Ποια Άννα λες φίλε αυτή την ξανθιά με κοντό μαλλί και καπέλο, η την άλλη την μελαχρινή την βουλγαρα;Σήμερα μεσημέρι με έβγαλε ο δρόμος από γιαννιτσων και πήρα πρώτη φορά Άννα....ήταν εκεί κοντά στο βενζινάδικο...από εμφάνιση κάτι έλεγε σε σχέση με άλλες όποτε είπα να δοκιμάσω....πήγαμε εκεί στα ερείπια και η γκομενα ήταν πραγματικά χάλια...σαν να έκανε αγγαρεία και στα τρια λεπτά πάνω μου λέει άντε άντε χυσε πρέπει να φύγουμε...χάλια πραγματικά...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)
μπα τυπε καλυτερα παιξτονΤι γίνεται με αυτήν την ντεσι τόσο καλή, πρεπει να πάρεις χαρτάκι αναμονής πάντα πιασμενη είναι...
Patousakias19
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2021
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Αυτή τη βουλγαρα λέω φίλεΠοια Άννα λες φίλε αυτή την ξανθιά με κοντό μαλλί και καπέλο, η την άλλη την μελαχρινή την βουλγαρα;
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.895
- Πόντοι
- 4.766
Τι περιμενες ρε τυπε να σε έχει εκεί 20 λεπτά? Στην πιάτσα όλες ξεπετα είναι..Που να πάρεις καμιά αλβανίδα καμιά Γιώτα θα φύγουν πριν το καταλάβεις..Σήμερα μεσημέρι με έβγαλε ο δρόμος από γιαννιτσων και πήρα πρώτη φορά Άννα....ήταν εκεί κοντά στο βενζινάδικο...από εμφάνιση κάτι έλεγε σε σχέση με άλλες όποτε είπα να δοκιμάσω....πήγαμε εκεί στα ερείπια και η γκομενα ήταν πραγματικά χάλια...σαν να έκανε αγγαρεία και στα τρια λεπτά πάνω μου λέει άντε άντε χυσε πρέπει να φύγουμε...χάλια πραγματικά...
MIMIS19766
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι περιμενες ρε τυπε να σε έχει εκεί 20 λεπτά? Στην πιάτσα όλες ξεπετα είναι..Που να πάρεις καμιά αλβανίδα καμιά Γιώτα θα φύγουν πριν το καταλάβεις..
φίλε ο ιδιοκτήτης έβαλε κάμερα κάποιον θα πιάσει αμα σε πιάσει θα σε γαμήσει! Γέμισαν καπότες το ερείπιο του με το στόμα σου θα τις μαζεύεις!
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.895
- Πόντοι
- 4.766
Κι εμένα τι με νοιάζει ρε τυπε.. πήγαινα εκεί πολλά μεσημέρια με την Βουλγάρα την Σβεντα τώρα δεν πρόκειται να ξαναπάω.. Άλλους πρέπει να παραθέσειςφίλε ο ιδιοκτήτης έβαλε κάμερα κάποιον θα πιάσει αμα σε πιάσει θα σε γαμήσει! Γέμισαν καπότες το ερείπιο του με το στόμα σου θα τις μαζεύεις!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.081
- Πόντοι
- 2.356
Κ εσύ πού το ξέρεις τύπε την είδες η στο είπεφίλε ο ιδιοκτήτης έβαλε κάμερα κάποιον θα πιάσει αμα σε πιάσει θα σε γαμήσει! Γέμισαν καπότες το ερείπιο του με το στόμα σου θα τις μαζεύεις!
MIMIS19766
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φίλε αμά ητανε δικο μου το ερείπιο θα σας ειχα φωτογραφήσει ....και μετα να έβλεπες!μακάρι να πιάσει κάποιον ο ιδιοκτήτης και να ανεβει στο σαιτ ωρε γελια που θα καναμε να ειναι παντρεμενος καποιος μια μήνυση και να δω τι ελεγε στην γυναίκα του!Κι εμένα τι με νοιάζει ρε τυπε.. πήγαινα εκεί πολλά μεσημέρια με την Βουλγάρα την Σβεντα τώρα δεν πρόκειται να ξαναπάω.. Άλλους πρέπει να παραθέσεις
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.895
- Πόντοι
- 4.766
Φίλε έπρεπε να καταλάβεις ότι αυτός δεν έχει δεί ποτέ από κοντά γυναικείο αιδοίο για αυτό γράφει αυτές τις χαζομάρες...μην απαντάτε σοβαρά σε τέτοιουςΚ εσύ πού το ξέρεις τύπε την είδες η στο είπε
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
Και εσένα τι σε μέλει; Αν ήτανε δικό σου θα είχες φάει μήνυση για το αχούρι σου που είναι δημόσιος κίνδυνος και είναι θέμα χρόνου πότε θα καταπλακώσει κανέναν άνθρωπο. Την επόμενη θα σου βγάλουμε φωτογραφία τα μας και θα στα ποστάρουμε στη μάπα .φίλε αμά ητανε δικο μου το ερείπιο θα σας ειχα φωτογραφήσει ....και μετα να έβλεπες!μακάρι να πιάσει κάποιον ο ιδιοκτήτης και να ανεβει στο σαιτ ωρε γελια που θα καναμε να ειναι παντρεμενος καποιος μια μήνυση και να δω τι ελεγε στην γυναίκα του!
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
Χαχαχαχα απίστευτοςΚαι εσένα τι σε μέλει; Αν ήτανε δικό σου θα είχες φάει μήνυση για το αχούρι σου που είναι δημόσιος κίνδυνος και είναι θέμα χρόνου πότε θα καταπλακώσει κανέναν άνθρωπο. Την επόμενη θα σου βγάλουμε φωτογραφία τα μας και θα στα ποστάρουμε στη μάπα .
Μηπως είσαι εσύ ο ιδιοκτήτης;φίλε ο ιδιοκτήτης έβαλε κάμερα κάποιον θα πιάσει αμα σε πιάσει θα σε γαμήσει! Γέμισαν καπότες το ερείπιο του με το στόμα σου θα τις μαζεύεις!
Παίδες μακριά απο την Άννα, ξεπέτα, για εμένα μόνο ΝΤΕΣΣΥ!Αυτή τη βουλγαρα λέω φίλε
Patousakias19
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2021
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Ποια ειν αυτή η Ντεσσυ ρε παιδιά που λέτε ολοιΠαίδες μακριά απο την Άννα, ξεπέτα, για εμένα μόνο ΝΤΕΣΣΥ!
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
Στην Μοναστηριου ...στην σταση πριν το Ροτοντα...Ποια ειν αυτή η Ντεσσυ ρε παιδιά που λέτε ολοι
Ψιλη με μακρια μαυρα μαλια
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
Άμα λες το σχετικά ψιλό το ομορφούλικο εθεάθη περασμένη εβδομάδα Γιαννιτσών με Οικονόμου. Φορούσε ένα μίνι φωτιά. Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο για τις επιδώσεις της αν και δε το θεωρείς και ιδιαίτερα κακό. Τες παν, και εγώ καιρό είχα να τη δω.παιδιά είδε κανεις τη Μαριάννα τελευταία? χάθηκε ούτε στο τηλ δεν απαντάει, ξέρει κανεις τίποτα?
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.895
- Πόντοι
- 4.766
Φίλε δεν λέει την Μαρίνα την αλβανίδα που βγαίνει στην γωνία της Οικονόμου λέει την Μαριάννα μία ψιλοτζανκι που βγαίνει στο τέρμα στην διχάλα πριν το ΚΤΕΛΆμα λες το σχετικά ψιλό το ομορφούλικο εθεάθη περασμένη εβδομάδα Γιαννιτσών με Οικονόμου. Φορούσε ένα μίνι φωτιά. Μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο για τις επιδώσεις της αν και δε το θεωρείς και ιδιαίτερα κακό. Τες παν, και εγώ καιρό είχα να τη δω.
ST@Lone
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2009
- Κριτικές
- 38
- Like
- 2.443
- Πόντοι
- 4.110
Ευχαριστώ για τη διόρθωση φίλε, ναι τη Μαρίνα εννοούσα. Αν και μου έχει πει από Ρουμανία, .. θα την τακτοποιήσω την επόμενηΦίλε δεν λέει την Μαρίνα την αλβανίδα που βγαίνει στην γωνία της Οικονόμου λέει την Μαριάννα μία ψιλοτζανκι που βγαίνει στο τέρμα στην διχάλα πριν το ΚΤΕΛ
Λίγο μετά τη διχάλα στρίβοντας προς κτελ πέτυχα περασμένη βδομάδα μια σχετικά ψιλή ξανθιά, γύρω στα 35 συστήθηκε ως τη Μαριάνθη (έγινε κατάθεση). Δε νομίζω να λες αυτή;
Τελευταία τροποποίηση: