Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Σήμερα μεσημέρι με έβγαλε ο δρόμος από γιαννιτσων και πήρα πρώτη φορά Άννα....ήταν εκεί κοντά στο βενζινάδικο...από εμφάνιση κάτι έλεγε σε σχέση με άλλες όποτε είπα να δοκιμάσω....πήγαμε εκεί στα ερείπια και η γκομενα ήταν πραγματικά χάλια...σαν να έκανε αγγαρεία και στα τρια λεπτά πάνω μου λέει άντε άντε χυσε πρέπει να φύγουμε...χάλια πραγματικά...
Ποια Άννα λες φίλε αυτή την ξανθιά με κοντό μαλλί και καπέλο, η την άλλη την μελαχρινή την βουλγαρα;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Σήμερα μεσημέρι με έβγαλε ο δρόμος από γιαννιτσων και πήρα πρώτη φορά Άννα....ήταν εκεί κοντά στο βενζινάδικο...από εμφάνιση κάτι έλεγε σε σχέση με άλλες όποτε είπα να δοκιμάσω....πήγαμε εκεί στα ερείπια και η γκομενα ήταν πραγματικά χάλια...σαν να έκανε αγγαρεία και στα τρια λεπτά πάνω μου λέει άντε άντε χυσε πρέπει να φύγουμε...χάλια πραγματικά...
Τι περιμενες ρε τυπε να σε έχει εκεί 20 λεπτά? Στην πιάτσα όλες ξεπετα είναι..Που να πάρεις καμιά αλβανίδα καμιά Γιώτα θα φύγουν πριν το καταλάβεις..

MIMIS19766

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Τι περιμενες ρε τυπε να σε έχει εκεί 20 λεπτά? Στην πιάτσα όλες ξεπετα είναι..Που να πάρεις καμιά αλβανίδα καμιά Γιώτα θα φύγουν πριν το καταλάβεις..

φίλε ο ιδιοκτήτης έβαλε κάμερα κάποιον θα πιάσει αμα σε πιάσει θα σε γαμήσει! Γέμισαν καπότες το ερείπιο του με το στόμα σου θα τις μαζεύεις!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
φίλε ο ιδιοκτήτης έβαλε κάμερα κάποιον θα πιάσει αμα σε πιάσει θα σε γαμήσει! Γέμισαν καπότες το ερείπιο του με το στόμα σου θα τις μαζεύεις!
Κι εμένα τι με νοιάζει ρε τυπε.. πήγαινα εκεί πολλά μεσημέρια με την Βουλγάρα την Σβεντα τώρα δεν πρόκειται να ξαναπάω.. Άλλους πρέπει να παραθέσεις :woldman:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.081
Πόντοι
2.356
Κ εσύ πού το ξέρεις τύπε την είδες η στο είπε

MIMIS19766

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Κι εμένα τι με νοιάζει ρε τυπε.. πήγαινα εκεί πολλά μεσημέρια με την Βουλγάρα την Σβεντα τώρα δεν πρόκειται να ξαναπάω.. Άλλους πρέπει να παραθέσεις :woldman:
φίλε αμά ητανε δικο μου το ερείπιο θα σας ειχα φωτογραφήσει ....και μετα να έβλεπες!μακάρι να πιάσει κάποιον ο ιδιοκτήτης και να ανεβει στο σαιτ ωρε γελια που θα καναμε:tooth::tooth::tooth: να ειναι παντρεμενος καποιος μια μήνυση και να δω τι ελεγε στην γυναίκα του!:tooth::tooth::tooth:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.081
Πόντοι
2.356
Πράγματι πολύ γέλιο ειδικά αν μας έλεγες πού είναι να πάω να την ξήλωσω γιατί ήθελα να πάρω μία

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Κ εσύ πού το ξέρεις τύπε την είδες η στο είπε
Φίλε έπρεπε να καταλάβεις ότι αυτός δεν έχει δεί ποτέ από κοντά γυναικείο αιδοίο για αυτό γράφει αυτές τις χαζομάρες...μην απαντάτε σοβαρά σε τέτοιους

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
φίλε αμά ητανε δικο μου το ερείπιο θα σας ειχα φωτογραφήσει ....και μετα να έβλεπες!μακάρι να πιάσει κάποιον ο ιδιοκτήτης και να ανεβει στο σαιτ ωρε γελια που θα καναμε:tooth::tooth::tooth: να ειναι παντρεμενος καποιος μια μήνυση και να δω τι ελεγε στην γυναίκα του!:tooth::tooth::tooth:
Και εσένα τι σε μέλει; Αν ήτανε δικό σου θα είχες φάει μήνυση για το αχούρι σου που είναι δημόσιος κίνδυνος και είναι θέμα χρόνου πότε θα καταπλακώσει κανέναν άνθρωπο. Την επόμενη θα σου βγάλουμε φωτογραφία τα :tn21: μας και θα στα ποστάρουμε στη μάπα :alivedick:.

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Και εσένα τι σε μέλει; Αν ήτανε δικό σου θα είχες φάει μήνυση για το αχούρι σου που είναι δημόσιος κίνδυνος και είναι θέμα χρόνου πότε θα καταπλακώσει κανέναν άνθρωπο. Την επόμενη θα σου βγάλουμε φωτογραφία τα :tn21: μας και θα στα ποστάρουμε στη μάπα :alivedick:.
Χαχαχαχα απίστευτος

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1
Μηπως είσαι εσύ ο ιδιοκτήτης;

medimpan

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
34
Πόντοι
0
παιδιά είδε κανεις τη Μαριάννα τελευταία? χάθηκε ούτε στο τηλ δεν απαντάει, ξέρει κανεις τίποτα?

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
παιδιά είδε κανεις τη Μαριάννα τελευταία? χάθηκε ούτε στο τηλ δεν απαντάει, ξέρει κανεις τίποτα?
Άμα λες το σχετικά ψιλό το ομορφούλικο εθεάθη περασμένη εβδομάδα Γιαννιτσών με Οικονόμου. Φορούσε ένα μίνι φωτιά. Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο για τις επιδώσεις της αν και δε το θεωρείς και ιδιαίτερα κακό. Τες παν, και εγώ καιρό είχα να τη δω.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Άμα λες το σχετικά ψιλό το ομορφούλικο εθεάθη περασμένη εβδομάδα Γιαννιτσών με Οικονόμου. Φορούσε ένα μίνι φωτιά. Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο για τις επιδώσεις της αν και δε το θεωρείς και ιδιαίτερα κακό. Τες παν, και εγώ καιρό είχα να τη δω.
Φίλε δεν λέει την Μαρίνα την αλβανίδα που βγαίνει στην γωνία της Οικονόμου λέει την Μαριάννα μία ψιλοτζανκι που βγαίνει στο τέρμα στην διχάλα πριν το ΚΤΕΛ

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Φίλε δεν λέει την Μαρίνα την αλβανίδα που βγαίνει στην γωνία της Οικονόμου λέει την Μαριάννα μία ψιλοτζανκι που βγαίνει στο τέρμα στην διχάλα πριν το ΚΤΕΛ
Ευχαριστώ για τη διόρθωση φίλε, ναι τη Μαρίνα εννοούσα. Αν και μου έχει πει από Ρουμανία, .. θα την τακτοποιήσω την επόμενη :bottom:
Λίγο μετά τη διχάλα στρίβοντας προς κτελ πέτυχα περασμένη βδομάδα μια σχετικά ψιλή ξανθιά, γύρω στα 35 συστήθηκε ως τη Μαριάνθη (έγινε κατάθεση). Δε νομίζω να λες αυτή;

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom