black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Φίλε πήρα την ξανθιά βουλγαρα Ελένη με το τατου στο μπούτι ωραιο μουνι την ξέρεις;
Ξεπέτα του δεκαλέπτου
Φίλε πήρα την ξανθιά βουλγαρα Ελένη με το τατου στο μπούτι ωραιο μουνι την ξέρεις;
Πάντως ωραιο μουνί η Ελένη
ρε παιδια πως και τοσοι βουλγαρογυφτοι τραβεστί?
αντε πουτανες αν πουμε εχουμε 100.000 γυφτους στην ελλαδα, βρίσκονται 40 να δουλεψουν στα μπουρδελα και άλλες 10 στην γιαννιτσων.
αλλα τραβεστί? περασα πριν λιγο ειχε 2 μπαλαμες στον ΟΠΑΠ και άλλες 6 γυφτοτραβελες σε γιαννιτων και βουτυρά.
τι γινεται τα πουστρακια τα αναγκαζουν να εκδίδονται για φραγκα?
επισης στην ανδρεου γεωργιου πισω από το ξενοδοχειο απέναντι από τις παλιες μελισσες, εθεαθη ομορφη μελαχροινη με βυζι μεγαλο, ντυμενη με φορεμα κοντο και ξωβυζο σαν κωλ γκερλ την εκοψα. θυμιζε κατι από μαρια αλεξανδρου που εχει γυρισει και βιντεο κλιπ του φλωρινιωτη στις μελισσες με την τσατσα την λιτσα με το απλανες βλεμμα.
www.dailymotion.com/video/x2p0ej8]https://www.dailymotion.com/video/x2p0ej8[/url]
Καλημέρα πόσο χρεωνουν αυτές στην πιατσα;αγγελιες που εχουν;
Τι έγινε ο manthos, τον έφαγε η μαρμάγκα πριν κλείσει 24ώρο?
Πέρασμα στις 4.00 και μου έκανε εντύπωση η συγκεκριμένη καθώς είχε φοβερό σώμα και με το κόκκινο κολλητό φόρεμα ήταν σούπερ. Στην 2η γύρα την πέτυχα πάνω στην Μοναστηρίου ακριβώς πάνω στην νησίδα να μιλάει μαζί με 2-3 ακόμη μαύρους και όσο ο ένας προσπαθούσε να της σηκώσει το φόρεμα αυτή έκανε μια κίνηση με το χέρι της σαν να έβαζε δάχτυλο στο κώλο της για να βγάλει το στρίνγκ ή καμία ξεχασμένη καπότα!!!Περασμα χθες απο την πιατσα κ ο μλκ μου πηρε μια κωλομαυρη για πιπα!
Στην Μοναστηριου πανω στο φαναρι της Γιαννιτσων ερχεται ενα μαυρακι με κοκκινο κολλητο φορεμα...μου λεει πιπα 15€ κ μου κανε νοημα με ... χειρομαλλαξη κ εγω παραλληλα χουφτωνα την κωλαρα της! Ε! Μετα απο λιγο εχυσα κ σηκωθηκε κ εφυγε κατευθειαν!
Εχεις εμπειρια τυπε?φίλε σκέφτηκες εαν σε πετυχαίνανε οι μαυροι αραπάδες φίλοι της πως θα ηταν η σούφρα σου?