Με βάση τις περιγραφές που διαβάζω και απ' τ άλλα μέλη, ίσως ναι είναι η Μαρία.....αλλά επίσης ταιριάζει και με άλλες περιγραφές για μια κοπέλα που εμφανίστηκε τελευταία ....γενικά είναι μελαχρινή και στο μαλλί και στα χρώματα πάντωςτη Μαρια εννοει ο νοσοκομος
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
Στο σημείο που λες έβγαινε πριν 1-2 χρόνια μια βουλγάρα εν ονόματι χριστίνα, γεματούλα, ευδιάθετη, χαρακτηριστικό τσίχλα άρωμα και σκισμένο τζίν.. άνετη με το χρόνο και ωραίο στήσιμο... σαλονικιότισα δε θα την έλεγα όμως... Αθήνα υποτίθεται έμενε και εμφανιζόταν ανά διαστήματα... παίζει να μιλάμε για την ίδια;
Η τωρινή σου περιγράφη ταιριάζει τώρα πολύ περισσότερο, αν και ως "σαλονικιοτισα" είχε αυτοσυστηθει η ίδια, δεν την αποκαλω εγώ μόνος μου.
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
Ναι εκεί πήγε ο νους μου, συστηνόταν μεταξύ άλλων και ως Μαρία,.. αν είναι η τύπισσα που ψάχνει...τη Μαρια εννοει ο νοσοκομος
Τελευταία τροποποίηση:
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
έχεις pm με φωτό.Η τωρινή σου περιγράφη ταιριάζει τώρα πολύ περισσότερο, αν και ως "σαλονικιοτισα" είχε αυτοσυστηθει η ίδια, δεν την αποκαλω εγώ μόνος μου.
macchiato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Like
- 2.948
- Πόντοι
- 456
Με βάση τις περιγραφές που διαβάζω και απ' τ άλλα μέλη, ίσως ναι είναι η Μαρία.....αλλά επίσης ταιριάζει και με άλλες περιγραφές για μια κοπέλα που εμφανίστηκε τελευταία ....γενικά είναι μελαχρινή και στο μαλλί και στα χρώματα πάντως
επ'ευκαιριας τυπε ,ισχυει οτι πηδιουνται αβερτα οι νοσηλευτριες?
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
Γύρω στις 7και σημερα μπροστά στο one salonifa μια νεαρή (κατα οασα πιθανότητα βουλγαρομα και αυτή) με τα βυζια σχεδόν απέξω με κάτι μαύρες μπότες ποια είναι ρς μάγκες την ξέρει κανεις; Πρώτη φορά την είδα κάτω
Επίσης ξέρετε αν μπορεί να πάρει κανεις την Μαρία την αλβανιδα σε διαμέρισμα της; (οχι χοτελι)
Μια 3ετια πριν που την είχα πάρει σε καβαγζα πάντως ηταν άθλια η εμπειρία
Επίσης ξέρετε αν μπορεί να πάρει κανεις την Μαρία την αλβανιδα σε διαμέρισμα της; (οχι χοτελι)
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.081
- Πόντοι
- 2.356
Εξω από το one νεαρή με μπότες δε λέει κάτι μπορεί κάποια άσχετη δε κάνει καμία πιάτσα εκείΓύρω στις 7και σημερα μπροστά στο one salonifa μια νεαρή (κατα οασα πιθανότητα βουλγαρομα και αυτή) με τα βυζια σχεδόν απέξω με κάτι μαύρες μπότες ποια είναι ρς μάγκες την ξέρει κανεις; Πρώτη φορά την είδα κάτω
Ξαναεκανες γύρα να δεις αν έμεινε εκεί
Σε πολλά επαγγέλματα, όπου υπάρχει συνύπαρξη Ανδρων και Γυναικών νομίζω πως οι ευκαιρίες και τα σκηνικά είναι συχνότερα....όχι όμως πως συγκεκριμένα πχ σαν στανταρακι πως οι Νοσηλεύτριες είναι και όλες ψωλοαρπαχτρες....επ'ευκαιριας τυπε ,ισχυει οτι πηδιουνται αβερτα οι νοσηλευτριες?
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.081
- Πόντοι
- 2.356
Το ότι οι πιο πολλές όμως είναι σαβούρες ισχύει η είχα πέσει στην περίπτωσήΣε πολλά επαγγέλματα, όπου υπάρχει συνύπαρξη Ανδρων και Γυναικών νομίζω πως οι ευκαιρίες και τα σκηνικά είναι συχνότερα....όχι όμως πως συγκεκριμένα πχ σαν στανταρακι πως οι Νοσηλεύτριες είναι και όλες ψωλοαρπαχτρες....
Μάλλον στη περίπτωση είχες πέσει.....γενικά από τις εμπειρίες μου δεν έχω κακοπεσει, σε ότι έχει να κάνει με τις συναδέλφους μου νοσηλεύτριες...Το ότι οι πιο πολλές όμως είναι σαβούρες ισχύει η είχα πέσει στην περίπτωσή
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.895
- Πόντοι
- 4.766
Την Έλενα θα εννοεί... πάντως Βουλγάρα δεν είναι με τίποταΕξω από το one νεαρή με μπότες δε λέει κάτι μπορεί κάποια άσχετη δε κάνει καμία πιάτσα εκεί
Ξαναεκανες γύρα να δεις αν έμεινε εκεί
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.081
- Πόντοι
- 2.356
Η οποία μάλλον γέννησε γιαυτό κ δε φαίνεταιΤην Έλενα θα εννοεί... πάντως Βουλγάρα δεν είναι με τίποτα
Ναναι καλά το κορίτσι κ να επιστρέψει γρήγορα στις επάλξεις
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.895
- Πόντοι
- 4.766
Κανονικά βγαίνει κάθε μέρα... αλλά νωρίς απόγευμα και για λίγη ώρα...Η οποία μάλλον γέννησε γιαυτό κ δε φαίνεται
Ναναι καλά το κορίτσι κ να επιστρέψει γρήγορα στις επάλξεις
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.081
- Πόντοι
- 2.356
Αρά δεν είχαμε γεννήτουρια η γέννησε κ ήρθεΚανονικά βγαίνει κάθε μέρα... αλλά νωρίς απόγευμα και για λίγη ώρα...
Θυμάμαι στα κρύα ήταν εκεί στημένη με σορτς κ τα Μπουτάκια της παγωμένα ήταν
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.895
- Πόντοι
- 4.766
Και τώρα έτσι είναι , όλα έξω... άλλα έγινε πιο τροφαντη όπως είναι λογικόΑρά δεν είχαμε γεννήτουρια η γέννησε κ ήρθε
Θυμάμαι στα κρύα ήταν εκεί στημένη με σορτς κ τα Μπουτάκια της παγωμένα ήταν
Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Ωρες περιπου πανω κατω;Και τώρα έτσι είναι , όλα έξω... άλλα έγινε πιο τροφαντη όπως είναι λογικό
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.081
- Πόντοι
- 2.356
Την τελευταία φορά πού την πήρα είχε κατέβει η μήτρα της κ έβρισκαΚαι τώρα έτσι είναι , όλα έξω... άλλα έγινε πιο τροφαντη όπως είναι λογικό
Ελπίζω να γέννησε γιατί δε νομίζω να έχει μείνει χώρος για
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.895
- Πόντοι
- 4.766
Πριν τις 8:30 πρέπει να παςΩρες περιπου πανω κατω;
..
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.974
- Πόντοι
- 456
Γέννησε ειναι τσεκαρισμενο. Ειχε φωτο στο φβ ο γυφτο αλβανος της γκομενος αλλα την απεκρυψε. Τι καγκουρες ρε φιλε ολοι τους. Ιδια κοψια ολοι τους λες κ βγηκαν απο την ιδια μαναΤην τελευταία φορά πού την πήρα είχε κατέβει η μήτρα της κ έβρισκα
Ελπίζω να γέννησε γιατί δε νομίζω να έχει μείνει χώρος για