Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Ανάλογα την ώρα. Εχει κ μερικούς μάλλον πολλούς βλακες που παρκάρουν ακριβώς δίπλα σου ή πίσω σου ή μπροστά σου λες κ θα γαμησουμε όλοι μαζί. Αν έρθουν κ τα τραβελια εκεί να δεις, σε καρφώνουν με τα φώτα στο πήγαινε κ στο ελα ακούς το μαλακια μπορείς να φανταστείς. Αφού υπάρχει κόσμος που γαμαει τους 50+ σε ηλικία τραβελος τι να πω.
Άμα βρεις κενό η μπαίνεις αριστερά στα δέντρα που είναι η πόρτα της μαντράς η τερμα δεξιά στο υπόστεγο που και πάλι θα σε βαράνε τα φώτα .όντως οι περισσότερες τρανς εκεί πάνε αλλά είναι πιο ασφαλείς από τις άλλες καβατζες

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Άμα βρεις κενό η μπαίνεις αριστερά στα δέντρα που είναι η πόρτα της μαντράς η τερμα δεξιά στο υπόστεγο που και πάλι θα σε βαράνε τα φώτα .όντως οι περισσότερες τρανς εκεί πάνε αλλά είναι πιο ασφαλείς από τις άλλες καβατζες
Ίσως κ η τελευταία που απέμεινε. Βράδυ καμια φορα εκεί στο κενό στο βάθος μένει κόσμος. Τωρα μόνιμα η όχι δεν ξέρω αλλά ετυχε 3 φορες να βγουν κ να κοιταν. Μέσα στο αμαξι κ δρόμο απευθείας για αλλού.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Εγω πιστευω οτι δεν υπαρχει καβαντζα που να μην εχει καποιους ματακηδες

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Εκεί στη χλοης αριστερά εχω κάνει ίσως το καλύτερο μου γαμησι αλλά παρά πολύ κουνούπι παιδιά ειδικά από Μάιο έως σεπτε. Καλή η καβάντζα της Ντεσυ έναντι grand. Ανοιχτωσιά και όλα καλά

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Εκεί στη χλοης αριστερά εχω κάνει ίσως το καλύτερο μου γαμησι αλλά παρά πολύ κουνούπι παιδιά ειδικά από Μάιο έως σεπτε. Καλή η καβάντζα της Ντεσυ έναντι grand. Ανοιχτωσιά και όλα καλά
Κ εκείνο το σημείο πλέον τέλος με τα έργα που κάνουν

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Παιδια η ξανθια η κοντουλα στη eurobank ποια ειναι; τι λεει;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
Βόλτα απόψε τη νύχτα και πως γίνεται να αναθεωρήσει κάποιος μέσα σε μία βδομάδα...
Είχα γράψει πριν μια βδομάδα τι εντυπωσιακή,καλοντυμένη και καυλιάρα που ήταν η Άννα... την είδα απόψε χωρίς περούκα,εξτενσιον,αβαφη με ένα σορτσάκι και τρόμαξα.Δεν ξέρω αν την πίνει κιόλας αλλά ήταν σαν στερημένο πρεζόνι απόψε.

Αλβανίδα στα κόκκινα και Σία στα μαύρα,με φορέματα ανοιχτά στο πλάι σχεδόν γυμνές δηλαδή... για μένα η Σία είναι πιο καυλιάρα πάντως.
Επίσης στο σημείο της Σιας μια ξανθιά αρκούδα με σγουρά μαλλιά και τεράστια βυζιά που είχε σχεδόν χύμα έξω.
Στο 4αλλ η καινούργια μελαχρινή με κολλητό τζιν σορτσάκι όπου δεν την κολακευε και ιδιαίτερα μιας και είναι χοντρούλα η κοπέλα.

Λίγο παραπάνω η μαμά Σόνιας.
Στο Σολ κλασσικά η μιλφ με το κόκκινο Φίατ...στη Χλόης οι αρκουδιαρες Βουλγάρες και τέρμα στη διχάλα ένα πολύ αδύνατο πρεζόνι με περούκα αν δεν κάνω λάθος που μου κουνήσετε και το χέρι να σταματήσω...
Στη eurobank η Σύλβια... πολλά γυφτοκρος απόψε στη γωνία του κτηνιατρείου και στη Βουτυρά καμιά 6-7 ήταν απόψε...
Νανά,Σουζη και Βικτώρια τρανς στον οπαπ και η ξανθιά αδύνατη Κέλλυ λίγο πιο πάνω από το Σολ.
Και καμιά 7-8 μαύρες από το 4αλλ μέχρι και το ύψος της Μαζαράκη εκ των οποίων τα 3 ας πούμε είναι εμφανίσιμα.

Εντάξει καλή κίνηση και απόψε μέχρι αργά γύρω στις 2, είναι πιο ρομαντική τώρα το καλοκαίρι η πιάτσα αλλά αντικειμενικά μια Μαρία και μια Σία είναι όλη η πιάτσα με την έννοια να σου τραβήξει το μάτι σαν εμφάνιση αλλά κι αυτές απ'ότι λέτε είναι οι χειρότερες ξεπετες... ξαναλέω η Σία είναι πιο ωραία και θα έπρεπε να δουλεύει σε μπουρδέλο να μπορούμε να κάνουμε ελεύθερα τις βρωμιες μας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παιδιά σαν γαμησια να ξέρετε κατά τη γνώμη μου αξίζουν τρεις με αυτή τη σειρά
Ξεκάθαρα όμως σαν άφεση, δοτικότητα και άνεση χρόνου
-Βασια χλοης
-Άννα περουκες
-Ντανιελα αδερφή Ανιλιας

Όλες εικοσάρικο, και όσον αφορά την Άννα μην τη ρωτήσετε Ποσο θέλει… τη βάζετε μέσα και της δίνετε εικοσάρικο. Απλό! Έχω κάνει επικά γαμησια και είναι πολύ πειστική στο ότι καβλωνει μαζί σου. Πιάνει αυτό που θες κ στο λέει… προσωπικά με έβαλε σε σκέψεις εδώ και ένα χρόνο και το ότι έβαζε τοσο περουκες κτλ και δεν την πήρα για παρά πολύ καιρο. Αλλά προχθές, που τη φόρτωσα ήταν μια χαρά. Καθαρή και ομιλιτικη

Σαν εμφάνιση και κωλο
-Σια τίγρη
-Αλβα
-Έλενα συμπεθέρα όταν ξυριστεί

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.536
Πόντοι
456
την θεια Βικυ με το μπλε αμαακι την πηρε κανεις να μου πει ποσα ζηταει;;

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Χθές το βράδυ στην περιοχή του ΙΚΕΑ σε αυτό το νέο πρότζεκτ με τα κοντέινερ που είναι καντίνες,πήρε το μάτι μου μια μαύρη ντυμένη πολύ προκλητικά να σουλατσαρει πάνω στο δρόμο.παιζει να δημιουργηθεί πιάτσα στα ανατολικά?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.596
Πόντοι
7.095
Χθές το βράδυ στην περιοχή του ΙΚΕΑ σε αυτό το νέο πρότζεκτ με τα κοντέινερ που είναι καντίνες,πήρε το μάτι μου μια μαύρη ντυμένη πολύ προκλητικά να σουλατσαρει πάνω στο δρόμο.παιζει να δημιουργηθεί πιάτσα στα ανατολικά?
Ναι, όπως είχε πιάτσα πριν χρόνια, όπως μου έλεγε γείτονάς μου μειωμένου I.Q. στο συντριβανάκι του Καυτατζογλείου.

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Ναι, όπως είχε πιάτσα πριν χρόνια, όπως μου έλεγε γείτονάς μου μειωμένου I.Q. στο συντριβανάκι του Καυτατζογλείου.
Φίλε μου ερώτηση έκανα,είδα μια κοπέλα που για την περιοχή ήταν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.μαυρη γεματουλα με ντύσιμο Γιαννιτσών με νευρικό περπάτημα πάνω κάτω σαυτην την περιοχή μου φάνηκε περιεργο

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Φίλε μου ερώτηση έκανα,είδα μια κοπέλα που για την περιοχή ήταν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα.μαυρη γεματουλα με ντύσιμο Γιαννιτσών με νευρικό περπάτημα πάνω κάτω σαυτην την περιοχή μου φάνηκε περιεργο
αποκλείεται να γινει πιάτσα νομίζω,φαντάσου ποσο δύσκολο είναι να κατεβάζεις ταχύτητα και να φρεναρεις σε αυτο το δρόμο,επισης καβάτζες που θα υπάρχουν;

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
αποκλείεται να γινει πιάτσα νομίζω,φαντάσου ποσο δύσκολο είναι να κατεβάζεις ταχύτητα και να φρεναρεις σε αυτο το δρόμο,επισης καβάτζες που θα υπάρχουν;
Σωστό κ αυτό!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.596
Πόντοι
7.095
Σόρρυ αν ακούστηκε επιθετικός ο τόνος αδερφέ...δεν το είπα με τέτοιο σκοπό.

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
21
Πάντως καβάντζες έχει μπόλικες στην απέναντι μεριά εκεί στο Ιστικμπαλ από πίσω ….

john255

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
21
Like
558
Πόντοι
4.240
Πριν μια εβδομάδα ήμουνα στην οδό χλόης και έκαναν πιάτσα 3μαζι στη γωνία. Πήγα με μια που ήτανε γύρω στα 25-27 καστανή με πολύ ωραίο κωλαρακι.

Μπήκαμε σε ένα κτήριο εγκαταλελειμμένο στη χλόης και ενώ της είχα δώσει 20ρικο για πίπα το ρουφούσε με τέτοιο πάθος όπου την σήκωσα της έβαλα αλλά 20 ανάμεσα στα βυζιά κα την γάμησα.
Της είπα να τελειώσω στα μούτρα της και είπε οχι δεν κάνει τέτοια αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου λέει οκ αλλά θέλω αλλα 10ευρω...σφιχτό μουνι και ωραίο μωρό. Την έχυσα και στα μούτρα και έφυγα...δεν ξέρω πως την λένε αλλά είναι πολύ καλο

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.596
Πόντοι
7.095
Πριν μια εβδομάδα ήμουνα στην οδό χλόης και έκαναν πιάτσα 3μαζι στη γωνία. Πήγα με μια που ήτανε γύρω στα 25-27 καστανή με πολύ ωραίο κωλαρακι.

Μπήκαμε σε ένα κτήριο εγκαταλελειμμένο στη χλόης και ενώ της είχα δώσει 20ρικο για πίπα το ρουφούσε με τέτοιο πάθος όπου την σήκωσα της έβαλα αλλά 20 ανάμεσα στα βυζιά κα την γάμησα.
Της είπα να τελειώσω στα μούτρα της και είπε οχι δεν κάνει τέτοια αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα μου λέει οκ αλλά θέλω αλλα 10ευρω...σφιχτό μουνι και ωραίο μωρό. Την έχυσα και στα μούτρα και έφυγα...δεν ξέρω πως την λένε αλλά είναι πολύ καλο
50 για πιατσα...οχι ρε αδερφε

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

ανεβάζετε το απλό στα 30 ρε παιδιά με την γενναιοδωρια σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom