Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Χθες τη νυχτα το ομορφο ξανθο που στηνοταν πισω απο το city gate,εκανε πιατσα στην Ναυμαχιας Λημνου.50ε παιρνει και ειναι μικρο και γλυκο.επισης ηταν τα 2 ρουμανακια λιγο παραπανω απο την ταβερνα Παλιος σταθμος.στην Γιαννιτσων λιγο πριν το city gate Eλληνιδα milf ζητουσε 30ε αμαξι και 105ε ξενοδοχειο.στο Τελος της Γιαννιτσων ελληνιδα milf σε αμαξι στα 30ε.και αργα μετα τις 3.00 ανακαλυψα μπουρδελοξενοδοχειο στο τελευταιο στενο δεξια στην Γιαννιτσων,λιγο πριν ξεκινησει η ανηφορα για Μοναστηριου.στεκονταν απ'εξω δυο ωριμες με μινι και ξωβυζα.ειχε και λαμπα στην εισοδο,προφανως καποιες απο αυτες που ψωνιζονται στον δρομο πανε εκει

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
στην Ναυμαχίας λήμνου πού ακριβώς, σε ποίο σημείο ήταν αυτή που λες η ξανθιά?δεν την έχω πετύχει ποτέ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Συνάδελφοι αυτή η Νίνα που εμφανίστηκε πρόσφατα στο site τι έγινε; Την είδε κανείς στις πιάτσες ή αλλού;

Teris έχεις κανένα νεότερο γι αυτά που συζητούσαμε τις προάλλες;

Αυτή η Nina κάνει πιάτσα νομίζω μόνο Παρασκευή κ Σάββατο μέσα σε ένα κίτρινο fox στον Παλαιό Σταθμό.
Η άλλη η Μελίτα που σου είναι απλά cd και όχι tr.

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αυτος ο αυτοκινητοδρομος για προμαχωνα ποτε ειπαμε οτι ολοκληρωνεται???????  :)

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
παίδες εχουμε νέα απο το μέτωπο....αυτή η ξανθιά εθεάθη χθες να κυκλοφορεί στη μοναστηρίου αλλά πολύ φοβισμένη.... επίσης πάρα πολύ αστυνομία και παρα πολλά μπλόκα.... τελευταια βδομαδα κυκλοφορεί καινούριο μωρό στη γιαννιτσών στην αρχη της εκει που είναι τα αλβανικά πρακτορεία....μετα τισ 12.30-1 το βραδυ και παίρνει 40€..πολύ καλη και στενο μουνί....λίγο μικρό βυζι εχει αλλα δεν μας χαλαει

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ρε συναγωνιστες γαμωτη την τυχη μου μεσα.....κοψτε την γιανιτσων.....ελεος ειναι δυνατον να παιρνεις απο εκει κοπελα
δεν σεβεστε τιποτα στον ανθρωπο και στην ζωη?

ελεος ρε!!!!

ειλικρινα οποιον βλεπω να ψωνιζει τελειωμενες απο εκει εαν δεν υπηρχαν νομοι θα τον σκοτωνα επ αυτοφορο......γιατι?
γιατι δεν ειναι και ολοι εκεινοι τελιωμενοι σαν και αυτες ειναι και αλλοι που δεν ξερω εγω γιατι τους εχει κυριεψει η μαλακια και και και υγιεις ανθρωποι και παν εκει με τον κυνδινο του κοληματος των παντων νοσων και μεταδοσης αλλου!

θα φανει αστειο αλλα για μενα οχι

ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΩ ΠΡΕΖΑΚΙΑ-ΓΥΦΤΑΚΙΑ-ΤΕΛΙΩΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!

γαμωτο δηλαδη συνελθετε (οι ok γιατι η τελιωμενοι αργα η γρηγορα θα τελιωσουν)

GeorgeNorthern

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε συναγωνιστες γαμωτη την τυχη μου μεσα.....κοψτε την γιανιτσων.....ελεος ειναι δυνατον να παιρνεις απο εκει κοπελα
δεν σεβεστε τιποτα στον ανθρωπο και στην ζωη?

ελεος ρε!!!!

ειλικρινα οποιον βλεπω να ψωνιζει τελειωμενες απο εκει εαν δεν υπηρχαν νομοι θα τον σκοτωνα επ αυτοφορο......γιατι?
γιατι δεν ειναι και ολοι εκεινοι τελιωμενοι σαν και αυτες ειναι και αλλοι που δεν ξερω εγω γιατι τους εχει κυριεψει η μαλακια και και και υγιεις ανθρωποι και παν εκει με τον κυνδινο του κοληματος των παντων νοσων και μεταδοσης αλλου!

θα φανει αστειο αλλα για μενα οχι

ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΩ ΠΡΕΖΑΚΙΑ-ΓΥΦΤΑΚΙΑ-ΤΕΛΙΩΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!

γαμωτο δηλαδη συνελθετε (οι ok γιατι η τελιωμενοι αργα η γρηγορα θα τελιωσουν)

+100000 
η ποιοτητα βρισκεται αλλου και οχι στο δρομο.  μπορεις να βρεις σε στουντιο, κονε απο call girl, city tour, ταξιδι σε πολεις του σεξ κτλ.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Συναγωνιστές, μία κοντή μελαχρινη και σκουρόχρωμη, αρκετά καλή στην αρχή της γιαννιτών, την έχει πάρει κανείς?γύφτισα είναι?
Την ξανθιά πάντως δεν μπόρεσα να την βρω.την έχει δει κανείς πρόσφατα?

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Συναγωνιστές, μία κοντή μελαχρινη και σκουρόχρωμη, αρκετά καλή στην αρχή της γιαννιτών, την έχει πάρει κανείς?γύφτισα είναι?
Την ξανθιά πάντως δεν μπόρεσα να την βρω.την έχει δει κανείς πρόσφατα?

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ναι,γύφτισσα είναι...
την ξανθιά λες την Ελληνίδα την Ρίτα?...είναι Γιαννιτσών κοντά στο city gate νωρίς όμως, βγαίνει κατά τις 8....

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
την εχει παρει κανεισ αυτην την τσιγγανα πωσ ειναι απο υπυρεσιεσ και τιμη,μηποσ ειναι απο αυτεσ τησ κλεφτρεσ που πρεπει να προσεχουμε.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ναι, γι' αυτό ρώτησα και εγώ, μήπως είναι από αυτές τις κλέφτρες που γράφτηκε παλαιότερα??

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
γεια σας παιδες...
καλο ειναι το γυφτάκι...
την πήρα,ειναι βουλγάρα απο σαντανσκι...ειναι 2 βδομάδες εδω...
40 ευρωπουλάκια :think: αλλα αξίζει...22χρ.
το αλλο το γυφτάκι στην toyota την ειδε κανείς;

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
μια ξανθια σε ενα opel tigra την εχει δει κανεις ?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
η Ξανθια που λες, παιζει να ειναι τραβελι.

ΕΠισης κατι ασχετο, επειδη δν ασχολουμε με το εν λογω φορουμ και δν εχω παρακολουθησει τι εχετε πει πιο πριν. την Παρασκευη καθως εφευγα απο κωλετη, στο φαναρι δεξια και ολο ευθεια που σε βγαζει κεντρο, στο αντιθετο ρευμα ηταν 3-4 κοπελες μαζι μαζεμενες, η μια απο αυτες μ εκανε απο μακρια εντυπωση και ειπα κιολας πωπω μια μουναρα. ηταν μελαχροινη ψιλη γυρω στα 20 - 22 και φορουσε τζινακι και ενα μπλουζακι οι αλλες νομιζω φουστες, και η πλακα ειναι δν μου κανανε για πουτανες αλλα για παρεα κοριτσιων που παει σε τπτ μπουζουκια. Σιγουρα καποιος απο εδω ξερει για αυτες. Το μελαχροινο παιζει να το δοκιμασω παντως, μου φανηκε πολυ δυνατο. Οδηγαο και ενα βανακι αυτον τον καιρο οποτε πισω στην καροτσα μια χαρα το σκιζω, χαχαχα

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
opel tigra τραβέλι...

Είναι τα ρουμανάκια ποθ τα έχουμε αναφέρει φίλε, μερικά είναι πολύ καλά αλλά ξεπέτες!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Τι ξεπέτες μωρέ τα ρουμανάκια;;; 50€ δεν το λέω ξεπέτα. Κλέψιμο το λέω... Α ναι... και προφυλακτικό δικό μου!

Εντάξει δεν λέω. Ωραίες φάτσες και ωραία σώματα λλά όχι και 50€ το αμάξι!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Τι σας χαλασε με τα ρουμανακια? εγω θα εχω βανακι και πισω ειναι πολυ ανετα, σαν κρεβατι θα ειναι...

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Τι ξεπέτες μωρέ τα ρουμανάκια;;; 50€ δεν το λέω ξεπέτα. Κλέψιμο το λέω... Α ναι... και προφυλακτικό δικό μου!

Εντάξει δεν λέω. Ωραίες φάτσες και ωραία σώματα λλά όχι και 50€ το αμάξι!

ελεος ειχες και προφυλακτικο εσυ.....

δηλαδη σε λιγο θα βαζουμε και το "νερο"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom