Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Εδώ και πολύ καιρό φουσκωμένα χείλια σαν πάπια και σιλικόνη στα βυζιά...Σαν πορνοστάρ έχει γίνειΈχει σιλικονάτα βυζιά η Σία Τίγκερ?
Εδώ και πολύ καιρό φουσκωμένα χείλια σαν πάπια και σιλικόνη στα βυζιά...Σαν πορνοστάρ έχει γίνειΈχει σιλικονάτα βυζιά η Σία Τίγκερ?
Να ευχαριστήσω για τις άμεσες απαντήσεις Έχεις δίκιο σχετικά για το λάθος με την χλόης, εννοούσα πεσόντων ηρώων που έχει ένα χαμόσπιτο για καβατζα. Ενημερωτικά την Έλενα από πεσόντων την Παρασκευή την πήγα στο Ρεξ, και το μικρό ήταν όλο ναι σε ότι ζήτησα και αρκετά ευδιάθετο.1)είναι η διχάλα που δεξιά πάει μοναστηριού και αριστερά ΚΤΕΛ στο τέλος της Γιαννιτσών.
2) Μαρία αλβανίδα
3)Σια tiger
4) δεν είμαι σίγουρος να σου απαντήσω γιατί με μπερδεύεις..
Αλλά σίγουρα λες την Έλενα στην μοναστηριού,τις συμπεθερες που λέμε.αναφερεις την Χλόης η οποία είναι αδιέξοδο στην Γιαννιτσών ..
Σωστά σου είπε ,δεν είναι Βουλγάρα.
Αδελφέ έχει τρελά βυζιά, για την ακρίβεια όταν τα είδα πρώτη φορά την λέω, ούαου! 4αρι βυζί!!! Και μου απαντά 5αρι πες καλύτεραΤα χείλια τα είχα δει, τα βυζιά δεν τα παρατήρησα, δεν τα θυμόμουν από παλιά κι υπέθεσα ότι έτσι ήταν! Δεν την έχω πάρει ποτέ γιατί πάντα μου ζητούσε 30άρι ακατέβατο η ρουφιάνα
Για κανε μας κ μια αναλυση τιμων-χρονου. Πιπα ακα; Εγλειψες;Να ευχαριστήσω για τις άμεσες απαντήσεις Έχεις δίκιο σχετικά για το λάθος με την χλόης, εννοούσα πεσόντων ηρώων που έχει ένα χαμόσπιτο για καβατζα. Ενημερωτικά την Έλενα από πεσόντων την Παρασκευή την πήγα στο Ρεξ, και το μικρό ήταν όλο ναι σε ότι ζήτησα και αρκετά ευδιάθετο.
60 για 40 λεπτά συν 25 ξενοδοχείο, μου έιοε 3-3 φορές έλα για μια ώρα στα 100, αλλά δεν ενεδωσα.Ντουζακι πριν, κωλαρακι πανέμορφο στο φως, βυζί 3αρι φυσικό, μετά από γέννα που είχε δεν είναι τρελλα στητο , κοιλιά σχεδόν επίπεδη, εμφανισιακά αρκετα καλό. Πίπα για αρχή , ιεραποστολικό μετά, στο καπάκι στα 4 που ήταν όλα τα λεφτά , ιεραποστολικό ξανά καπάκι πίπα και τελείωμα. Σίγουρα θα το ξαναπροτιμησω με παραλλαγές και χύσιμο στα βυζιά η πρόσωπο.Για κανε μας κ μια αναλυση τιμων-χρονου. Πιπα ακα; Εγλειψες;
Σχετικά με το γλυψιμο μόνο βυζιά, δεν μπορώ να γλύψω μουνι που πριν από μία ώρα τα αρχιδια κάποιου άλλου ήταν εκείΓια κανε μας κ μια αναλυση τιμων-χρονου. Πιπα ακα; Εγλειψες;
Εχεις μπει δυναμικα φιλος κ τις 2-3 καλες που εχει η πιατσα θα μας τις κανεις cg!60 για 40 λεπτά συν 25 ξενοδοχείο, μου έιοε 3-3 φορές έλα για μια ώρα στα 100, αλλά δεν ενεδωσα.Ντουζακι πριν, κωλαρακι πανέμορφο στο φως, βυζί 3αρι φυσικό, μετά από γέννα που είχε δεν είναι τρελλα στητο , κοιλιά σχεδόν επίπεδη, εμφανισιακά αρκετα καλό. Πίπα για αρχή , ιεραποστολικό μετά, στο καπάκι στα 4 που ήταν όλα τα λεφτά , ιεραποστολικό ξανά καπάκι πίπα και τελείωμα. Σίγουρα θα το ξαναπροτιμησω με παραλλαγές και χύσιμο στα βυζιά η πρόσωπο.
Η Έλενα που στήνεται συναγωνιστή;Ετσι ακριβώς κατά της 10 με 11 π ήμουνα κάτω απλά να πω ότι το Γερμανόβουλγαρακι όταν σταμάτησα με λέει 40 χαμογελάω ειρωνικά με δείχνει 3 δάχτυλά λέει 30 την λέω 20 λέει πάλι 30 με ύφος σαν να λέει πάρε με αφού έκανα καλή τιμή την λέω 20 κ απ ότι κατάλαβα μάλλον θα κατέβαινε ίσως να μη είχε Δουλειά Αλλά την είπα θα ξαναπέρασω
Ετιμήθει η Έλενα σταθερή αξία κ απ ότι έμαθα την ξανθιά στην eurobank την μάζεψαν δε ξέρω τον λόγο
Περιμένουμε φίλε μου για λεπτομέρειες!Παιδιά ανακοινωθέν
Άννα 24 ετών μέτριο ανάστημα ωραίο κωλαρακι καστανομαλλα
Βυζι 2,5αρ
Πιατσαρε πριν το 4 all εκεί κοντά στης Αλβας
Από ευοσμο
Πρώην χορεύτρια λέει σε στριπτιζάδικο
Ή μπλ ιγκ μου είπε ή Καλιγούλα!
Πρώτη φορά την είδα σήμερα στις 6 κ κάτι! Πάτησα abs!
30 ζητάει
Εγώ με 20 έδωσα πιπα και έχυσα στόμα παρακαλώ!
Δεν έδωσε νούμερο ή κάποιο ινστα!
Καβάτζα της ακριβωσ Πριν τις γραμμές τρενων, δεξιά στην πουστια!
Όλα έγιναν πολύ γλήγορα!
Λέει βγαίνει που κ που απογεύματα!
Έχετε ιδέα;
Τώρα δε μπορώ αναλύσω λόγω δουλειάς αλλά δεν κρατήθηκα!
Το βράδυ θα πω αναλυτικές!
Είναι αυτή που πήρα πέρυσι τον χειμώνα στην κτηνιατρική σίγουρα .μόνο από το σκηνικό είμαι σίγουρος,έδωσε ίδιο όνομα αλλά είπε και καλά ..ότι είναι από Λάρισα και όχι Εύοσμο .παραμύθι πολυ και περίεργη φάση αλλά όχι πρεζοκαταστασηΛοιπόν όντως κάτι βρωμάει
Μου είπε πως βγαίνει σπάνια μόνο απογεύματα για να μην πετυχαίνει τις αλλες
Όταν την είδα σταμάτησα πιο εκεί και ήρθε σχεδόν τρέχοντας
Τη ρώτησα αν όντως είναι της δουλειάς κ μ είπε προφανώς, ενώ της πρότεινα να μπει μέσα στο αμάξι για να συζητήσουμε
Μπήκε με χαρά και πήγαμε στο επόμενο στενό εκεί στο φιβερ απέναντι για να τα πούμε αναλυτικα
Καθώς μιλούσε την παρατηρούσα για σημάδια κ μελανιές
Ήταν καθαρή
«Έχω πιει κάποτε μόνο τσιγάρο» είπε
Ίσως να είδα μια μικρή μελανιτσα από τσίμπημα στο δεξί χέρι. Ίσως !
Αλλά γενικά κομπλέ συμπεριφορά, χρωμα, κιλά και καθαρή
Φυσικά κ δεν κάνω τπτ άλλο είπε
Της αρέσει αυτή η δουλειά λέει π έκανε στο στριπτιζάδικο εκτός από τα λεφτά την φτιάχνει να αρέσει.
Της είπα πως εξεπλάγην κ δεν το περίμενα κ πως δεν Έχω λεφτα πάνω μ και προτεινε να πάμε μαζί στο ΑΤΜ!
Οκ αυτό το κάνει και η Αλβα
Μετα πήγαμε στο δρόμο προς τα μπουρδελα ευθεία της Κωλέττη και δεξιά ακριβώς πριν αρχίσουν οι ραγες των τραινων. Σε ένα αδιέξοδο που ίσως να έχω ξαναπάει κάποτε
Ζήτησε 30 πιπα σεξ
Δεν έκανε κανένα απολυτως θέμα για ωρες κτλ
Καβάτζα της ένα παλιό εγκατελειμμένο μίνι εργοστάσιο (;)
Όταν τν πήρα μ είπε να σταματήσουμε να πάρει καποτες απ το περίπτερο
Εκεί τη ρώτησα ψαρωτικα αν κάνει ακα και μ είπε όχι με τίποτα!
Όταν έβγαλα λεφτα επίσης, της είπα πως επειδή βιάζομαι αν θέλει να πάμε με 20 πιπα αλλά χυσιμο στόμα κ δέχτηκε εφόσον είχα μωρομαντηλα κ νερό για να σκουπιστεί μετά
Προφανώς δεν την άφησα να μ κάνει πιπα ακα, ίσα που τον έγλυψε λίγο κ τραβήχτηκα. Πολύ δοτική, ξεβρακώθηκε στο αμάξι κ γώ απ έξω να τον παίζω για να τη χύσω. Μου είπε σε κάποια φάση πως άνετα σε γαμουσα εσένα τώρα, μ αρέσεις πολύ…!
Σώμα καθαρό, κωλος γεμάτος και καβλωτικος
Την έχυσα στο στόμα, τα έφτυσε, πλύθηκε και μετά κουβεντούλα μέχρι τη Γιαννιτσων και τέλος!
Είπε πως δεν έχει κινητό, της το κλέψανε και πως έχει «άτομα από πάνω της»! Είναι σε δύσκολη θέση να δίνει ινστα κ τέτοια και αν θέλω να δώσουμε ραντεβού αύριο κ τετοια!!!
Τι να πω ρε παιδιά! Περίεργη περίπτωση
Πάντως ελληνιδα φάνηκε όντως να είναι
Άννα, 24, Εύοσμος
Το εργοστάσιο είναι και πρώην καβατζα της ΧρύσαςΛοιπόν όντως κάτι βρωμάει
Τη ρώτησα αν όντως είναι της δουλειάς κ μ είπε προφανώς, ενώ της πρότεινα να μπει μέσα στο αμάξι για να συζητήσουμε
Μπήκε με χαρά και πήγαμε στο επόμενο στενό εκεί στο φιβερ απέναντι για να τα πούμε αναλυτικα
Ήταν καθαρή
Της αρέσει αυτή η δουλειά λέει π έκανε στο στριπτιζάδικο εκτός από τα λεφτά την φτιάχνει να αρέσει.
Της είπα πως εξεπλάγην κ δεν το περίμενα κ πως δεν Έχω λεφτα πάνω μ και προτεινε να πάμε μαζί στο ΑΤΜ!
Μετα πήγαμε στο δρόμο προς τα μπουρδελα ευθεία της Κωλέττη και δεξιά ακριβώς πριν αρχίσουν οι ραγες των τραινων. Σε ένα αδιέξοδο που ίσως να έχω ξαναπάει κάποτε
Ζήτησε 30 πιπα σεξ
Όταν έβγαλα λεφτα επίσης, της είπα πως επειδή βιάζομαι αν θέλει να πάμε με 20 πιπα αλλά χυσιμο στόμα κ δέχτηκε εφόσον είχα μωρομαντηλα κ νερό για να σκουπιστεί μετά
Προφανώς δεν την άφησα να μ κάνει πιπα ακα, ίσα που τον έγλυψε λίγο κ τραβήχτηκα. Πολύ δοτική, ξεβρακώθηκε στο αμάξι κ γώ απ έξω να τον παίζω για να τη χύσω. Μου είπε σε κάποια φάση πως άνετα σε γαμουσα εσένα τώρα, μ αρέσεις πολύ…!
Την έχυσα στο στόμα, τα έφτυσε, πλύθηκε και μετά κουβεντούλα μέχρι τη Γιαννιτσων και τέλος!
Είπε πως δεν έχει κινητό, της το κλέψανε και πως έχει «άτομα από πάνω της»! Είναι σε δύσκολη θέση να δίνει ινστα κ τέτοια και αν θέλω να δώσουμε ραντεβού αύριο κ τετοια!!!
Άννα, 24, Εύοσμος
επειδη δεν εχω καταλαβει για ποιο μερος μιλας μπορεις να το χρωματισεις σε κανεναν χάρτη ή να εξηγησεις καλυτερα;για να ξερω αν είχα παει παλιοτερα να μην ξαναπάω .Επίσης για την καβατζα εργοστάσιο,δίπλα στις γραμμές ,μεγάλη προσοχή !
Τελευταίες δύο φορές που είχα πάει πέρυσι έβαλα μπρος και εξαφανίστηκα.μεσα μένουν λάθρο είδαν που σταμάτησα και δεν έφευγαν κοιτούσαν προς το αυτοκίνητο σαν ύαινες..μην πάτε εκεί γιατί άμα σας κάνουν κανένα ντου δεν θα σας ακούσει κανένας εκεί γύρω.
τι βρωμαει δηλαδη;Λοιπόν όντως κάτι βρωμάει
Ήταν καθαρή
Ζήτησε 30 πιπα σεξ
Άννα, 24, Εύοσμος
Στην Κωλέττη ακριβώς στις γραμμές που πας για τα ρδελα, πριν περάσεις τις γραμμές δεξιά σου έχει έναν χωματόδρομο που μπαίνει στην αυλή ενός παλιού εργοστασίου.απο τα δέντρα που έχει δεν φαίνεται από τον δρόμοεπειδη δεν εχω καταλαβει για ποιο μερος μιλας μπορεις να το χρωματισεις σε κανεναν χάρτη ή να εξηγησεις καλυτερα;για να ξερω αν είχα παει παλιοτερα να μην ξαναπάω .
αα καταλαβα.μιλας για κατω απο το παμπλικ.Στην Κωλέττη ακριβώς στις γραμμές που πας για τα ρδελα, πριν περάσεις τις γραμμές δεξιά σου έχει έναν χωματόδρομο που μπαίνει στην αυλή ενός παλιού εργοστασίου.απο τα δέντρα που έχει δεν φαίνεται από τον δρόμο
πριν τις γραμμές μετά το μίντια μαρκταα καταλαβα.μιλας για κατω απο το παμπλικ.
δεν ειχα παει ποτε εκει ευτυχως
το ιδιο σημειο λεμε.το μιντια μαρκτ εχει γινει παμπλικ εδω κ κατι μηνεςπριν τις γραμμές μετά το μίντια μαρκτ