Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Περασμα χθες το βραδυ πηγα να βρω αυτη την ιουλια που καθετε στις λαμαρινες μετα το one αλλα πουθενα μετα εψαξα σονια δεν την βρηκα και κατεληξα στην ντεζυ στην μοναστηριου απεναντι απο eurobank χρυση την εκανα να την παρω στο αμαξι δεν καθοταν με τιποτα και την πηρα εξω, γενικα τα αξιζει τα λεφτα της πιστευω αλλα οχι για 30 μετα απο παζαρεμα επεσε στα 20.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Όντως οι μαύρες κούρασαν. Μόνο μια μ αρέσει χαμογελαστή κοντουλα κ αυτή για δυο φορές το χρόνο με το ζόρι.
Κατάντια να υπάρχει πιάτσα από 9-11 ΕΕ το παρά πολύ. Δλδ τι; Ότι αρπάξουν σε δυο ώρες;
Προχθές πήρα τη Έλενα μοναστηριού απέναντι από Σύλβια και μου άρεσε 7/10. Τη συμπαθώ λίγο αυτήν. Ήμουν από τους πρώτους που την πήραν το 2020 όταν πρωτοήρθε και έκανε παρέα με έναν πούστη και τον έπαιρνε πάντα μαζι της. Αβγαλτη τότε πολύ! Κωλαρα όμως κ της αρέσουν οι πιτσιρικάδες, έχει τέτοιο φετίχ το οποίο με βρίσκει σύμφωνο κ με καβλωνει κ μένα.
Αυτό το κροσακι το ξανθό εκεί στη στροφή το μίλησα λίγο καλό τυπακι είπε 18 και χοντρή, του έπιασα πάρλα τον ψιλό πέταξε έξω νορμαλ τον έχει προς μεγάλο λίγο χοντρό. Έδωσε ματι ίσως γιατί είναι 23 (έτσι δηλώνει)
Ώρα 3 όλα αυτά αλλά νεκρα γενικά
Άσε που ήμουν χορτάτος
Νωρίτερα το απόγευμα γαμησα την θεία Αγάπη σε στούντιο. Λεπτομέρειες στο ανάλογο νήμα σε λίγο
Αλφι ,αυτή που είναι μαζί με την Έλενα συνέχεια πάνω από την μοναστηριού την έχεις πάρει; Την αδύνατη .όλο κρύβεται όταν περνάει κάποιος λες και φοβάται και συνήθως έχει αγκαζε και ένα νταβα μαζί .είχα σκεφτεί ένα βράδυ να την πάρω αλλά πήρα τελικά Έλενα γιατί έχει ωραία κωλαρα ..
Χθες δύο - τρεις φορές μπήκα στον πειρασμό να πάρω την Μαρία την αλβανίδα πάλι ,αλλά τελευταία που πέρασα χασμουριοτανε ..τέτοια βαρεμάρα αυτή η κοπέλα,αλλά με αυτό το τζιν σορτσάκι με καύλωσε πάλι ,το τραβάει τέρμα πάνω η πουτανα ,όλα τα κωλομερια έξω και το σορτσάκι είχε τεντώσει στα μουνόχειλα

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Δεν έχω γράψει εδώ και καιρό γιατί τις τελευταίες 2 3 φορές που πέρασα από πιάτσα έκανα 2 γύρους πήγα σπίτι και την έκανα μόνος την δουλειά. Τις 2 από τις 3 φορές έλειπαν μέχρι και οι Βουλγάρες στην γωνία της καβατζας, για τέτοια νεκρα μιλάμε.

Όσο τα αντιπαθώ τα στούντιο και συμπαθώ την πιάτσα μου φενεται πρέπει να μην κάνω τον κόπο να περνάω πλέον, μόνο να σε σταματήσουν μπάτσοι ρισκάρεις.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Δεν έχω γράψει εδώ και καιρό γιατί τις τελευταίες 2 3 φορές που πέρασα από πιάτσα έκανα 2 γύρους πήγα σπίτι και την έκανα μόνος την δουλειά. Τις 2 από τις 3 φορές έλειπαν μέχρι και οι Βουλγάρες στην γωνία της καβατζας, για τέτοια νεκρα μιλάμε.

Όσο τα αντιπαθώ τα στούντιο και συμπαθώ την πιάτσα μου φενεται πρέπει να μην κάνω τον κόπο να περνάω πλέον, μόνο να σε σταματήσουν μπάτσοι ρισκάρεις.
Χθες είχε αρκετή κίνηση αλλά νωρίς στις μια το πολύ εξαφανίστηκαν όλες ..μόνο οι μαύρες ξάπλωναν στα πεζούλια σαν τους άστεγους

iason123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2022
Like
128
Πόντοι
0
Χθες είχε αρκετή κίνηση αλλά νωρίς στις μια το πολύ εξαφανίστηκαν όλες ..μόνο οι μαύρες ξάπλωναν στα πεζούλια σαν τους άστεγους
Τελευταία φορά που πέρασα έχει πάνω από βδομάδα είναι η αλήθεια, αλλά ήταν 10 παρά που υποτίθεται είναι το ιδανικό, να φταίει που ήταν οι πρώτες μέρες που ξεκίνησε η ψύχρα? Τι να πω.

Πάντως και να έχει γυναίκες, ξέρεις ακριβώς ποιες είναι και τι κάνουν, εκτός αν τσιμπισεις καμία μαύρη που ανανεώνεται που και που.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Τελευταία φορά που πέρασα έχει πάνω από βδομάδα είναι η αλήθεια, αλλά ήταν 10 παρά που υποτίθεται είναι το ιδανικό, να φταίει που ήταν οι πρώτες μέρες που ξεκίνησε η ψύχρα? Τι να πω.

Πάντως και να έχει γυναίκες, ξέρεις ακριβώς ποιες είναι και τι κάνουν, εκτός αν τσιμπισεις καμία μαύρη που ανανεώνεται που και που.
Χθες είχε τουλάχιστον 3 καινούριες Βουλγάρες ..αλλά δεν ξέρω από πού αυτός ο τουπες ..30 ευρώ μου λέει αλλιώς να πάω πάρα πέρα ..εννοείται πήγα τα έδωσα στο στούντιο

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Χθες είχε τουλάχιστον 3 καινούριες Βουλγάρες ..αλλά δεν ξέρω από πού αυτός ο τουπες ..30 ευρώ μου λέει αλλιώς να πάω πάρα πέρα ..εννοείται πήγα τα έδωσα στο στούντιο
Κ χαρη σου κανω πες που σταματησα κ σου μιλησα. Μαλακο ε μαλακο.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Κ χαρη σου κανω πες που σταματησα κ σου μιλησα. Μαλακο ε μαλακο.
Να τανε και καμιά μουναρα ...από όσες στέκονταν εκεί ήταν η χειρότερη!
Αλλά θα το λέω συνέχεια ,έχει μαλακες που τις χρυσοπληρωνουν για αυτό τα κάνουν αυτά .
Αφήστε τες να πεινάσουν να καταλάβουν πως βγαίνει το χρήμα .
Που θα δώσω εγώ 30 ευρώ για μια ξεπετα στα όρθια ανάμεσα στις χυμενες καποτες

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Να τανε και καμιά μουναρα ...από όσες στέκονταν εκεί ήταν η χειρότερη!
Αλλά θα το λέω συνέχεια ,έχει μαλακες που τις χρυσοπληρωνουν για αυτό τα κάνουν αυτά .
Αφήστε τες να πεινάσουν να καταλάβουν πως βγαίνει το χρήμα .
Που θα δώσω εγώ 30 ευρώ για μια ξεπετα στα όρθια ανάμεσα στις χυμενες καποτες
Κ ειδικα οταν ειναι αγενεστατες. Δεν λεμε να μιλανε στον πληθυντικο αλλα πες ομορφα οτι εχεις να πεις οταν ο αλλος ειναι ενταξει.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336

Με έχουν σταματήσει αρκετές φορές και ρε μλκ με γράψανε για μαλακιες λόγους και μετά φύγανε! Να πεθάνουν τα μουνια. Τα ξέρω καλά, έχουν εντολές να σε γράψουν ότι κι αν γίνει πχ να μου φέρετε 10 κλήσεις λέει ο διοικητής και την πληρώνεις μέχρι και για ληγμένο πυροσβεστήρα
Ψοφος

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.962
Πόντοι
456
Επανεμφάνιση κ οχι καινούργιες, σε προηγουμένως ποστ αναφερομαι. Καμέλια, αρκετά αδυνατισμενη κ σπασμενη,ισως να ειναι αυτη που της λειπαν δόντια γτ σαν πρεζονι κατάντησε. Μαρία νταρντανα ψιλή που δουλευε κ στο παρανταϊς που ζητάει 30. Πάλι έγκυος πρέπει να ειναι. Με κοκκινες μπότες η Εμη 10+ χρόνια στην πιατσα καθεται μαζι με Αναστασία ως συνήθως. Βασικα όλες αυτές στο ίδιο σημείο κάθονται. Μαζί τους κ η χοντρη η Ελένη με το σγουρο μαλλί. Πιο κάτω η μάνα της Σονια παραδίπλα καμια φορα η πολύ χοντρη βουλγαρα ξανθια, Στην άλλη γωνία η Αννα η βουλγαρα με περούκα. Σονια κ Σουλα στον Παπαδατο, Ντάνιελα μόνη της, διχάλα 4 ζακια κ ο κρος κ ο ξανθός μυταρας Βούλγαρο τραβελος, μαζί τους ο πουσυρακος φιλος της Έλενας ντυμένος με χουντι φόρμες. Ντεση μοναστηριου στο φιλοξενία, Κ οι κουνιαδες(οποίος κατάλαβε) Ντεση, Έλενα, Συλβια στην eurobank. Επισης Νίνα στο μεγάλο κινέζικο και απέναντι η Βάσια με την πολύ χοντρη κάστανη, που κάποτε πριν αρκετά χρόνια έβγαινα εκεί στο πόστο της Συλβιας μαζί με μια ακόμη ξανθια άσχημη μεγάλη σε ηλικία βουλγαρα. Υ. Γ... τότε είχε κ ενα πετιτ ωραιο βουλγαρακι την Μαργαρίτα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Επανεμφάνιση κ οχι καινούργιες, σε προηγουμένως ποστ αναφερομαι. Καμέλια, αρκετά αδυνατισμενη κ σπασμενη,ισως να ειναι αυτη που της λειπαν δόντια γτ σαν πρεζονι κατάντησε. Μαρία νταρντανα ψιλή που δουλευε κ στο παρανταϊς που ζητάει 30. Πάλι έγκυος πρέπει να ειναι. Με κοκκινες μπότες η Εμη 10+ χρόνια στην πιατσα καθεται μαζι με Αναστασία ως συνήθως. Βασικα όλες αυτές στο ίδιο σημείο κάθονται. Μαζί τους κ η χοντρη η Ελένη με το σγουρο μαλλί. Πιο κάτω η μάνα της Σονια παραδίπλα καμια φορα η πολύ χοντρη βουλγαρα ξανθια, Στην άλλη γωνία η Αννα η βουλγαρα με περούκα. Σονια κ Σουλα στον Παπαδατο, Ντάνιελα μόνη της, διχάλα 4 ζακια κ ο κρος κ ο ξανθός μυταρας Βούλγαρο τραβελος, μαζί τους ο πουσυρακος φιλος της Έλενας ντυμένος με χουντι φόρμες. Ντεση μοναστηριου στο φιλοξενία, Κ οι κουνιαδες(οποίος κατάλαβε) Ντεση, Έλενα, Συλβια στην eurobank. Επισης Νίνα στο μεγάλο κινέζικο και απέναντι η Βάσια με την πολύ χοντρη κάστανη, που κάποτε πριν αρκετά χρόνια έβγαινα εκεί στο πόστο της Συλβιας μαζί με μια ακόμη ξανθια άσχημη μεγάλη σε ηλικία βουλγαρα. Υ. Γ... τότε είχε κ ενα πετιτ ωραιο βουλγαρακι την Μαργαρίτα.
Ωραίος φίλε ! Ευχαριστώ που βοήθησες με τα ονόματα .
Καινούριες εννοώ ότι τώρα εμφανίστηκαν ..νέο αίμα φαίνεται ότι δεν είναι σιγουρα .από περιγραφές ναι ταιριάζουν ,αυτή που είπες η Καμελια σίγουρα ήταν ,λίγο μετά την Χρύσα .
Η άλλη η Μαρία ψιλό νταρντανα και είχε όντως και λίγο κοιλιά,αυτή δούλευε σε στούντιο;με τέτοιο στόμα;;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Κ ειδικα οταν ειναι αγενεστατες. Δεν λεμε να μιλανε στον πληθυντικο αλλα πες ομορφα οτι εχεις να πεις οταν ο αλλος ειναι ενταξει.
Σε εκείνο το σημείο απλά νομίζουν με το μυαλό τους ότι είναι πιο μουναρες από τις υπόλοιπες της πιάτσας ..και όλες είναι μέσα στη μαγκιά .
Για αυτό όλη νύχτα στέκονται σαν γλάστρες μερικές ,μόνο η Μαρία η αλβανίδα δεν σταματάει να φορτώνεται και ας είναι ξεπετα

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Σώπα ρε εμφανίστηκε η Άννα; Αυτή κάτι πρέπει να έχει όλο περούκες και σπάνιες εμφανίσεις

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Ωραίος φίλε ! Ευχαριστώ που βοήθησες με τα ονόματα .
Καινούριες εννοώ ότι τώρα εμφανίστηκαν ..νέο αίμα φαίνεται ότι δεν είναι σιγουρα .από περιγραφές ναι ταιριάζουν ,αυτή που είπες η Καμελια σίγουρα ήταν ,λίγο μετά την Χρύσα .
Η άλλη η Μαρία ψιλό νταρντανα και είχε όντως και λίγο κοιλιά,αυτή δούλευε σε στούντιο;με τέτοιο στόμα;;
Είχε καιρο να φανεί η Μαρία η ψιλή
Έβγαινε για κάνα εξάμηνο μέχρι το καλοκαίρι.
Την έπαιρνα συχνά γιατί έχει που με καβλωνει. Πόδια για γλύψιμο. Ωραίο μουνακι κ αυτό για γλύψιμο. Μοσχοβολάει πάντα. Ναι όντως έχει κοιλιά αλλά αν την παραλείψεις είναι καβλα για πιάτσα. Τώρα περί στούντιο δεν το ήξερα ούτε την είχα πετύχει ποτε. Και μένα μου κάνει εντύπωση

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Εχει πετύχει κάνεις πρόσφατα την βουλγαρομα χριστίνα "σαλονικιωτισσα" που έβγαινε στο τωρινό 4αλλ?

ale22

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2022
Like
631
Πόντοι
81
Δίπλα από ΟΝΕ Σαλονίκης εχθές φανάρια στις 12

Αλβανίδα έλεγε σχεδόν 1.70 κανονική

Λέει πίπα 20 ευρώ 30 ευρώ σεξ την πήρα με τα τριάντα δυο φορές έχυσα και μετά την πλήρωσα

Πολύ καλή και ήταν καθαρή ήταν αρκετά ανοιχτή πάντως

Προσπάθησα και κωλο αλλά αρνήθηκε

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Δίπλα από ΟΝΕ Σαλονίκης εχθές φανάρια στις 12

Αλβανίδα έλεγε σχεδόν 1.70 κανονική

Λέει πίπα 20 ευρώ 30 ευρώ σεξ την πήρα με τα τριάντα δυο φορές έχυσα και μετά την πλήρωσα

Πολύ καλή και ήταν καθαρή ήταν αρκετά ανοιχτή πάντως

Προσπάθησα και κωλο αλλά αρνήθηκε
Πως τα καταφερες ρε θηριο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom