al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
ε μάλλον τη Γιωτα εννοείςAL, τους μπετατζηδες,αποκλειεται να μην ξερεις τον μπατατζη ασχημο ξανθο σιχαμερο τραβελο,με το σκατοαμαξο του,φιμε τζαμια
ε μάλλον τη Γιωτα εννοείςAL, τους μπετατζηδες,αποκλειεται να μην ξερεις τον μπατατζη ασχημο ξανθο σιχαμερο τραβελο,με το σκατοαμαξο του,φιμε τζαμια
την βλέπω πάνω από 10χρόνια στην πιάτσα και επειδή το μήνυμα σου είχε καθαρά διάθεση προσωπικής επίθεσης και εμπαθειας προς αυτήν,γι'αυτο σε ρώτησα να εξηγήσεις λίγο το πως εννοείς τον κίνδυνο και τι να προσέξουμε...Nαι,ALL την ΓΙΩΤΑ,δεν ειναι ενα σίχαμα?συγνωμη σε πήδηξε?
χαχαχαχα παλι εκτακτο ανακοινωθεν εχουμεΈΚΤΑΚΤΟ!!!
Κοπέλα βουλγαρικής καταγωγής της πιάτσας εθεάθη στα στούντιο!!!
Ποια?ΈΚΤΑΚΤΟ!!!
Η Μανα του ΜΑΡΚΟΥ?ΈΚΤΑΚΤΟ!!!
Χαχαχαχαχ... Οχι-Οχι Δενδροποταμο δεν θα πλησίαζα, σε σχετικά κεντρικό μέρος με πηγε μεν, σε χαμόσπιτα δε... Δυτικά ηταν, αλλα δεν μπορώ να προσδιορίσω την περιοχή, κανα 5λεπτο απο την πιάτσα ηταν, κοντά...ΔΕΝΡΟΠΟΤΑΜΟ ΣΕ ΠΗΓΕ?
Πάντως παλιά η πιάτσα κατα καιρούς είχε πολυ ωραίες κοπέλες, έχουν εμφανιστεί γυναικάρες στους δρόμους, εχω παρει κοπέλες απίστευτες...Αλλά όπως και να' χει αυτή η βρωμιά έχει τον δικό της "ρομαντισμό".
ποιος σε εκλεψε φιλε?οι κοπελες?
γιατί σε πμ δε μιλάμε για κοπέλες πού κάνουν πιάτσα??περισσοτερα μονο σε Pm
ντροπηηη έχεις δίκιο,μπορεί να τις πούνε πουτανες μερικοί....σςςς!Φιλε πας καλα?τηλεφωνα κοριτσιων δημόσια?
μιλάς για κοπέλα της πιάτσας αν δε κάνω λάθοςΦιλε πας καλα?τηλεφωνα κοριτσιων δημόσια?
Καλημέα φίλος ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!Όσο αφορά τις κοπέλες που σε έκλεψαν απο οτι είπες νομίζω πρέπει να ήταν γυφτοβουλγάρες!Εγώ ψωνίζω επιλεκτικά απο την πιάτσα κοπέλες όπως π.χ Ελένη Βουλγάρα με το τατοο στο πόδι τίμια κοπέλα την πηρα και εχθές ,όπως π.χ Μελίνα ,λίγες επιλογές ,ΠΡΟΣΕΧΕ τις γιούφτουσες!Εχω και τα τηλέφωνα των κοριτσιών αν θες κατι μονο pm! ;) ;) ;)