Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Πέρασμα κατά τις 12:30 από Γιαννιτσών μόνο το κοντοπουτανο το μιλφακι που είναι κάθε μέρα απέναντι από το σελ και δίπλα στο σελ ο Μπένι Χιλ με την μπέμπα της
Βγηκε ο μπενι χιλ στην πιατσα;;;!!!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Κάνε, μην ρωτάς αν μπορείς.

ρωτάω εσένα διότι γνωρίζεις πολύ καλά την πιάτσα  :hi:, κάποιος συναγωνιστής ανέφερε ότι η Αναστασία είναι έγκυος για τρίτη φορά  :S, μήπως γνωρίζεις ποιος συναγωνιστής έγινε πατέρας; και εννοώ το nikname που έχει εδώ στο bou

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
ρωτάω εσένα διότι γνωρίζεις πολύ καλά την πιάτσα  :hi:, κάποιος συναγωνιστής ανέφερε ότι η Αναστασία είναι έγκυος για τρίτη φορά  :S, μήπως γνωρίζεις ποιος συναγωνιστής έγινε πατέρας; και εννοώ το nikname που έχει εδώ στο bou
Ο μπούξος  :vomit:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

ρε συ το φιλαρακι σου, γιατι τον πας τοσο κοντρα  :dunno:, εγω μιλαω σοβαρα ποιο μελος αφησε εγκυο την κορασιδα ωστε να κανουμε εναν ερανο  για να βοηθησουμε οικονομικα την κοπελα που θα γινει τριτεκνη μητερα  :hi:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
ρε συ το φιλαρακι σου, γιατι τον πας τοσο κοντρα  :dunno:, εγω μιλαω σοβαρα ποιο μελος αφησε εγκυο την κορασιδα ωστε να κανουμε εναν ερανο  για να βοηθησουμε οικονομικα την κοπελα που θα γινει τριτεκνη μητερα  :hi:

Ένας από το χωριό, δεν τον ξερεις

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0

Εχει συζυγο η συγκεκριμενη,αλλα κ η ιδια πιστευει οτι ειναι καρπος καποιου πελατη της!!

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
μετα απο πολυ καιρο και χωρις να εχω ποσταρει πολλες φορες εδω....μετα απο μια βολτα με φιλους και κατι τσιπουρα και μπυρες κατεληξα σε μια βολτα απο την πιατσα μετα απο χρονια...παρακαμπτωντας βασικες αρτηριες λογω αλκοοολ κατεληξα γιαννιτωσν μετα το one και ενω βολταριζα πετυχα στο στενο που ανεβαινει καθετα προς τα πανω με τις τραπεζες την βικυ.μια καλοβαλμενη κυρια ωριμη μεν αλλα πολυ καβλιαρα αλλα το σημαντικοτερο κυρια και στη συμπεριφορα ελληνιδα και πολυ διακριτικη και στα δικα μου γουστα σεξυ.σε καβαντζα με πηγε σε μια αλανα διαγωνια στην γιαννιτσων μεσα στο αυτοκινητο της.στα του αγωνα πολυ δυνατη στην πιπα οπου εχει πολλες δυνατοτητες απεριοριστες θα ελεγα.μιας και μικροκαμωμενη ανεβηκε απο πανω μου για το τελειωμα οπου σε ενα πενταλεπτο εγινε η καταθεση.πολυ καλη στις υπηρεσιες της για την δικη μου περιπτωση μια παντα καλη υπαρξη.στο εικοσαρικο το συνολο του παιχνιδιου τιμια και ομορφα.αυτα τα λιγα και νοσταλγικα απο εμενα ελπιζω να βοηθησα
υγ λιγο πριν απλα ειδα την ιωαννα αν δεν κανω λαθος την τρανς μια ψηλη ξανθια τρανς στον οπαπ κλασικη φιγουρα μου διαφευγει το ονομα ενω επι της γιαννιτσων πετυχα και μια χοντρη γυφτισσα μαυροφορουσα να το παλευει

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά....για τηερθαν μαύρες στην Γιαννιτσών πια είναι η άποψη σας αξίζει να πας
;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
μετα απο πολυ καιρο και χωρις να εχω ποσταρει πολλες φορες εδω....μετα απο μια βολτα με φιλους και κατι τσιπουρα και μπυρες κατεληξα σε μια βολτα απο την πιατσα μετα απο χρονια...παρακαμπτωντας βασικες αρτηριες λογω αλκοοολ κατεληξα γιαννιτωσν μετα το one και ενω βολταριζα πετυχα στο στενο που ανεβαινει καθετα προς τα πανω με τις τραπεζες την βικυ.μια καλοβαλμενη κυρια ωριμη μεν αλλα πολυ καβλιαρα αλλα το σημαντικοτερο κυρια και στη συμπεριφορα ελληνιδα και πολυ διακριτικη και στα δικα μου γουστα σεξυ.σε καβαντζα με πηγε σε μια αλανα διαγωνια στην γιαννιτσων μεσα στο αυτοκινητο της.στα του αγωνα πολυ δυνατη στην πιπα οπου εχει πολλες δυνατοτητες απεριοριστες θα ελεγα.μιας και μικροκαμωμενη ανεβηκε απο πανω μου για το τελειωμα οπου σε ενα πενταλεπτο εγινε η καταθεση.πολυ καλη στις υπηρεσιες της για την δικη μου περιπτωση μια παντα καλη υπαρξη.στο εικοσαρικο το συνολο του παιχνιδιου τιμια και ομορφα.αυτα τα λιγα και νοσταλγικα απο εμενα ελπιζω να βοηθησα
υγ λιγο πριν απλα ειδα την ιωαννα αν δεν κανω λαθος την τρανς μια ψηλη ξανθια τρανς στον οπαπ κλασικη φιγουρα μου διαφευγει το ονομα ενω επι της γιαννιτσων πετυχα και μια χοντρη γυφτισσα μαυροφορουσα να το παλευει
αυτην την ιωαννα εννοεις;

Συνημμένα

• 852860.jpg
    852860.jpg
    73,4 KB · Εμφανίσεις: 69

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Mια ξανθούλα που κανει πιάτσα πισω απο το citygate την εχει παρει κανεις?
Πιπινοεμφανιση, new entry φαινεται..

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Live αναμεταδοση στη γωνια του one salonica εξω απο το ανοιχτο παρκινγκ κανουν πιατσα μια μελαχρινη χοντρη και μια ξανθια μουναρα τοπ. Την πηρα μολις. Ασχετη σερβις μηδεν αλλα κορμαρα. Ενω την πηδουσα μου κρατουσε τον πουτσο για να μην της το χωσω πιο βαθια. Σερβις αθλιο αλλα την εβαλα να μου τον ρουφαει μεχρι να τελειωσω. Βυζι κωλος πολυ ομορφη και προσωπο καλο, μου ειπε ιταλιδα οποτε υπεθεσα Αλβανιδα.
:grin:

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
Πέρασμα κατά τις 12:30 από Γιαννιτσών μόνο το κοντοπουτανο το μιλφακι που είναι κάθε μέρα απέναντι από το σελ και δίπλα στο σελ ο Μπένι Χιλ με την μπέμπα της
Πριν από λιγο που περασα μου εκανε εντυπωση το milfaki....
τι λεει από αποδοση;;; αξιζει;; :cum: :cum:

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Πριν από λιγο που περασα μου εκανε εντυπωση το milfaki....
τι λεει από αποδοση;;; αξιζει;; :cum: :cum:

Αν λετε την Αννα-Μαρια την Βουλγαρα δεν ειναι μιλφ,νεα κοπελα ειναι αλλα φαινεται εχει ελλειψη βιταμινης D λογο κοκας οπως ειχα συζητησει εδω με εναν συναδελφο...απο υπηρεσιες μετρια πραγματα.Μια φορα την φορτωσα για δοκιμη και δεν θα ξαναπαρω

drama4

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
80
Πόντοι
0
βολτα σαββατοβραδου μεταξυ 11-13.00 να περασει η ωρα εψαχνα τ στανταρακη μ αλλα τζιφοσ η μονη οαση η αλβανιδα η μαρια οπου κυριολεκτικα δε εκλεισε μπουτι.....απ τουσ δεκα εικοσι που πηρε η ευχαριστημενοι πιστευω να ειναι ουτε ενασ....τεσ παντων ....πισω απο τ ονε μ εκανε εντυπωση μια και καλα ιταλιδα μ ειπε ποιοσ ξερει ....αλλα κατι δε μ εκατσε καλα κ τη εκανα μ ελαφρα ...ξερει κανεισ κατι για δαυτο τ εν λογο τεμαχιο η εκανα μαλακεια που δε τ φορτωσα???τιποτα καατα τ αλλα ιδιεταιρο  κατι βουλγαρακια κ κατι βουλγαροτρανσ πρωτη φορα τ βλεπα περισοτερο σαν υλοτομοι ηταν παρα σαν τραβελια κ φυσικα στη γνωστη θεση ο ξανθοσ τυφωνασ στο σελ//.....τη κανει ρε πουστη μ εκει τοσα χρονια γαμω τ κερατο μ.....αυτα μαγκεσ

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
βολτα σαββατοβραδου μεταξυ 11-13.00 να περασει η ωρα εψαχνα τ στανταρακη μ αλλα τζιφοσ η μονη οαση η αλβανιδα η μαρια οπου κυριολεκτικα δε εκλεισε μπουτι.....απ τουσ δεκα εικοσι που πηρε η ευχαριστημενοι πιστευω να ειναι ουτε ενασ....τεσ παντων ....πισω απο τ ονε μ εκανε εντυπωση μια και καλα ιταλιδα μ ειπε ποιοσ ξερει ....αλλα κατι δε μ εκατσε καλα κ τη εκανα μ ελαφρα ...ξερει κανεισ κατι για δαυτο τ εν λογο τεμαχιο η εκανα μαλακεια που δε τ φορτωσα???τιποτα καατα τ αλλα ιδιεταιρο  κατι βουλγαρακια κ κατι βουλγαροτρανσ πρωτη φορα τ βλεπα περισοτερο σαν υλοτομοι ηταν παρα σαν τραβελια κ φυσικα στη γνωστη θεση ο ξανθοσ τυφωνασ στο σελ//.....τη κανει ρε πουστη μ εκει τοσα χρονια γαμω τ κερατο μ.....αυτα μαγκεσ

Τυπε που εμαθες να γραφεις ας πουμε την Ελληνικη γλωσσα???
Τα ματια μας πονεσαν,τοσο δυσκολο σου ειναι να γραψεις ολοκληρες λεξεις?

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
424
Πόντοι
301

την ιταλιδα την τιμησα εγώ εχτές...
Καλό κορμί, ομορφη παρουσία, αλλά πρέπει να ητανε μαστούρα κατάσταση ή ΠΟΛΥ κουρασμένη γιατί δεν είχε όρεξη ούτε να μιλήσει.
Στο ρεζουμέ μικρή συμετοχή, καλή πίπα με προφυλακτικό (με 10ε επιπλέον κάνει και ακα ...) ένα στα γρήγορα κατάσταση που σώζεται κάπως από την εμφάνισή τις και την ευγένια στους τρόπους τις.

drama4

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
80
Πόντοι
0
την ιταλιδα την τιμησα εγώ εχτές...
Καλό κορμί, ομορφη παρουσία, αλλά πρέπει να ητανε μαστούρα κατάσταση ή ΠΟΛΥ κουρασμένη γιατί δεν είχε όρεξη ούτε να μιλήσει.
Στο ρεζουμέ μικρή συμετοχή, καλή πίπα με προφυλακτικό (με 10ε επιπλέον κάνει και ακα ...) ένα στα γρήγορα κατάσταση που σώζεται κάπως από την εμφάνισή τις και την ευγένια στους τρόπους τις.
ευχαριστω φιλαρακο μ θα την τιμησω στα κοντα .......

drama4

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
80
Πόντοι
0
Τυπε που εμαθες να γραφεις ας πουμε την Ελληνικη γλωσσα???
Τα ματια μας πονεσαν,τοσο δυσκολο σου ειναι να γραψεις ολοκληρες λεξεις?
αμα σου πω που εμαθα να γραφω δε θα το πιστεψεισ να δεισ που θα βγουμε συγγενεισ....το γραψα καλα ??????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom