Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Διάβασε μερικές σελίδες πιο πίσω έχουν γραφτεί πολλά για διαφορές

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρε παιδια πως και τοσοι βουλγαρογυφτοι τραβεστί?
αντε πουτανες αν πουμε εχουμε 100.000 γυφτους στην ελλαδα, βρίσκονται 40 να δουλεψουν στα μπουρδελα και άλλες 10 στην γιαννιτσων.

αλλα τραβεστί? περασα πριν λιγο ειχε 2 μπαλαμες στον ΟΠΑΠ και άλλες 6 γυφτοτραβελες σε γιαννιτων και βουτυρά.

τι γινεται τα πουστρακια τα αναγκαζουν να εκδίδονται για φραγκα?

επισης στην ανδρεου γεωργιου πισω από το ξενοδοχειο απέναντι από τις παλιες μελισσες, εθεαθη ομορφη μελαχροινη με βυζι μεγαλο, ντυμενη με φορεμα κοντο και ξωβυζο σαν κωλ γκερλ την εκοψα. θυμιζε κατι από μαρια αλεξανδρου που εχει γυρισει και βιντεο κλιπ του φλωρινιωτη στις μελισσες με την τσατσα την λιτσα με το απλανες βλεμμα.
www.dailymotion.com/video/x2p0ej8]https://www.dailymotion.com/video/x2p0ej8[/url]

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ευτυχως είμαι μπουρδελακιας και όχι πιατσακιας ουτε τραβελοπελατης.
κατεθεσα πριν λιγο σε λωρετα ρουμανικο πιπινι εστειλα και κριτικη, α κατηγοριας από εμφανιση μωρο

Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Like
159
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες !νεος εδω στο σαιτ κατεβαινω συχνα πυκνα γιαννιτσων βλεπω τι παιζει.πριν 2-3 ημερες βρηκα 2-3 καινουριες αλλα δυστυχως ηταν κι αυτες....μονη εξαιρεση η μελινα ελληνιδα  χτες ηταν ντυμενη εν λευκω απο πανω μεχρι κατω .περιπου 20 ετων πιατσαρε εκει που αραζει η βεσκα η βεσπα η οπως τη λενε απεναντι απ το πρατηριο η με τον χοντρουλη τυπο με τη μπεεμβε 2μιση η ωρα περιπου.30 για αμαξι.
ομορφα βυζακια ομορφο ποπουδακι καλουτσικη πιπα καλουτσικα βογγητα γλυκουλα και καυλιαρα.ειπε δε θα κατσει πολυ.
για την ιστορια καλυτερη πιπα ακα κανει η ντεζυ 25ε.(καλυτερη απ αυτη μονο η ζωη οταν δεν δουλευε στο φιβερ).
2 χρονια τωρα οι καλες εμπειριες ηταν η λαρα/λαουρα βουλγαρα στη μοναστηριου αγαπησιαρα..ερωτευτηκα λιγο..ολες οι αλλες...ειναι το ιδιο ποιμα.η βρωμανε χειροτερα απο βοθρο.η λενε στο 3λεπτο τελειωνε.η δε βλεπονται.η ειναι πρεζακια.η ολα μαζι....

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
ρε παιδια πως και τοσοι βουλγαρογυφτοι τραβεστί?
αντε πουτανες αν πουμε εχουμε 100.000 γυφτους στην ελλαδα, βρίσκονται 40 να δουλεψουν στα μπουρδελα και άλλες 10 στην γιαννιτσων.

αλλα τραβεστί? περασα πριν λιγο ειχε 2 μπαλαμες στον ΟΠΑΠ και άλλες 6 γυφτοτραβελες σε γιαννιτων και βουτυρά.

τι γινεται τα πουστρακια τα αναγκαζουν να εκδίδονται για φραγκα?

επισης στην ανδρεου γεωργιου πισω από το ξενοδοχειο απέναντι από τις παλιες μελισσες, εθεαθη ομορφη μελαχροινη με βυζι μεγαλο, ντυμενη με φορεμα κοντο και ξωβυζο σαν κωλ γκερλ την εκοψα. θυμιζε κατι από μαρια αλεξανδρου που εχει γυρισει και βιντεο κλιπ του φλωρινιωτη στις μελισσες με την τσατσα την λιτσα με το απλανες βλεμμα.
www.dailymotion.com/video/x2p0ej8]https://www.dailymotion.com/video/x2p0ej8[/url]

Οι Ελληνίδες οι πιο πολλές πλέον δουλεύουν με αγγελίες.

Η μια που στέκεται βουτυρα, με Σαπφως μια πολύ αδύνατη κοντή, και η άλλη που στέκεται λίγο πιο κάτω δεξιά στην Σαπφώς μέσα έχουν και αυτές αγγελίες

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Καλημέρα πόσο χρεωνουν αυτές στην πιατσα;αγγελιες που εχουν;

Όσο χρεώνουν και οι κοπέλες, και αγγελίες έχουν στα γνωστά σαϊτ, αλλά αφού διαβάζεις καιρό το bou. θα πρεπε να Τ; γνωρίζεις αυτα

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Τι έγινε ο manthos, τον έφαγε η μαρμάγκα πριν κλείσει 24ώρο?

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Περασμα χθες απο την πιατσα κ ο μλκ μου πηρε μια κωλομαυρη για πιπα! :pipa1:

Στην Μοναστηριου πανω στο φαναρι της Γιαννιτσων ερχεται ενα μαυρακι με κοκκινο κολλητο φορεμα...μου λεει πιπα 15€ κ μου κανε νοημα με τα χερια το τσιμπουκι της! :grin:
-"Ελα μπες με 10€" :boobies:

Ελλη στο ονομα!

Με παει πιο πανω σε μια σκοτεινη καβατζα...με το που κατεβαινουμε ακουγοντουσαν τριγυρω βογγητα! :dancing:

Δινω τα λεφτα! Κατευθειαν προφυλακτικο κ στην βαση του πεους για να μου το πιανει εβαλε χαρτομαντηλο! Αθλια πιπα λες κ μου τον ετρωγε κ δεν ειναι αυτο στο λεπτο επανω μου λεγε "δωσε μου 10€ για γκαμιση"! :headbang: :headbang: Το ειπε πολλες φορες κ δεν τελειωνα κ μου ξεκινησε την χειρομαλλαξη κ εγω παραλληλα χουφτωνα την κωλαρα της!   :kissass: Ε! Μετα απο λιγο εχυσα κ σηκωθηκε κ εφυγε κατευθειαν! :grin:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Περασμα χθες απο την πιατσα κ ο μλκ μου πηρε μια κωλομαυρη για πιπα! :pipa1:

Στην Μοναστηριου πανω στο φαναρι της Γιαννιτσων ερχεται ενα μαυρακι με κοκκινο κολλητο φορεμα...μου λεει πιπα 15€ κ μου κανε νοημα με ... χειρομαλλαξη κ εγω παραλληλα χουφτωνα την κωλαρα της!   :kissass: Ε! Μετα απο λιγο εχυσα κ σηκωθηκε κ εφυγε κατευθειαν! :grin:
Πέρασμα στις 4.00 και μου έκανε εντύπωση η συγκεκριμένη καθώς είχε φοβερό σώμα και με το κόκκινο κολλητό φόρεμα ήταν σούπερ. Στην 2η γύρα την πέτυχα πάνω στην Μοναστηρίου ακριβώς πάνω στην νησίδα να μιλάει μαζί με 2-3 ακόμη μαύρους και όσο ο ένας προσπαθούσε να της σηκώσει το φόρεμα αυτή έκανε μια κίνηση με το χέρι της σαν να έβαζε δάχτυλο στο κώλο της για να βγάλει το στρίνγκ ή καμία ξεχασμένη καπότα!!!  :2funny: :2funny:

Τέλος να γράψω και εγώ ότι εκεί στη Βουτήρα πραγματικά η κατάσταση ξεφεύγει, όποιος ψωνίζει απο εκεί παίζει την ζωή του κορώνα ΓΑΜΑΤΑ !!! πέτυχα μερακλή μυστακιοφόρο με πουκαμισιά και σκαρπίνι (old time classic) να ψωνίζει το κρός που ήταν εκεί και να πηγαίνουν μέσα στα χόρτα για να της τον φορμάρει.

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Είχα πετύχει μια μαυρουλα κάπου σε ένα στενό στην Ξηροκρήνη γιατί μάλλον πήγαινε σπιτι της και την λέω 10€ πίπα κ πήγαμε σε μια πιλωτη....σουρεαλιστική....μετά από 15 λ πίπα με κατάφερε. Οπότε δε βιάζονται όλες οι μαύρες!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Πιστευω οι μαυρες γενικα ειναι καυλα μ αρεσουν προσωπικα αλλα ειναι εκνευριστηκες πως σε προσεγγιζουν κααι μετα αμα τις παρεις βιαζονται πολυ στις 8 πουτσιες σου λενε να τελειωσεις ..2 φορες δοκιμασα και μαλλον δεν θα ξαναεπιχειρησω δεν εχω να παρω κατι παραπανω

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
παιδια ξερει κανεις την ευη 30 ψηλη ξανθια με τα μαλλια αλογοουρα

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
oxi ρε φιλε η κοπελλιτσα ειναι σενια
ειπαμε αλλα οχι και ετσι ενταξει τα τραβελια τα καταλαβαινουμε

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Ρε μαγκες εχει αυτη τη στιγμη 3 κοπελες στη Βουτυρα που τουλαχιστον η μια φαινεται πολυ ομορφη, δε νομιζω να ειναι τρανς. Περασε κανεις σας;

asimenio_alogo

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
140
Πόντοι
0
, καλησπέρα συναθλητες.ημουν σήμερα Λάρισα για δουλειά το μεσημέρι αναχώρησαν για θεσσαλονίκη.στο σταθμό η Μαρία με μια φίλη της.εκανε μπαμ με κοντό παντελονάκι κορμάκι και παπούτσι αρχαίου Έλληνα.το παράξενο για εμένα ήταν ότι μιλούσε ξένη γλώσσα με την φίλη της μαλλον βουλγαρικά και σε κάποια στιγμή πήρε τηλ την κόρη της και μιλούσε με αυτήν.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Που ειναι το παράξενο; επειδή η "Μαρία" δηλώνει και καλα ελληνίδα;

Stories