καθόλου αστείο black...Πλάκα μας κάνεις ρε Sonny.
Δεν την γνώρισες??
Αφού έχει παίξει σε ταινία, και από τις πιο hardcore μάλιστα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
Αυτή η γεματουλα που βγαίνει μπροστά στο one νομίζω πρέπει να δοκιμαστεί από όλους.Καλο μουνάκι και περιποιημένη
Nέος εδώ κατατοπίστε με ποιες ειναι καλές στην πιάτσα?ωρες?τιμες?διαβάζω καιρο το site
Nέος εδώ κατατοπίστε με ποιες ειναι καλές στην πιάτσα?ωρες?τιμες?διαβάζω καιρο το site
Αφου διαβαζεις καιρο το φορουμ θα εχεις κατατοπιστει,αν θες ρωτα για καποια συγκεκριμενη για να στην περιγραψουμε η να σου πουμε για υπηρεσιες της και τιμη...κανε τις γυρες σου,φορτωσε οποια σου γυαλισει κ γραψε τις εντυπωσεις σου
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 658
- Πόντοι
- 86
καθόλου αστείο black...
Πάνε στον Περικλή στο Ερος και ζητά να δεις το
"11 πιτογυρα και γω-Extreme gang bang movie"
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 658
- Πόντοι
- 86
καθόλου αστείο black...
Και πέραν της πλάκας, καλά κάνεις και γυρίζεις και γράφεις πιες είδες, είναι και αυτό ένα είδος ενημέρωσης, αλλά ρε φίλε γράψε και αν έχεις πάει με κάποια πως πέρασες, αν άξιζε, μας έχει φάει η αγωνία γαμωτο
Αφου διαβαζεις καιρο το φορουμ θα εχεις κατατοπιστει,αν θες ρωτα για καποια συγκεκριμενη για να στην περιγραψουμε η να σου πουμε για υπηρεσιες της και τιμη...κανε τις γυρες σου,φορτωσε οποια σου γυαλισει κ γραψε τις εντυπωσεις σου
Ενας ανέφερε για μια Ελένη Βουλγάρα με τατου στο μπούτι,αξίζει αυτή?
όχι και ειρωνεία ρε black καλά τα έλεγες στην αρχή στο τέλος τα χάλασεςΚαι πέραν της πλάκας, καλά κάνεις και γυρίζεις και γράφεις πιες είδες, είναι και αυτό ένα είδος ενημέρωσης, αλλά ρε φίλε γράψε και αν έχεις πάει με κάποια πως πέρασες, αν άξιζε, μας έχει φάει η αγωνία γαμωτο
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.966
Τώρα αν το αμάξι μου είναι σιδερένιο διαμέρισμα δεν ξερω, αλλά στα διαβατά δεν της έδωσα πίπα χθες
ΠΕΡΑΣΜΑ.προ ολιγου απο την πιατσα,ολες οι σαπιες μαζι με τον μπενι χιλ στο γυφταλισιους
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 658
- Πόντοι
- 86
όχι και ειρωνεία ρε black καλά τα έλεγες στην αρχή στο τέλος τα χάλασες
Χαβαλέ κάνουμε φίλε και μόνο χαβαλέ, για αυτό μην παρεξήγησε, και όπως σου είπα και που περνάς και γράφεις για αυτό και αυτό ενημέρωση είναι.
Και δεν έχω πρόβλημα να κάνουμε και παρέα γυρα, αν βολέψει
piatsovios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 34
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.396
καλησπερα ...τωρα στο κανεσεξ εχει μια αγγελια που το κινητο τελειωνει σε 140 ειμε μια κοπελα με γυαλια εδω στη λαρισα........μηπωσ αυτη ρε μαγκεσ εινε η κατσαριδα.
έτσι το δέχομαι.Καλα θα ήταν να κάναμε και καμμία γύρα μαζί να μου τις μάθεις κιόλας αλλά ολες και όλες καμμία 10αρια είναι.περσι το καλοκαίρι ήταν καλά που είχε κάμποσεςΧαβαλέ κάνουμε φίλε και μόνο χαβαλέ, για αυτό μην παρεξήγησε, και όπως σου είπα και που περνάς και γράφεις για αυτό και αυτό ενημέρωση είναι.
Και δεν έχω πρόβλημα να κάνουμε και παρέα γυρα, αν βολέψει
Ω ναι
Ως Παολα
κανει tour εως κρητη
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 658
- Πόντοι
- 86
καλησπερα ...τωρα στο κανεσεξ εχει μια αγγελια που το κινητο τελειωνει σε 140 ειμε μια κοπελα με γυαλια εδω στη λαρισα........μηπωσ αυτη ρε μαγκεσ εινε η κατσαριδα.
Ω ναι
Ως Παολα
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 658
- Πόντοι
- 86
Ποτέ θα μας ανέβεις Θεσσαλονίκη εσύ??
Αυτή η γεματουλα που βγαίνει μπροστά στο one νομίζω πρέπει να δοκιμαστεί από όλους.Καλο μουνάκι και περιποιημένη
Ιταλίδα με είπε ότι είναι στα αγγλικά...την απάντησα στα ιταλικά δε με κατάλαβε και σηκώθηκα κι έφυγα
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 658
- Πόντοι
- 86
Ιταλίδα με είπε ότι είναι στα αγγλικά...την απάντησα στα ιταλικά δε με κατάλαβε και σηκώθηκα κι έφυγα
τον ιδιο νταβα με το απεναντι κοντοπουτανο εχει, που καθετε στο φαναρι του Μεντια.
τις πηγε καφεδες και νερα.
οποτε και εδω μαλλον "τσεντε μινουτε, τουεντε γιουρο"
τον ιδιο νταβα με το απεναντι κοντοπουτανο εχει, που καθετε στο φαναρι του Μεντια.
τις πηγε καφεδες και νερα.
οποτε και εδω μαλλον "τσεντε μινουτε, τουεντε γιουρο"
Η οποια κοπελα στο φαναρι του μιντια αλλαξε παπουτσια κ μπλουζακι στο ποστο της μπροστα στον κοσμο.Της επεσε κ το μπουκαλακι με το νερο κ το κυνηγουσε ξυπολυτη!Αμα την ξερεις την δουλεια κ εισαι πουτσαναφτρα!
Εγκυος και η Αναστασια στο 3ο παιδι της!Βεβαια δεν το παραδεχεται.αλλωστε αν εχεις υποκριτικο ταλεντο και εισαι καλη στο ψεμα ειναι κατι που μπορεις ευκολα να κρυψεις!Καλη λευτερια και οταν ερθει η ωρα ας λειψει οσο περισσοτερο μπορει απο την πιατσα
Την προηγουμενη βδομαδα ειδα για πρωτη φορα την Χριστινα απο Γιαννιτσα...Μεγαλη γυφτοκαυλοφατσα.Την σταματησαν οι μπατσοι,την ειχανε για ωρα κ για αυτο θεωρησα οτι ειναι καινουρια..Ωστοσο φιλαρακι μου, μου εστειλε αποσπασμα απο φορουμ οπου αναφερεται σαν μια απο τις τοπ στην γιαννιτσων το ετος 1998!Περιμενω να την ξαναπετυχω για να δοκιμασω την εμπειρια που κουβαλαει απο τα 90's