Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
δεν το ηξερα αυτο, υπαρχει βιντεο στο διαδικτυο που η τατιανα μιλαει για το μπου ;
Οι παλιοί ξέρουν ,το σάιτ είχε φάει και κλείσιμο για κάποιο καιρό και μετά ο αντμιν το ξανά άνοιξε .αλλά μας διαφήμισαν τα μεσημεριαναδικα πανελλαδικά και τώρα μπαίνει για πληροφορίες και ο κάθε πικραμένος

Τελευταία τροποποίηση:

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Τελείωσα περιπολία από Γιαννιτσών :) , έφαγα τρελλη κίνηση από Καραμπουρνάκι, έκανα περίπου 65 λεπτά για φθάσω , λέω δεν πειράζει ελπίζω να αποζημιωθω στο τέλος. Μετά την Αγίων Πάντων η πρώτη που είσαι ήταν η Σόνια, ούτε Αλβα ούτε Tiger. Συνεχίζω και βλέπω Berry με ξανθιά περούκα και λίγο πιο κάτω 2 μαύρες, σκέφτομαι πίκρα θα βγάλουμε σήμερα και θα καταλήξω στην berry που είναι καθηγήτρια στο τσιμπούκι. Γυρνάω από μοναστήριου και τσακ βλέπω πρώτη φορά το βουλγαρογερμανακι, χαμογελώ και στρίβω στα γρήγορα, το προλαβαίνω και το βλέπω πρώτη φορά από κοντά, γλυκό και μικρό. Μου λέει ότι μιλάει γερμανικά και του απαντώ στα γερμανικά ότι και εγώ μιλάω, χαμογελάει και μου λέει 40 , λέω έχω 30 για πίπα σεξ, μου λέει οκ, την ρωτάω να παμέ σε ξενοδοχείο αλλά μου λέει όχι μόνο στην καβατζα. Μου είπε ότι είναι 23 χρόνων αλλά πιστεύω ότι μπορεί να είναι και 19 χρονων. Αθώο βλέμμα και μυαλό από την συζήτηση που ειχαμε. Τσιμπουκακι καλουτσικο, αφού ρώτησε με καποτα η χωρίς, τις είπα ασφάλεια πάνω από όλα και για τους δύο προτιμώ με καποτα, μετά από λίγο ρωτάει φικεν? Απαντώ φυσικά, ανοίγει τα ποδαράκια της και πραγματικά το μωρό έχει σφιχτό και πολύ όμορφο μουνακι, κατευθείαν υγρό με συνοδεία μικρών γκαβλωτικων
αχ αχ . Συνολικη εμπειρία 8 στα 10 , αρκετά αξιόλογο, χαμογελαστό το μικρό, με διάθεση για κουβέντα και δουλίτσα.
τι ώρα περίπου την πέτυχες;

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Ρε τρελοί τι έχετε φτιάξει !
Χθες βραδάκι όλη η Μοναστηρίου μετά την πυροσβεστική, έκοβε ταχύτητα μπας και πετύχει την γερμανοβουλγαρα! Θα γίνει κάνα ατύχημα με τα απότομα φρεναρίσματα! :cheesy::cheesy:

Εν το μεταξύ Και με 20€ έρχεται για γαμησι. Απορώ ποιοι πάνε και δίνουν 30 και 40 .
θα βάλουμε χαρτάκι στο τζάμι πίσω αντι για "Ν" "φικεν φικεν"

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Στην κλασική της θέση γύρω στις 930.
Περιμένω το κέρασμα...των 20€
μόλις την πετύχω θα της πω προπληρώνω και 20€ για ενα φιλο απο το site, θα δώσω και Pin για εξαργύρωση!

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
560
Πόντοι
4.240
Αυτή τη στιγμή κάνει πιάτσα μια Βουλγάρα στο γνωστό ερειπωμένο σπίτι.
Ζητάει 20 για γαμησι της έδωσα 15€ για πίπα.

Και όλη τη διάρκεια είχε ανοιχτό το κινητό να την ακούει κάποιος άλλος. Της λέω κλειστο και μου λέει "όχι φοβάμαι θέλω να με ακούει"

Της ζήτησα τα λεφτά πίσω το έκλεισε και μου εγλυφε τ αρχιδια για να χύσω.

Γενικά μακρυά συμπεριφορά ότι να ναι.
Επίσης φαντάζομαι ότι την άκουγε ο άλλος που ρουφούσε και καυλωνε

Vascoda25

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Κριτικές
1
Like
998
Πόντοι
81
Αυτή τη στιγμή κάνει πιάτσα μια Βουλγάρα στο γνωστό ερειπωμένο σπίτι.
Ζητάει 20 για γαμησι της έδωσα 15€ για πίπα.

Και όλη τη διάρκεια είχε ανοιχτό το κινητό να την ακούει κάποιος άλλος. Της λέω κλειστο και μου λέει "όχι φοβάμαι θέλω να με ακούει"

Της ζήτησα τα λεφτά πίσω το έκλεισε και μου εγλυφε τ αρχιδια για να χύσω.

Γενικά μακρυά συμπεριφορά ότι να ναι.
Επίσης φαντάζομαι ότι την άκουγε ο άλλος που ρουφούσε και καυλωνε
Καλή φάση έπρεπε να καυλώσει και σένα αυτο

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Καλησπέρα αλάνια :) Μόλις γύρισα από βόλτα στα πέριξ. Στις 21:00 βγήκα τσαρκα, Σία και μια μαυρομαλλα ( μάλλον η Αλβα) στο πεζούλι δίπλα στο πάρκινγκ πριν την χλόης, 2 γύφτο μελαχρινά πριν το στενό της Πειραιώς, ανεβαινω μοναστήριου και τσαππ το γερμανακι με κίτρινο φόρεματακι χωρίς κυλοτακι, σταματάω 30 μέτρα πιο κατω με αλαρμ, έρχεται και είναι κουκλάκι ζωγραφιστο :) Μου λέει 40 λέω 30 το σκέφτεται και μπαίνει. Με θυμήθηκε από το Σάββατο που την είχα ξαναπάρει. Για κάποιους συναδέλφους που δεν πίστευαν στην πίπα ακα, μου ξανακάνει την ερώτηση, με η χωρίς? Την ρωτάω εάν χωρίς τις παίζει και μου απαντά ακόμα 10€. Το μικρό σε 10 λεπτά το πολύ σε τέλειωνει, είναι δυνατο πολύ, Σε μικρή συζήτηση που κάναμε ήταν Γερμανία 3 μήνες σαν εργάτρια του σεξ με ταρίφες 50€-70€.
Edit: Την είπα για ξενοδοχείο και μου ζήτησε για μια ώρα 150, και καπάκι της χάλασε το φερμουάρ από την τσάντα και τις λέω αύριο παίρνεις μια καινούργια, και μου απαντά, keine geld ( καθόλου χρήματα) . Έκλαψα από τα γέλια.

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Καλησπέρα αλάνια :) Μόλις γύρισα από βόλτα στα πέριξ. Στις 21:00 βγήκα τσαρκα, Σία και μια μαυρομαλλα ( μάλλον η Αλβα) στο πεζούλι δίπλα στο πάρκινγκ πριν την χλόης, 2 γύφτο μελαχρινά πριν το στενό της Πειραιώς, ανεβαινω μοναστήριου και τσαππ το γερμανακι με κίτρινο φόρεματακι χωρίς κυλοτακι, σταματάω 30 μέτρα πιο κατω με αλαρμ, έρχεται και είναι κουκλάκι ζωγραφιστο :) Μου λέει 40 λέω 30 το σκέφτεται και μπαίνει. Με θυμήθηκε από το Σάββατο που την είχα ξαναπάρει. Για κάποιους συναδέλφους που δεν πίστευαν στην πίπα ακα, μου ξανακάνει την ερώτηση, με η χωρίς? Την ρωτάω εάν χωρίς τις παίζει και μου απαντά ακόμα 10€. Το μικρό σε 10 λεπτά το πολύ σε τέλειωνει, είναι δυνατο πολύ, Σε μικρή συζήτηση που κάναμε ήταν Γερμανία 3 μήνες σαν εργάτρια του σεξ με ταρίφες 50€-70€.
Φτάνει ρε φίλε το στραγγιξες το πηγάδι!

Πάντως δεύτερη φορά ,σε θυμήθηκε,σε τελειώνει σε δέκα λεπτα και σου πήρε πάλι 30 δεν είναι καλό αυτο..

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Φτάνει ρε φίλε το στραγγιξες το πηγάδι!

Πάντως δεύτερη φορά ,σε θυμήθηκε,σε τελειώνει σε δέκα λεπτα και σου πήρε πάλι 30 δεν είναι καλό αυτο..
Δεν φταίω φίλε μου, απλά η λίμπιντο έχει χτυπήσει κόκκινο τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Εάν σου πω τι έχω κάνει αυτόν τον καιρό με τα κορίτσια θα πηδήξεις.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Δεν φταίω φίλε μου, απλά η λίμπιντο έχει χτυπήσει κόκκινο τις τελευταίες 3 εβδομάδες. Εάν σου πω τι έχω κάνει αυτόν τον καιρό με τα κορίτσια θα πηδήξεις.
Εντός ορίων να είσαι και καλά έκανες ! Αλλά μην τρελαίνεσαι με το βουλγαρακι ρε φίλε .άμα είναι να σου τρώει κάθε φορά 30ρια πάνε σε στούντιο .
Την πρώτη φορά είσαι δικαιολογημένος να ενδώσεις λόγο καυλας και δοκιμής ,αλλα ένας λόγος παραπάνω αφού σε θυμάται να τσιμπήσει το 20ρικο και πολλά της είναι !

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
το πέτυχα το γερμανοβουλγαρακι. Όπως τα έχουν πει οι συνάδελφοι. Ένα ωραίο μπουμπουκακι που πρέπει να δοκιμάσεις. Πίπα κάτω του μετρίου.. αλλά λίγο η ηλικία λίγο το πετιτ σώμα… Ε θα καβλωσεις δεν μπορεί.

Στα συν έφαγε καλά χαστούκια στον κωλο όταν ήταν στα 4 και δεν παραπονέθηκε καθόλου. Επίσης την ώρα της πίπας έβαλα δαχτυλάκι στον κωλο. Δεν είπε τίποτα. Έτσι είπα να συνεχίσω με δεύτερο δαχτυλάκι και έπαιζα καλά την τρυπουλα την ώρα που έπαιρνε την πιπουλα να χωρίς να διαμαρτυρηθεί καθόλου.

Θα κλείσω ξανά λέγοντας ότι οκ δεν είναι το κάτι το τρομερό αλλά ούτε ξενερωτη είναι να σου λέει μη και όχι.

Αυτά!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
το πέτυχα το γερμανοβουλγαρακι. Όπως τα έχουν πει οι συνάδελφοι. Ένα ωραίο μπουμπουκακι που πρέπει να δοκιμάσεις. Πίπα κάτω του μετρίου.. αλλά λίγο η ηλικία λίγο το πετιτ σώμα… Ε θα καβλωσεις δεν μπορεί.

Στα συν έφαγε καλά χαστούκια στον κωλο όταν ήταν στα 4 και δεν παραπονέθηκε καθόλου. Επίσης την ώρα της πίπας έβαλα δαχτυλάκι στον κωλο. Δεν είπε τίποτα. Έτσι είπα να συνεχίσω με δεύτερο δαχτυλάκι και έπαιζα καλά την τρυπουλα την ώρα που έπαιρνε την πιπουλα να χωρίς να διαμαρτυρηθεί καθόλου.

Θα κλείσω ξανά λέγοντας ότι οκ δεν είναι το κάτι το τρομερό αλλά ούτε ξενερωτη είναι να σου λέει μη και όχι.

Αυτά!
Για τα χαστούκια κρατάω μια επιφύλαξη..όπως και με τα δάχτυλα στον κωλο ,γιατί δεν μας είπες πόσα πλήρωσες .
Συμβουλή:μην κάνεις τολμηρά πράγματα στην πιάτσα ,δεν ξέρεις τι θα βρεις στα νύχια σου .

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Για τα χαστούκια κρατάω μια επιφύλαξη..όπως και με τα δάχτυλα στον κωλο ,γιατί δεν μας είπες πόσα πλήρωσες .
Συμβουλή:μην κάνεις τολμηρά πράγματα στην πιάτσα ,δεν ξέρεις τι θα βρεις στα νύχια σου .
30αρα πλήρωσα. Ως γνωστόν η καυλα είναι κακός σύμβουλος. Φυσικά γιναυτο έχουμε πάντα αντισηπτικό στο αμάξι και αποστειρώνουμε τα πάντα μετά!

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Μιας και ήρθα εδώ και άκουσα τόσα πολλά για την γυφτοβουλγαρα στην μοναστηρίου - δαφνης, είπα να πάρω κι εγώ ψητό. Λοιπόν, νταιζη το όνομα της, γυφτάκι απο την Σόφια με προϋπηρεσία στο Μόναχο. Εντάξει, τα γερμανικά της είναι της πουτσας, τσπ. Μου είπε ότι εδώ είναι 2 μήνες και της αρέσει πολύ, φυσικά απο τις μπλε-κόκκινες πουτσες που έχει φάει. Κάπου στις 11 την βρήκα να κάνει σουλατσο πάνω κάτω στη μοναστηριου με λευκό μίνι και ψηλοτάκουνα γιατί είναι τάπα. Πάντως δεν είχε δουλειά. Από εμφάνιση και πρόσωπο εμένα μου θύμισε πάρα πολύ την τσιμπουκοχειλου από την χλοης τον περασμένο Μάιο που γινότανε πανηγύρι για την πάρτι της και μπερδεύτηκα. Σε κάθε περίπτωση από λουκ είναι πολυ καλή και σε προτρέπει για να το ξεμουνιασεις. Με τα πόδια πήγαμε σε μια καβατζα 2 στενά πιο πάνω σε ερημικό μέρος, της έσκασα ενα 30αρι για πρώτη φορά και της τον έδωσα ακαποτα στο στόμα αν και κάνει αεροπιπα. Όμως το ξεβρακωτο κωλαρακι της είναι θεσπέσιο και το μουνακι της πολύ στενό αφού της έβαλα δάχτυλο. Στα όρθια μου στήθηκε με το κωλαρακι τουρλα, στο δε πισοκολητο την είχα σηκώσει στον αέρα, είναι ελαφριά σαν φτερό και της τον είχα χώσει όλον μέσα και βογκουσε. Είναι πράγματι πολύ στενή και υγρή. Γενικά, πιστεύω ότι στο 20ρικο είναι μια χαρά. Θα την ξαναπάρω λίαν συντόμως.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
Τα ΓερμανόΒουλγαρακια είναι 2 η νταιζη κ η ξεβράκωτη καλά είναι να τις ξεχωρίζουμε για να καταλαβαίνουν κ οι υπόλοιποι
Η νταιζη είναι πιο καλό κ σε σώμα κ σε πρόσωπο κ είναι μέτρια στο πήδημα ενώ η ξεβράκωτη είναι πολύ αδύνατη υστερεί εμφανισιακά Αλλά στον αγώνα καλύτερή
Κ οι 2 πάνε με 20ρικο

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Tον παλιότερο καιρό ήμουν στην βόλτα μόνο Παρασκευή-Σαββάτο και μετά τις 02:00 τα ξημερώματα και έπαιρνα κάτι τελιώματα (μαύρες επί το πλείστον). Με τον καιρό έμαθα ότι τα πρωτοκλασσάτα βγάινουν μέχρι τις 01:00-02:00 μαξ. Τελευταία ξεκίνησα κάποιες βόλτες τσακαλίκι και καθημερινές. Κατά την γνώμη σας ποιες είναι οι καλύτερες ημέρες και ώρες της εβδομάδας για να πετύχεις καλή τιμή αλλά και υπηρεσίες? Πιθανώς να σφάλω που ρωτάω public πληροφορίες που συνάδελφοι έχουν χύσει δάκρυα, ιδρώτα, λεφτά και υγρά και μπορεί να μην θέλουν να δημοσιοποιήσουν. Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Τα ΓερμανόΒουλγαρακια είναι 2 η νταιζη κ η ξεβράκωτη καλά είναι να τις ξεχωρίζουμε για να καταλαβαίνουν κ οι υπόλοιποι
Η νταιζη είναι πιο καλό κ σε σώμα κ σε πρόσωπο κ είναι μέτρια στο πήδημα ενώ η ξεβράκωτη είναι πολύ αδύνατη υστερεί εμφανισιακά Αλλά στον αγώνα καλύτερή
Κ οι 2 πάνε με 20ρικο
Ρε σεις ,έχουμε μπερδέψει τα πάντα εδώ με δύο πουτανες ..
Εγώ πήρα την Νταίζη,γερμανοβουλγαρακι, φορούσε ένα κίτρινο κολλητό φόρεμα ,κοντό και δεν φορούσε βρακάκι ,η άλλη πάλι ποια είναι ;
Βγάλτε μια σωστή ενημέρωση,πάλι από την αρχή πήγαμε με την συνενόηση.

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Ρε σεις ,έχουμε μπερδέψει τα πάντα εδώ με δύο πουτανες ..
Εγώ πήρα την Νταίζη,γερμανοβουλγαρακι, φορούσε ένα κίτρινο κολλητό φόρεμα ,κοντό και δεν φορούσε βρακάκι ,η άλλη πάλι ποια είναι ;
Βγάλτε μια σωστή ενημέρωση,πάλι από την αρχή πήγαμε με την συνενόηση.
Η άλλη είναι μια φίλη της που λογικά την έβαλε στο παιχνίδι, υπερβολικά αδύνατη σε σημείο να λες κάτι παίρνει. Πολύ άσχημο εμφανισιακά κατ εμέ.
εμείς γι αυτήν που φορούσε το κίτρινο μιλάμε.

ο συνάδελφος ή δεν είδε καλά και είπε λευκό ή μπερδεύτηκε και πήγε με την άλλη (δεν θυμάμαι αν φορούσε λευκό)

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Λοιπον, αυτη που πήρα χθες βράδυ. Νταιζη απέναντι από δαφνης στην μοναστηρίου με γερμανικα του κωλου, αδύνατο σώμα κοντούλα με τακούνια, λευκό μίνι, ξεβρακωτη. Μπορεί να άλλαξε κάποια στιγμή μίνι από λευκό σε κίτρινο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom