Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.339
Πόντοι
1.056
Ευχαριστούμε Στέφανε!
Ωραία τοποθέτηση! Αναμένεται ρεπορτάζ σου εκ πιάτσας

φιλε μου είχα κάποιες άσχημες εμπειρίες απο πιάτσα το καλοκαίρι...κοπέλες που βρωμουσαν!!

Όσο ωραία αν ειναι η αλλη, αν έχει πάρει άλλους 4-5 πριν απο σένα χωρίς να πλυθεί γιατί ειναι στην πιάτσα....λογικό να βρωμάει!

Οποτε το τελευταίο διάστημα παω μονο μπουρδελα που εχει ντουζ και οι κοπέλες ειναι καθαρές (σχετικά).

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.859
Πόντοι
3.796
Δεν νομιζω να στεριωσει σε οικο η Σια μου για πολλες μερες. Οπως λεει κ ο φιλος Dewarss δεν....φυλακιζονται....ευκολα οι κοπελες της πιατσας.
Είναι η δεύτερη ή τρίτη προσπάθεια ..δεν βολεύει το κρεβάτι ,παίζει να σου στήνεται και στον τοίχο δίπλα στον νιπτήρα από συνήθεια :cheesy:

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Είναι η δεύτερη ή τρίτη προσπάθεια ..δεν βολεύει το κρεβάτι ,παίζει να σου στήνεται και στον τοίχο δίπλα στον νιπτήρα από συνήθεια :cheesy:
Λες τοσο πραγμα; Μιας κ λεμε στουντιο efi...Εχει επιγραφη με το ονομα αυτο;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.859
Πόντοι
3.796
Λες τοσο πραγμα; Μιας κ λεμε στουντιο efi...Εχει επιγραφη με το ονομα αυτο;
Ναι έτσι γράφει από έξω .Φρίξου 15 νομίζω ,παραδίπλα από την σκιννι Μπιάνκα .την είδε ο mpouxos εκεί προχθές .

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Αν κανει καποιος καμια τσαρκα αποψε νωρις νωρις κ ειναι εκει ας ενημερωσει!!!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Να μην πάει κανεις απόψε
Μου άνοιξε ο owner στις 8 λέγοντας μου πως απόψε θα ναι μια Βραζιλιάνα
Άκυρο δλδ
Εγώ πήγα και σήμερα ρε μπουστη γιατί χθες το βράδυ επισκέφτηκα ξελιγωμένος αλλά ηταν η ψηλή η μαγια από την πιάτσα που ηταν και στης Ειρήνης στο 26 και φυσικά στα παρανταις
Πάμε αύριο να δουμε

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.859
Πόντοι
3.796
Να μην πάει κανεις απόψε
Μου άνοιξε ο owner στις 8 λέγοντας μου πως απόψε θα ναι μια Βραζιλιάνα
Άκυρο δλδ
Εγώ πήγα και σήμερα ρε μπουστη γιατί χθες το βράδυ επισκέφτηκα ξελιγωμένος αλλά ηταν η ψηλή η μαγια από την πιάτσα που ηταν και στης Ειρήνης στο 26 και φυσικά στα παρανταις
Πάμε αύριο να δουμε
Φίλε μου ,τι γίνεται εκεί,
για δουλειά πάνε τα κορίτσια της πιάτσας ή για κάστινγκ;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.859
Πόντοι
3.796
Εγω πιστευω οτι ηταν εμφανιση της μιας βραδιας.
Αυτό λέω δοκιμαστικό ..πιατσοβια σε μπουρδέλο δεν αντέχει.
Και η Σόνια το παίζει Κολ γκερλ αλλά τρεις την ώρα στην πιάτσα είναι .

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Αυτό λέω δοκιμαστικό ..πιατσοβια σε μπουρδέλο δεν αντέχει.
Και η Σόνια το παίζει Κολ γκερλ αλλά τρεις την ώρα στην πιάτσα είναι .
Ναι. Αλλα κατσε καμια βδομαδα κ γυρνα παλι στα λημερια σου.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Καλησπέρα αλάνια :) έχω κάποιες ερωτήσεις επειδή μπερδεύτηκα λίγο από τα αναγνώσμενα. 1) Όταν λέτε στην διχάλα εννοείτε απέναντι από το 4Αall η εκεί που ενώνετε η μοναστήριου με την Γιαννιτσών? 2) Την ωραία αλβανίδα την ονομάζετε Μαρία αλλά εμένα μου συστήθηκε ως Άννα, τελικά Μαρία είναι το όνομα της? 3) Την ξανθιά με το 4αρι βυζί 27 χρόνων από Βέροια που έκανε πιάτσα λίγο πριν το 4all που μου συστήθηκε ως Ελένη έχω να την δω καιρό 2-3 εβδομάδες, αυτήν λέτε σια Tiger? 4) στην χλόης με μοναστήριου έξω από το χαμόσπιτο πήρα 2 φορές την Έλενα καστανη 21 χρόνων 3αρι βυζί πάρα πολύ ωραίο κωλαρακι, μήπως έχει είναι καμμία από τα βουλγαρικια που λέτε? Επειδή μου είπε ότι είναι μισή αλβανίδα και μισή Ελληνίδα. Ευχαριστώ :)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Καλησπέρα αλάνια :) έχω κάποιες ερωτήσεις επειδή μπερδεύτηκα λίγο από τα αναγνώσμενα. 1) Όταν λέτε στην διχάλα εννοείτε απέναντι από το 4Αall η εκεί που ενώνετε η μοναστήριου με την Γιαννιτσών? 2) Την ωραία αλβανίδα την ονομάζετε Μαρία αλλά εμένα μου συστήθηκε ως Άννα, τελικά Μαρία είναι το όνομα της? 3) Την ξανθιά με το 4αρι βυζί 27 χρόνων από Βέροια που έκανε πιάτσα λίγο πριν το 4all που μου συστήθηκε ως Ελένη έχω να την δω καιρό 2-3 εβδομάδες, αυτήν λέτε σια Tiger? 4) στην χλόης με μοναστήριου έξω από το χαμόσπιτο πήρα 2 φορές την Έλενα καστανη 21 χρόνων 3αρι βυζί πάρα πολύ ωραίο κωλαρακι, μήπως έχει είναι καμμία από τα βουλγαρικια που λέτε? Επειδή μου είπε ότι είναι μισή αλβανίδα και μισή Ελληνίδα. Ευχαριστώ :)
Φιλε μου με όλο το συμπάθειο και δόση ειρωνείας...Πως κατάφερες να κάνεις 0/4 ... Διαβάζω τόση ώρα τίποτα δεν έπιασες...Μια μέρα να μας ανεβάσεις δελτίο στοίχημα τέσσερις επιλογές σου να παίξουμε τα αντίθετα να κονομησουμε :tooth:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.859
Πόντοι
3.796
Φιλε μου με όλο το συμπάθειο και δόση ειρωνείας...Πως κατάφερες να κάνεις 0/4 ... Διαβάζω τόση ώρα τίποτα δεν έπιασες...Μια μέρα να μας ανεβάσεις δελτίο στοίχημα τέσσερις επιλογές σου να παίξουμε τα αντίθετα να κονομησουμε :tooth:
Μαρία και Σια μπήκε στο νόημα ! Μην τον ρίχνεις κουβά κατευθείαν!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.859
Πόντοι
3.796
Ένα πουλάκι, δεν θυμάμαι ποιο αλλιώς θα το έγραφα, μου είπε ότι δεν ήταν αδερφές!
Δεν είναι περίεργο αυτό.
Μπορεί απλά να συστήνονται έτσι, εξάλλου όλες οι Βουλγάρες της Γιαννιτσών ένα μεγάλο σοι είναι ,από αδερφές,ξαδέρφες μέχρι συμπεθερες

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Μαρία και Σια μπήκε στο νόημα ! Μην τον ρίχνεις κουβά κατευθείαν!
Την Αλβανίδα Μανιολα την λένε δεν είναι το πραγματικό της όνομα Μαρία...Και Η έτερη αλβανίδα Αναστασία πριν καμιά βδομάδα εκεί ήταν αυτός έγραψε 2-3 βδομάδες συν ότι έγραψε τεσσαρι βυζι.. Καμμία 3 θα είναι με σιλικόνη βεβαίως

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.859
Πόντοι
3.796
Την Αλβανίδα Μανιολα την λένε δεν είναι το πραγματικό της όνομα Μαρία...Και Η έτερη αλβανίδα Αναστασία πριν καμιά βδομάδα εκεί ήταν αυτός έγραψε 2-3 βδομάδες συν ότι έγραψε τεσσαρι βυζι.. Καμμία 3 θα είναι με σιλικόνη βεβαίως
Εγώ μιλάω για τα ονόματα που τις ξέρουμε στην πιάτσα ,όχι τα κανονικά .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.859
Πόντοι
3.796
1)είναι η διχάλα που δεξιά πάει μοναστηριού και αριστερά ΚΤΕΛ στο τέλος της Γιαννιτσών.
2) Μαρία αλβανίδα
3)Σια tiger
4) δεν είμαι σίγουρος να σου απαντήσω γιατί με μπερδεύεις..
Αλλά σίγουρα λες την Έλενα στην μοναστηριού,τις συμπεθερες που λέμε.αναφερεις την Χλόης η οποία είναι αδιέξοδο στην Γιαννιτσών ..
Σωστά σου είπε ,δεν είναι Βουλγάρα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.859
Πόντοι
3.796
Εμένα τελευταία που την είχα πάρει, που είχα γράψει κι όλας αν θυμάμαι καλά με είχε πάει εκεί στο fever απέναντι που πάει κι η Αλβανίδα, αλλά δεν με είχε πει ούτε για ακά ούτε τίποτα περίεργο
Και εγώ για αυτό λέω ότι πρέπει να τα έχασε τελείως .
Παλιά ούτε καν να αναφέρει για πίπα ακα και τώρα την ίδια μέρα σε δύο συναγωνιστές.
Δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω αλλά ούτε και θα πάω να το διαπιστώσω .

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Εγώ μιλάω για τα ονόματα που τις ξέρουμε στην πιάτσα ,όχι τα κανονικά .
Το μόνο που έπιασε είναι ότι του είπε η Έλενα ότι είναι μισή Από Αλβανια και μισή από Ελλάδα όντως ισχύει και νομίζω την λένε Κατερίνα κανονικά

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Like
716
Πόντοι
81
Φαντάζομαι μύστη δεν έχεις καταλάβει ποια είναι, γιατί 99% δεν την έχεις πετύχει, αλλιώς θα την καταλάβαινες να ξες! Βγαίνει περίεργες ώρες, γ αυτό μπορεί. Πριν χαλάσει για μένα ήταν μέσα στο τοπ3 :alivedick:
Δε ξερω ρε αλανια οντως δε καταλαβα γιατι δε παιζει αυτη που λεω εγω να ειναι τοπ 3. Πηγα στις 11-12 στα σπιτια εκει στη φριξου αλλα τιποτα. Η εγω πηγα λαθος που δε νομιζω η δεν ηταν εκει. ντραπηκα να ρωτησω. Για την ταιγκερ λεω. Μπηκα σε 3 εκει που ειναι σχεδον μαζι? ουτε μπορω να καταλαβω τι παιζει με τις πορτες και κουδουνια και ολα αυτα γι αυτο λεω μπας και εγω δε την ειδα. Αλλα ειδα οτι και ο αλλος φιλος δε τη πετυχε οποτε μαλλον τζιφος. Δε κατεθεσα πουθενα μονο για να δοκιμασω αυτην που τη θυμαμαι εντονα βγηκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom