοκίμασα Στεφανία εχθές, δεν την ήξερα, μου άρεσε πολύ το κωλαράκι της, στητό στητό, όπως την είδα την φόρτωσα με ένα 20ρικο.

Στα του αγώνα πίπα μέτρια, αλλά με ωραίους ήχους
στήσιμο στα 4, έριξα μερικά χαστούκια αλλά δεν της άρεσαν, πήγα να πιάσω βυζί, δεν άφησε.
με ορολογία μπουρδέλου κομοδίνο θα έλεγα με λίγα λόγια, αλλά με πολύ ωραίο στητό κωλαράκι.

το θεϊκό ήταν ότι φορούσε και ακουστικά σε όλη τη διάρκεια, με αποτέλεσμα να της μιλάς και να μην ακούει τπτ.

αξίζει 1 φορά για δοκιμή θα έλεγα κι αυτό για το κωλαράκι δλδ
δεν νομίζω ότι θα ξαναπήγαινα.
Την είχα πάρει πριν το καλοκαίρι.
Με τα ονόματα θα σε γελάσω , εμένα τότε νομίζω μου είχε πει Μαρία ..αλλά δεν βγάζεις άκρη ,όπως και η Ιουλία άμα την ρωτήσεις αλλιώς συστήνεται,δεν μου έχει πει ποτέ ότι την λένε Ιουλία .
Εγώ όταν την είχα πάρει ήταν πολύ κουμπωμενη και ακόμα και η πίπα της ήταν χάλια..οπότε τώρα την αποφεύγω ,ίσως άμα φοράει τίποτα πιο καυλωτικο να την φορτώσω γιατί από σώμα είναι δυνατό .

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Αποψινη επισκεψη στην γνωστη πιατσα: Απο νωρις στα ποστα τους: Αλβα-Μαρινα η οποια επεστρεψε απ οτι φαινεται. (Ακουσα να λεει σε καποιον 30. Οχι πιο κατω) Η αγαπημενη μου...Σια...Λαμαρινες Ιουλια. Χλοης τα γνωστα. Παραπερα Σονια με εκεινο το γυφτακι τι ειναι. Μοναστηριου: Συλβια. Κ η Ελενα μαζι με το τραβελι...την οποια δεν ξαναειδα. Απεναντι απο Αλβα στη γωνια καθοταν μια την οποια δεν ειχα ξαναδει. Μαυρα ρουχα μακρυ μαυρο μαλλι σχετικα ομορφουλα. Την οποια οταν ειπα θα σταματησω δεν ξαναειδα. Μετα απο αρκετες βολτες.....σταση Χλοης κ φορτωμα Στεφανια. Ειπα να δοκιμασω. Μυρωδια καμια. Περασμα προφυλακτικου με δυναμη λες κ δεν ξερω τι. Πιπα σαν να εβγαζε αποθημενα. Την σταματησα κ της ειπα πιο σιγα. Στησιμο στα 4. Καλη αισθηση χωρις πιεση χρονου. Επιστροφη ουτε γεια ουτε ευχαριστω. Συνεχισα τις βολτες γιατι αποψε ειχα κεφια. Η αγαπημενη μου μπηκε σε ταξακι κ εφυγε. Αλλη μια απο Μοναστηριου. Βλεπω Νταιζη...την καινουργια. Λεω δεν βαριεσαι. Εμαθε να μιλαει κ λιγο. Πιπα σεξ 40...γελαω.30...εχω το 20ρικο στο χερι. Της λεω αυτο εχω. Κανει λιγες γκριματσες κ λεει οκκκκκ. Αντε κοπελα μου λεω μπες να πας βολτα με τον Τιγρη μην κανεις ετσι θα σου περασει!!!!! Καβαντζα κ αυτη την φορα μεσα στο αμαξι. Εννοειται απουσια εσωρουχου...πιπα με ορεξη..δαχτυλο μπρος πισω. Ξαπλα ανοιγμα τα ποδια κ ολα ωραια. Το ευχαριστηθηκα. Ευχαριστησε καληνυχτισε. Αυτα παιδες!
Με το γυφτάκι τη νταιζη στην μονοστηριου, το 20ρικο που παίρνει είναι και πολύ. Θα πρέπει να μας παρακαλάει κιόλας με ακαποτο τσιμπούκι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Με το γυφτάκι τη νταιζη στην μονοστηριου, το 20ρικο που παίρνει είναι και πολύ. Θα πρέπει να μας παρακαλάει κιόλας με ακαποτο τσιμπούκι
Μια χαρά είναι στο 20ρικο τουλάχιστον προσπαθεί το κορίτσι..(ακόμα) .
Από το να το δώσω στην αλβα και να πάει χαμένο .

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Για πανω απο 20 δεν ειναι ναι συμφωνω. Αλλα μπορω να πω φιλος οτι εχει μια Α συμμετοχη. Οχι κατι τρελο αλλα λεμε....

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.728
Πόντοι
201
Μία κοντουλα πετιτ με μαυρα μαλλια και τεραστια βυζια που καθεται μετα τη διχαλα αριστερα κατευθυνση προς ΚΤΕΛ στη στροφη δεξια για Γιαννίρη τι ακριβως είναι?εχει κανεις εικόνα?

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Σημερινές σκέψεις.... Δευτέρα πήγα σε ένα studio αντί για τον αγαπημένο μας δρόμο, και σήμερα είχα σκοπό να επισκεφτώ τα κορίτσια μας. Έλα όμως που η περιποίηση της δευτερας ήταν σπέσιαλ και το αμάξι λοξοδρομησε και με οδήγησε πάλι στο studio. Το θέμα μου είναι ότι ατυχώς προσπάθησα να συγκρίνω τις υπηρεσίες που λαμβάνουμε στις καβατζες και στα studios. Οι διαφορές και η διάθεση αλλήλων κοριτσιών απέχουν παρασάγγας όπως και η αμοιβές αντίστοιχα. Έχω πάρει 2 κοπέλες από την πιάτσα σε ξενοδοχείο και μάλιστα ο φίλος ο Tiger πολύ σωστά επισήμανε " βαλθηκες να τις κάνεις call girls" κατέληξα παρότι έδινα 70αρια και 60αρια στην πιάτσα για ξενοδοχείο συν το δωματιο οι υπηρεσίες που λαμβανα ήταν σοβαρά υπολειπόμενες. Οπότε καταλήγοντας αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο λύκος μένει πάντα λυκος και δίνω δίκιο σε έναν ακόμα συνάδελφο ( δεν θυμάμαι ποιος ήταν) που είχε γράψει ότι εάν πας πιατσοβια σε δωμάτιο θα σου στηθεί στον τοίχο από συνήθεια να τελειώνει γρήγορα, να ντυθεί και να ξαναπάει στην πιάτσα. Τον αγάπησα τον δρόμο τον τελευταίο χρόνο που μου έδωσε ωραίες στιγμές, και θα συνεχίσω να έρχομαι απλά οι σκέψεις μου δεν θα είναι τόσο αγνές όπως " έλα μωρέ ας δώσω και 10€ παραπάνω" η " καλό κορίτσι τραβάει τον δικό της σταυρό" η "ας πάρω αυτή που δεν έχει πολύ δουλειά". Ευχαριστώ και για την καθοδήγηση που πολλοί συνάδελφοι καλοπιστα μου έδωσαν αλλά η δια βίου μάθηση είναι ένα από τα κουσούρια μου.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Σημερινές σκέψεις.... Δευτέρα πήγα σε ένα studio αντί για τον αγαπημένο μας δρόμο, και σήμερα είχα σκοπό να επισκεφτώ τα κορίτσια μας. Έλα όμως που η περιποίηση της δευτερας ήταν σπέσιαλ και το αμάξι λοξοδρομησε και με οδήγησε πάλι στο studio. Το θέμα μου είναι ότι ατυχώς προσπάθησα να συγκρίνω τις υπηρεσίες που λαμβάνουμε στις καβατζες και στα studios. Οι διαφορές και η διάθεση αλλήλων κοριτσιών απέχουν παρασάγγας όπως και η αμοιβές αντίστοιχα. Έχω πάρει 2 κοπέλες από την πιάτσα σε ξενοδοχείο και μάλιστα ο φίλος ο Tiger πολύ σωστά επισήμανε " βαλθηκες να τις κάνεις call girls" κατέληξα παρότι έδινα 70αρια και 60αρια στην πιάτσα για ξενοδοχείο συν το δωματιο οι υπηρεσίες που λαμβανα ήταν σοβαρά υπολειπόμενες. Οπότε καταλήγοντας αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο λύκος μένει πάντα λυκος και δίνω δίκιο σε έναν ακόμα συνάδελφο ( δεν θυμάμαι ποιος ήταν) που είχε γράψει ότι εάν πας πιατσοβια σε δωμάτιο θα σου στηθεί στον τοίχο από συνήθεια να τελειώνει γρήγορα, να ντυθεί και να ξαναπάει στην πιάτσα. Τον αγάπησα τον δρόμο τον τελευταίο χρόνο που μου έδωσε ωραίες στιγμές, και θα συνεχίσω να έρχομαι απλά οι σκέψεις μου δεν θα είναι τόσο αγνές όπως " έλα μωρέ ας δώσω και 10€ παραπάνω" η " καλό κορίτσι τραβάει τον δικό της σταυρό" η "ας πάρω αυτή που δεν έχει πολύ δουλειά". Ευχαριστώ και για την καθοδήγηση που πολλοί συνάδελφοι καλοπιστα μου έδωσαν αλλά η δια βίου μάθηση είναι ένα από τα κουσούρια μου.
Σωστά όλα φίλε μου , αλλά είσαι αδικαιολόγητος να μην θυμάσαι τα λόγια μου .
Τα λέω μέσα από την καρδιά μου και με εμπειρία ζωής !
Και βέβαια η πιατσοβια δεν κάνει για κλειστό χώρο!
Όπως ξανά είπα και πολύ παλιότερα είναι σαν τα αγρίμια δεν μπορείς να την βάλεις σε κλουβί ,θέλει να γαμιεται στην ζούγκλα.
Με πλήγωσες να ξέρεις..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Μια βόλτα απόψε μετά από τρεις μήνες σχεδόν αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας... γύρω στα μεσάνυχτα η θεία με το μπλε αμάξι στο στενό της Πειραιώς .. λίγο παρακάτω στη γωνία με Γιαννιτσών η Σόνια με μια ακόμα καθισμένες κάτω...
Χλόης οι γύφτισσες 3-4 μαζί... απέναντι τους η ξανθιά τρανς Κέλλυ...

Στον οπαπ οι τρανς Βικτώρια, Νανά, Ευρυδίκη, Σουζυ και μια ακόμα την οποία δεν ήξερα ακριβώς πάνω στη διασταύρωση με Καβάλας... επίσης ανοιχτό το συνεργείο αυτοκινήτων στην Καβάλας.

Μαρία αλβανίδα με κόκκινη φούστα στο πόστο της...
Η Χρύσα στο 4αλλ φαίνεται ότι δε στέκει καλά η κοπέλα... εκεί κοντά της και 3 μαύρες.
Απέναντι από την Αλβανίδα ένα γυφτοκρος πολύ αδύνατο...στο περίπτερο η Γιαννούλα με το άλλο κρος με τη μαύρη περούκα
Και στο κτηνιατρείο η παρέα τών γυφτοκρος με την Εμυ να ξεχωρίζει όπως έχουμε ξαναπεί αλλά και η ξανθούλα η Ζοζέ ήταν όμορφη απόψε.
Κάποια στιγμή η κλούβα της αστυνομίας κατέβηκε και στη Χλόης είδα

Και κάτι ακόμα που πραγματικά απόρησα... το είχα δει αρχές καλοκαιριού και τώρα το είδα ολοκληρωμένο και αναφέρομαι στο έργο στην οδό Αφροδίτης :jerking:
Αυτή ήταν η τελευταία έμπνευση του Ζέρβα πριν μας αφήσει?... θα τρελαθουμε σ' αυτή την πόλη
Επίσης στην οδό Αφροδίτης μεταφέρθηκε το id club ακριβώς δίπλα στο τσονταδικο.

Τέλος πάντων δε μου άρεσε η βόλτα μου αν και μετά από τόσο καιρό

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Μια βόλτα απόψε μετά από τρεις μήνες σχεδόν αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας... γύρω στα μεσάνυχτα η θεία με το μπλε αμάξι στο στενό της Πειραιώς .. λίγο παρακάτω στη γωνία με Γιαννιτσών η Σόνια με μια ακόμα καθισμένες κάτω...

Στον οπαπ οι τρανς Βικτώρια, Νανά, Ευρυδίκη, Σουζυ και μια ακόμα την οποία δεν ήξερα ακριβώς πάνω στη διασταύρωση με Καβάλας... επίσης ανοιχτό το συνεργείο αυτοκινήτων στην Καβάλας.

Η Χρύσα στο 4αλλ φαίνεται ότι δε στέκει καλά η κοπέλα... εκεί κοντά της και 3 μαύρες.
Απέναντι από την Αλβανίδα ένα γυφτοκρος πολύ αδύνατο...στο περίπτερο η Γιαννούλα με το άλλο κρος με τη μαύρη περούκα
Και στο κτηνιατρείο η παρέα τών γυφτοκρος με την Εμυ να ξεχωρίζει όπως έχουμε ξαναπεί αλλά και η ξανθούλα η Ζοζέ ήταν όμορφη απόψε.

Και κάτι ακόμα που πραγματικά απόρησα... το είχα δει αρχές καλοκαιριού και τώρα το είδα ολοκληρωμένο και αναφέρομαι στο έργο στην οδό Αφροδίτης :jerking:
Αυτή ήταν η τελευταία έμπνευση του Ζέρβα πριν μας αφήσει?... θα τρελαθουμε σ' αυτή την πόλη

Αλ ξέρεις ότι σε γουστάρω και σε συμπαθώ αλλά μην γράφεις έναν έναν τους τραβελους και τους κρος και με ονόματα κλπ...Μας φεύγει μετά η όρεξη να ψάξουμε μουνια για να μπούμε :vomit:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αλ ξέρεις ότι σε γουστάρω και σε συμπαθώ αλλά μην γράφεις έναν έναν τους τραβελους και τους κρος και με ονόματα κλπ...Μας φεύγει μετά η όρεξη να ψάξουμε μουνια για να μπούμε :vomit:
Ναι αλλά έχεις κουράσει αδερφέ με το ίδιο θέμα κάθε φορά... το είπες μία,το είπες δύο,το είπες εκατό...
Άνθρωπος πουτανιαρης, υποτίθεται χορτατος και ανοιχτόμυαλος σαν γνήσιος πουτανιαρης να έχεις τέτοια εμμονή κάθε φορά.. πραγματικά μου κάνει εντύπωση

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Είσαι λάθος σε αυτό γιατί όταν λέμε "πουτανιαρης" δεν εννοούμε για άντρες εννοούμε μόνο για γυναίκες αποκλειστικά...Για τραβελια οποίος θέλει να γράψει υπάρχει το ανάλογο νήμα και απορώ πως ακόμα γράφει στον τίτλο και τραβελια αφού κανένας δεν ασχολείται με δαυτους, στο συγκεκριμένο νήμα πάντα... Αυτά και μην παίρνεις κακοπροαιρετα την απάντηση μου δίνω απλά μία λογική εξήγηση για το αυτονόητο

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Σωστά όλα φίλε μου , αλλά είσαι αδικαιολόγητος να μην θυμάσαι τα λόγια μου .
Τα λέω μέσα από την καρδιά μου και με εμπειρία ζωής !
Και βέβαια η πιατσοβια δεν κάνει για κλειστό χώρο!
Όπως ξανά είπα και πολύ παλιότερα είναι σαν τα αγρίμια δεν μπορείς να την βάλεις σε κλουβί ,θέλει να γαμιεται στην ζούγκλα.
Με πλήγωσες να ξέρεις..
Φίλε Dewarss ζητώ άφεση ατοπηματος, σαφώς και ο σκοπός μου ήταν να τιμήσω τις κουβέντες σου αναφέροντας πόσο δίκιο είχες, όπως και του φίλου Tiger. Πάντως η αλήθεια χθες ήταν ότι ξενέρωσα τρελλα , και πλέον θα σκάω μύτη με 20αρικο σε όλες εκτός της αγαπημένης μου που τα 30 είναι στάνταρακι της . Πας στο studio δίνεις 80-100 έχεις μια ωρίτσα , κάνεις ντουζακι, σε κερνάνε χυμό - καφέ, τα κορίτσια είναι πεντακάθαρα και έχεις φουλ πρόγραμμα, σε αντίθεση με το γρήγορο 10λεπτο-15λεπτο, τον φόβο των ματακηδων , τον νταβα που είναι κοντά, με τις ερωτήσεις εάν τελειώνεις γρήγορα , την αστυνομία που κάνει συνέχεια ελέγχους σε αμάξια, μην πεταχτεί κάνα μαλακας την ώρα που χώνεις εκτός αμαξιού κτλ. Σε κάθε περίπτωση νιώθω υποχρεωμένος σε όλα τα παιδιά εδώ μέσα για τις εμπειρίες και γνώσεις που μοιράστηκατε για αβγαλτους στο κουρμπετι όπως εμένα. Ιδιαίτερη μνεία για έξτρα συμβουλές που έχω λάβει μέσω πμ σε δύο πολύ ενεργά άτομα του νήματος που δεν θα κατανομασω public.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Το καλο ειναι οτι το καταλαβες οχι απλα απο λογια αλλα κ συ ο ιδιος απο πρωτο χερι....οπως αναφερεις στο τελος. Πηγες....ψωνισες....πληρωσες...κ εβγαλες κ το δικο σου συμπερασμα.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746

Φιλος Γιαννουλα λες μια με μακρια μαυρα μαλλια σχετικα ομορφουλα; Που δεν βγαινει συχνα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom