Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Λοιπον, αυτη που πήρα χθες βράδυ. Νταιζη απέναντι από δαφνης στην μοναστηρίου με γερμανικα του κωλου, αδύνατο σώμα κοντούλα με τακούνια, λευκό μίνι, ξεβρακωτη. Μπορεί να άλλαξε κάποια στιγμή μίνι από λευκό σε κίτρινο
Αυτή ξέρω και εγώ μόνο ,άλλη γερμανοβουλγαρα δεν έχω δει εκεί μαζί η στην γύρω περιοχή

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Λοιπον, αυτη που πήρα χθες βράδυ. Νταιζη απέναντι από δαφνης στην μοναστηρίου με γερμανικα του κωλου, αδύνατο σώμα κοντούλα με τακούνια, λευκό μίνι, ξεβρακωτη. Μπορεί να άλλαξε κάποια στιγμή μίνι από λευκό σε κίτρινο
Εγώ την πήρα χθες στις 21:15 και φορούσε κίτρινο φόρεμα κολλητό χωρίς κυλοτακι. Είχα περάσει και στις 20:30 αλλά δεν την είχα βρει.

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Διαβάζω εδώ και μέρες για το γερμανοβουλγαρακι που το δίνουν μερική ακαποτα τσιμπουκι θα ήθελα να μάθω δεν φοβάστε να δίνεται στην πιάτσα; Το κακό είναι ότι πάτε και στα μπουρδελα μετά και τρίβεστε και δίνεται ακαποτα τσιμπουκια !! Και δεν ξέρω και γώ τι άλλο! Λίγο προσοχή παν μέτρον άριστο !

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.728
Πόντοι
736
Ρε παιδια κάθε απογευμα γυρω στις 18.00 βλέπω Γιαννιτσων μετά τη διχάλα λίγο με κατεύθυνση προς κέντρο στην αριστερη πλευρά του δρόμου μια καστανομελαχρινη ψηλη με καρεδάκι νομίζω με κολλητη μινι φούστα συνηθως και γενικα ωραιο προσωπο. Φαινεται μουναρα αλλα δεν εχω προλαβει να της μιλησω γιατι ειμαι στο αντιθετο ρευμα συνηθως. Καταλαβαινεται ποια ειναι? Και αν ναι, αξιζει γενικα?

Vascoda25

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Κριτικές
1
Like
998
Πόντοι
81
Tον παλιότερο καιρό ήμουν στην βόλτα μόνο Παρασκευή-Σαββάτο και μετά τις 02:00 τα ξημερώματα και έπαιρνα κάτι τελιώματα (μαύρες επί το πλείστον). Με τον καιρό έμαθα ότι τα πρωτοκλασσάτα βγάινουν μέχρι τις 01:00-02:00 μαξ. Τελευταία ξεκίνησα κάποιες βόλτες τσακαλίκι και καθημερινές. Κατά την γνώμη σας ποιες είναι οι καλύτερες ημέρες και ώρες της εβδομάδας για να πετύχεις καλή τιμή αλλά και υπηρεσίες? Πιθανώς να σφάλω που ρωτάω public πληροφορίες που συνάδελφοι έχουν χύσει δάκρυα, ιδρώτα, λεφτά και υγρά και μπορεί να μην θέλουν να δημοσιοποιήσουν. Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη
21:00-22:00 καθημερινά η καλύτερη ώρα

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Έχει 2 αδύνατες εχθές εγώ Σταμάτησα και την λέω από που είσαι μου λέει Βουλγαρία την λέω πόσο λέει 40 λέω με 30 πάω στούντιο καιβθα δώσω 40 εδώ,μου λέει 30,την λέω ούτε καν τεσπα με 20 ερχόταν αλλά έφυγα με ξενέρωσε η φάση απλά πρέπει να δει ότι ή πιάτσα είναι για 20αρικο Μαξ όχι παραπάνω

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Εγώ πάντως ρε μαλακες μια ξέρω!
Την νεοφερτη ομορφούλα μελαχρινή χωρίς βρακι βουλγαρα που ψεύτο μιλάει γερμανικά!

Που πιατσαρει μοναστηριου ύψος μετά την πυροσβεστική πριν το 4all!

τεσπα, εγώ την μπετυχα ψες βραδ ντυμενη στα μαύρα με κολλητό φορεματακι και ροζ-κρεμ γόβες
-40 λέει κλασικά
-20 λέω κι αν θες στα γρήγορα
-30 λέει
-20 και γρήγορα λέω αιντε!

Πήγαμε πίσω απ το 4all, τράβηξε μπροστά τις καρέκλες έβγαλε γόβες, βούτηξε στα πίσω καθίσματα, καποτα περασμα με δυσκολία όπως την άλλη φορά, μπιπα μέτρια, καβαλημα με πολλά υγρά και πολλά αχ βαχ, εγώ να πιάνομαι σαν τον Αλφι στο movie απ τα χερούλια των επιβατών και αυτήν να μου παίρνει τα χέρια και να τα βάζει στα κωλομερια της (!!!!!)

Μετά σκέφτηκα που είπε ο Dew για τα υγρά στο αμάξι του αλλά κ πάνω μου και την κατέβασα στα αριστερά όπου έχυσα στα ποδαράκια της.
Μάλλον της έκαναν παρατήρα και μάζεψε γκαποτες και ντέτοια μην τα μπεταξω έξω!

Νταξ καλούτσικη μωρε

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Εγώ πάντως ρε μαλακες μια ξέρω!
Την νεοφερτη ομορφούλα μελαχρινή χωρίς βρακι βουλγαρα που ψεύτο μιλάει γερμανικά!

Που πιατσαρει μοναστηριου ύψος μετά την πυροσβεστική πριν το 4all!

τεσπα, εγώ την μπετυχα ψες βραδ ντυμενη στα μαύρα με κολλητό φορεματακι και ροζ-κρεμ γόβες
-40 λέει κλασικά
-20 λέω κι αν θες στα γρήγορα
-30 λέει
-20 και γρήγορα λέω αιντε!

Πήγαμε πίσω απ το 4all, τράβηξε μπροστά τις καρέκλες έβγαλε γόβες, βούτηξε στα πίσω καθίσματα, καποτα περασμα με δυσκολία όπως την άλλη φορά, μπιπα μέτρια, καβαλημα με πολλά υγρά και πολλά αχ βαχ, εγώ να πιάνομαι σαν τον Αλφι στο movie απ τα χερούλια των επιβατών και αυτήν να μου παίρνει τα χέρια και να τα βάζει στα κωλομερια της (!!!!!)

Μετά σκέφτηκα που είπε ο Dew για τα υγρά στο αμάξι του αλλά κ πάνω μου και την κατέβασα στα αριστερά όπου έχυσα στα ποδαράκια της.
Μάλλον της έκαναν παρατήρα και μάζεψε γκαποτες και ντέτοια μην τα μπεταξω έξω!

Νταξ καλούτσικη μωρε
Αν είναι χωρίς βρακί αδύνατη με στραβά δόντια μπροστά κ καβάλησε είναι το νο2
το άλλο είναι καλύτερό
Πιο όμορφο λίγα περισσότερα κιλά κανονικό δηλαδή Αλλά λίγο πιο κρύο κ φοράει βρακί :grin::grin:
Το ένα στέκεται πριν το 4all κ το άλλο μετά φίλες είναι τις είχα πετύχει μαζί πήγαιναν για εσεν είπαν φαγητό δηλαδή το έγραψα πιο πάνω την φάση όλη

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.413
Πόντοι
1.436
Χθες το βράδυ φεύγοντας από Θεσσαλονίκη που ήρθα για βόλτα πέτυχα το Βουλγαράκι στο πόστο της Μοναστηρίου-Δάφνης. Ήταν ντυμένη στα μαύρα, σταματάω με το αμάξι ανοίγω το παράθυρο, πλησιάζει και μου λέει ''Bulgarian, pipa-sex'' και μου δείχνει τρία δάχτυλα εννοώντας 30€. Θα την έκανα παζάρια για 20€ αλλά είχα αδειάσει λίγο πιο πριν στα σπιτάκια και δεν το συνέχισα. Παρεμπιπτόντως ήταν ξεμαλλιασμένη.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Χθες το βράδυ φεύγοντας από Θεσσαλονίκη που ήρθα για βόλτα πέτυχα το Βουλγαράκι στο πόστο της Μοναστηρίου-Δάφνης. Ήταν ντυμένη στα μαύρα, σταματάω με το αμάξι ανοίγω το παράθυρο, πλησιάζει και μου λέει ''Bulgarian, pipa-sex'' και μου δείχνει τρία δάχτυλα εννοώντας 30€. Θα την έκανα παζάρια για 20€ αλλά είχα αδειάσει λίγο πιο πριν στα σπιτάκια και δεν το συνέχισα. Παρεμπιπτόντως ήταν ξεμαλλιασμένη.
Ρε φίλε σίγουρα το πέτυχες ή έπεσες σε καμία σωσία;
Άμα κάνουμε μια περίληψη με αυτά που έχουν γραφτεί αυτές τις μέρες ,θα αρχίσω να αμφιβάλλω και για τον εαυτό μου αν την γάμησα τελικά .

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.413
Πόντοι
1.436
Ρε φίλε σίγουρα το πέτυχες ή έπεσες σε καμία σωσία;
Άμα κάνουμε μια περίληψη με αυτά που έχουν γραφτεί αυτές τις μέρες ,θα αρχίσω να αμφιβάλλω και για τον εαυτό μου αν την γάμησα τελικά .
Αυτή πρέπει να ήταν. Όλοι γράφουν ότι κάνει πιάτσα στην Μοναστηρίου-Δάφνης πριν το 4all, δεν πέτυχα άλλη εκεί κοντά. Ομορφούλα ήταν.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Αυτή πρέπει να ήταν. Όλοι γράφουν ότι κάνει πιάτσα στην Μοναστηρίου-Δάφνης πριν το 4all, δεν πέτυχα άλλη εκεί κοντά. Ομορφούλα ήταν.
Bulgarian pipa sex και ξεμαλλιασμενη δεν μου κολλάει ..όλα τα άλλα οκ

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Παιδιά εκτός από την Βούλγαρο Γερμανίδα αξίζει κάτι καλό; Εάν ναι όνομα και που

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Έχω ακούσει καλά λόγια για το βουλγαρικοί έχετε νουμερο ;

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Σήμερα πάντως που πέρασα 8-9 το βράδυ δεν είχε τίποτα. Μόνο κάτι χοντρές στη διχάλα

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Μάλλον η μάνα τις στέφανιας. Την στεφάνια την έχει πάρει κανείς;
Ρομα γύρο στα 18 κοντά στην διχάλα πάντα με 2 χοντρές μαζί

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΓΑΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΧΑΛΙΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΓΩ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Παιδιά τα καλά κομμάτια ποιες είναι και που μπορώ να τις βρω ;

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Λοιπόν για να λυθούν αποριες. Περασμα πριν λίγο επιστροφή από κεντρο. Τα βουλγαρακι είναι δύο. Ένα στην στάση πριν του 4αλλ και ένα μετά. Το μετα είναι πιο σκινι και λίγο πιο ψιλό. Το άλλο αδύνατο ομοίως όχι τόσο σκινι και λίγο πιο κοντο Και τα δύο ντυμένα στα μαύρα.και με τσιγάρο στο στομα να κρεμεται σαν μαστορια που προσπαθούν να βιδοσουν βιδα και ο καπνός μπαίνει στα μάτια.
Και η έκπληξη.. Γύρισε το μωρό στην χλόης με τα τσιμπουκοχειλα.
Η Σβετα καβλα και πάλι πριν το ερείπιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom