Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Δεν ξέρω Αλ αλήθεια ..
Πάντως εγώ έσταζα με ανοιχτά παράθυρα φαντάσου πως ήταν αυτές που στέκονται στο δρόμο
Ε δεν είδες στο αμάξι?
Θέλω να πω ότι το 40 ήταν λίγο υπερβολικό μου φαίνεται...
Εγώ ζεστάθηκα μετά τις 7 το απόγευμα που ήρθε ένα καλό κύμα ζέστης

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Ε δεν είδες στο αμάξι?
Θέλω να πω ότι το 40 ήταν λίγο υπερβολικό μου φαίνεται...
Εγώ ζεστάθηκα μετά τις 7 το απόγευμα που ήρθε ένα καλό κύμα ζέστης
Όχι δεν πρόσεξα .
Είχε πάντως ακόμα αρκετή ζέστη

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.073
Πόντοι
2.356
Πέρασα σήμερα κατά τις 22:00 ,ψιλοπραγματα έξω αφού η ζέστη είναι αφόρητη.

Η Μαρία αλβανίδα με φόρεμα ασημενιο στρας και από πλάγια όλο ανοιχτό .

Ακριβώς μετά μόλις έφτασε η καινούρια ο κάστορας ,σήμερα με ροζ κολλητό φόρεμα που φαίνεται ακόμη περισσότερο τα κιλά της .ρε μαλακες αλήθεια οποίος από εδώ την έδωσε 30 ή 40 η έχει κανένα φετίχ με τις χοντρές ή είναι στερημένος .βλέπω άνοιξε ήδη καλά πάρε δώσε με την αλβανίδα αφού μιλούσαν συνέχεια .

Μετά το 4 all η μάνα της Σόνιας με τον μπάρμπα να τα λένε ,η χοντρή μαυρομαλλα που βγαίνει όλο με μίνι και ενα πρεζόνι χρόνια στην πιάτσα .

Μέχρι ερηπειο τίποτα ,απέναντι η Σόνια vip με την γυφτο- κρητικια στο στενό να κοιτάνε μπας και τις φορτώσει κανένας και να τα λένε με κάτι καλοπαιδα που είναι συνέχεια γύρω τους .

Αυτά μόνο δυστυχώς μάλλον αργά θα πέσει η δουλειά ,οποίος βγει κατά τις 00:00 ας δώσει ενημέρωση.δεν φορτώθηκε τίποτα εννοείται με αυτή την ζέστη .

Επίσης προσοχή στο τουντει διασταύρωση μπλόκο και πάλι ο ίδιος αστυνόμος .
αυτή την φορά δεν ξέρω που κρυψαν το δεύτερο περιπολικό αλλά είναι 4 με γιλέκα και με σεατ Λεόν κόκκινο ,σταματάνε και τις δύο λοριδες ,δυάδες καγκουρες και είδα να σταματάει και μηχανάκια ..πάντως πολύ ψαγμενος ο τύπος αφού κατευθείαν το μηχανάκι το έβαλε τον φακό στους λασποτηρες .
Εμένα δεν με σταμάτησε ποτέ πάντως ούτε για τυπικό έλεγχο .
Οπότε μην κυκλοφορείτε εκεί παρεα δύο τρεις στο αμάξι άμα πάτε για την βόλτα γιατι τζάμπα ταλαιπωρία θα φάτε .
10 με 11 κ εγώ κάτω Αλβανίδα Σία απέναντί λίγο πιο πέρα η ψηλόχοντρη με ένα κώλο σαν την Πελοπόννησο κ τεραστία μπούτια ούτε 20 δε την δίνω συνέχεια όπως τα είπες κ το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι εμφανίστηκε μαζί με την βάσια το ένα Βουλγαρακι το οποίο ετιμήθει η αδερφή της σοφίας όχι το άλλο με της χειλαρες πιο πέρα η γύφτο κρητικιά μαζί με την ψηλη κ από μοναστηριού μόνο η ξανθιά στην eurobank οι συμπεθέρες έλειπαν
Η γύφτο κρητικιά αξίζει στο εικοσάρικο αν πέσει η μπα
Δε θυμάμαι τι έχει γραφτεί

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
10 με 11 κ εγώ κάτω Αλβανίδα Σία απέναντί λίγο πιο πέρα η ψηλόχοντρη με ένα κώλο σαν την Πελοπόννησο κ τεραστία μπούτια ούτε 20 δε την δίνω συνέχεια όπως τα είπες κ το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι εμφανίστηκε μαζί με την βάσια το ένα Βουλγαρακι το οποίο ετιμήθει η αδερφή της σοφίας όχι το άλλο με της χειλαρες πιο πέρα η γύφτο κρητικιά μαζί με την ψηλη κ από μοναστηριού μόνο η ξανθιά στην eurobank οι συμπεθέρες έλειπαν
Η γύφτο κρητικιά αξίζει στο εικοσάρικο αν πέσει η μπα
Δε θυμάμαι τι έχει γραφτεί
Εγώ κάνα δυο φορές που επιχείρησα να πάρω κρητικια με 20 ,ζητούσε 30 και με υφακι

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
853
Πόντοι
371
Εγώ είδα κατά της 4-5 το απόγευμα εκεί στην χλοης μια ψιλό γεμστουλα μου λεειβ20 και μιλούσε Ισπανικα δεν ξέρω λευκή όχι γύφτισα..

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Εγώ είδα κατά της 4-5 το απόγευμα εκεί στην χλοης μια ψιλό γεμστουλα μου λεειβ20 και μιλούσε Ισπανικα δεν ξέρω λευκή όχι γύφτισα..
Μηπως ουσιες κ ζεστη μαζι την βαρεσαν κ το γυρισε στα Ισπανικα;

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.270
Πόντοι
1.436
Εχθές ήρθα Θεσσαλονίκη μετά από καιρό, δεν είμαι της πιάτσας αλλά πέρασα μια βόλτα. Στο φανάρι στην Κωλέττη υπήρχαν δύο μαύρες. Στην αρχή και οι δύο ζήτησαν 30 και μόλις έκανα να φύγω έπεσαν κατευθείαν στα 20. Η κοκκινομάλλα η οποία δεν βλεπόταν φαινόταν αρκετά απελπισμένη και έπεσε στα 15 για πίπα και γαμήσι. Από την άλλη η ξανθιά ήταν κάπως καλύτερη με βυζάρες και κωλάρα, και αυτή επέμενε να την φορτώσω, σε σημείο να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου. Όταν την ρώτησα ''που είναι το μέρος'' μου έδειξε προς την Μοναστηρίου με κατεύθυνση προς τα ΚΤΕΛ. Έχει καβάτζα εκεί κοντά; Μετά το One Salonica πιο κάτω δεξιά ήταν μαζεμένες 5-6 μαζί. Πιο κάτω στου Σταύρου Βουτηρά είχε 4-5 και από τις δυο πλευρές του δρόμου, τραβέλια τα έκοψα, μάλιστα μια ξανθιά εκεί στην στάση του αστικού ήταν με το βρακί έξω. Ονόματα δεν γνωρίζω μιας και δεν είμαι από Θεσσαλονίκη ούτε περνάω συχνά από την πιάτσα. Η καβάτζα που γράφετε που κοντά βρίσκεται; Μπορείς να πας και πεζός ή μόνο με το αμάξι; Η ξανθιά η μαύρη που ανέφερα πιο πάνω αξίζει για να φύγουν τα χοντρά;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Μηπως ουσιες κ ζεστη μαζι την βαρεσαν κ το γυρισε στα Ισπανικα;
Τον ρωτάω φίλε γιατί όταν πέρασα ήταν μια μελαχρινή λίγο γεμάτη πρεζου χωρις δόντια και μιλούσε με έναν νταλικερη,λέω μάλλον τσιβδιζε και νόμιζε του μιλάει ισπανικά .
Αλλιώς μίλησε μάλλον με την Βάσια και μπέρδεψε τα Βουλγαρικά με ισπανικά .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Εχθές ήρθα Θεσσαλονίκη μετά από καιρό, δεν είμαι της πιάτσας αλλά πέρασα μια βόλτα. Στο φανάρι στην Κωλέττη υπήρχαν δύο μαύρες. Στην αρχή και οι δύο ζήτησαν 30 και μόλις έκανα να φύγω έπεσαν κατευθείαν στα 20. Η κοκκινομάλλα η οποία δεν βλεπόταν φαινόταν αρκετά απελπισμένη και έπεσε στα 15 για πίπα και γαμήσι. Από την άλλη η ξανθιά ήταν κάπως καλύτερη με βυζάρες και κωλάρα, και αυτή επέμενε να την φορτώσω, σε σημείο να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου. Όταν την ρώτησα ''που είναι το μέρος'' μου έδειξε προς την Μοναστηρίου με κατεύθυνση προς τα ΚΤΕΛ. Έχει καβάτζα εκεί κοντά; Μετά το One Salonica πιο κάτω δεξιά ήταν μαζεμένες 5-6 μαζί. Πιο κάτω στου Σταύρου Βουτηρά είχε 4-5 και από τις δυο πλευρές του δρόμου, τραβέλια τα έκοψα, μάλιστα μια ξανθιά εκεί στην στάση του αστικού ήταν με το βρακί έξω. Ονόματα δεν γνωρίζω μιας και δεν είμαι από Θεσσαλονίκη ούτε περνάω συχνά από την πιάτσα. Η καβάτζα που γράφετε που κοντά βρίσκεται; Μπορείς να πας και πεζός ή μόνο με το αμάξι; Η ξανθιά η μαύρη που ανέφερα πιο πάνω αξίζει για να φύγουν τα χοντρά;
Οι μαύρες που λες είναι οι χοντρές με τα μεγάλα βυζιά που όλο έχουν χρωματιστές περούκες .δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ καμία από τις 2 γιατί είναι πολύ πιεστικες να τις φορτώσεις .γενικά όλες οι μαύρες πλέον πέφτουν με 15 πίπα γαμιση αφού δεν έχουν πολύ δουλειά και ξέρουν ότι θα σε ξεπεταξουν .
Η καβατζα είναι στη μοναστηριού από την πάνω μεριά που κάνει πιάτσα η Έλενα με την Ντεσυ,φαίνεσαι από παντού περνάνε συνέχεια διάφοροι και ένας μαλακας πετάει ντροουν .
Η ξανθιά που είδες στη μοναστηριού είναι η Σύλβια αλβανίδα .

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.270
Πόντοι
1.436
Οι μαύρες που λες είναι οι χοντρές με τα μεγάλα βυζιά που όλο έχουν χρωματιστές περούκες .δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ καμία από τις 2 γιατί είναι πολύ πιεστικες να τις φορτώσεις .γενικά όλες οι μαύρες πλέον πέφτουν με 15 πίπα γαμιση αφού δεν έχουν πολύ δουλειά και ξέρουν ότι θα σε ξεπεταξουν .
Η καβατζα είναι στη μοναστηριού από την πάνω μεριά που κάνει πιάτσα η Έλενα με την Ντεσυ,φαίνεσαι από παντού περνάνε συνέχεια διάφοροι και ένας μαλακας πετάει ντροουν .
Η ξανθιά που είδες στη μοναστηριού είναι η Σύλβια αλβανίδα .
Το ψιλιάστηκα ότι θα είναι ξεπέτα η μαύρη και για αυτό δεν την φόρτωσα. Ήταν πολύ πιεστική και βιαζόταν, μέχρι και την πόρτα του αυτοκινήτου άνοιξε και ήταν έτοιμη να μπει μέσα, έλεγε συνέχεια πάμε και πάμε και πετούσε και κάτι αγγλικά.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Το ψιλιάστηκα ότι θα είναι ξεπέτα η μαύρη και για αυτό δεν την φόρτωσα. Ήταν πολύ πιεστική και βιαζόταν, μέχρι και την πόρτα του αυτοκινήτου άνοιξε και ήταν έτοιμη να μπει μέσα, έλεγε συνέχεια πάμε και πάμε και πετούσε και κάτι αγγλικά.
και σου σφυριζουν ακομα και 30 μετρα μακρια να εισαι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.270
Πόντοι
1.436
Ε ουγκ ..! Ελα πάμε ..πίπα ..έλα ..
Φσσστ Ε,έλα πάμε γκαμισι .
Έλα μπεμπι
Δηλαδή σε ολόκληρη πιάτσα έχει μόνο μια καβάτζα εκεί στην Μοναστηρίου και πάνε εκεί όλοι μαζί; :think:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Δηλαδή σε ολόκληρη πιάτσα έχει μόνο μια καβάτζα εκεί στην Μοναστηρίου και πάνε εκεί όλοι μαζί; :think:
Όχι έχει αρκετές καβατζες αλλά εκεί οι μαύρες νιώθουν πιο άνετα και όταν χύσεις σε παρατάνε εκεί και φεύγουν με τα πόδια οπότε είναι πιο κοντά στο πόστο τους .

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Όχι έχει αρκετές καβατζες αλλά εκεί οι μαύρες νιώθουν πιο άνετα και όταν χύσεις σε παρατάνε εκεί και φεύγουν με τα πόδια οπότε είναι πιο κοντά στο πόστο τους .
παλιά σε πήγαιναν κ σε κάτι δέντρα στον σταθμό χαχα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Η καλύτερη καβατζα είπαμε είναι το αδιέξοδο στην χλόης ,χωρίς ενοχλήσεις από τρίτους και ανοιχτό μέρος .

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Η καλύτερη καβατζα είπαμε είναι το αδιέξοδο στην χλόης ,χωρίς ενοχλήσεις από τρίτους και ανοιχτό μέρος .
Ανάλογα την ώρα. Εχει κ μερικούς μάλλον πολλούς βλακες που παρκάρουν ακριβώς δίπλα σου ή πίσω σου ή μπροστά σου λες κ θα γαμησουμε όλοι μαζί. Αν έρθουν κ τα τραβελια εκεί να δεις, σε καρφώνουν με τα φώτα στο πήγαινε κ στο ελα ακούς ότι μαλακια μπορείς να φανταστείς. Αφού υπάρχει κόσμος που γαμαει τους 50+ σε ηλικία τραβελος τι να πω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom