Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.065
Πόντοι
2.356
Γεμίσαμε παπαρολογους πού ζητάνε ανταλλαγματα

Δε θέλουμε να μάθουμε κράτα τις Πληροφορίες σου να μη πω τίποτε άλλο  :jerking:

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
Καλά αυτός ζητάει απλά τηλέφωνο από κορίτσι της πιάτσας...ο άλλος που ζητούσε και προμήθεια για να μας κάνει και καλά σύσταση σε πριβέ...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Καλά αυτός ζητάει απλά τηλέφωνο από κορίτσι της πιάτσας...ο άλλος που ζητούσε και προμήθεια για να μας κάνει και καλά σύσταση σε πριβέ...
Ναι οκ αλλα χωρις να δωσει πρωτα και νξα επιβεβαιωθει οτι οντος ειναι αληθινο γιατι και να δωσει τηλ σε ανταλλαγη κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι ψευτικο

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
Επιβεβαιωθεί η όχι η προσέγγιση είναι πολύ λάθος...στην τελική εδώ όλα γίνονται βάση καλής θέλησης πρώτα...αν είναι να παίζει κοροϊδία καηκαμε...αν με ρωτάς σύσταση η τηλέφωνα μόνο σε φίλους καλούς η διασταυρωμενους παίκτες κι εκείνο από κοντά και δια ζώσης...υποκειμενικά μιλώντας παντα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.065
Πόντοι
2.356
Σε ηλιθίους δεν δινω τιποτε!μονο του μπεννυ χιλ αν θελετε φι :vomit:λτατε al pacino,η της βρωμοΣτελίτσας! :2funny:
νομίζεις πως είμαστε ηλίθιοι αλλά τελικά μάλλον εσύ είσαι πιο βλάκας κ από τις πέτρες αν νομίζεις πως θα βγάλεις λαβρακι εδώ μέσα

cool-va

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2018
Like
104
Πόντοι
1
Τα πάκια ή πάκηδες όπως τους αποκαλούν κάποιοι είναι η κύρια αιτία που έχει καταστραφεί η πιάτσα καθ'ότι κυκλοφορούν τρεις ή και τέσσερις μαζί.Φοβούνται τα κορίτσια.Εδώ εμείς φοβόμαστε τα κορίτσια δεν θα φοβηθούν? Και δεν είναι μόνο αυτοί.Είναι και οι Αλγερινοί και όλοι οι υπόλοιποι.Εχουν ανάγκη τα κορίτσια να βγουν να δουλέψουν και εμείς με τη σειρά μας.Αλλά που? Σχεδόν κάθε βράδυ έχει φασαρία εκεί.Τώρα θα πει ο άλλος ότι είμαι ρατσιστής.Να τους πάρει στο σπίτι του αυτός που θα το πει και να πει μετά εδώ δημόσια πως τα πέρασε.!!!Κάθε πέρσι και καλύτερα.Συναγωνιστές δεν το βάζουμε κάτω.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.065
Πόντοι
2.356
Τα πάκια ή πάκηδες όπως τους αποκαλούν κάποιοι είναι η κύρια αιτία που έχει καταστραφεί η πιάτσα καθ'ότι κυκλοφορούν τρεις ή και τέσσερις μαζί.Φοβούνται τα κορίτσια.Εδώ εμείς φοβόμαστε τα κορίτσια δεν θα φοβηθούν? Και δεν είναι μόνο αυτοί.Είναι και οι Αλγερινοί και όλοι οι υπόλοιποι.Εχουν ανάγκη τα κορίτσια να βγουν να δουλέψουν και εμείς με τη σειρά μας.Αλλά που? Σχεδόν κάθε βράδυ έχει φασαρία εκεί.Τώρα θα πει ο άλλος ότι είμαι ρατσιστής.Να τους πάρει στο σπίτι του αυτός που θα το πει και να πει μετά εδώ δημόσια πως τα πέρασε.!!!Κάθε πέρσι και καλύτερα.Συναγωνιστές δεν το βάζουμε κάτω.
καθόλου ρατσιστής πολύ καλά τα λες περνάω κ τους βλέπω κ όντως κ Εγώ όταν παίρνω καμία έχω τον φόβο να μη μου την πέσουν κ άντε να βγάλεις καθαρή

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
είναι κυκλος η ιστορια,
εχεις ειρηνη λες καλοι και οι ξενοι,
ερχονται μουσουλμάνοι και γυφτοι λες κακοι και κανεις πολεμο και γινεσαι καραισκακης,
μετα από χρονια η εγγονες σου, που δεν τα εζησαν, πανε παλι και ερωτεύονται τουρκους και διαδηλωνουν για την ισοτητα και τον αντιρατσισμο,
μεχρι να ερθουν παλι ανατολιτες να τις βιασουν  και να αναθεωρησουν παλι.

την στοιχειωδη λογικη ότι άλλη κουλτουρα εχουν οι γαλλοι και οι σκανδιναυοι και άλλη οι αλγερινοι και οι τσιγγανοι και δεν γινεται να συνυπαρξουν  η μαζα δεν την αντιλαμβάνεται.

εδώ εχω μορφωμένους υποτιθεται συναδελφους που παρα ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤα σχολεια ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ότι όλα τα παιδια πρεπει να ερχονται σχολειο, όταν οι ιδιοι οι γονεις τους πολλες φορες μας το λενε, πως το παιδι τους δεν κανει για σχολειο όπως και οι ιδιοι δεν εκαναν, πως να το κανουμε, να λεμε ότι λιονταρια και ελαφάκια μπορουν να ζησουν στον ιδιο κηπο, ουτοπιες.

Εγγρ.
4 Αυγ 2019
Like
160
Πόντοι
1
καλησπερα παιδια.πηγαινοντας δυτικα στο τελευταιο στενο πριν την διχαλα στα κτελ,στην ηλεκτρας αποστολου,γωνια επι της μοναστηριου εχει ενα περιπτερο κ κατι σκαλακια.καθεται συνεχεια μια γυφτισσοβουλγαρα ειναι δε μπορω να καταλαβω αν ειναιγθφτακι καθαροαιμο.συνεχεια εκει αραζει μολις νυχτωσει βγαινει.κοντουλα προσ το ξανθο μαλλι ψιλομακρυ  σκο0υροχρωμη.ηλικια μεχρο σαραντα.με ειχε πει ονομα αλλα δε θυμαμαι.αξιζει?με ειπε ερχεται κ σε σπιτη με ενα 40-60ευρο.
ευχαριστω

Εγγρ.
4 Αυγ 2019
Like
160
Πόντοι
1

κ γω παραλιγω να παθω χουνερι με κατι πακια.ητανε κ οι αρχεσ που αρχιζανε να μαζευονται πολλοι.ζω κοντα στη γιαννιτσων κ δουλευω 15 χρονια κιολασ κατακει κ εχω δει την εξελιξη τους.εχει αρκετο καιρο πανω απο 2 χρονια ισως κ πιο πολυ.μολισ ειχε εμφανιστει η η ζωη η βουλγαρα.την οποια την  ειχα παρει στης αρχεσ της απο οτι μου ειχε πει τοτε..(πριν γινει οτι ναναι με τισ αλλες δυο 3 πουυ γυρνουσε.στισ αρχεσ την εφερα δυο φορεσ σπιτη κ τη μια με ειχε φερει κ το παιδακι της οτι ναναι)με το παπι σκασια κ πηγαμε απεναντι απο υγραεριοκινηση στη γιαννιτσων στο ακατοικοιτο στο ορθιο.κ εκει που γαμουσα ακουω ομιλιες.με λεει τπτ δεν ειναι συνεχισε. καπακια  ακουγα ολο κ  πιο κοντα.γυρναω κ βλεπω 3 πακια ηταν δε ξερω κατι τετοιο, στα 5 μετρα την παιζανε ρε φιλε.ουτε εχυσα τπτ.χεσμεντεν.αρεηηηη  βγαζω μια κραυγη κ με τα παντελονια ξεκουμπωτα φυγαμε.την αλλη μερα σταματησα να κατουρησω κ ξαναπηγα να κοζαρω κ ειδα μεσα στο βαθος εχει κ αλλο χωρο κουβερτεσ κ στρωματσαδεσ,κοιμοτανε εκει.φαντασου ποσεσ μαλακιεσ εριξαν τα πακια.απο τοτε μονο σπιτη παιδια.ησυχασε το κεφαλιμ.

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
κ γω παραλιγω να παθω χουνερι με κατι πακια.ητανε κ οι αρχεσ που αρχιζανε να μαζευονται πολλοι.ζω κοντα στη γιαννιτσων κ δουλευω 15 χρονια κιολασ κατακει κ εχω δει την εξελιξη τους.εχει αρκετο καιρο πανω απο 2 χρονια ισως κ πιο πολυ.μολισ ειχε εμφανιστει η η ζωη η βουλγαρα.την οποια την  ειχα παρει στης αρχεσ της απο οτι μου ειχε πει τοτε..(πριν γινει οτι ναναι με τισ αλλες δυο 3 πουυ γυρνουσε.στισ αρχεσ την εφερα δυο φορεσ σπιτη κ τη μια με ειχε φερει κ το παιδακι της οτι ναναι)με το παπι σκασια κ πηγαμε απεναντι απο υγραεριοκινηση στη γιαννιτσων στο ακατοικοιτο στο ορθιο.κ εκει που γαμουσα ακουω ομιλιες.με λεει τπτ δεν ειναι συνεχισε. καπακια  ακουγα ολο κ  πιο κοντα.γυρναω κ βλεπω 3 πακια ηταν δε ξερω κατι τετοιο, στα 5 μετρα την παιζανε ρε φιλε.ουτε εχυσα τπτ.χεσμεντεν.αρεηηηη  βγαζω μια κραυγη κ με τα παντελονια ξεκουμπωτα φυγαμε.την αλλη μερα σταματησα να κατουρησω κ ξαναπηγα να κοζαρω κ ειδα μεσα στο βαθος εχει κ αλλο χωρο κουβερτεσ κ στρωματσαδεσ,κοιμοτανε εκει.φαντασου ποσεσ μαλακιεσ εριξαν τα πακια.απο τοτε μονο σπιτη παιδια.ησυχασε το κεφαλιμ.
εκεί που κάνουν πιάτσα τα ταξί εννοείς;

Εγγρ.
4 Αυγ 2019
Like
160
Πόντοι
1
εκεί που κάνουν πιάτσα τα ταξί εννοείς;
 εκει που λες μαλλον εννοεις τον δρομο που βγαζει στα ταξι στα κτελ.σε κεινο το μεγαλο κτιριο που το φραξανε πλεον.εκει οργιαζε η κατσαριδα  κ το τιμ ολο.κ κει παλια εχω κανει πολλες αρπαχτες.απεναντι εχει κ σαν παρκινγκ.γαμηστρωνασ κ εκει.
εγω λεω μετωπο δυτικα επι της γιαννιτσων ,αμεσως μετα τη δαφνης στο αριστερο χερι.εδω για ακριβεια

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Δεν είναι να γαμας έξω.Στο αυτοκίνητο και πάλι επικίνδυνα είναι.Εδω την Μαρία την αλβανίδα πάνε και την γαμανε απέναντι από το φιβερ φόρα παρτίδα

Majen

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μια ξανθιά κοπέλα που κάθετε στην Γιαννιτσών με πεσόντων πυροσβεστων. Αξίζει η όχι. Κ μια μελαχρινή Βασιλείου τσορλινη με Γιαννιτσών αξίζει η όχι.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.586
Πόντοι
7.095
Καλησπέρα μια ξανθιά κοπέλα που κάθετε στην Γιαννιτσών με πεσόντων πυροσβεστων. Αξίζει η όχι. Κ μια μελαχρινή Βασιλείου τσορλινη με Γιαννιτσών αξίζει η όχι.
Αξιζουν και οι δυο. Εξαιρετικες κοπελες για σχεση, γαμο και για να γινουν μανουλες.

rockythess

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2014
Like
8
Πόντοι
0
Παιδιά μια Γιώτα που δουλεύει και στο Caramela την βλέπω όλο ανεβάζει φωτογραφίες σε ωραία δωμάτια που πάει με πελάτες.
Αυτή που δουλεύει;
Σε μαγαζί η είναι ανεξάρτητη και πάει σαν call girl σε ξενοδοχεία;
Πως μπορούμε να την βρούμε;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.065
Πόντοι
2.356
Παιδιά μια Γιώτα που δουλεύει και στο Caramela την βλέπω όλο ανεβάζει φωτογραφίες σε ωραία δωμάτια που πάει με πελάτες.
Αυτή που δουλεύει;
Σε μαγαζί η είναι ανεξάρτητη και πάει σαν call girl σε ξενοδοχεία;
Πως μπορούμε να την βρούμε;
μεγάλη ξεπετά θα σε σπάσει τα @@ στο μη κ μη
Την είχα πάρει με 30 κ την έδιωξα αφού πήρα πίσω τα 15

championagain79

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
973
Πόντοι
86
μεγάλη ξεπετά θα σε σπάσει τα @@ στο μη κ μη
Την είχα πάρει με 30 κ την έδιωξα αφού πήρα πίσω τα 15

Καλημέρα. Όταν λες την είχες πάρει; Πότε Συνεννόηση πώς έγινε; Δώσε τροφή στο λαό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom