Ακριβώς έτσι όπως τα λες πριν καμία ώρα απλά στις αδερφές πριν την διχάλα ήταν το κοντό π στέκεται στους κάδους απέναντί
Αυτό με την τζιν φούστα είναι η αδερφή της σοφίας απλά ήταν μόνη της σήμερα κ δούλευε αρκετά
Μοναστηριού στα σκαλάκια είναι η βάσια αλλά εγώ δε την πέτυχα θα δούλευε
Δεν βγάζω κακία τυπε .
Λέω τα αυτονόητα,τι δεν βλέπεις όταν σταματάς και της μιλάς ;
Είπα ψέματα για τα μπούτια της η για την κοιλιά της;
Επειδή εσύ λες ότι είναι 6 μηνών ;
Και στο κάτω κάτω εγώ σου είπα σε πμ άμα θυμάσαι όταν με ρωτούσες που και πως θα την βρεις ..γιατί πιστεύεις ότι την κατηγορώ;
Ακριβώς έτσι όπως τα λες πριν καμία ώρα απλά στις αδερφές πριν την διχάλα ήταν το κοντό π στέκεται στους κάδους απέναντί
Αυτό με την τζιν φούστα είναι η αδερφή της σοφίας απλά ήταν μόνη της σήμερα κ δούλευε αρκετά
Μοναστηριού στα σκαλάκια είναι η βάσια αλλά εγώ δε την πέτυχα θα δούλευε
Κ ι εγώ έκανα ένα πέρασμα κατά τις 22.00. Όπως τα λέει ο φίλος Dewarss.
Σταμάτησα να ρωτήσω το μαυροντυμένο γυφτοβουλγαράκι απέναντι από την πυροσβεστική και μπήκε η μπόχα από το παράθυρο. 10 λεπτά έκανε να ξεβρωμίσει το αυτοκίνητο. Αν την βάλεις μέσα θα θέλει βιολογικό ή πούλημα.
Η Βάσια δεν είναι κακή. Με 30 δίνει και κώλο.
Η Αλβανίδα τρελό μουνί, με κόκκινες μπότες πάνω από το γόνατο.
Εγώ αγάμητος έφυγα, με είχε φτιάξει ο φίλος Alfie και έψαχνα την Ντέζη αλλά τίποτα. Έπαιρνα και τηλ, πάλι τίποτα. Αργότερα επέστρεψε την κλήση αλλά ήταν αργά.
Πριν καμιά ώρα έκανα μια βόλτα ,για Δευτέρα αρκετή κίνηση .
Στο σελ δύο τρανσακια.
Η αλβανίδα στη θέση της με μαύρο φόρεμα κοντό και ψηλές μπότες και απέναντι η κοντό χοντρη με τις ψηλές μπότες και αυτή ..
Μετά το 4 all καθόταν στο σκαλοπάτι η γκαστρωμενη ..εκτός από ότι είναι τέρμα πρισμενη και τα μπουτια της όπως κάθονται φαίνονται χάλι μαύρο από κυτταρίτιδα..απορώ πως την γαμάτε ακόμα μερικοί σε τέτοια κατάσταση .
Μετά το φανάρι του τουντει ,αυτή με το κόκκινο αμάξι κλασικά ..
Στη Χλόης ήταν ένα σγουρομαλικο βουλγαρακι με Τσιν φούστα αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω ποια είναι γιατί όλη την ώρα σταματούσανε και την πιάναν συζήτηση ..πρέπει να ήταν αυτή η σοφία που είχα πάρει απλά να έκανε σγουρό το μαλλί .
Στην Πειραιώς από την μεριά της Γιαννιτσών μπαινοβγαίνει στο στενό η Σόνια ..απέναντι από το ερείπιο.
Πριν την διχάλα , Αννιλια,αδερφή και η άλλη η μιλφ που έχουν μαζί τους .
Μοναστηριού απέναντι από την πυροσβεστική,στη στάση στο κόκκινο.δυο γυφτοβουλγαρες..
Μια χοντρή με ροζ μπλούζα και μια με μαύρα μελαχρινή με πιασίματα.
Στα σκαλοπάτια μετά το πλυντήριο καθόταν το βουλγαρακι με τον σκούφο το ξανθό ..αν θέλει κάποιος ας δώσει όνομα γιατί όλο ξεχνάω πως την λένε .
Δεν σταμάτησα ούτε εκεί ..τελευταία που πέρασα την χαμουρευε ένας Πακιστανακος μάλλον τον έψηνε για γαμιση
Ναι ρε συ πρώτη φορά τις είδα μία ώρα εκεί στην στάση καθοντουσαν η μία η πιο εμφανισημη με κοίταξε αλλά δεν τις μίλησα βιαζομουν για αλλού...Τις πήρε κανένας άραγε? Για Βάσια που λες στα σκαλοπάτια μόνο που συνέχεια είναι μαζί της εκείνος με το Skoda και κοιτάει σαν χαζός και κάθεται και αυτή μέσα και κάνουν παρέα δεν ασχολούμαι καλύτερα να πάω στα στουντιακια...
Πίσω από το παλιό 'μεταξυ μας ' που ήταν το κέντρο γνωριμιών..έχει βάλει φωτεινή πινακίδα και φωτεινό βέλος που δείχνει το μαγαζί με όνομα 'NO NAME' δεν ξέρω τι παίζει αφού έχει μόνο μια πόρτα και δεν φαίνεται κάτι ,αλλά αν πάει κάποιος ας δώσει πληροφορίες,αλλιώς θα είναι στα υπόψην
Τύπου απροοπτο
Τραπέζια σε παλιό χώρο 70s κ πιοτό. Συνήθως με λαιβ μουσική. Θα βρεις και γριές όπως στο απρ. Πσκ έχει και κάνα δυο μεγάλο κοπέλες για σουξουμου
Τύπου απροοπτο
Τραπέζια σε παλιό χώρο 70s κ πιοτό. Συνήθως με λαιβ μουσική. Θα βρεις και γριές όπως στο απρ. Πσκ έχει και κάνα δυο μεγάλο κοπέλες για σουξουμου
Ναι ρε συ πρώτη φορά τις είδα μία ώρα εκεί στην στάση καθοντουσαν η μία η πιο εμφανισημη με κοίταξε αλλά δεν τις μίλησα βιαζομουν για αλλού...Τις πήρε κανένας άραγε? Για Βάσια που λες στα σκαλοπάτια μόνο που συνέχεια είναι μαζί της εκείνος με το Skoda και κοιτάει σαν χαζός και κάθεται και αυτή μέσα και κάνουν παρέα δεν ασχολούμαι καλύτερα να πάω στα στουντιακια...
Η εμφανίσιμη ήταν συνέχεια στο φορτωμα ,την πήγαιναν στην καβατζα απέναντι που πάει και η Σύλβια .
Θα φανεί αν την πήρε κανένας χθες από εδώ .
Εκείνος με το Σκόντα ναι το έχω γράψει και παλιά είναι μόνιμα μαζί της ,δεν ξέρω τι ρόλο βαράει,χθες πάντως δεν ήταν εκεί ,ήταν μόνη της
Καλό το site αλλα πολύ κουτσομπολιό ρε παιδιά. Καλά ενημερώνετε στα του αγώνα αλλά λίγο μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι νταβατζηδες κι οι παρατρεχαμενοι! Καλές υπηρεσίες προσφέρουν δύο τρεις! Οι μικρούλα στους κάδους καλή και κάποια στη μοναστηριού! Η κάθε μία δουλεύει με τα λεφτά που νομίζει! Λεπτομερή ανάλυση άλλη φορά. Και πολύ που συμβουλεύουν τους άλλους να μην δίνουν παραπάνω από 20 ας σταμα τησουν να δίνουν 40 και 50 οι ίδιοι!
Καλό το site αλλα πολύ κουτσομπολιό ρε παιδιά. Καλά ενημερώνετε στα του αγώνα αλλά λίγο μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι νταβατζηδες κι οι παρατρεχαμενοι! Καλές υπηρεσίες προσφέρουν δύο τρεις! Οι μικρούλα στους κάδους καλή και κάποια στη μοναστηριού! Η κάθε μία δουλεύει με τα λεφτά που νομίζει! Λεπτομερή ανάλυση άλλη φορά. Και πολύ που συμβουλεύουν τους άλλους να μην δίνουν παραπάνω από 20 ας σταμα τησουν να δίνουν 40 και 50 οι ίδιοι!
Τυπε σε προσέλαβαν δικηγόρο εσένα ;
Για το καλό όλων τα λέμε αυτά.
Δεν είναι κουτσομπολιό ,έχει πολλούς άπειρους η πιάτσα και πρέπει να έχουν πάντα εικόνα που βρίσκονται και τι συμβαίνει γύρω .
Δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν συνειδητοποιημένο εδώ μέσα να έχει δώσει 40-50 μην βγάζεις θεωρίες από το μυαλό σου .. εννοείται δεν πρέπει να παριστάνεις τον λαρτζ και να δίνεις πάνω από 20 ..άμα είναι να δίνω 30 για 5 λεπτά στα όρθια γιατί να μην πάω στο στούντιο ;
Επειδή είσαι καινούριος μια συμβουλή .
Πρώτα να σκέφτεσαι και μετά να γράφεις εδώ μέσα ,κάποιοι έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο και χρήμα για να έχεις εσύ έτοιμες πληροφορίες
Δεν είναι κουτσομπολιό ,έχει πολλούς άπειρους η πιάτσα και πρέπει να έχουν πάντα εικόνα που βρίσκονται και τι συμβαίνει γύρω .
Δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν συνειδητοποιημένο εδώ μέσα να έχει δώσει 40-50 μην βγάζεις θεωρίες από το μυαλό σου .. εννοείται δεν πρέπει να παριστάνεις τον λαρτζ και να δίνεις πάνω από 20 ..άμα είναι να δίνω 30 για 5 λεπτά στα όρθια γιατί να μην πάω στο στούντιο ;
Πρώτα να σκέφτεσαι και μετά να γράφεις εδώ μέσα ,κάποιοι έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο και χρήμα για να έχεις εσύ έτοιμες πληροφορίες
Άκου για να μαθαίνεις. Τον δικηγόρο δεν τον κάνω απλώς γράφω αυτά που βλέπω. Όσο για το πόσο νέος είμαι στην πιάτσα πάνε σήκωσε καμία πέτρα θα με δεις από κατω. Εγώ δεν λέω κάτι διαφορετικό αλλά περιμένω από εσένα να ακούσω για τις κοπέλες όχι για τον περίγυρο. Προφανώς έχετε αποκτήσει ειδικότητα και στο κουτσομπολιο! Σας κάνει χαρούμενους.
Άκου για να μαθαίνεις. Τον δικηγόρο δεν τον κάνω απλώς γράφω αυτά που βλέπω. Όσο για το πόσο νέος είμαι στην πιάτσα πάνε σήκωσε καμία πέτρα θα με δεις από κατω. Εγώ δεν λέω κάτι διαφορετικό αλλά περιμένω από εσένα να ακούσω για τις κοπέλες όχι για τον περίγυρο. Προφανώς έχετε αποκτήσει ειδικότητα και στο κουτσομπολιο! Σας κάνει χαρουμενους
εσύ ρε Κούγια γιατί θίχτηκες?
το παιδί είναι άσχετο/άπειρο και προσπαθώ να το ξυπνήσω.
δίνετε με ευκολία 100ρικα στις πιατσόβιες και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πετούν οι τιμές.
Άκου για να μαθαίνεις. Τον δικηγόρο δεν τον κάνω απλώς γράφω αυτά που βλέπω. Όσο για το πόσο νέος είμαι στην πιάτσα πάνε σήκωσε καμία πέτρα θα με δεις από κατω. Εγώ δεν λέω κάτι διαφορετικό αλλά περιμένω από εσένα να ακούσω για τις κοπέλες όχι για τον περίγυρο. Προφανώς έχετε αποκτήσει ειδικότητα και στο κουτσομπολιο! Σας κάνει χαρούμενους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Άκου για να μαθαίνεις. Τον δικηγόρο δεν τον κάνω απλώς γράφω αυτά που βλέπω. Όσο για το πόσο νέος είμαι στην πιάτσα πάνε σήκωσε καμία πέτρα θα με δεις από κατω. Εγώ δεν λέω κάτι διαφορετικό αλλά περιμένω από εσένα να ακούσω για τις κοπέλες όχι για τον περίγυρο. Προφανώς έχετε αποκτήσει ειδικότητα και στο κουτσομπολιο! Σας κάνει χαρουμενους
Μάλλον εσύ διάβαζε καλύτερα για να μαθαίνεις ,
Αφού είσαι παντού έπρεπε να σκεφτείς πριν μου απαντήσεις όπως σε συμβούλεψα και πιο πάνω γιατι ειδικά εσύ αποκλείεται να έχεις δώσει περισσότερη ουσιαστική ενημέρωση από μένα .
Μεταφέρω ακριβώς ότι βλέπω και με λεπτομέρειες..
Εσύ τι έχεις προσφέρει εδώ για να κρίνεις εμάς;
Και αν λέμε και πέντε πράγματα παραπάνω μεταξύ σοβαρού και αστείου πάλι δεν έχεις κανένα λόγο να μας πεις τι θα γράψουμε ..απλά μην συμμετέχεις
εσύ ρε Κούγια γιατί θίχτηκες?
το παιδί είναι άσχετο/άπειρο και προσπαθώ να το ξυπνήσω.
δίνετε με ευκολία 100ρικα στις πιατσόβιες και μετά αναρωτιόμαστε γιατί πετούν οι τιμές.
Θίχτηκα και γίνομαι Κούγιας γιατί μ εκνευρίζουν όσοι εδώ μέσα επιτίθενται χωρίς κανένα λόγο σε αγνωστους απλά και μόνο επειδή έχουν την ασφάλεια του πληκτρολογίου τους. Και από κοντά φυσικά θα ήταν αγνές κοτουλες του θεουλη.
Θίχτηκα και γίνομαι Κούγιας γιατί μ εκνευρίζουν όσοι εδώ μέσα επιτίθενται χωρίς κανένα λόγο σε αγνωστους απλά και μόνο επειδή έχουν την ασφάλεια του πληκτρολογίου τους. Κα
Θίχτηκα και γίνομαι Κούγιας γιατί μ εκνευρίζουν όσοι εδώ μέσα επιτίθενται χωρίς κανένα λόγο σε αγνωστους απλά και μόνο επειδή έχουν την ασφάλεια του πληκτρολογίου τους. Και από κοντά φυσικά θα ήταν αγνές κοτουλες του θεουλη.