Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Πέρασμα  κατά τις 21:00

τα ίδια και τα ίδια, τίποτα ενδιαφέρων για μένα.

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
τώρα έρχεται άνοιξη και καλοκαίρι 8α πάρει φορά η πιάτσα

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Για πείτε ρε παιδιά έχει πάρει κανείς Πιατσόβια για γλυφοκωλι; ποια κάνει ξερουμε;

Εν το μεταξύ τι ήταν αυτός στην Γιαννιτσών πάνω χθες βράδυ;;; ένας τύπος τον έπαιζε φορα παρτίδα στο δρόμο...

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
περασμα σημερα κατα τις 10 τιποτα ιδιαιτερο σαπιλα μονο γυφτοβουλγαρακια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
καλησπερα ,πριν καμια 4 χρονια ειχα παρει ενα καλο με αγορε μαλλι στη μοναστιριου λιγο μετα το ροτοντα απο ουγγαρια μου ειχε πει ξερει κανεις τιποτα για αυτη?

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
μετα απο πολλες βολτες βρηκα ενα ελληνακι σοφια ωραιο αδυνατουλικο κορμακι πρωτη φορα την ειδα ωραια πιπα αδεισα στο στομα της τα καταπιε χαλαλι το εικοσαρι

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
μετα απο πολλες βολτες βρηκα ενα ελληνακι σοφια ωραιο αδυνατουλικο κορμακι πρωτη φορα την ειδα ωραια πιπα αδεισα στο στομα της τα καταπιε χαλαλι το εικοσαρι
Nεα αφιξη στην πιατσα τυπε?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Περασμα απο πιατσα κατα της 22:30 μεχρι 23:30 τιποτα καινουργιο οι ιδιες και οι ιδιες αναφερθηκε καινουργιο τεμαχιο εν ονοματι Σοφια Ελληνιδα αλλα δεν αναφερθηκε ουτε που ακριβως ουτε ωρα εγω παντος δεν ειδα τιποτα

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
μαλλον θα βγαινει περιστασιακα τουλαχιστο ετσι μου ειπε και γω περασα νωρις σημερα δεν ειδα τιποτα σαπακια μονο μαλλον περιμενουν να καλοκαιριασει το τι γυφταριο κυκλοφορει δεν λεγεται
ποιος τις παιρνει αυτες ρε παιδια απορω

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
μαλλον θα βγαινει περιστασιακα τουλαχιστο ετσι μου ειπε και γω περασα νωρις σημερα δεν ειδα τιποτα σαπακια μονο μαλλον περιμενουν να καλοκαιριασει το τι γυφταριο κυκλοφορει δεν λεγεται
ποιος τις παιρνει αυτες ρε παιδια απορω
Επρεπε να ζητησεις τηλ τυπε

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86

Κοκκινομάλλα,μακριά μαλλια, γύρω στα 33-34?

Peoliakouras

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.

Σήμερα βγήκα μια περαντζάδα κατα τις 8μιση. Είχε αρκετό ψωμί η υπόθεση, από το Shell μέχρι και τον Καλπάκη. Μου έκανε εντύπωση μια ξανθιά με σκαφτό σορτσάκι που την πέτυχα στον δρόμο του Fever, αλλά μαζί με εμένα βγήκαν βόλτα και τα στρουμφ.

Μετά από δυο γρήγορες βόλτες, και αφου το κόκκινο skoda με τις βουλγαρικές πινακίδες μάζεψε ότι πρόλαβε πριν τις φορτώσουν τα στρουμφ, η πιάτσα πραγματικα ερήμωσε.

Πρόλαβα και φορτωσα την "Νικολέτα" από Βουλγαρία, μια πανύψηλη μελαχρινή, η οποία δεν άργησε να ρίξει την τιμουλα της στα 20 all-inclusive! Ομολογώ πολύ πρόσχαρη και τίμια, ομιλιτική και παιχνιδιάρα, αν και ολα στα αγγλικά.
Στα περι ού ο λόγος, πολύ αξιόλογη στο μπουκιτσι, και υπομονετική, καθώς μου πήρε λιγη ώρα να ματώσω την φανέλα. Γαμισάκι αξιοπρεπές για αυτοκινητάτο, και νομίζω έμεινε με λύπη που δεν κράτησα και άλλο. Βγαίνει στην Μοναστηρίου ενα στενό πριν στρίψεις για Shell.

Γενικά την μπανιζα 3 μέρες τώρα και την τίμησα τελικά. Πάντως πρέπει να έχει φουλ πελατεία, καθώς μου είπε οτι το 100ρικο το είχε ήδη βγάλει.

Επειδή είμαι νέος στο άθλημα, δεν ξέρω τι και πώς της νεαράς, (lol 30 χρόνων είναι), όποτε περιμένω να ακούσω τι έχετε να της σύρετε!

drama4

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
80
Πόντοι
0
τυπε πρωτη φορα ακουμε για δαυτην καλα λογια συνηθωσ οσοι την πηραν συμπεριλαβανομενου κ εμου φαγαν φολα...μακαρι ν αλλαξε τ παρτσακλο .....

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
τυπε πρωτη φορα ακουμε για δαυτην καλα λογια συνηθωσ οσοι την πηραν συμπεριλαβανομενου κ εμου φαγαν φολα...μακαρι ν αλλαξε τ παρτσακλο .....
Κι εγω δεν εχω φαει φολα απο την εν λογο τυπε και την εχω παρει αρκετες φορες

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Χθες στις 19:00 καθώς περνούσα είδα μια για πρώτη φορά αν και μου είπε ότι είναι ένα χρόνο στη Ελλάδα. Είναι από Σόφια όνομα Νταίζη κοντούλα μαύρα μαλλιά ωραίο βυζάκι, δεν τη έκανα πάνω από 19-20 αν και μου είπε 21.

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
τι νεκρα παλι σημερα μαλλον θα περιμενουμε το καλοκαιρακι καποτε υπηρχε και καμια ελληνιδα τωρα μονο γυφτακια βρωμανε απο μακρια απλυτα

minkowski

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
1.714
Πόντοι
201
Καλησπέρα.Είμαι νέος σχετικά στην πιάτσα.Την προηγούμενη εβδομάδα φόρτωσα την αλβανίδα την αδύνατη που είναι απέναντι από την shell,με 20 ευρό πίπα με προφυλακτικό + σεξ.Η κοπέλα μου συστήθηκε ως άννα ενώ έχω διαβάσει σε προηγούμενες σελίδες ότι την λένε μαρία.τελικα άννα ή μαριά είναι?Η κοπέλα όντως είναι πολύ ωραία για πιάτσα από εμφάνιση αλλά ξεπέτα αφού από το πρώτο δίλεπτο μου έλεγε τέλειωνε και άκομα δεν έχυσες και κάτι τέτοια,τελίκα όμως κάθησε και την γάμησα αρκετή ώρα(10 λεπτά υπολογίζω)αλλά με ζάλισε.Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω για μια στέλλα που γράφεται αν βγαίνει αυτές τις μέρες και πως θα την καταλάβω ποιά είναι?εμφάνιση ώρες και μέρος που συνήθως κυκλοφορεί.Επίσης ποιές κάνουν στην πιάτσα  πίπα ακάπωτη με τέλειωμα στο στόμα?ευχαριστώ εκ των προτέρων!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ρε μλκες αυτη που κατεβαινει στην πιατσα με τις πατεριτσες την εχει παρει κανεις? Να μας πει εμπειρια! :kneel: :kneel: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom