Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.241
- Πόντοι
- 2.356
Εχει 2/3 μιλφαρες αν πας γύρω στις 8 θα τις βρεις πιστεύωΚαμιά μιλφαρα με κανένα 20€ παίζει παιδια
Εχει 2/3 μιλφαρες αν πας γύρω στις 8 θα τις βρεις πιστεύωΚαμιά μιλφαρα με κανένα 20€ παίζει παιδια
Που είναι??Εχει 2/3 μιλφαρες αν πας γύρω στις 8 θα τις βρεις πιστεύω
ΓιαννιτσώνΠου είναι??
Στο δρόμο είναι?? Γιαννιτσών ύψος?Γιαννιτσών
Δεν είναι σταθερές πάρε την Γιαννιτσών κ θα τις βρεις η μία είναι ξανθιάΣτο δρόμο είναι?? Γιαννιτσών ύψος?
Είναι γυναίκες σίγουρα ε ?? Δεν θα πέσω σε κανένα τραβελι ?? Εμφανησιακα αυτή η ξανθιά ??Δεν είναι σταθερές πάρε την Γιαννιτσών κ θα τις βρεις η μία είναι ξανθιά
Δεν έχω πάρει καμία μη με ρωτήσεις τι κ πως
Κανονικές από σώμα Με ρούχα κ από απόστασή τις έχω δει οπότε δε ξέρω τι κρύβουν αλλά είναι γυναίκες σίγουραΕίναι γυναίκες σίγουρα ε ?? Δεν θα πέσω σε κανένα τραβελι ?? Εμφανησιακα αυτή η ξανθιά ??
Μόνο Γιαννιτσών έχει με κανένα 20€??Κανονικές από σώμα Με ρούχα κ από απόστασή τις έχω δει οπότε δε ξέρω τι κρύβουν αλλά είναι γυναίκες σίγουρα
Περιμένουμε ενημέρωσή σύντομα γιατί πολύ ζεστό σε βλέπω
Κ Μοναστηριου.Μόνο Γιαννιτσών έχει με κανένα 20€??
Μοναστηρίου που φίλε ?? Έχουμε διεύθυνση ??Κ Μοναστηριου.
Απο το Ροτοντα φιλε μου κ κατευθυνση προς κτελ. Το ιδιο κ Γιαννιτσων. Απο το Σελ μεχρι κ την διχαλα που στριβει για κτελ.Μοναστηρίου που φίλε ?? Έχουμε διεύθυνση ??
Λες μια νταρτανα ξανθιά ;Σημερα για πρώτη φορά εδωσα πιπα στην Μαρία. Δηλώνη απο βουλγαρία 29ετών (εχω καιρό να κατέβω οπότε εγω την εβλεπα πρώτη φορά)
Γιαννιτσων με Κ. Οικονόμου την πέτυχα.
καλή πίπα χωρις να βιάζεται (20€) .
Μου είπε οτι με 60€ πάμε σε χώρο της. Ξερει κανεις τιποτα γι' αυτό τον χώρο; εχει παει καποιος;
Με πιασίματα είναι ναι ξανθιά όχι ανοιχτόχρωμη ναι.Βάση έλειψης θέματος και τοποθεσιών και βάση ότι το τμήμα ηθών της Θεσ/νικης θεωρείται το αποδοτικότερο της Ελλάδος πιστεύω πως πρέπει να εγκαινιάσουμε το σιγκεκριμένο forum για το δικό μας καλό (είμαι αυτοκινητογαμιάς).Ελπίζω να βρω συμπαραστάτες στον αγώνα της ενημέρωσης.
Χίλιες φορές στο αμάξι παρά στα παρακμειακά και τρισάθλια κολοχανεία που θέλουν να λέγονται μπουρδέλα
ʼντε καλή αρχή!!!!!!!!!!!!1
Καμιά μιλφαρα με κανένα 20€ παίζει παιδια
Μόνο Γιαννιτσών έχει με κανένα 20€??
Έχεις ρωτήσει πάνω από 3-4 ερωτήσεις στη σειρά, απαντήσεις τις οποίες θα βρεις όλες αν ψάξεις λίγες μόνο σελίδες πίσω. Μην τα περιμένεις όλα στο πιάτο. Κάποιοι στάξανε φράγκα και χρόνο για να ενημερώσουν και εσύ βαριέσαι να διαβάσεις. Και επειδή έχει μέρες που ρώτησες υποθέτω τα εξερεύνησες τα μέρη (ή θα τα εξερευνήσεις). Οπότε ανυπομονούμε για ενημέρωση σου!Μοναστηρίου που φίλε ?? Έχουμε διεύθυνση ??
Δούλευε μέχρι πριν λίγο στα studio. Νταρντανομούνα, για πιάτσα σχετικά εμφανισιακό μωρό. Συνήθως θα τη βρεις Γιαννιτσών, Χαλκίδος προς ανατολικά. Στο αμάξι πίπα μέτρια, στα του αγώνα μην περιμένεις τρέλες, απλά ανοίγει τα απέραντα πόδια και βαράς. Στα 20, χωρίς πίεση χρόνου. Στο χώρο της δε γνωρίζω, ίσως βοηθήσει κάποιος συνάδελφος με τα φώτα του.Σημερα για πρώτη φορά εδωσα πιπα στην Μαρία. Δηλώνη απο βουλγαρία 29ετών (εχω καιρό να κατέβω οπότε εγω την εβλεπα πρώτη φορά)
Γιαννιτσων με Κ. Οικονόμου την πέτυχα.
καλή πίπα χωρις να βιάζεται (20€) .
Μου είπε οτι με 60€ πάμε σε χώρο της. Ξερει κανεις τιποτα γι' αυτό τον χώρο; εχει παει καποιος;
Πάει κ αυτός όπως κ τόσοι άλλοιΈχεις ρωτήσει πάνω από 3-4 ερωτήσεις στη σειρά, απαντήσεις τις οποίες θα βρεις όλες αν ψάξεις λίγες μόνο σελίδες πίσω. Μην τα περιμένεις όλα στο πιάτο. Κάποιοι στάξανε φράγκα και χρόνο για να ενημερώσουν και εσύ βαριέσαι να διαβάσεις. Και επειδή έχει μέρες που ρώτησες υποθέτω τα εξερεύνησες τα μέρη (ή θα τα εξερευνήσεις). Οπότε ανυπομονούμε για ενημέρωση σου!