Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.473
Πόντοι
746
Όχι μια ξανθιά είναι που έχει και κάτι τατουάζ
Με την τσιχλα κ το κινητο; Που φουσκωσε κ τα χειλια της σαν τον Ντοναλντ Ντακ; Θα το λεω με καθε ευκαιρια. Αγενεστατη. Δεν την πηρα αλλα πουθενα δεν εχω διαβασει καλη κριτικη. Ακομη κ οταν βαζει αγγελια με χωρο δικο της....τα ιδια κ χειροτερα. Ξεπετα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Με την τσιχλα κ το κινητο; Που φουσκωσε κ τα χειλια της σαν τον Ντοναλντ Ντακ; Θα το λεω με καθε ευκαιρια. Αγενεστατη. Δεν την πηρα αλλα πουθενα δεν εχω διαβασει καλη κριτικη. Ακομη κ οταν βαζει αγγελια με χωρο δικο της....τα ιδια κ χειροτερα. Ξεπετα.
Νομίζω ναι φίλε .αυτή πρέπει να είναι ,που κάνει και λίγο έντονο βάψιμο

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Οκ κατάλαβα
Παλαιότερα έκανε πιάτσα στο στενό δεξιά του 4all που ενώνει Γιαννιτσων με μοναστηριού, εκεί στη γωνία που πλέον έχει μαύρες. Την έπαιρνα από τότε, 2015. Πάντα 30 ακατέβατο και πάντα μπλαζέ υφάκι. Παλαιότερα είχε γεννήσει και μάλιστα δις. Στα του αγώνα, για μενα δε γίνεται να τα εχεις όλα. Έχει κορμάρα, κάνει ότι της πω και είναι πεντακάθαρη. Αλλά 30 δε δίνω. Μια στο τόσο αν την πάρω για την αλλαγή θα δώσω 20 για πιπα, χούφτωμα και λίγο πιο χαλαρά εφόσον όχι γαμησι

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.834
Πόντοι
4.766

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Οκ κατάλαβα
Παλαιότερα έκανε πιάτσα στο στενό δεξιά του 4all που ενώνει Γιαννιτσων με μοναστηριού, εκεί στη γωνία που πλέον έχει μαύρες. Την έπαιρνα από τότε, 2015. Πάντα 30 ακατέβατο και πάντα μπλαζέ υφάκι. Παλαιότερα είχε γεννήσει και μάλιστα δις. Στα του αγώνα, για μενα δε γίνεται να τα εχεις όλα. Έχει κορμάρα, κάνει ότι της πω και είναι πεντακάθαρη. Αλλά 30 δε δίνω. Μια στο τόσο αν την πάρω για την αλλαγή θα δώσω 20 για πιπα, χούφτωμα και λίγο πιο χαλαρά εφόσον όχι γαμησι
30 από μένα δεν πρόκειται να πάρει καμία ..χαχαχα.
Όσες καύλες και να έχω δεν παίζει να τα δώσω .
Βέβαια μετά έχουν και την δικαιολογία ότι επειδή της πήρες με 20 κάνουν αγγαρεία .
Καλύτερα με 30 πάω στούντιο χωρίς δεύτερη σκέψη .όπως και στα στούντιο την Ναρυ,όσο και να με δελεάζει 50 για απλό δεν δίνω .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έλενα είναι το καλλιτεχνικό της...το πραγματικό της είναι Αναστασία
Και εγώ έτσι ξέρω από παλιότερη συζήτηση.
Απλά δεν επιμένω γιατί δεν έχω σταματήσει ποτέ σε αυτήν μόνο την βλέπω όταν περνάω

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
Μωρέ κ Ευτέρπη να την λένε δε παύει να είναι κώλοχαρακτήρας κ ξεπετα
Κρίμα γιατί οπτικά είναι ωραίο τύπακι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Μωρέ κ Ευτέρπη να την λένε δε παύει να είναι κώλοχαρακτήρας κ ξεπετα
Κρίμα γιατί οπτικά είναι ωραίο τύπακι
Κρίμα και την είχα στα σχέδια ..αλλά βλέπω για αλλού πρέπει να τραβήξω .
Δεν ξέρεις και τι να γαμησεις πλέον .είχε βγει ένα καινούριο που λέγαμε πριν λίγες μέρες πριν την διχάλα ..λίγο σγουρό μαλλί και άσπρο παντελόνι αλλά δεν το προλάβαινα από το φόρτωμα από τότε δεν την ξανά πέτυχα .
Μια μέρα έδινα πίπα την Σύλβια στην καβατζα της και σκάει ακριβώς δίπλα μας ένας με ένα παπάκι και μια μαύρη χοντρή από πίσω του ερχόταν με τα πόδια ,την γάμησε στα γρήγορα δίπλα μας και μόλις αυτός έχυσε αυτή έκατσε και άρχισε να κατουράει ..αηδία σκέτη ,όσο με αποθουσαν οι μαύρες με αυτά που κάνουν ούτε να τις βλέπω δεν θέλω πλέον

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
είχε βγει ένα καινούριο που λέγαμε πριν λίγες μέρες πριν την διχάλα ..λίγο σγουρό μαλλί και άσπρο παντελόνι αλλά δεν το προλάβαινα από το φόρτωμα από τότε δεν την ξανά πέτυχα .
Στην διχαλα πετυχα μια πριν 3 μερες με σγουρο μαλι και ψηλή...φορουσε μαυρο κολαν. Εκατσε γισ λιγο. Γυρω στις 1 ηταν....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Μια ώρα γυρνούσα στην πιάτσα σήμερα και δεν είχε σχεδόν τίποτα .
Από νωρίς ήταν η μαρια και η άλλη Ελένη ( Αναστασία ) οι αλβανίδες .
Μολις έφυγαν έσκασε μύτη το νταρντανικο το Βουλγαράκι με τα βυζιά ,20 ευρώ ζητάει αλλά μόνο πως το είπε σαν να βαριοταν ένα πράγμα ,οπότε λυπήθηκα να τα δώσω .
Η Σύλβια ήταν πάνω στη μοναστηριού μόνο .
Τραβελια ειχε αρκετά θα έλεγα αφού 4-5 ήταν μόνο πάνω στη Γιαννιτσών,το κρύο και η πιάτσα θέλει αρχιδια είπαμε ..
Διχάλα τίποτα .
Η βυζαρου με το κόκκινο αμάξι στη θέση της .
Ακριβώς μετά στο τσιμέντο πάνω είναι σκαρφαλωμένο ένα γύφτο πρεζακι μαυριδερό από το μεσημέρι που είχα περάσει εκεί κάθεται ..παίζει να μην έχει καταλάβει ακόμα ,απορώ αν την γαμαει κανένας αυτήν .
Οι μαύρες διάσπαρτες ,δεν το βάζουν κάτω με τίποτα σήμερα εκεί στο φανάρι του τουντει είχαν κατσει δύο στο σκαλοπάτι και κοιμόντουσαν κανονικά στηριγμενες στο τζάμι .
Στις λαμαρίνες πάλι αυτό το κοντό μαλακισμενο που μάλλον με δουλεύει ..σήμερα σταματάω και την πιάνω με το καλό ..γεια σου την λέω τι κάνεις ;
Χαμογελάει πρώτη φορά ( η πείνα έφταιγε ) καλά μου λέει .
Λέω πόσο θέλεις ;
Πάμε λέει με 30 .
Λέω πολλά είναι δεν εχω τόσα πάμε με 20 ;
Όχι πάλι μου λέει !
Κάνω μια γύρα ξανά σταματάω λέω πάμε τελικά ..όχι όχι λέει ..
Μετά από ώρα κάποιος την φόρτωσε ,μαλλον έσκασε το 30ρι γιατί μέχρι εκείνη την στιγμή είχαν περάσει και είχαν φύγει 10 αμάξια .
Την γύρισε πίσω και μετά το έκλεισε το μαγαζί ,έφυγε .

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
Μια ώρα γυρνούσα στην πιάτσα σήμερα και δεν είχε σχεδόν τίποτα .
Από νωρίς ήταν η μαρια και η άλλη Ελένη ( Αναστασία ) οι αλβανίδες .
Μολις έφυγαν έσκασε μύτη το νταρντανικο το Βουλγαράκι με τα βυζιά ,20 ευρώ ζητάει αλλά μόνο πως το είπε σαν να βαριοταν ένα πράγμα ,οπότε λυπήθηκα να τα δώσω .
Η Σύλβια ήταν πάνω στη μοναστηριού μόνο .
Τραβελια ειχε αρκετά θα έλεγα αφού 4-5 ήταν μόνο πάνω στη Γιαννιτσών,το κρύο και η πιάτσα θέλει αρχιδια είπαμε ..
Διχάλα τίποτα .
Η βυζαρου με το κόκκινο αμάξι στη θέση της .
Ακριβώς μετά στο τσιμέντο πάνω είναι σκαρφαλωμένο ένα γύφτο πρεζακι μαυριδερό από το μεσημέρι που είχα περάσει εκεί κάθεται ..παίζει να μην έχει καταλάβει ακόμα ,απορώ αν την γαμαει κανένας αυτήν .
Οι μαύρες διάσπαρτες ,δεν το βάζουν κάτω με τίποτα σήμερα εκεί στο φανάρι του τουντει είχαν κατσει δύο στο σκαλοπάτι και κοιμόντουσαν κανονικά στηριγμενες στο τζάμι .
Στις λαμαρίνες πάλι αυτό το κοντό μαλακισμενο που μάλλον με δουλεύει ..σήμερα σταματάω και την πιάνω με το καλό ..γεια σου την λέω τι κάνεις ;
Χαμογελάει πρώτη φορά ( η πείνα έφταιγε ) καλά μου λέει .
Λέω πόσο θέλεις ;
Πάμε λέει με 30 .
Λέω πολλά είναι δεν εχω τόσα πάμε με 20 ;
Όχι πάλι μου λέει !
Κάνω μια γύρα ξανά σταματάω λέω πάμε τελικά ..όχι όχι λέει ..
Μετά από ώρα κάποιος την φόρτωσε ,μαλλον έσκασε το 30ρι γιατί μέχρι εκείνη την στιγμή είχαν περάσει και είχαν φύγει 10 αμάξια .
Την γύρισε πίσω και μετά το έκλεισε το μαγαζί ,έφυγε .
Πολλές χυλοπίτες από την Ιουλία άραγε αξίζει κιόλας

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Δεν ασχολούμαι άλλο ,χθες δεν εριξε χυλοπίτα απλά ήθελε να φορτωθεί γενικά με 30 άμα έλεγε 20 θα δοκίμαζα μαλλον

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Και από ότι κατάλαβα γλίτωσα και τα λεφτά μου .
Η κοπέλα βαριέται που ζει ,ήταν μια ώρα μέσα στο κρύο και καπνιζε τσιγάρο και έδιωχνε όλα τα αμάξια ..βρήκε το κορόιδο πήρε το 30ρι και μετά από ένα γαμιση εξαφανίστηκε.
Πιο αρπαχτη δεν γίνεται ,ούτε καν να πάρει δεύτερο πελάτη .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Κανένα νέο έχουμε από πιάτσα ;
Εγώ εχθές που πέρασα ,αρκετά αργά δυστυχώς μετά τις 2 ..δεν είχε γυναίκα ούτε δείγμα ..
Από τρανς μόνο η Φιόνα ήταν και ένα κροσάκι πριν το κτηνιατρείο .
Και τα δύο κροσακια που είναι μόνιμα πριν την διχάλα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Κανένα νέο έχουμε από πιάτσα ;
Εγώ εχθές που πέρασα ,αρκετά αργά δυστυχώς μετά τις 2 ..δεν είχε γυναίκα ούτε δείγμα ..
Από τρανς μόνο η Φιόνα ήταν και ένα κροσάκι πριν το κτηνιατρείο .
Και τα δύο κροσακια που είναι μόνιμα πριν την διχάλα.
Ήταν και η Λάουρα απέναντι από τη Φιόνα και η Γιώτα στον ΟΠΑΠ...

Από γυναίκες ήταν πριν το 4all αυτή η όμορφη ξανθιά με το μεγάλο κώλο και μπουταρου... κάτι στρας φορούσε αν την ξέρεις
και ψηλά στη Γιαννιτσών δεξιά αυτή η πιτσιρίκα που βγαίνει εκεί με την Κέλλυ και το άλλο κροσακι.
Γενικά όμως ήταν μια πολύ ήσυχη βραδιά, εγώ λίγο μετά τη 1 νομίζω ήμουν εκεί

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Ήταν και η Λάουρα απέναντι από τη Φιόνα και η Γιώτα στον ΟΠΑΠ...

Από γυναίκες ήταν πριν το 4all αυτή η όμορφη ξανθιά με το μεγάλο κώλο και μπουταρου... κάτι στρας φορούσε αν την ξέρεις
και ψηλά στη Γιαννιτσών δεξιά αυτή η πιτσιρίκα που βγαίνει εκεί με την Κέλλυ και το άλλο κροσακι.
Γενικά όμως ήταν μια πολύ ήσυχη βραδιά, εγώ λίγο μετά τη 1 νομίζω ήμουν εκεί
Η Γιώτα η τρανς όταν πέρασα από Βαρδάρη έμπαινε στο ID το καινούριο τρανσομαγαζο ..
Η ξανθιά πριν το 4all την είδα και εγώ από μακρυά αλλά με έπιασε το φανάρι .μέχρι να φτάσω την φόρτωσε ενας άλλος και ήταν 45 λεπτά στην καβατζα ,δεν ξέρω τι σκατα κάνανε μέσα στο αμάξι ,έκανα πόσες βόλτες Γιαννιτσών μοναστηριού και ακόμα εκεί .μετά εξαφανίστηκε και αυτή .από γυναίκες όταν πέρασα δεν είχε τίποτα άλλο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Πέρασα από Γιαννιτσών πριν λίγο ,απέναντι από το ερείπιο η ξανθιά μιλφ με την αδύνατη ξανθιά που νομίζω ότι οδηγούσε το Σμαρτ ..μάνα και κόρη αυτές δεν είναι ;
Στη διχάλα στέκεται αυτή με το αγορέ μαλλί λίγο μπούκλα .σήμερα είναι συμαζεμενη όπως είδα αλλά δεν έχω χρόνο τώρα για έρευνα .φοράει μαύρο κολάν και μπλε μπλουζάκι και φαινόταν μια χαρά ,οποίος προλαβαίνει ας πάει μια βόλτα να μάθουμε καμία λεπτομέρεια,η συγκεκριμένη αργά δεν πρέπει να βγαίνει δεν την έχω πετύχει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom