Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
πάντως λιγες στεριώνουν στην πιάτσα μόνιμα.σε τραβέλια μαύρες κλπ παίζει μεγαλύτερη ανανέωση
Όλες το ίδιο είναι ανάλογα που κινησαι .
Και οι μαύρες αλλάζουν και δεν παίρνεις χαμπάρι και τα τραβελια χάνονται και ξανά εμφανίζονται.
Όλες δοκιμάζουν λίγο την τύχη τους προς πρωτεύουσα και επιστρέφουν .
Αν κινήσαι σε συγκεκριμένο κύκλο το καταλαβαίνεις όπως εμείς κάθε μέρα στις πουτανες επί Γιαννιτσών,εγώ που δεν ενδιαφέρομαι παράδειγμα τόσο για τις μαύρες είναι πολύ δύσκολο να συγκρατήσω ονόματα για να δώσω στην βόλτα μου .

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Έρχεται η ώρα να γαμησει οποίος θέλει με 20
Όπως και η Μαρία πλέον δε βλέπω να έχει και πολύ ζήτηση,την βλέπω για πολλή ώρα να στέκεται χωρίς να τη φορτώνει κανείς...
Η μόνη γκόμενα που φορτώνεται συνέχεια και δεν προλαβαίνεις να δεις για ώρα είναι η Χρύσα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Όπως και η Μαρία πλέον δε βλέπω να έχει και πολύ ζήτηση,την βλέπω για πολλή ώρα να στέκεται χωρίς να τη φορτώνει κανείς...
Η μόνη γκόμενα που φορτώνεται συνέχεια και δεν προλαβαίνεις να δεις για ώρα είναι η Χρύσα
Την Μαρία την έχουν γαμησει μέχρι και οι τυφλοί με τα μπαστούνια .
Όσο εμφάνιση και να έχει κάποια στιγμή θα την βαρεθεις ,είναι χρόνια στην πιάτσα και κάθε μέρα .εγώ την φορτώνω μια φορά τον χρόνο και ας την βλέπω κάθε μέρα.

Η Χρύσα είναι άλλη κατάσταση ,βγαίνει λίγες ώρες,δεν έχει καν συγκεκριμένη ώρα και έχει άλλη ομορφιά κάπως ασιατική οπότε τραβάει το διαφορετικό.κριμα που είναι χάλια τελευταίο καιρό κάτι δεν μου αρέσει ,το έχει πάρα κάνει.
Επίσης πάντα παίρνει 20 ,αλλά στα καλά χρόνια όταν ήταν πιτσιρικα και πρωτοεμφανίστηκε ζητούσε και αυτή 40 και 50! Όπως το βλέπεις ..
Παλιά πλέον έχει και αρκετούς στάνταρ πελατες αλλά ..

Το σωστό είναι να δοκιμάζεις διάφορες να μην βαριέσαι η πιάτσα δεν είναι για στανταρακια ειδικά καλοκαίρι όλες το ίδιο είναι .
Τον χειμώνα που είναι πιο χαλαρά τα πράγματα εκεί επιλέγεις 2-3 για στάνταρ

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Όλες το ίδιο είναι ανάλογα που κινησαι .
Και οι μαύρες αλλάζουν και δεν παίρνεις χαμπάρι και τα τραβελια χάνονται και ξανά εμφανίζονται.
Όλες δοκιμάζουν λίγο την τύχη τους προς πρωτεύουσα και επιστρέφουν .
Αν κινήσαι σε συγκεκριμένο κύκλο το καταλαβαίνεις όπως εμείς κάθε μέρα στις πουτανες επί Γιαννιτσών,εγώ που δεν ενδιαφέρομαι παράδειγμα τόσο για τις μαύρες είναι πολύ δύσκολο να συγκρατήσω ονόματα για να δώσω στην βόλτα μου .
αυτο ακριβως εννοουσα και εγω οταν εγραφα οτι ανανεωνονται

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
καλησπερα μαγκες..γραψτε τιποτα να ξερουμε τι γινεται..εγω απο το κρεβατι του πονου εχω καιρο να κατεβω..και δεν το βλεπω να μπορω το επομενο 2μηνο..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
καλησπερα μαγκες..γραψτε τιποτα να ξερουμε τι γινεται..εγω απο το κρεβατι του πονου εχω καιρο να κατεβω..και δεν το βλεπω να μπορω το επομενο 2μηνο..
Όλη την εβδομάδα δίνουμε αναμετάδοση φίλε ,ψάξε λιγο πίσω και θα δεις

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.596
Πόντοι
7.095
Ρε μαλακές, μια γριά πρεζόνι με μαύρο μαλλί, σκελετωμενη σαν τον Μαμρα από τους θαντερκατς που είδα μόλις τώρα προς τη διχάλα ποια είναι?
Σκιαχτηκα...
Επίσης μια πιτσιρίκα με μεγάλη μύτη σαν φασαια?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Ρε μαλακές, μια γριά πρεζόνι με μαύρο μαλλί, σκελετωμενη σαν τον Μαμρα από τους θαντερκατς που είδα μόλις τώρα προς τη διχάλα ποια είναι?
Σκιαχτηκα...
Επίσης μια πιτσιρίκα με μεγάλη μύτη σαν φασαια?
Όλες σκελετομενες είναι εκεί κοντά gagarin ειδικά καλοκαίρι στερεύουν σαν τα ποτάμια ..άντε να καταλάβουμε ποια λες :cheesy::cheesy:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.596
Πόντοι
7.095
Είχα σταματήσει να στείλω ένα μήνυμα με ανοιχτό παράθυρο και αρχίζει και με πλησιάζει κυριολεκτικά σαν το χάρο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Είχα σταματήσει να στείλω ένα μήνυμα με ανοιχτό παράθυρο και αρχίζει και με πλησιάζει κυριολεκτικά σαν το χάρο
Πρέζα φίλε ειδικά με αυτή την ζέστη απορώ και πως βγήκαν τόσο νωρίς ,θα μείνει και καμιά από αφυδάτωση.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Νταίζη Νο1 σε υπηρεσίες κι όχι μόνο, εντάξει. Ήθελα να γράψω αλλά δεν μπόρεσα, πέρασε καιρός και το άφησα, αλλά είναι μία κατηγορία πιο πάνω απ' όλες.Στην αρχή εν τω μεταξύ ανδρών σε ξέρει είναι καχύποπτη, σχεδόν σε διώχνει!
Ήθελα να το πω αυτό ,έχει σταθερή πελατεία ,οπότε οι καινούριοι πελάτες δύσκολα θα την φορτώσουν αφού πρέπει να την προλάβεις να στέκεται και κάθεται 2-3 ώρες το πολύ .επίσης σαν καινούριος παίζει να φας και άκυρο αν δεν της αρέσει η φάτσα σου ή αν δεν νιώθει άνετα να φορτωθεί ,αν σε μάθει και γινεις πελάτης μετά σε θυμάται και είσαι στη λίστα

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.742
Πόντοι
1.336
Μάγκες η Χρυσα πολύ χαλι
Φλέβες φαίνονται στα χέρια και στα μπράτσα της και σπυριά στα μούτρα με περίεργα σημάδια
Τη ρώτησα ευθέως για ζαπρε και κκ και μ είπε κατηγορηματικά όχι. Άντε καλά…
Μου είπε πως για δυο μήνες δεν έτρωγε τίποτα και κατάντησε έτσι και τώρα άρχισε να τρώει και να είναι καλύτερα. Κρίμα ρε μλκ τέτοιο κορίτσι Μουναρος

Μερακλής με Ρενώ πολυμορφικό λευκού χρώματος τη φόρτωσε, ενώ παράλληλα ένας άλλος φόρτωνε την καινουρια Ανελια η οποία σήμερα ήταν πιο λιμπιστερη φοροντας ένα λευκό φόρεμα που αναδείκνυε τις καμπύλες της κι όχι σαν εχθές που μ φόρεσε αυτό το σορτς τζιν και ήταν σα χαλι

Το σκηνικό συνθέταν η Βασια, η φιατ, τα τρανς, η Σύλβια χομπιτ wannabe Ρουμάνα και κάποιες καυτές μαύρες. Νταξ πήγα και κατά τη μια αλλά περίμενα να δω Αλβα, Τίγρη και Έλενα τριχωτή.

Χθες κατά τη μια και, εθεάθη σ Αμπελοκήπους χέρι χέρι η Ντεζη συμπεθέρα με το γορίλα της

Βαριέμαι να γράφω τα ίδια ρε μαλακες. Εσείς δε βαρεθήκατε;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Ήταν κι η Άλβα κι η Σία tiger, γύρω στη μία ήταν μαζεμένες επί της Κωλέτη απέναντι απ' το περίπτερο και δεν ξέρω, ήταν κι άλλες μαζεμένες κι ο γκόμενος της Αλβα και σαν να λογομαχούσαν. Ωραίο σορτσάκι ελαφρώς σκαφτό η Σία και Μαρία η Άλβα ακόμα πιο σκαφτό με τα κωλομάγουλα απ' έξω. Η καινούρια το τρώει το φαΐ της όλο, btw ακόμα στα 30 ακατέβατα είναι και όταν πέρασα εγώ δεν σταμάτησε να φορτώνεται. Η Χρύσα την έχω πετύχει να γυρνάει από "δενδροπότα", έτσι το έλεγε η φίλη της, και μου έκλεινε το μάτι λέγοντας ξέρεις τι πήγε να κάνει ( φαντάστηκα για χορταράκι του Θεού πήγε να φορτώσει!)
Συνέχεια έρχεται από κει μεριά τελευταία με τα πόδια η Χρύσα .και δεν είναι η ιδια που ήταν παλιότερα φαίνεται ότι έχει αλλάξει .
Όπως λέει και ο alfie δεν παραδέχεται αλλά τα σημάδια αλλα δείχνουν .
Πιστεύω όλη η δουλειά έγινε τον χειμώνα πριν χαθεί πάλι για κανένα 2-3 μήνες γιατί περισυ τέτοιο καιρό απλά την έβλεπες με ένα κουτάκι μπύρα και σε καλή κατάσταση , ασυναρτησίες έλεγε πάντα αλλά δεν ήταν σε τέτοιο χάλι .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Πέρασα σήμερα κατά τις 22:00 ,ψιλοπραγματα έξω αφού η ζέστη είναι αφόρητη.

Η Μαρία αλβανίδα με φόρεμα ασημενιο στρας και από πλάγια όλο ανοιχτό .

Ακριβώς μετά μόλις έφτασε η καινούρια ο κάστορας ,σήμερα με ροζ κολλητό φόρεμα που φαίνεται ακόμη περισσότερο τα κιλά της .ρε μαλακες αλήθεια οποίος από εδώ την έδωσε 30 ή 40 η έχει κανένα φετίχ με τις χοντρές ή είναι στερημένος .βλέπω άνοιξε ήδη καλά πάρε δώσε με την αλβανίδα αφού μιλούσαν συνέχεια .

Μετά το 4 all η μάνα της Σόνιας με τον μπάρμπα να τα λένε ,η χοντρή μαυρομαλλα που βγαίνει όλο με μίνι και ενα πρεζόνι χρόνια στην πιάτσα .

Μέχρι ερηπειο τίποτα ,απέναντι η Σόνια vip με την γυφτο- κρητικια στο στενό να κοιτάνε μπας και τις φορτώσει κανένας και να τα λένε με κάτι καλοπαιδα που είναι συνέχεια γύρω τους .

Αυτά μόνο δυστυχώς μάλλον αργά θα πέσει η δουλειά ,οποίος βγει κατά τις 00:00 ας δώσει ενημέρωση.δεν φορτώθηκε τίποτα εννοείται με αυτή την ζέστη .

Επίσης προσοχή στο τουντει διασταύρωση μπλόκο και πάλι ο ίδιος αστυνόμος .
αυτή την φορά δεν ξέρω που κρυψαν το δεύτερο περιπολικό αλλά είναι 4 με γιλέκα και με σεατ Λεόν κόκκινο ,σταματάνε και τις δύο λοριδες ,δυάδες καγκουρες και είδα να σταματάει και μηχανάκια ..πάντως πολύ ψαγμενος ο τύπος αφού κατευθείαν το μηχανάκι το έβαλε τον φακό στους λασποτηρες .
Εμένα δεν με σταμάτησε ποτέ πάντως ούτε για τυπικό έλεγχο .
Οπότε μην κυκλοφορείτε εκεί παρεα δύο τρεις στο αμάξι άμα πάτε για την βόλτα γιατι τζάμπα ταλαιπωρία θα φάτε .

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Τι θερμοκρασία είχε έξω Dewars?

Stories