You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)
Ναι έτσι είναι.Αν ψάξετε λιγο fb θα τη βρείτε. Anastasia-Sia-A, Anastasia Sia B, Anastasia Sia CΈλενα είναι το καλλιτεχνικό της...το πραγματικό της είναι Αναστασία
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.989
- Πόντοι
- 2.356
Πέρασμά χθες κατά τις 10 κ 2 γύρες ήταν αρκετές όσοι πάνε ξέρουν τι εννοώ
Η απόλυτη νέκρα Μαρία ξεπετα στο πόστο της απέναντί ένα σαβούρι πριν το today καθόταν δεξιά η μαμά μεγάλη γυναίκα είναι λογικό να κάθεται κ μετά πάμε στην στάση πού ήταν κάποτε η Νίνα στεκόταν η Μαρία γυφτάκι με το ένα δόντι
Στο τέλος κλασικά η Ντάνιελα η η Άννα της μπερδεύω η αννιλια έλειπε κ πάνω στην στροφή δεξιά το τραβελι επιστροφή μοναστηριού οπού δεν είχε ούτε λεπι
Κάποτε γράφαμε χιλιόμετρα γύρω γύρω τώρα σε πιάνει απελπισία
Η απόλυτη νέκρα Μαρία ξεπετα στο πόστο της απέναντί ένα σαβούρι πριν το today καθόταν δεξιά η μαμά μεγάλη γυναίκα είναι λογικό να κάθεται κ μετά πάμε στην στάση πού ήταν κάποτε η Νίνα στεκόταν η Μαρία γυφτάκι με το ένα δόντι
Στο τέλος κλασικά η Ντάνιελα η η Άννα της μπερδεύω η αννιλια έλειπε κ πάνω στην στροφή δεξιά το τραβελι επιστροφή μοναστηριού οπού δεν είχε ούτε λεπι
Κάποτε γράφαμε χιλιόμετρα γύρω γύρω τώρα σε πιάνει απελπισία
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.989
- Πόντοι
- 2.356
Αδικα χαραμίζετε θα μπορούσε να βγάλει τρελά λεφτάΝαι έτσι είναι.Αν ψάξετε λιγο fb θα τη βρείτε. Anastasia-Sia-A, Anastasia Sia B, Anastasia Sia C
Οπότε περνάω την χάζευω μόνο γιατί για περισσότερα δεν είναι
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 746
Δεν ξερω αν το χω πει πανω απο δεκα φορες αλλα.....Α-γε-νε-στα-τη. (Οχι οτι δεν ειναι γνωστο αλλα επειδη την ανεφερες.) Κ θα το λεω!!!!!Αδικα χαραμίζετε θα μπορούσε να βγάλει τρελά λεφτά
Οπότε περνάω την χάζευω μόνο γιατί για περισσότερα δεν είναι
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Για αυτό δεν γράφουμε τόσες μέρες ,δεν έχω φορτώσει τίποτα αυτές τις μέρες και επειδή στη γύρα ήμαστε και γράφουμε τα ίδια πέντε άτομα βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι .Πλέον δεν αξίζει καν να κάψεις βενζίνη για τα σκατα που έχει εκεί
Από τους άλλους μόνο ερωτήσεις βλέπω ,ποια να πάρω, ποια αξιζει πως είναι η μία και πως είναι η άλλη ..
Τα λέμε συνέχεια ,βγητε μερικοί και καμιά γύρα ,δεν οδηγάμε αστικό για να πηγαίνουμε οι ίδιοι κάθε μέρα να δώσουμε αναφορά εδώ ..
Να ακούσουμε επιτέλους και καμιά καινούρια άποψη η εμπειρία
EFILNIKUFESIN
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2018
- Like
- 67
- Πόντοι
- 0
παρων...ψαχνω 3.4 ατομα για παρτουζα με παντρμενη σαλονικη. θα ειναι και ο αντρα τις παρων
aa(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2021
- Like
- 119
- Πόντοι
- 0
αν θελεις λεπτομεριες στο τηλ 6937827111 κωστας μεχρι τις 7,30
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.834
- Πόντοι
- 4.766
Να υποθέσω η γυναίκα over 80 κιλά και ύψος 1,65 και ηλικία οβερ 45 ετών,?ψαχνω 3.4 ατομα για παρτουζα με παντρμενη σαλονικη. θα ειναι και ο αντρα τις παρων
aa(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2021
- Like
- 119
- Πόντοι
- 0
υπεθεσε...Να υποθέσω η γυναίκα over 80 κιλά και ύψος 1,65 και ηλικία οβερ 45 ετών,?
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Μόνο διεύθυνση και τοποθεσία από πού να πάνε να τον πάρουν δεν έδωσεΕτσι μπραβο,βαλτε τηλ φορα παρτιδα...
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 27.765
- Πόντοι
- 34.538
Ουτε μια σωστη παρτουζα δεν μπορουν να οργανωσουν..Μόνο διεύθυνση και τοποθεσία από πού να πάνε να τον πάρουν δεν έδωσε
Εν τω μεταξυ,αν βαλεις το νουμερο στο βαιμπερ,βλεπεις ονομα και φατσα..
Αλλαξτε αυτο τουλαχιστον ρε σεις..
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Άμα είναι να γαμησουν τζάμπα και ταμπελα στο λαιμό κρεμάνε στην Αριστοτέλους!Ουτε μια σωστη παρτουζα δεν μπορουν να οργανωσουν..
Εν τω μεταξυ,αν βαλεις το νουμερο στο βαιμπερ,βλεπεις ονομα και φατσα..
Αλλαξτε αυτο τουλαχιστον ρε σεις..
Έχει πέντε μέρες ο άλλος έχει γυρίσει όλα τα νήματα και δεν μπορούν να συμπληρώσουν μια 4αδα
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Μεγάλη βόλτα σήμερα ,αλλά χωρίς να γαμησω τίποτα .
Όσες φορές εμπαινα σε πειρασμό κάτι με έκοβε και τελικά γάμησα σε στούντιο .
Οι αλβανίδες κανονικά στο πόστο τους από τις 21:00 ,Μαρία και Ελένη ( Αναστασία)
Ακριβώς μετά δύο Βουλγάρες ,μια κοντουλα ψιλομπαμπατσικη με όμορφα χαρακτηριστικά και κόκκινες μπότες μέχρι το γόνατο και η άλλη ξανθιά ,ψιλή ,γεματουλα λίγο αλλά όμορφο πρόσωπο ..
Εδώ θέλω να προσθέσω..καλά μαλακες είστε!? Τι σκατα γίνεται ;σήμερα είχε γύρω στις 3-4 καινούριες Βουλγάρες η πιάτσα και ζητάνε 30 ακατεβατα ! ..
Μου λέει η ξανθιά ..20 πίπα μωρό μου ..
Της λέω τι δεν έχει άλλο ;
Λέει,α θες και σεξ ..30..
Την κοιτάω απλά και γελάω ...
Μου απαντάει πάλι ..-τι πολλά;;;πάνε πιο κάτω τότε !
Χαλαρώστε μερικοί και σταματήστε να δίνεται 30 και πάνω στην πιάτσα ..παιρνουν τα μυαλά τους αέρα .
Ακριβώς μετά ,η μιλφ η ξανθιά με μια ακόμη μιλφ ότι νάνε ..
Μετά από λίγο σκάει και η Χρύσα και δίπλα στεκόταν και μια Βουλγάρα που στην αρχή την πέρασα για ψιλοτσανκι αλλά μια χαρά ήταν από εμφάνιση ,εκτός όταν μίλησε και λειπαν κάνα δυο δόντια .
30 και αυτή η κυρία ...καλοστεκουμενη αλλά καθόλου πιτσιρικά .
Πριν το τουντει ένα άλλο Βουλγαράκι κοντό όμορφο και λίγο σκουρόχρωμη αλλά δεν το πρόλαβα ..το φόρτωσε κάποιος και μετά εξαφανίστηκε .
Μετά το φανάρι η γνωστή πάλι με το κόκκινο αμάξι .
Πριν την καβατζα η ξανθιά Βουλγάρα με τα τατου που στέκεται εκεί .
2 πρεζουδες κοντά στο ερείπιο..
Ο τρανς και ο Κρος στα πόστα τους ..
Στο σημείο πριν την διχάλα μια σιτεμενη Βουλγάρα γύφτισσα αλλά μου πέρασε από το μυαλό να της τον δώσω ..20 ευρώ .
Στη διχάλα η πρεζου με το κοντό μαλλί ,που πάλι την είδα για πρεζόνι μια χαρά στέκεται και τρέχει ..
Μοναστηριού η Σύλβια και απέναντι το γνωστό δίδυμο.
Στο 4all από νωρίς ήταν η ξανθιά κόρη με την μελαχρινή φίλη της .
Στο σελ ο μπεννυ Χιλ με την Γιώτα τούρμπο .
Και άλλες δύο τρανς μετά το φανάρι του τουντει .
Στο κτηνιατρείο ένα κοντό ξανθό κροσάκι .
22:30 εξαφανίστηκαν οι αλβανίδες και οι μισές γυναίκες της πιάτσας .
Έμειναν μόνο οι 2 Βουλγάρες στο φορ όλ ,η μιλφ η ξανθιά και η άλλη μιλφ τέρμα πριν την διχάλα ..σήμερα οι μαύρες βγήκαν κοντά στις δώδεκα και φέραν μαζί τους και ταπερακι και τρώγανε όλες μαζί στο φανάρι με πιρουνια .
Κάποιος που ξέρει αφρικανικά ας τις εξηγήσει επιτέλους να πάρουν τον μπούλο από την πιάτσα ήταν πολύ όμορφα σήμερα μέχρι να εμφανιστούν
Όσες φορές εμπαινα σε πειρασμό κάτι με έκοβε και τελικά γάμησα σε στούντιο .
Οι αλβανίδες κανονικά στο πόστο τους από τις 21:00 ,Μαρία και Ελένη ( Αναστασία)
Ακριβώς μετά δύο Βουλγάρες ,μια κοντουλα ψιλομπαμπατσικη με όμορφα χαρακτηριστικά και κόκκινες μπότες μέχρι το γόνατο και η άλλη ξανθιά ,ψιλή ,γεματουλα λίγο αλλά όμορφο πρόσωπο ..
Εδώ θέλω να προσθέσω..καλά μαλακες είστε!? Τι σκατα γίνεται ;σήμερα είχε γύρω στις 3-4 καινούριες Βουλγάρες η πιάτσα και ζητάνε 30 ακατεβατα ! ..
Μου λέει η ξανθιά ..20 πίπα μωρό μου ..
Της λέω τι δεν έχει άλλο ;
Λέει,α θες και σεξ ..30..
Την κοιτάω απλά και γελάω ...
Μου απαντάει πάλι ..-τι πολλά;;;πάνε πιο κάτω τότε !
Χαλαρώστε μερικοί και σταματήστε να δίνεται 30 και πάνω στην πιάτσα ..παιρνουν τα μυαλά τους αέρα .
Ακριβώς μετά ,η μιλφ η ξανθιά με μια ακόμη μιλφ ότι νάνε ..
Μετά από λίγο σκάει και η Χρύσα και δίπλα στεκόταν και μια Βουλγάρα που στην αρχή την πέρασα για ψιλοτσανκι αλλά μια χαρά ήταν από εμφάνιση ,εκτός όταν μίλησε και λειπαν κάνα δυο δόντια .
30 και αυτή η κυρία ...καλοστεκουμενη αλλά καθόλου πιτσιρικά .
Πριν το τουντει ένα άλλο Βουλγαράκι κοντό όμορφο και λίγο σκουρόχρωμη αλλά δεν το πρόλαβα ..το φόρτωσε κάποιος και μετά εξαφανίστηκε .
Μετά το φανάρι η γνωστή πάλι με το κόκκινο αμάξι .
Πριν την καβατζα η ξανθιά Βουλγάρα με τα τατου που στέκεται εκεί .
2 πρεζουδες κοντά στο ερείπιο..
Ο τρανς και ο Κρος στα πόστα τους ..
Στο σημείο πριν την διχάλα μια σιτεμενη Βουλγάρα γύφτισσα αλλά μου πέρασε από το μυαλό να της τον δώσω ..20 ευρώ .
Στη διχάλα η πρεζου με το κοντό μαλλί ,που πάλι την είδα για πρεζόνι μια χαρά στέκεται και τρέχει ..
Μοναστηριού η Σύλβια και απέναντι το γνωστό δίδυμο.
Στο 4all από νωρίς ήταν η ξανθιά κόρη με την μελαχρινή φίλη της .
Στο σελ ο μπεννυ Χιλ με την Γιώτα τούρμπο .
Και άλλες δύο τρανς μετά το φανάρι του τουντει .
Στο κτηνιατρείο ένα κοντό ξανθό κροσάκι .
22:30 εξαφανίστηκαν οι αλβανίδες και οι μισές γυναίκες της πιάτσας .
Έμειναν μόνο οι 2 Βουλγάρες στο φορ όλ ,η μιλφ η ξανθιά και η άλλη μιλφ τέρμα πριν την διχάλα ..σήμερα οι μαύρες βγήκαν κοντά στις δώδεκα και φέραν μαζί τους και ταπερακι και τρώγανε όλες μαζί στο φανάρι με πιρουνια .
Κάποιος που ξέρει αφρικανικά ας τις εξηγήσει επιτέλους να πάρουν τον μπούλο από την πιάτσα ήταν πολύ όμορφα σήμερα μέχρι να εμφανιστούν
Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.740
- Πόντοι
- 1.336
Όντως οι μαύρες κούρασαν. Μόνο μια μ αρέσει χαμογελαστή κοντουλα κ αυτή για δυο φορές το χρόνο με το ζόρι.
Κατάντια να υπάρχει πιάτσα από 9-11 ΕΕ το παρά πολύ. Δλδ τι; Ότι αρπάξουν σε δυο ώρες;
Προχθές πήρα τη Έλενα μοναστηριού απέναντι από Σύλβια και μου άρεσε 7/10. Τη συμπαθώ λίγο αυτήν. Ήμουν από τους πρώτους που την πήραν το 2020 όταν πρωτοήρθε και έκανε παρέα με έναν πούστη και τον έπαιρνε πάντα μαζι της. Αβγαλτη τότε πολύ! Κωλαρα όμως κ της αρέσουν οι πιτσιρικάδες, έχει τέτοιο φετίχ το οποίο με βρίσκει σύμφωνο κ με καβλωνει κ μένα.
Αυτό το κροσακι το ξανθό εκεί στη στροφή το μίλησα λίγο καλό τυπακι είπε 18 και χοντρή, του έπιασα πάρλα τον ψιλό πέταξε έξω νορμαλ τον έχει προς μεγάλο λίγο χοντρό. Έδωσε ματι ίσως γιατί είναι 23 (έτσι δηλώνει)
Ώρα 3 όλα αυτά αλλά νεκρα γενικά
Άσε που ήμουν χορτάτος
Νωρίτερα το απόγευμα γαμησα την θεία Αγάπη σε στούντιο. Λεπτομέρειες στο ανάλογο νήμα σε λίγο
Κατάντια να υπάρχει πιάτσα από 9-11 ΕΕ το παρά πολύ. Δλδ τι; Ότι αρπάξουν σε δυο ώρες;
Προχθές πήρα τη Έλενα μοναστηριού απέναντι από Σύλβια και μου άρεσε 7/10. Τη συμπαθώ λίγο αυτήν. Ήμουν από τους πρώτους που την πήραν το 2020 όταν πρωτοήρθε και έκανε παρέα με έναν πούστη και τον έπαιρνε πάντα μαζι της. Αβγαλτη τότε πολύ! Κωλαρα όμως κ της αρέσουν οι πιτσιρικάδες, έχει τέτοιο φετίχ το οποίο με βρίσκει σύμφωνο κ με καβλωνει κ μένα.
Αυτό το κροσακι το ξανθό εκεί στη στροφή το μίλησα λίγο καλό τυπακι είπε 18 και χοντρή, του έπιασα πάρλα τον ψιλό πέταξε έξω νορμαλ τον έχει προς μεγάλο λίγο χοντρό. Έδωσε ματι ίσως γιατί είναι 23 (έτσι δηλώνει)
Ώρα 3 όλα αυτά αλλά νεκρα γενικά
Άσε που ήμουν χορτάτος
Νωρίτερα το απόγευμα γαμησα την θεία Αγάπη σε στούντιο. Λεπτομέρειες στο ανάλογο νήμα σε λίγο