DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Όχι μια ξανθιά είναι που έχει και κάτι τατουάζΤη μελαχρινή λες; Μπουταρες και χθες μαύρο φόρεμα;
Όχι μια ξανθιά είναι που έχει και κάτι τατουάζΤη μελαχρινή λες; Μπουταρες και χθες μαύρο φόρεμα;
Με την τσιχλα κ το κινητο; Που φουσκωσε κ τα χειλια της σαν τον Ντοναλντ Ντακ; Θα το λεω με καθε ευκαιρια. Αγενεστατη. Δεν την πηρα αλλα πουθενα δεν εχω διαβασει καλη κριτικη. Ακομη κ οταν βαζει αγγελια με χωρο δικο της....τα ιδια κ χειροτερα. Ξεπετα.Όχι μια ξανθιά είναι που έχει και κάτι τατουάζ
Νομίζω ναι φίλε .αυτή πρέπει να είναι ,που κάνει και λίγο έντονο βάψιμοΜε την τσιχλα κ το κινητο; Που φουσκωσε κ τα χειλια της σαν τον Ντοναλντ Ντακ; Θα το λεω με καθε ευκαιρια. Αγενεστατη. Δεν την πηρα αλλα πουθενα δεν εχω διαβασει καλη κριτικη. Ακομη κ οταν βαζει αγγελια με χωρο δικο της....τα ιδια κ χειροτερα. Ξεπετα.
Νομίζω Ελένη την λένε έτσι γραφει τουλάχιστον στην αγγελίαΌχι μια ξανθιά είναι που έχει και κάτι τατουάζ
Έλενα είναι το καλλιτεχνικό της...το πραγματικό της είναι ΑναστασίαΝομίζω Ελένη την λένε έτσι γραφει τουλάχιστον στην αγγελία
30 από μένα δεν πρόκειται να πάρει καμία ..χαχαχα.Οκ κατάλαβα
Παλαιότερα έκανε πιάτσα στο στενό δεξιά του 4all που ενώνει Γιαννιτσων με μοναστηριού, εκεί στη γωνία που πλέον έχει μαύρες. Την έπαιρνα από τότε, 2015. Πάντα 30 ακατέβατο και πάντα μπλαζέ υφάκι. Παλαιότερα είχε γεννήσει και μάλιστα δις. Στα του αγώνα, για μενα δε γίνεται να τα εχεις όλα. Έχει κορμάρα, κάνει ότι της πω και είναι πεντακάθαρη. Αλλά 30 δε δίνω. Μια στο τόσο αν την πάρω για την αλλαγή θα δώσω 20 για πιπα, χούφτωμα και λίγο πιο χαλαρά εφόσον όχι γαμησι
Και εγώ έτσι ξέρω από παλιότερη συζήτηση.Έλενα είναι το καλλιτεχνικό της...το πραγματικό της είναι Αναστασία
Κρίμα και την είχα στα σχέδια ..αλλά βλέπω για αλλού πρέπει να τραβήξω .Μωρέ κ Ευτέρπη να την λένε δε παύει να είναι κώλοχαρακτήρας κ ξεπετα
Κρίμα γιατί οπτικά είναι ωραίο τύπακι
Στην διχαλα πετυχα μια πριν 3 μερες με σγουρο μαλι και ψηλή...φορουσε μαυρο κολαν. Εκατσε γισ λιγο. Γυρω στις 1 ηταν....είχε βγει ένα καινούριο που λέγαμε πριν λίγες μέρες πριν την διχάλα ..λίγο σγουρό μαλλί και άσπρο παντελόνι αλλά δεν το προλάβαινα από το φόρτωμα από τότε δεν την ξανά πέτυχα .
Αυτή πρέπει να είναιΣτην διχαλα πετυχα μια πριν 3 μερες με σγουρο μαλι και ψηλή...φορουσε μαυρο κολαν. Εκατσε γισ λιγο. Γυρω στις 1 ηταν....
Πολλές χυλοπίτες από την Ιουλία άραγε αξίζει κιόλαςΜια ώρα γυρνούσα στην πιάτσα σήμερα και δεν είχε σχεδόν τίποτα .
Από νωρίς ήταν η μαρια και η άλλη Ελένη ( Αναστασία ) οι αλβανίδες .
Μολις έφυγαν έσκασε μύτη το νταρντανικο το Βουλγαράκι με τα βυζιά ,20 ευρώ ζητάει αλλά μόνο πως το είπε σαν να βαριοταν ένα πράγμα ,οπότε λυπήθηκα να τα δώσω .
Η Σύλβια ήταν πάνω στη μοναστηριού μόνο .
Τραβελια ειχε αρκετά θα έλεγα αφού 4-5 ήταν μόνο πάνω στη Γιαννιτσών,το κρύο και η πιάτσα θέλει αρχιδια είπαμε ..
Διχάλα τίποτα .
Η βυζαρου με το κόκκινο αμάξι στη θέση της .
Ακριβώς μετά στο τσιμέντο πάνω είναι σκαρφαλωμένο ένα γύφτο πρεζακι μαυριδερό από το μεσημέρι που είχα περάσει εκεί κάθεται ..παίζει να μην έχει καταλάβει ακόμα ,απορώ αν την γαμαει κανένας αυτήν .
Οι μαύρες διάσπαρτες ,δεν το βάζουν κάτω με τίποτα σήμερα εκεί στο φανάρι του τουντει είχαν κατσει δύο στο σκαλοπάτι και κοιμόντουσαν κανονικά στηριγμενες στο τζάμι .
Στις λαμαρίνες πάλι αυτό το κοντό μαλακισμενο που μάλλον με δουλεύει ..σήμερα σταματάω και την πιάνω με το καλό ..γεια σου την λέω τι κάνεις ;
Χαμογελάει πρώτη φορά ( η πείνα έφταιγε ) καλά μου λέει .
Λέω πόσο θέλεις ;
Πάμε λέει με 30 .
Λέω πολλά είναι δεν εχω τόσα πάμε με 20 ;
Όχι πάλι μου λέει !
Κάνω μια γύρα ξανά σταματάω λέω πάμε τελικά ..όχι όχι λέει ..
Μετά από ώρα κάποιος την φόρτωσε ,μαλλον έσκασε το 30ρι γιατί μέχρι εκείνη την στιγμή είχαν περάσει και είχαν φύγει 10 αμάξια .
Την γύρισε πίσω και μετά το έκλεισε το μαγαζί ,έφυγε .
Δεν ασχολούμαι άλλο ,χθες δεν εριξε χυλοπίτα απλά ήθελε να φορτωθεί γενικά με 30 άμα έλεγε 20 θα δοκίμαζα μαλλονΠολλές χυλοπίτες από την Ιουλία άραγε αξίζει κιόλας
Και από ότι κατάλαβα γλίτωσα και τα λεφτά μου .Πολλές χυλοπίτες από την Ιουλία άραγε αξίζει κιόλας
Α δε το ξεραΨιλό έγραψα δηλαδή κάνει καμία μυτια μέχρι εκεί....
Ήταν και η Λάουρα απέναντι από τη Φιόνα και η Γιώτα στον ΟΠΑΠ...Κανένα νέο έχουμε από πιάτσα ;
Εγώ εχθές που πέρασα ,αρκετά αργά δυστυχώς μετά τις 2 ..δεν είχε γυναίκα ούτε δείγμα ..
Από τρανς μόνο η Φιόνα ήταν και ένα κροσάκι πριν το κτηνιατρείο .
Και τα δύο κροσακια που είναι μόνιμα πριν την διχάλα.
Η Γιώτα η τρανς όταν πέρασα από Βαρδάρη έμπαινε στο ID το καινούριο τρανσομαγαζο ..Ήταν και η Λάουρα απέναντι από τη Φιόνα και η Γιώτα στον ΟΠΑΠ...
Από γυναίκες ήταν πριν το 4all αυτή η όμορφη ξανθιά με το μεγάλο κώλο και μπουταρου... κάτι στρας φορούσε αν την ξέρεις
και ψηλά στη Γιαννιτσών δεξιά αυτή η πιτσιρίκα που βγαίνει εκεί με την Κέλλυ και το άλλο κροσακι.
Γενικά όμως ήταν μια πολύ ήσυχη βραδιά, εγώ λίγο μετά τη 1 νομίζω ήμουν εκεί