11:00 το πρωι 12:00 ακομα και 13:00..όταν λες πρωινές ώρες τι ώρα περίπου
ξερεις κάτι? η πως μπορώ να ερθω σε επικοινωνία?
Ευχαριστώ
11:00 το πρωι 12:00 ακομα και 13:00..όταν λες πρωινές ώρες τι ώρα περίπου
σίγουρα είναι της πιάτσας;11:00 το πρωι 12:00 ακομα και 13:00..
ξερεις κάτι? η πως μπορώ να ερθω σε επικοινωνία?
Ευχαριστώ
ναι αν κρίνω με ποιά καθόταν και περίμενε ειναι σίγουρα!αυτη που ήταν μαζί της (δεν την έχω παρει) αλλα είναι καθε πρωί κάτωσίγουρα είναι της πιάτσας;
μετά την μπουγάτσα Παπαγιάννη και πριν τη διασταύρωση για ΚΤΕΛ.Που ακριβώς είπες κάθεται;
μετριοτητα δλδΚαλησπέρα σε όλους. Χρόνια παρακολουθώ, οπότε με τη σειρά μου κι εγώ όσο μπορώ να συμβάλω... Πριν περίπου ένα μήνα: Μαρίνα (έτσι μου συστήθηκε), για δεδομένα πιάτσας από τα πιο δυνατά κομμάτια κατά τη γνώμη μου. Ψιλό, μελαχρινό, άλλες φορές κοτσίδες τα μαλλιά άλλες πιασμένα. Φοράει πολλές φορές ακουστικά. Συνήθως βρίσκεται Μοναστηρίου με Χαλκίδος γωνία, μία φορά την έχω πετύχει και στη στάση. 30 το μεροκάματο. Στα του αγώνα... Δε θα πω ότι με ενθουσίασε αλλά ούτε ότι έμεινα δυσαρεστημένος. δε με τρέλανε, δεν ήταν όμως και κακή. Το ευχαριστήθηκα στο ότι είχε κορμί, πόδια να πιάνεις. Γενικός όπως είπα για την πιάτσα από τα τοπ με όμορφο προσωπάκι. Συμμετοχή καλή δεν ήταν ξυνομούρα, αλλάξαμε 2 στάσεις (περίπου 20 λεπτά ), όταν της είπα για επόμενη δεν... Δε μπορούσε και καλά άλλο, δε συνέχισε με παρά μόνο με όπου και έγινε η κατάθεση. Με χάλασε λίγο αλλά προσωπικά πιστεύω χαραμίζετε σε αμάξι, δε μπορείς να την βολέψεις ούτε να την χαρείς. Πιστεύω χοτέλι θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Όπως και να έχει αξίζει λόγο εμφάνισης και σώματος. Μπορεί να μην πετάει αλλά δεν είναι κακή.
Γουστάρει αξυρισιες κ αλλα τέτοια ο παππούς της (συζυγος) γι'αυτόΓενικός δεν είμαι καινούριος, παλιά καραβάνα εποχές Βαρδάδη... Απλά για να συστηθώ.
Είχα πετύχει και τη Ρία εκείνες τις μέρες την οποία πήρα μόνο για . Καλή, ορεξάτη. Σε λεπτομέρειες δε θα μπω, τη γνωρίζετε.
Την πετυχαίνω που λέτε και προχθές. Καταρχάς και τις δύο φορές ήταν στη στάση επί της Μοναστηρίου πρίν τη Χαλκίδος. Εντάξει δε παίζεται.
Δεν έχω θέμα και ούτε είμαι μυγιάγγιχτος, αλλά το τερμάτισε. Είχε τρίχες ρε φίλε, όχι τριχούλες, τριχάρες! Βγαίναν έξω από το βρακί και περίσσευαν... Τουλάχιστον 6 μήνες θα είχε να τις πάρει, για τέτοια φάση μιλάω... Έχω δει και έχω δει πράμα, αλλά τόση τρίχα πρώτη φορά.. Η ίδια της στον κόσμο της, κόκαλο. Στα του αγώνα πρόθυμη όπως πάντα αλλά... το κορίτσι ήταν αλλού. Και τι κάνει το φρούτο; Την πλήρωσα, τα λεφτά τα αφήνω στο ταμπλό μπροστά της και η ηλ**θια τα ξέχασε. Όπως ξέχασε και τη ζακέτα της στο αμάξι . Τραγική, πραγματικά.
Πλάκα πλάκα την έχω πετύχει κάνα 2 φορές να την αφήνει ο παππούς, άντρας της είναι;Γουστάρει αξυρισιες κ αλλα τέτοια ο παππούς της (συζυγος) γι'αυτό
Καταρχάς δεν είμαι μαλάκας αν αναφέρεσαι σε εμένα. Και κατά δεύτερων... Τι να βαρέσω ρε φίλε; Να μου μείνει στα χέρια θέλεις;[size=13pt]Σοβαρά? Έχει ξυρισμένα πόδια και αξύριστο μουνί?
Χέσε μας ρε μαλάκα. Πες καλύτερα την αλήθεια ότι την βάρεσες.[/size]